Νέα

Μισανδρισμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 730
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Μαλλον εχεις πιει...και λες μαλακιες.

Ξαναδιαβασε προσεκτικα τι γραφω, ξεστραβωσου λιγακι, ριξε νερακι στο προσωπο.

Οπως επισης, το ιδιο ακριβως συμβαινει και ισχυει και για τους αντρες. Υποφερω απο αυτο εδω και 26 ετη. Για αυτο δεν εμεινε καμια διπλα μου και θα μεινω εως τελους μονος και μονο με εφημερες σχεσεις των λιγων ημερων-ωρων.

Εμενα ομως, στα αρχιδια μου. Ειμαι αντρας. Δεν με απασχολει μητροτητα κτλπ. Ουτε θελω να γινω πατερας. Μου αρεσει το μουνι, οτι μου αρεσει το γαμαω οτι δεν κατσει παω παρακατω. Στα αρχιδια μου.

με αυτο μας διαφοροποιεις και λες οτι για σας δεν ειναι τοσο κακο καθως δε θα γινεται μανες ουτε εχετε κυριο ρολο στην ανατροφη των παιδιων.
μπορει να γραφεις για σενα αλλα εγω το μεταφραζω για ολο το ανδρικο συνολο
οποτε δε κανουν πουλακια τα ματια μου, βρισκω το νοημα πισω απο αυτα π λες

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Η αληθεια σε ισοπεδωσε και απλα ειπες τη μαλακια σου ετσι για να πεις κατι και να κοροιδεψεις τον εαυτο σου (κατι που δεν συμβαινει, στα φερνει ολα μεσα στα μουτρα καθημερινα πλεον, πονας).

Ενεκεν των οσων εχουμε συζητησει, εγραψα αυτα που εγραψα στο να σου δωσω τροφη για σκεψη.

Με το υφακι που εχεις και τις μαλακιες που λες, στα αρχιδια μου.

Συνεχισε με να τα λες με τα παιδια εδω, να τσακωνεστε για εθνικοτητες και για το τι κανεις στο κρεβατι ή οχι και να βριζεστε.

Δεν κανω κουβεντα με ειρωνιες μαγκιες και παπαρολογιες.

Στην υγεια ολων, καλη δυναμη.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Η αληθεια σε ισοπεδωσε και απλα ειπες τη μαλακια σου ετσι για να πεις κατι και να κοροιδεψεις τον εαυτο σου (κατι που δεν συμβαινει, στα φερνει ολα μεσα στα μουτρα καθημερινα πλεον, πονας).

Ενεκεν των οσων εχουμε συζητησει, εγραψα αυτα που εγραψα στο να σου δωσω τροφη για σκεψη.

Με το υφακι που εχεις και τις μαλακιες που λες, στα αρχιδια μου.

Συνεχισε με να τα λες με τα παιδια εδω, να τσακωνεστε για εθνικοτητες και για το τι κανεις στο κρεβατι ή οχι και να βριζεστε.

Δεν κανω κουβεντα με ειρωνιες μαγκιες και παπαρολογιες.

Στην υγεια ολων, καλη δυναμη.

μαλλον τα χεις τσουξει,,ουτε ειρωνευτηκα ουτε μαγκια πουλησα
απλα διαφωνω με αυτο π ειπες κ στο παρεθεσα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
5ι, ξεχνας ότι ο αντρας εχει ενστικτο να γαμησει όπως ειπαμε, δεν του καίγεται καρφι λοιπον αν δεν εχει μονιμα διπλα του μια.

η γυναικα εχει ψυχωση(ή όπως θες πες το, με καλη ή κακη εννοια) να κανει παιδια και να αναπαραχθεί, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗς ΕΝΑ ΜΠΑΜΠΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.

για αυτό και ζηταει διατροφες λες και της χρωστάει ο αντρας ή ηταν καμμια ανηλικη που την ξεγελασε και δεν ηξερε όταν εκανε το παιδι ότι θα εχει και τρεχάματα μετα και εξοδα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Οπως επισης, το ιδιο ακριβως συμβαινει και ισχυει και για τους αντρες. Υποφερω απο αυτο εδω και 26 ετη. Για αυτο δεν εμεινε καμια διπλα μου και θα μεινω εως τελους μονος και μονο με εφημερες σχεσεις των λιγων ημερων-ωρων.

Εμενα ομως, στα αρχιδια μου. Ειμαι αντρας. Δεν με απασχολει μητροτητα κτλπ. Ουτε θελω να γινω πατερας. Μου αρεσει το μουνι, οτι μου αρεσει το γαμαω οτι δεν κατσει παω παρακατω. Στα αρχιδια μου.

με αυτο μας διαφοροποιεις και λες οτι για σας δεν ειναι τοσο κακο καθως δε θα γινεται μανες ουτε εχετε κυριο ρολο στην ανατροφη των παιδιων.
μπορει να γραφεις για σενα αλλα εγω το μεταφραζω για ολο το ανδρικο συνολο
οποτε δε κανουν πουλακια τα ματια μου, βρισκω το νοημα πισω απο αυτα π λες

Προσπαθεις να με πεισεις οτι εισαι ανοητη και δεν νοεις τα οσα διαβαζεις;

Τι δεν καταλαβες;

Εχεις δει αντρα που να διακατεχεται απο επιθυμια για μητροτητα; Ειδικα εγω που ειμαι ρεμαλι εντελως, σου γραφω οτι δεν με απασχολει ουτε να γινω πατερας, στα αρχιδια μου.

Ριξε νερο στο κεφαλι σου, καλο θα σου κανει, τσιτωνει και το δερμα.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
5ι, ξεχνας ότι ο αντρας εχει ενστικτο να γαμησει όπως ειπαμε, δεν του καίγεται καρφι λοιπον αν δεν εχει μονιμα διπλα του μια.

η γυναικα εχει ψυχωση(ή όπως θες πες το, με καλη ή κακη εννοια) να κανει παιδια και να αναπαραχθεί, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗς ΕΝΑ ΜΠΑΜΠΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.

για αυτό και ζηταει διατροφες λες και της χρωστάει ο αντρας ή ηταν καμμια ανηλικη που την ξεγελασε και δεν ηξερε όταν εκανε το παιδι ότι θα εχει και τρεχάματα μετα και εξοδα.

αα καλααα ποσο πισω εχεις μεινει..διατροφη παιρνει μονο αν υπαρχουν παιδια

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
μαλλον τα χεις τσουξει,,ουτε ειρωνευτηκα ουτε μαγκια πουλησα
απλα διαφωνω με αυτο π ειπες κ στο παρεθεσα

Η αληθεια ειναι οτι ηπια εκει 4 για να τους αντεξω εως να φυγω και τωρα πινω εδω το δευτερο.

Μια χαρα καταλαβαινω ομως, διαβασε ξανα τι εχω γραψει ή παρε τηλεφωνο να στα πω μεσα στα μουτρα. Ο γραπτος λογος παντα ειναι ευκολος στο να μη καταλαβουμε τα οσα γραφει ο αλλος οπως πρεπει.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Προσπαθεις να με πεισεις οτι εισαι ανοητη και δεν νοεις τα οσα διαβαζεις;

Τι δεν καταλαβες;

Εχεις δει αντρα που να διακατεχεται απο επιθυμια για μητροτητα; Ειδικα εγω που ειμαι ρεμαλι εντελως, σου γραφω οτι δεν με απασχολει ουτε να γινω πατερας, στα αρχιδια μου.

Ριξε νερο στο κεφαλι σου, καλο θα σου κανει, τσιτωνει και το δερμα.

οτι να ναι! δεν ειπα οτι ο ανδρας εχει επιθυμια ουτε καποιο σχολιο για σενα κ τις επιλογες σ
ειπα οτι διαφοροποιεις τους ανδρες απτις γυναικες επειδη οι γυναικες γινονται μανες
ενω θα επρεπε ανδρες κ γυναικες να εχουν ισο δικαιωμα στον ερωτα και να πηγαινουν με οσους συντροφους θενε
μαλλον το νερο θα το χρειαστειςς εσυ

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Η αληθεια ειναι οτι ηπια εκει 4 για να τους αντεξω εως να φυγω και τωρα πινω εδω το δευτερο.

Μια χαρα καταλαβαινω ομως, διαβασε ξανα τι εχω γραψει ή παρε τηλεφωνο να στα πω μεσα στα μουτρα. Ο γραπτος λογος παντα ειναι ευκολος στο να μη καταλαβουμε τα οσα γραφει ο αλλος οπως πρεπει.

δε σε παιρνω γτ θα νομιζεις οτι εχω αποτερο σκοπο να κανω σεξ μαζι σ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Σε λιγο μπαινουμε στο 2020, τροχονομο στο μουνι της θα σε βαλει ή εμεις στα αρχιδια μας;

Τι μας ενδιαφερει αν γαμιεται με ασπρους μαυρους ρε φιλε ή τι μας ενδιαφερει αν γαμας εσυ ασπρες ή μαυρες;

Στα αρχιδια μας με τι γαμιεται και τι γαμας.

