Νέα

Μισανδρισμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 730
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Σημασια: Αποστροφη προς τους ανδρες

Μισανδρισμος ειναι το συναισθημα της αποστροφης και του μισους που δημιουργουν καποιοι ανδρες σε ορισμενες γυναικες. Δυστυχως το ποσοστο ειναι μεγαλο ενω παρατηρειται αυξηση τα τελευταια χρονια.
Οχι μη παρεξηγηθουμε, δεν μισουμε ολους τους ανδρες. Μισουμε αυτους που μας εχουν κανει να εχουμε βαθεια συναισθηματα για αυτους κι αυτοι γνωριζοντας το αυτο το εκμεταλλευονται σε καθε ευκαιρια.
Μισουμε τους ανδρες που λενε οτι μας αγαπανε και ειμαστε το οξυγονο τους αλλα λογω δουλειας βρισκομαστε δυο φορες το μηνα.
Μισουμε τους ανδρες που ερχονται για γουτσου γουτσου και σου λενε εξαρχης κοιτα θα κατσω  μια ωρα μονο γτ εχω δουλεια αλλα εν τελει δε καθονται ουτε μιση ωρα.
Μισουμε τους ανδρες που τους λες τι ειν αυτα ρε, και σου λενε εισαι αχαριστη δεν εκτιμας τι κανω για σενα.
Μισουμε τους ανδρες που τους λες να χωρισεις γτ δε παει αλλο και σου λενε οχι Εγω σε αγαπαω.
Μισουμε τους ανδρες που τελειωνουν μεσα σου χωρις να σε ρωτησουν απλα κ μονο γτ ξερουν οτι παιρνεις αντισυλληπτικα.
Μισουμε τους ανδρες που σου ζητανε δανεικα αυτη τη μια φορα που βρισκοσαστε.
Μισουμε τους ανδρες που σου υπενθυμιζουν συχνα ποσο σε εχουν στηριξει οικονομικα.
Μισουμε τους ανδρες που σε διαβεβαιωνουν οτι δε παιζει αλλη γυναικα αλλα παρολα αυτα δε θελουν να σου δωσουν να δεις το κινητο τους.
Μισουμε τους ανδρες που καθε φορα που θα μιλησεις στο τηλεφωνο μαζι τους, δακρυα τρεχουν απτα ματια σου.
Μισουμε τους ανδρες που σου δινουν ελπιδα οτι θα φτιαξουν τα πραγματα και οτι μολις λασκαρει η δουλεια θα γινουν ολα οπως πριν.
Μισουμε τους ανδρες που οταν πας να ξεκολλησεις σε κανουν να κολλησεις χειροτερα.

Και τελος Μισουμε τους ανδρες που μας κανουνε να μισουμε τον εαυτο μας !!

Αυτους τους ανδρες τους μισουμε και τους παττασουμε, και αργα η γρηγορα τους πεταμε κλωτσιδων.
Ο μισανδρισμος λοιπον ειναι το νεο trend που θα παιξει το 2020! Οπλιστητε!
#Μισανδρισμος

Εγω αυτο το μεταφράζω ησουν τοσο χαζή που πήγες με αυτούς. Εγώ γιατι να προσπαθήσω λιγο περισσοτερο απο αυτόν που προσπάθησε το λιγότερο για εσένα; τι ειμαι το κορόιδο του χωριου;;; αρα πρεπει να με παρακαλέσεις . Δυστυχώς όμως λογο της υπερπροσφοράσ σε άνδρες (συμπεριλαμβανομένων των λαθρομεταναστών) θα προτιμήσεις αντι να παρακαλέσεις εμενα να πας με τον λαθρο που θα σε φλερτάρει. Εγώ αυτο δε το δέχομαι και δε διατίθεμαι να ρισκάρω τη ζωη μου πολεμώντας για να μην έρθουν οι Τούρκοι, που στην τελική κ αυτοι αν σε φλερτάρουν ωραια δε θα πεις όχι.... θα προτιμήσεις τον τούρκο που σε φλερτάρει ωραια παρα να παρακαλέσεις τον άσχημο (λεμε τωρα) αλλα σοβαρό κ μετρημένο ελληνα. Άντε γεια! Να πολεμήσουν για εσένα αυτοι που σε πηδηξαν, ο Σαββίδης πχ που έχει πηδηξει 1000 γκομενες πρεπει να πολεμήσει για 1000

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.293
Πόντοι
2.586
Ειχαν που ειχαν τα δικα τους, που δεν μπορουν να βγαλουν ακρη με τον εαυτο τους απο τη παιδικη τους ηλικια, που δεν ξερουν τι να κανουν με τα ψυχολογικα τους, που συνεχως παλευουν μεσα σε τρικυμιες σκεψεων γεματες ανασφαλειες και που ψαχνουν κατι στιβαρο να πιαστουν (αντρας με αντρικη συμπεριφορα) και βρισκουν απεναντι τους παιδακια, αμπαλους, φοβικους και γεματους ανασφαλειες τυπακους, μιζερους, τεμπεληδες, ψυχακηδες, τρολακηδες, αποτυχημενους, μαλθακοποιημενους κτλπ κτλπ.

Ψεματα ειναι; Κοιταζοντας γυρω σου τους τυπους που ειναι παντου γυρω σου, βλεπεις αντρες με αντρικη συμπεριφορα εσυ;

Παντως λεμε λεμε για τους αντρες και ασχετα του ποσο οντως ισχυει, θα επρεπε να συζητηθει και ο λογος που καταντησαμε ετσι. Ο συγχρονος τροπος ζωης, οι απαιτησεις και τα προτυπα εχουν κατακρεουργησει τον αντρικο ψυχισμο.
Ολο για τις γυναικες θυματα διαβαζουμε που δεν βρισκουν αντρες αλλα τα πραγματικα θυματα ειμαστε εμεις, κατι που βεβαια ερχεται αντιθετο με τον φεμινοφασισμο που ειναι της μοδας.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Εγω αυτο το μεταφράζω ησουν τοσο χαζή που πήγες με αυτούς. Εγώ γιατι να προσπαθήσω λιγο περισσοτερο απο αυτόν που προσπάθησε το λιγότερο για εσένα; τι ειμαι το κορόιδο του χωριου;;; αρα πρεπει να με παρακαλέσεις . Δυστυχώς όμως λογο της υπερπροσφοράσ σε άνδρες (συμπεριλαμβανομένων των λαθρομεταναστών) θα προτιμήσεις αντι να παρακαλέσεις εμενα να πας με τον λαθρο που θα σε φλερτάρει. Εγώ αυτο δε το δέχομαι και δε διατίθεμαι να ρισκάρω τη ζωη μου πολεμώντας για να μην έρθουν οι Τούρκοι, που στην τελική κ αυτοι αν σε φλερτάρουν ωραια δε θα πεις όχι.... θα προτιμήσεις τον τούρκο που σε φλερτάρει ωραια παρα να παρακαλέσεις τον άσχημο (λεμε τωρα) αλλα σοβαρό κ μετρημένο ελληνα. Άντε γεια! Να πολεμήσουν για εσένα αυτοι που σε πηδηξαν, ο Σαββίδης πχ που έχει πηδηξει 1000 γκομενες πρεπει να πολεμήσει για 1000

δε παω με λογικη απλα ερωτευομαι
τωρα εσυ τι να σ πω πηγαινε με μια μετρια σοβαρη ελληνιδα π θα σε παρακαλεσει

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Παντως λεμε λεμε για τους αντρες και ασχετα του ποσο οντως ισχυει, θα επρεπε να συζητηθει και ο λογος που καταντησαμε ετσι. Ο συγχρονος τροπος ζωης, οι απαιτησεις και τα προτυπα εχουν κατακρεουργησει τον αντρικο ψυχισμο.

δυστυχως οι αντρες αντικατοπτριζουν τις γυναικες κ τουμπαλιν

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
ο Σαββίδης πχ που έχει πηδηξει 1000 γκομενες πρεπει να πολεμήσει για 1000

Τυπε δεν γνωριζω αριθμο, δεν κραταω σκορ, κρατας εσυ;

Δεν προκειται να πολεμησω για κανεναν. Να πανε να γαμηθουν ολοι. Η ζωη ειναι πολυ συντομη για τετοιες μαλακιες.

Ας πανε να πολεμησουν αυτοι που θελουν τον πολεμο.

Προτιμω το σεξ, τα πιωματα, τα αμαξια και καθε ειδους μαλακια που μου δινει χαρα και με κανει να γελαω.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Ολο για τις γυναικες θυματα διαβαζουμε που δεν βρισκουν αντρες αλλα τα πραγματικα θυματα ειμαστε εμεις, κατι που βεβαια ερχεται αντιθετο με τον φεμινοφασισμο που ειναι της μοδας.

Εαν λες οτι εισαι θυμα, δεν εισαι αντρας τυπε.

Δεν ειναι αεροπλανο που επεσε και εισαι θυμα. Ειναι η ζωη σου. Εαν εχεις γινει θυμα των περιστασεων, δεν εισαι αντρας. Οι αντρες δεν ειναι θυματα.

Τα παιδακια και οι γυναικες ειναι θυματα των περιστασεων. Ο αντρας ειναι αυτος που προστατευει γυναικα και παιδια απο το να γινουν θυματα, δεν γινεται ο ιδιος θυμα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Παω για ταινια και να με παρει ο υπνος στο καναπε.

Γραφτε μονοι σας, στα αρχιδια μου. Οτι ειχα να πω, το ειπα.

Εσυ, κανε κανα μπανιο να ξυπνησεις και σκεψου. Σε καθε περιπτωση, στα αρχιδια μου και εσυ. Μπηκα ετσι για τα οσα ειπαμε, ενεκεν.

Σας αφιερωνω το παρακατω κομματακι. Επειδη ξερω οτι δεν θα σου αρεσει (ή θα πεις οτι σου αρεσει για την αντιδραση) σου δηλωνω απο τωρα οτι το εχω βαλει ηδη τερμα και στα αρχιδια μου αν σου αρεσει ή οχι.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.293
Πόντοι
2.586

Δεν ειναι αεροπλανο που επεσε και εισαι θυμα. Ειναι η ζωη σου. Εαν εχεις γινει θυμα των περιστασεων, δεν εισαι αντρας. Οι αντρες δεν ειναι θυματα.

Τα παιδακια και οι γυναικες ειναι θυματα των περιστασεων. Ο αντρας ειναι αυτος που προστατευει γυναικα και παιδια απο το να γινουν θυματα, δεν γινεται ο ιδιος θυμα.

Αρχικα δεν μιλαω προσωπικα. Κατα δευτερον προφανως και ειναι θυματα καθως εχουν υποστει τις συνεπειες της εξελιξης και για αυτο βλεπεις την καταντια μας την οποια τοσο διατυμπανιζεις.
Για μενα οι πηγες ειναι η βιομηχανικη επανασταση η οποια αλλαξε κατα πολυ την λειτουργια του ανθρωπου, περιορισε τον σωματικο μοχθο και ακολουθως την ορμονικη λειτουργια μας (παραγωγη τεστοστερονης) κατι το οποιο αντικειται της ζωικης φυσης του ανθρωπου ως θηλαστικο.
Δευτερο ρολο επαιξαν οι κοινωνικες αλλαγες, η για πρωτη φορα ευρεια διαφοροποιηση και ανυψωση της θεσεως της γυναικας (σε συγκεκριμενες κοινωνιες ειχε ουτως η αλλως ισοτιμη θεση) και τελος τα κοινωνικα προτυπα αποτελεσμα του καταναλωτισμου και της κοινωνικης σαπιλας .

Το να μπορει καποιος να αντιστεκεται σε ολο αυτο απαιτει ισχυρη προσωπικοτητα, αυτογνωσια και σκληρη πετσα. Κατι που η πλειοψηφια δεν κατεχει.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Αρχικα δεν μιλαω προσωπικα. Κατα δευτερον προφανως και ειναι θυματα καθως εχουν υποστει τις συνεπειες της εξελιξης και για αυτο βλεπεις την καταντια μας την οποια τοσο διατυμπανιζεις.
Για μενα οι πηγες ειναι η βιομηχανικη επανασταση η οποια αλλαξε κατα πολυ την λειτουργια του ανθρωπου, περιορισε τον σωματικο μοχθο και ακολουθως την ορμονικη λειτουργια μας (παραγωγη τεστοστερονης) κατι το οποιο αντικειται της ζωικης φυσης του ανθρωπου σαν θηλαστικο.
Δευτερο ρολο επαιξαν οι κοινωνικες αλλαγες, η για πρωτη φορα ευρεια διαφοροποιηση και ανυψωση της θεσεως της γυναικας (σε συγκεκριμενες κοινωνιες ειχε ουτως η αλλως ισοτιμη θεση) και τελος τα κοινωνικα προτυπα αποτελεσμα του καταναλωτισμου και της κκοινωνικης σαπιλας .

Στα αρχιδια μου φιλε, οχι για εσενα προσωπικα, γενικα. Δεν προλαβαινω να ασχοληθω με τετοιες μαλακιες. Ειναι συντομη η ζωη.

Αν ψηνεσαι να παμε παρεα αποψε με τιποτα καλα μουνια, εφυγε. Εως να στραβωθουμε απο τον ηλιο.

Ολα τα αλλα, ουτε καν.

Εφυγα, καλη συνεχεια.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.293
Πόντοι
2.586

Στα αρχιδια μου φιλε, οχι για εσενα προσωπικα, γενικα. Δεν προλαβαινω να ασχοληθω με τετοιες μαλακιες. Ειναι συντομη η ζωη.

Αν ψηνεσαι να παμε παρεα αποψε με τιποτα καλα μουνια, εφυγε. Εως να στραβωθουμε απο τον ηλιο.

Ολα τα αλλα, ουτε καν.

Εφυγα, καλη συνεχεια.

Καληνυχτα και εγω την κανω σε 5'

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Παω για ταινια και να με παρει ο υπνος στο καναπε.

Γραφτε μονοι σας, στα αρχιδια μου. Οτι ειχα να πω, το ειπα.

Εσυ, κανε κανα μπανιο να ξυπνησεις και σκεψου. Σε καθε περιπτωση, στα αρχιδια μου και εσυ. Μπηκα ετσι για τα οσα ειπαμε, ενεκεν.

Σας αφιερωνω το παρακατω κομματακι. Επειδη ξερω οτι δεν θα σου αρεσει (ή θα πεις οτι σου αρεσει για την αντιδραση) σου δηλωνω απο τωρα οτι το εχω βαλει ηδη τερμα και στα αρχιδια μου αν σου αρεσει ή οχι.

Ολο λες οτι τα φυγεις κ ολο εδω τριγυρναςς
ολο λες οτι δε με πας κ ολο μ προτεινεις να σε παρω τηλ
ολο λες στα αρχιδια σου αλλα ολο σχολιαζειςς
να το κοιταξειςς αυτο! Σαν τον ΤUS εγινεςςς

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706

Βεβαιως κ μπορουν να ειναι θυματα κ οι αντρες.
Δεν ειναι ολοι το ιδιο ψυχικα δυνατοι, δεν βγαινουν ολοι απο το ιδιο εργοστασιο ουτε το ιδιο καλουπι.
Σαν να λεμε πως οποιος τις τρωει στον καυγα γιατι δεν ειναι μποξερ,τοτε δεν ειναι αντρας.

Το θεμα ειναι να το καταλαβει το θυμα οσο γινετε συντομοτερα, με τις λιγοτερες απωλειες, να μην ξανακανει το ιδιο λαθος στο μελλον κ να βελτιωνετε ως "αντρας" συνεχως

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
δε παω με λογικη απλα ερωτευομαι
τωρα εσυ τι να σ πω πηγαινε με μια μετρια σοβαρη ελληνιδα π θα σε παρακαλεσει

Ερωτεύεσαι (και από ότι φαίνεται τα λαθος ατομα) δηλαδη εισαι παρορμητική. Δεν πρέπει να τιμωρηθεις για την παρορμητικοτητα σου; θα μπορούσαν κ οι άνδρες να μην βάζουν λογική. Τότε θα ήμασταν ακομα στην εποχή του χαλκού. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τιμωρηθεις και το να παρακαλάς είναι πολύ ελαφριά τιμωρία.... Δε το κάνεις ομως. Διοτι προτιμάς να πείσεις τον εαυτό σου οτι "ερωτευτικες" όχι οτι ακολουθησες το συμφέρον σου.... που αν ακολουθούσαν κ οι ανδρες το συμφέρον τους απλα θα σε τράβαγαν απο τα μαλλιά για πίπα οποτε τους καβλωνε χωρις να σε φλερτάρουν η να σε ρωτήσουν .... Γιατί δέχεσαι ενα κοσμο τοσο εξόφθαλμα υπερ σου χωρις να αντιδράς σε αυτά τα αδικα προνόμια που σου δόθηκαν;;; Γιατί είσαι συμφεροντολογα πουτανιτσα με μηδέν κοινωνική συνηδειση .... απλά πέτυχες σε μια εποχή που σε παιρνει να τα κάνεις και αρα τα κάνεις.... εντελως αντικοινωνικό άτομο.... αντί να πας με το χοντρουλη ελληνα που σου αναλογεί προτιμάς τον μπανικο που έχει αλλες 50 και μέσα σου το ξέρεις διοτι αυτος δε σου αναλογούσε ποτε, η ακομα και τον Πακιστανό που θα στα πει ωραια και θα είναι ωραίος. Πρέπει να τιμωρηθεις, ελπιζω η ζωή να σε τιμωρήσει, ο έρωτας είναι δικαιολογία

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.293
Πόντοι
2.586
Βεβαιως κ μπορουν να ειναι θυματα κ οι αντρες.
Δεν ειναι ολοι το ιδιο ψυχικα δυνατοι, δεν βγαινουν ολοι απο το ιδιο εργοστασιο ουτε το ιδιο καλουπι.
Σαν να λεμε πως οποιος τις τρωει στον καυγα γιατι δεν ειναι μποξερ,τοτε δεν ειναι αντρας.

Το θεμα ειναι να το καταλαβει το θυμα οσο γινετε συντομοτερα, με τις λιγοτερες απωλειες, να μην ξανακανει το ιδιο λαθος στο μελλον κ να βελτιωνετε ως "αντρας" συνεχως

Σωστοτατος

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ερωτεύεσαι (και από ότι φαίνεται τα λαθος ατομα) δηλαδη εισαι παρορμητική. Δεν πρέπει να τιμωρηθεις για την παρορμητικοτητα σου; θα μπορούσαν κ οι άνδρες να μην βάζουν λογική. Τότε θα ήμασταν ακομα στην εποχή του χαλκού. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τιμωρηθεις και το να παρακαλάς είναι πολύ ελαφριά τιμωρία.... Δε το κάνεις ομως. Διοτι προτιμάς να πείσεις τον εαυτό σου οτι "ερωτευτικες" όχι οτι ακολουθησες το συμφέρον σου.... που αν ακολουθούσαν κ οι ανδρες το συμφέρον τους απλα θα σε τράβαγαν απο τα μαλλιά για πίπα οποτε τους καβλωνε χωρις να σε φλερτάρουν η να σε ρωτήσουν .... Γιατί δέχεσαι ενα κοσμο τοσο εξόφθαλμα υπερ σου χωρις να αντιδράς σε αυτά τα αδικα προνόμια που σου δόθηκαν;;; Γιατί είσαι συμφεροντολογα πουτανιτσα με μηδέν κοινωνική συνηδειση .... απλά πέτυχες σε μια εποχή που σε παιρνει να τα κάνεις και αρα τα κάνεις.... εντελως αντικοινωνικό άτομο.... αντί να πας με το χοντρουλη ελληνα που σου αναλογεί προτιμάς τον μπανικο που έχει αλλες 50 και μέσα σου το ξέρεις διοτι αυτος δε σου αναλογούσε ποτε, η ακομα και τον Πακιστανό που θα στα πει ωραια και θα είναι ωραίος. Πρέπει να τιμωρηθεις, ελπιζω η ζωή να σε τιμωρήσει, ο έρωτας είναι δικαιολογία

παραλληρεις γτ μαλλον εισαι ασχημος κ μονος

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
παραλληρεις γτ μαλλον εισαι ασχημος κ μονος

Μονος ειμαι επειδη ειμαι σοβαρος και λογικός, όχι επειδή είναι άσχημος. Αν μπορείς να αντικρούσει με επιστημονικό (λογικο) τροπο τα λεγόμενα μου είσαι ευπρόσδεκτη. Ειδάλλως επικαλεσου τον έρωτα, εύκολη λύση. Όταν πηδιέται με τον καταθλιπτικό κιθαρίστα που δεν έχει στον ηλιο μοιρα ενω ο επιστήμονας βγαζει σπυριά απο τη μαλάκια εισαι αντικοινωνικό άτομο. Κανεις τους άνδρες να γίνουν κιθαρίστες αν θέλουν να πηδήξουν κ οχι επιστήμονες. Όταν πηδιέσαι με αυτόν που στα ειπε ωραια αλλα εχει αλλες 10 παράλληλα τον επιβραβεύεις . Κ αφήνεις αλλους 9 να παίζουν μαλάκια. Σου αξιζει η χειρότερη τιμωρία, επιμένω ότι ελπιζω η ζωή να σου δώσει πικρά οσο και σε όσους τους έχει φάει τα νιάτα η αγαμία διοτι εσυ επέλεξες τον κιθαριστα τον μπάρμαν η τον Πακιστανό που σου ζήταγε δανεικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom