δερβεναγες την ειδατε ολοι κ ξερετε τι κανω στο κρεβατι μ? ελεοςςς
εσυ τα εχεις πει
Sex / Ερωτικές Ιστορίες / O Μπουρδελιαρης και Εγω στις: 01/11/19, 10:10
Ξεκινησαμε το μπαλαμουτι απτο σαλονι και βρεθηκαμε στο κρεβατι. Παρα τις οποιες αναστολες ειχα δεν αργησα να ανοιξω τα ποδια και ο Μ να ξεκινησει ένα περιποιημενο γλειφομουνι. Παραδοξως το εκανε καλα και με καυλωσε περισσοτερο σηκωνομαι και τον αφηνω να ξαπλωσει. Αρχιζω να τον φιλαω και να τον γλυφω αργα κατεβαινοντας. Αφου του δαγκωσα λιγο τις ρογες επιασα τον πουτσο του και αρχισα να γλυφω μπαλες και πουτσο με ευλαβεια ωσπου φοραει καποτα και ξεκιναμε ένα ιεραποστολικο. Μετα με γυρισε στα 4 ωσπου ηρθε το τελος.
Την επομενη μερα ξαναπηγαμε στο σπιτι του, αυτή τη φορα ξεκινησαμε με δικο του στοματικο τον μπουκωνομουν ενώ τον κοιτουσα στα ματια και μετα ανεβηκα πανω του και αρχισα να τον ιππευω. Το κρεβατι μετακινηθηκε και εφτασε ως τον τοιχο τριζοντας. Εγω συνεχισα ακαθεκτη να δινω πονο ωσπου τελειωσε.
Την επομενη μερα ξανα σπιτι του, ξεκινησαμε παλι με στοματικα και γυρναμε σε ιεραποστολικο, αρχισαμε να φιλιομαστε εντονα και σε 1 λεπτο τον ακουω να βρυγχαται χυνοντας. Τον κραταω μεσα μου, δεν τον αφηνω να βγει μαρεσει να χαλαρωνει ο αντρας μεσα μου. Όταν πια βγαινει και βγαζει προφυλακτικο και καθεται στην ακρη μου λεει ..
-Πωω ρε μαλακα δε το πιστευω..
-Τι εγινε? Του λεω
-Εχυσα μονο με το γλωσσοφιλο..στις πουτανες αργω να χυσω κανω ισως και μιση ωρα και τωρα με εκανες να χυσω σε ένα λεπτο μονο με το φιλι
- Σοβαρα? Δε το ξερα ότι αργεις να τελειωσεις , μαζι μ αυτές τις μερες τελειωνεις σχετικα συντομα