Γιατι αποφευγεις την ουσια και προσπαθεις να μειωσεις τον φορεα της αληθειας;

Εγραψε τη σκληρη αληθεια, ετσουξε και κανετε ολοι μαζι επιθεση στο προσωπο που την εγραψε;

Δεν ειναι αληθεια τα οσα εγραψε; Δεν εχει δικιο;

Οι αντρες εχουν την ευθυνη για τη κατασταση των γυναικων τυποι, οι γυναικες ειναι απλα θυματα της μαλακιας και της μουνοδουλιασης που σας δερνει αλυπητα.

Ειχαν που ειχαν τα δικα τους, που δεν μπορουν να βγαλουν ακρη με τον εαυτο τους απο τη παιδικη τους ηλικια, που δεν ξερουν τι να κανουν με τα ψυχολογικα τους, που συνεχως παλευουν μεσα σε τρικυμιες σκεψεων γεματες ανασφαλειες και που ψαχνουν κατι στιβαρο να πιαστουν (αντρας με αντρικη συμπεριφορα) και βρισκουν απεναντι τους παιδακια, αμπαλους, φοβικους και γεματους ανασφαλειες τυπακους, μιζερους, τεμπεληδες, ψυχακηδες, τρολακηδες, αποτυχημενους, μαλθακοποιημενους κτλπ κτλπ.

Ψεματα ειναι; Κοιταζοντας γυρω σου τους τυπους που ειναι παντου γυρω σου, βλεπεις αντρες με αντρικη συμπεριφορα εσυ;

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
τι γινεται εδω οι ελληνιαρηδες νοικοκυραιοι ανακαλυπτουν τον μισανθρωπο κοσμο του γυναικοκεντρικου καπιταλισμου? :2funny: :2funny:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.310
Πόντοι
1.406
δε σε παιρνω γτ θα νομιζεις οτι εχω αποτερο σκοπο να κανω σεξ μαζι σ
Όχι ρε σιγά,έχουμε καταλάβει ότι απόψε ο απώτερος σκοπός σου είναι να γκρινιάζεις μέχρι τελικής πτώσεως  :s&m_1: :grin:

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Σε λιγο μπαινουμε στο 2020, τροχονομο στο μουνι της θα σε βαλει ή εμεις στα αρχιδια μας;

Τι μας ενδιαφερει αν γαμιεται με ασπρους μαυρους ρε φιλε ή τι μας ενδιαφερει αν γαμας εσυ ασπρες ή μαυρες;

Εγραψε τη σκληρη αληθεια, ετσουξε και κανετε ολοι μαζι επιθεση στο προσωπο που την εγραψε;

Οι αντρες εχουν την ευθυνη για τη κατασταση των γυναικων τυποι, οι γυναικες ειναι απλα θυματα της μαλακιας και της μουνοδουλιασης που σας δερνει αλυπητα.

Ειχαν που ειχαν τα δικα τους, που δεν μπορουν να βγαλουν ακρη με τον εαυτο τους απο τη παιδικη τους ηλικια, που δεν ξερουν τι να κανουν με τα ψυχολογικα τους, που συνεχως παλευουν μεσα σε τρικυμιες σκεψεων γεματες ανασφαλειες και που ψαχνουν κατι στιβαρο να πιαστουν (αντρας με αντρικη συμπεριφορα) και βρισκουν απεναντι τους παιδακια, αμπαλους, φοβικους και γεματους ανασφαλειες τυπακους, μιζερους, τεμπεληδες, ψυχακηδες, τρολακηδες, αποτυχημενους, μαλθακοποιημενους κτλπ κτλπ.

Ψεματα ειναι; Κοιταζοντας γυρω σου τους τυπους που ειναι παντου γυρω σου, βλεπεις αντρες με αντρικη συμπεριφορα εσυ;

οταν μιλας ετσι σε συμπαθω λιγο περισσοτερο

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
οτι να ναι! δεν ειπα οτι ο ανδρας εχει επιθυμια ουτε καποιο σχολιο για σενα κ τις επιλογες σ
ειπα οτι διαφοροποιεις τους ανδρες απτις γυναικες επειδη οι γυναικες γινονται μανες
ενω θα επρεπε ανδρες κ γυναικες να εχουν ισο δικαιωμα στον ερωτα και να πηγαινουν με οσους συντροφους θενε
μαλλον το νερο θα το χρειαστειςς εσυ

Εχεις κολλησει, ξεκολλα το κεφαλι σου απο τη μονοτονια της μαλακιας.

Σαφως και εχουν το ισο δικαιωμα, δεν αναιρει κανεις αυτο. Οκ με αυτο; Το καταλαβες ή θα μας ζαλισεις τα αρχιδια με μαλακιες;

Αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι εγω ως αντρας, στα αρχιδια μου. Δεν με ενδιαφερει ως Χρηστος να κανω οικογενεια. Ουτε καν. Μου αρεσει η ζωη που κανω. Εσυ ομως, οταν θα θελησεις διοτι θα νιωθεις εντονα το αισθημα της μητροτητας, θα αποτυχεις. Θα εισαι ψυχικα σμπαραλια.

Εμενα οι επιπτωσεις απο αυτο που κανω, δεν με απασχολουν. Ειναι θεσφατο για εμενα εδω και πολλα ετη το τι θα κανω και πως θα καταληξω, εχω κρεμασει το παλτο μου, στα αρχιδια μου.

Εσυ, οταν θα σε πιασει το αισθημα να γινεις μανα, πως θα γινεις αν εισαι ψυχικα σμπαραλια.

Ελπιζω να καταλαβες τωρα τι θελω να πω. Εαν δεν καταλαβες, εισαι βαρετη, δεν μπορω αλλο. Παω να βαλω το τριτο και να δω καμια ταινια κατω.

Οσο για τις μαλακιες που λες, μαλακιες λες και το ξερεις για το θεμα τηλεφωνου, δεν ειναι αυτος ο λογος, αλλος ειναι ο λογος που δεν παιρνεις τηλεφωνο.

Μη ξαναγραψεις μαλακιες, μου χαλας το πιωμα.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Εχεις κολλησει, ξεκολλα το κεφαλι σου απο τη μονοτονια της μαλακιας.

Σαφως και εχουν το ισο δικαιωμα, δεν αναιρει κανεις αυτο. Οκ με αυτο; Το καταλαβες ή θα μας ζαλισεις τα αρχιδια με μαλακιες;

Αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι εγω ως αντρας, στα αρχιδια μου. Δεν με ενδιαφερει ως Χρηστος να κανω οικογενεια. Ουτε καν. Μου αρεσει η ζωη που κανω. Εσυ ομως, οταν θα θελησεις διοτι θα νιωθεις εντονα το αισθημα της μητροτητας, θα αποτυχεις. Θα εισαι ψυχικα σμπαραλια.

Εμενα οι επιπτωσεις απο αυτο που κανω, δεν με απασχολουν. Ειναι θεσφατο για εμενα εδω και πολλα ετη το τι θα κανω και πως θα καταληξω, εχω κρεμασει το παλτο μου, στα αρχιδια μου.

Εσυ, οταν θα σε πιασει το αισθημα να γινεις μανα, πως θα γινεις αν εισαι ψυχικα σμπαραλια.

Ελπιζω να καταλαβες τωρα τι θελω να πω. Εαν δεν καταλαβες, εισαι βαρετη, δεν μπορω αλλο. Παω να βαλω το τριτο και να δω καμια ταινια κατω.

Οσο για τις μαλακιες που λες, μαλακιες λες και το ξερεις για το θεμα τηλεφωνου, δεν ειναι αυτος ο λογος, αλλος ειναι ο λογος που δεν παιρνεις τηλεφωνο.

Μη ξαναγραψεις μαλακιες, μου χαλας το πιωμα.

ποιος ειναι ο λογος δλδ που δε παιρνω τηλ?

επισης εγω ηδη τωρα θελω να κανω οικογενεια κ δεν ειμαι ψυχικα σμπαραλιαα
μια χαρα ειμαιιι και εχω αντοχη μεγατονων!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
ποιος ειναι ο λογος δλδ που δε παιρνω τηλ?

επισης εγω ηδη τωρα θελω να κανω οικογενεια κ δεν ειμαι ψυχικα σμπαραλιαα
μια χαρα ειμαιιι και εχω αντοχη μεγατονων!

ή παρε τηλεφωνο να μιλησουμε σαν ανθρωποι ή πες τα μονη σου, μαλακιες λες για δημιουργια εντυπωσεων και να ασχολουνται μαζι σου.

Εισαι ηδη σμπαραλια, αλλιως δεν θα εγραφες τα οσα γραφεις. Και εγω ειμαι, στα αρχιδια μου ομως. Δεν θα κανω οικογενεια ποτε, μου αρεσει να ειμαι ρεμαλι. Εσυ που θελεις, θυμησου οταν θα κλαις στο πατωμα απο τα παθηματα σου.

Εαν ζω εως τοτε, παρε με να σου χωσω κανα μπινελικι να στηλωθεις, βλαμμενο.

Παω για ταινια, μη μου ζαλισεις αλλο τα αρχιδια, μου χαλαει το πιωμα να παταω πληκτρα.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom