Νέα

Μισανδρισμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 730
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
δερβεναγες την ειδατε ολοι κ ξερετε τι κανω στο κρεβατι μ? ελεοςςς

εσυ τα εχεις πει

Sex / Ερωτικές Ιστορίες / O Μπουρδελιαρης και Εγω στις: 01/11/19, 10:10
Ξεκινησαμε το μπαλαμουτι απτο σαλονι και βρεθηκαμε στο κρεβατι. Παρα τις οποιες αναστολες ειχα δεν αργησα να ανοιξω τα ποδια και ο Μ να ξεκινησει ένα περιποιημενο γλειφομουνι. Παραδοξως το εκανε καλα και με καυλωσε περισσοτερο σηκωνομαι και τον αφηνω να ξαπλωσει. Αρχιζω να τον φιλαω και να τον γλυφω αργα κατεβαινοντας. Αφου του δαγκωσα λιγο τις ρογες επιασα τον πουτσο του και αρχισα να γλυφω μπαλες και πουτσο με ευλαβεια ωσπου φοραει καποτα και ξεκιναμε ένα ιεραποστολικο. Μετα με γυρισε στα 4 ωσπου ηρθε το τελος.

Την επομενη μερα ξαναπηγαμε στο σπιτι του, αυτή τη φορα ξεκινησαμε με δικο του στοματικο τον μπουκωνομουν ενώ τον κοιτουσα στα ματια και μετα ανεβηκα πανω του και αρχισα να τον ιππευω. Το κρεβατι μετακινηθηκε και εφτασε ως τον τοιχο τριζοντας. Εγω συνεχισα ακαθεκτη να δινω πονο ωσπου τελειωσε.

Την επομενη μερα ξανα σπιτι του, ξεκινησαμε παλι με στοματικα και γυρναμε σε ιεραποστολικο, αρχισαμε να φιλιομαστε εντονα και σε 1 λεπτο τον ακουω να βρυγχαται χυνοντας. Τον κραταω μεσα μου, δεν τον αφηνω να βγει μαρεσει να χαλαρωνει ο αντρας μεσα μου. Όταν πια βγαινει και βγαζει προφυλακτικο και καθεται στην ακρη μου λεει ..

-Πωω ρε μαλακα δε το πιστευω..
-Τι εγινε? Του λεω
-Εχυσα μονο με το γλωσσοφιλο..στις πουτανες αργω να χυσω κανω ισως και μιση ωρα και τωρα με εκανες να χυσω σε ένα λεπτο  μονο με το φιλι
- Σοβαρα? Δε το ξερα ότι αργεις να τελειωσεις , μαζι μ αυτές τις μερες τελειωνεις σχετικα συντομα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
θες εναν χορηγο λοιπον

Δεν υπάρχει χορηγός ο οποίος να μην γαμεί κι άλλες 5! Εγώ πάντως δεν έχω δει ούτε έναν, εσύ έχεις δει χορηγό με αποκλειστικότητες? Παρόλα αυτά κάθονται γιατί το χορηγηλίκι είναι μεγάαααααααααλο αγαθό!!! :cheesy:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
3)Μισείτε αυτούς που ξέρετε ότι αν τους παρατήσετε, αμέσως μετά το αντίο , θα πάνε να πηδήξουν μια πουτάνα.
αυτό το κανω εγω παντα όταν χωριζω,
και δεν νομιζω να με μισουν,
συνηθως ξαναβρισκόμαστε μετα και τα ξαναφτιαχνουμε αρκετες φορες,
και δεν θυμαμαι να εκρυψα σε καμμια ότι παω πουτανες,
ισως το βλεπουν ανταγωνιστικα γιατι να τα χωνω σε μια πουτανα ενώ υπαρχει αυτη...

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει χορηγός ο οποίος να μην γαμεί κι άλλες 5! Εγώ πάντως δεν έχω δει ούτε έναν, εσύ έχεις δει χορηγό με αποκλειστικότητες? Παρόλα αυτά κάθονται γιατί το χορηγηλίκι είναι μεγάαααααααααλο αγαθό!!! :cheesy:
αυτα ειναι γνωστα στην πενταγιω πεστα που ψαχνει το θυμα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και τι συμπερασμα εβγαλες?
ότι ενώ πας με γυφτους, μαυρους, τουρκους ,αλβανους, σκοπιανούς,

ότι μετραει λιγοτερο από ελληνα δηλαδή,

στο τελος μας λες ότι εισαι και υπερηφανη, για την ειλικρινεια και το γουστο σου, αντι να ντρεπεσαι, που στον ρολο σου στην εξελιξη να επιλεξεις καποιον βελτιωμενο εισαι ότι να ΄ναι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Πρωτον, στα πιο πολλα που γραφει, εχει δικιο.

Αυτη ειναι η σκληρη αληθεια για τη πραγματικοτητα γυρω μας. Οι "αντρες" οδηγησαν τις γυναικες στο σημειο που ειναι τωρα.

Οι αντρες τις οδηγουν στο σημειο που θα ειναι σε 3 ετη και στο σημειο που θα ειναι σε 5 ετη.

Οποιος εχει αντιθετη αποψη και εχει την ωριμοτητα και τη σοβαροτητα (αγνωστες λεξεις) να κανουμε κουβεντα, πολυ ευχαριστως. Εαν θελει μπορουμε να μιλησουμε και τηλεφωνικα και να κανουμε μια ομορφη και δημιουργικη κουβεντα επι του θεματος. Πισω απο τα πληκτρα θα πρεπει να γινουμε γραφομηχανες για να εξαντλησουμε το θεμα.

Εχει δικιο ομως, σχεδον σε ολα οσα γραφει για το εν λογω θεμα.

Οποιος εχει αντιθετη αποψη και θελει να τη στηριξει, ειπαμε, τηλεφωνακι και τα λεμε σαν ανθρωποι. Παει αυτο.

Ερχομαι σε εσενα τωρα.

Για να ερχεσαι μεσα σε ενα φορουμ που ειναι γεματο αντρες και να τους τη λες, παει να πει πολλα πραγματα.

Αρρωστακι που αναζητα τη προσοχη με καθε τροπο ωστε να ταισει το ναρκισσισμο του και να καλυψει τα κενα του εγωκεντρισμου του λογω ψυχικου πονου που βιωνει καθημερινα και που η καθημερινοτητα πλεον ειναι μια πολυ δυσκολη διαδικασια.

Αυτο αλλωστε δηλωνει και η εναλλαγη ερωτικων συντροφων (εαν ειναι αληθεια). Εαν εξετασουμε το ολο θεμα ψυχιατρικα, αβιαστα βγαινουμε στο συμπερασμα οτι οταν μια γυναικα αναζητα συνεχως νεους ερωτικους συντροφους, εχει ψυχικο θεμα. Δεν θα ασχοληθουμε με τους μαλακες που θα πουν πουτανα κτλπ. Δεν με απασχολουν αυτα. Εξεταζουμε το θεμα επιστημονικα και μονο. Δεν κρινουμε κανεναν, ουτε ειναι αξιος καποιος να κρινει εναν αλλο ανθρωπο. Ψυχιατρικως ομως, αυτο αποτελει ενδειξη προβληματος.

Οπως επισης, το ιδιο ακριβως συμβαινει και ισχυει και για τους αντρες. Υποφερω απο αυτο εδω και 26 ετη. Για αυτο δεν εμεινε καμια διπλα μου και θα μεινω εως τελους μονος και μονο με εφημερες σχεσεις των λιγων ημερων-ωρων.

Εμενα ομως, στα αρχιδια μου. Ειμαι αντρας. Δεν με απασχολει μητροτητα κτλπ. Ουτε θελω να γινω πατερας. Μου αρεσει το μουνι, οτι μου αρεσει το γαμαω οτι δεν κατσει παω παρακατω. Στα αρχιδια μου.

Εσυ; Εαν οντως εισαι γυναικα, εχεις διαπιστωσει τη κατασταση ή εχεις στησει εναν δικο σου φαντασιακο κοσμο και εχεις κλειστει μεσα εκει και φοβασαι να αντιμετωπισεις τη πραγματικοτητα; Διοτι αν οντως ειναι αληθεια τα οσα λες, θα εισαι ψυχικα σμπαραλια σε λιγα ετη, δεν θα μπορεις να μεγαλωσεις σωστα ενα παιδακι. Μη ξεχνας οτι απο τη μανα λαμβανει το παιδι τα παντα. Αν εισαι σμπαραλιασμενη, τι θα λαβει;

Εαν θελεις να συνεχισουμε τη κουβεντα, καλως. Μαγκιες κτλπ, απλα θα σε γραψω στα αρχιδια μου ή παρε τηλεφωνο να κανονισουμε να ερθεις να μου τις πεις στο απο κοντα και οχι πισω απο πληκτρα. Να πιουμε και κανα ποτηρι να γουσταρουμε. Να μπορω να σε φτυσω στα μουτρα εαν θα αρχισεις να λες χοντρες μαλακιες ή να γελασουμε και να περασουμε ομορφα εχοντας γινει τυφλα.

Σεξ δεν παιζει, μην εχεις ελπιδες, δεν σε γαμαω, δεν μου αρεσουν οι μαγκακια στυλ. Με εμενα, μονο κουβεντουλα και κανα μπινελικι να περναμε καλα να κανουμε καλα πιωματα. Αν μαθεις να ακους και μουσικη θα ειναι τελεια.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
ότι ενώ πας με γυφτους, μαυρους, τουρκους ,αλβανους, σκοπιανούς,

ότι μετραει λιγοτερο από ελληνα δηλαδή,

στο τελος μας λες ότι εισαι και υπερηφανη, για την ειλικρινεια και το γουστο σου, αντι να ντρεπεσαι, που στον ρολο σου στην εξελιξη να επιλεξεις καποιον βελτιωμενο εισαι ότι να ΄ναι.

αχουυυ τωρα π μπαινει το 20 να ακουμε τετοιες μαλακιες"??
ελεος λυπηθειτε μαςςς και εκσυγχρονιστειτε πιαα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αχουυυ τωρα π μπαινει το 20 να ακουμε τετοιες μαλακιες"??
ελεος λυπηθειτε μαςςς και εκσυγχρονιστειτε πιαα
δεν είναι εκσυγχρονισμος η οπισθοδρομιση.

και εσυ αντι να διαλέξεις καποιον ομορφο, εξυπνο, κλπ διαλέγεις τον γκαου γκαου ισλαμιστή για να πας την ανθρωποτητα πισω.

ουστ.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
δεν είναι εκσυγχρονισμος η οπισθοδρομιση.

και εσυ αντι να διαλέξεις καποιον ομορφο, εξυπνο, κλπ διαλέγεις τον γκαου γκαου ισλαμιστή για να πας την ανθρωποτητα πισω.

ουστ.

μα μονο ομορφους κ εξυπνους διαλεγω ! απλα δεν εχω συνορα!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Εχω βαλει το δευτερο, στην υγεια μας.

Πινετε τιποτα ή γραφετε τα οσα γραφετε ξενερωτοι;

Αν τα γραφετε ξενερωτοι, υπαρχουν θεματα...

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Πρωτον, στα πιο πολλα που γραφει, εχει δικιο.

Αυτη ειναι η σκληρη αληθεια για τη πραγματικοτητα γυρω μας. Οι "αντρες" οδηγησαν τις γυναικες στο σημειο που ειναι τωρα.

Οι αντρες τις οδηγουν στο σημειο που θα ειναι σε 3 ετη και στο σημειο που θα ειναι σε 5 ετη.

Οποιος εχει αντιθετη αποψη και εχει την ωριμοτητα και τη σοβαροτητα (αγνωστες λεξεις) να κανουμε κουβεντα, πολυ ευχαριστως. Εαν θελει μπορουμε να μιλησουμε και τηλεφωνικα και να κανουμε μια ομορφη και δημιουργικη κουβεντα επι του θεματος. Πισω απο τα πληκτρα θα πρεπει να γινουμε γραφομηχανες για να εξαντλησουμε το θεμα.

Εχει δικιο ομως, σχεδον σε ολα οσα γραφει για το εν λογω θεμα.

Οποιος εχει αντιθετη αποψη και θελει να τη στηριξει, ειπαμε, τηλεφωνακι και τα λεμε σαν ανθρωποι. Παει αυτο.

Ερχομαι σε εσενα τωρα.

Για να ερχεσαι μεσα σε ενα φορουμ που ειναι γεματο αντρες και να τους τη λες, παει να πει πολλα πραγματα.

Αρρωστακι που αναζητα τη προσοχη με καθε τροπο ωστε να ταισει το ναρκισσισμο του και να καλυψει τα κενα του εγωκεντρισμου του λογω ψυχικου πονου που βιωνει καθημερινα και που η καθημερινοτητα πλεον ειναι μια πολυ δυσκολη διαδικασια.

Αυτο αλλωστε δηλωνει και η εναλλαγη ερωτικων συντροφων (εαν ειναι αληθεια). Εαν εξετασουμε το ολο θεμα ψυχιατρικα, αβιαστα βγαινουμε στο συμπερασμα οτι οταν μια γυναικα αναζητα συνεχως νεους ερωτικους συντροφους, εχει ψυχικο θεμα. Δεν θα ασχοληθουμε με τους μαλακες που θα πουν πουτανα κτλπ. Δεν με απασχολουν αυτα. Εξεταζουμε το θεμα επιστημονικα και μονο. Δεν κρινουμε κανεναν, ουτε ειναι αξιος καποιος να κρινει εναν αλλο ανθρωπο. Ψυχιατρικως ομως, αυτο αποτελει ενδειξη προβληματος.

Οπως επισης, το ιδιο ακριβως συμβαινει και ισχυει και για τους αντρες. Υποφερω απο αυτο εδω και 26 ετη. Για αυτο δεν εμεινε καμια διπλα μου και θα μεινω εως τελους μονος και μονο με εφημερες σχεσεις των λιγων ημερων-ωρων.

Εμενα ομως, στα αρχιδια μου. Ειμαι αντρας. Δεν με απασχολει μητροτητα κτλπ. Ουτε θελω να γινω πατερας. Μου αρεσει το μουνι, οτι μου αρεσει το γαμαω οτι δεν κατσει παω παρακατω. Στα αρχιδια μου.

Εσυ; Εαν οντως εισαι γυναικα, εχεις διαπιστωσει τη κατασταση ή εχεις στησει εναν δικο σου φαντασιακο κοσμο και εχεις κλειστει μεσα εκει και φοβασαι να αντιμετωπισεις τη πραγματικοτητα; Διοτι αν οντως ειναι αληθεια τα οσα λες, θα εισαι ψυχικα σμπαραλια σε λιγα ετη, δεν θα μπορεις να μεγαλωσεις σωστα ενα παιδακι. Μη ξεχνας οτι απο τη μανα λαμβανει το παιδι τα παντα. Αν εισαι σμπαραλιασμενη, τι θα λαβει;

Εαν θελεις να συνεχισουμε τη κουβεντα, καλως. Μαγκιες κτλπ, απλα θα σε γραψω στα αρχιδια μου ή παρε τηλεφωνο να κανονισουμε να ερθεις να μου τις πεις στο απο κοντα και οχι πισω απο πληκτρα. Να πιουμε και κανα ποτηρι να γουσταρουμε. Να μπορω να σε φτυσω στα μουτρα εαν θα αρχισεις να λες χοντρες μαλακιες ή να γελασουμε και να περασουμε ομορφα εχοντας γινει τυφλα.

Σεξ δεν παιζει, μην εχεις ελπιδες, δεν σε γαμαω, δεν μου αρεσουν οι μαγκακια στυλ. Με εμενα, μονο κουβεντουλα και κανα μπινελικι να περναμε καλα να κανουμε καλα πιωματα. Αν μαθεις να ακους και μουσικη θα ειναι τελεια.

στην αρχη καλα το ξεκινησες
αλλα οταν ειπες οτι οι γυναικες π αλλαζουν συντροφους ειναι του γιατρου ενω οι αντρες ειναι οκ να το κανουν αυτο εχασεςς
και θα σε επαιρνα τηλ να μιλησουμε σκαιπ
αλλα με τη τελευταια παραγραφο που εγραψεςς δε παιζει με τπτ
οποτε εχασες διπλα
Εις υγειαν!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μα μονο ομορφους κ εξυπνους διαλεγω ! απλα δεν εχω συνορα!
τοτε εισαι παραφρονουσα, τρελη , για δεσιμο,
εισαι στην αγγλια που εχει ένα σωρο ψηλους, λευκους, εξυπνους, βορειοευρωπαιους και εσυ γαμιεσαι με τουρκους και σκοπιανούς που δουλευουν εργατες να φτιαχνουν τα υδραυλικα στο σπιτι των προηγουμενων (όχι γιατι ετυχε να γεννηθουν στα σκοπια και στην τουρκια αλλα γιατι τοσο τους κοβει, και οι ελληνες φτωχοι ηταν πολλες φορες και από πολεμους περασαν πολλους αλλα τα πανεπιστημια του εξωτερικου γεμιζουν, όχι τις γυναικες τους με μαντιλες).

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
τοτε εισαι παραφρονουσα, τρελη , για δεσιμο,
εισαι στην αγγλια που εχει ένα σωρο ψηλους, λευκους, εξυπνους, βορειοευρωπαιους και εσυ γαμιεσαι με τουρκους και σκοπιανούς που δουλευουν εργατες να φτιαχνουν τα υδραυλικα στο σπιτι των προηγουμενων (όχι γιατι ετυχε να γεννηθουν στα σκοπια και στην τουρκια αλλα γιατι τοσο τους κοβει, και οι ελληνες φτωχοι ηταν πολλες φορες και από πολεμους περασαν πολλους αλλα τα πανεπιστημια του εξωτερικου γεμιζουν, όχι τις γυναικες τους με μαντιλες).

μην εξανιστασαι..παω κ με ελληνες..τιμω και τη πατριδα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αλλα οταν ειπες οτι οι γυναικες π αλλαζουν συντροφους ειναι του γιατρου ενω οι αντρες ειναι οκ να το κανουν αυτο !

να άλλη μια φορα γιατι πρεπει να διδαχθεί σοβαρα η εξελιξη στα σχολεια.

οι ανδρες κυρα μου είναι της ποσοτητας για να αφησουν απογονους ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ.

τα θηλυκα αντίθετα είναι της ποιοτητας για να επιλεξουν αν μπορουν τον 1 και καλυτερο για πατερα και τα γονιδια του για την άλλη γεννια.

εγω λοιπον ΣΩΣΤΑ παω και με ελληνιδες και με γαλλιδες και με γυφτισες και με ρωσιδες

εσυ πρεπει να διαλέγεις με ποιον θα πας και αν διαλέγεις μεσα στην ευρωπη ένα γκαου γκαου μουσουλμανο ή ένα φτωχο σκοπιανο, αλβανο κλπ απλα εχεις αποτυχει

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.293
Πόντοι
2.586
Ασχετο αλλα εν τω μεταξυ βρηκα ενα καναλι στο youtube που δειχνει 24/7 Mr Bean και εχω κλασει στο γελιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom