Νέα

Μισανδρισμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 730
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Μονος ειμαι επειδη ειμαι σοβαρος και λογικός, όχι επειδή είναι άσχημος. Αν μπορείς να αντικρούσει με επιστημονικό (λογικο) τροπο τα λεγόμενα μου είσαι ευπρόσδεκτη. Ειδάλλως επικαλεσου τον έρωτα, εύκολη λύση. Όταν πηδιέται με τον καταθλιπτικό κιθαρίστα που δεν έχει στον ηλιο μοιρα ενω ο επιστήμονας βγαζει σπυριά απο τη μαλάκια εισαι αντικοινωνικό άτομο. Κανεις τους άνδρες να γίνουν κιθαρίστες αν θέλουν να πηδήξουν κ οχι επιστήμονες. Όταν πηδιέσαι με αυτόν που στα ειπε ωραια αλλα εχει αλλες 10 παράλληλα τον επιβραβεύεις . Κ αφήνεις αλλους 9 να παίζουν μαλάκια. Σου αξιζει η χειρότερη τιμωρία, επιμένω ότι ελπιζω η ζωή να σου δώσει πικρά οσο και σε όσους τους έχει φάει τα νιάτα η αγαμία διοτι εσυ επέλεξες τον κιθαριστα τον μπάρμαν η τον Πακιστανό που σου ζήταγε δανεικά

σου ξαναλεω παω με βαση οποιον ερωτευομαι
δε σκεφτομαι τπτ αλλο ουτε κοιταω τπτ αλλο
και δεν εχω αναγκη κανεναν επιστημονα διοτι εγω η ιδια ειμαι επιστημονας με μεταπτυχιακο τιτλο
και παρολα αυτα δεν εχω την μυτη ψηλα
με ενδιαφερει ο ανθρωπος κ το τι θα νιωσω οχι το κοινωνικο υποβαθρο
και ειμαι σουπερ κοινωνικη κ τσαχπινα! λολλ

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Μονος ειμαι επειδη ειμαι σοβαρος και λογικός, όχι επειδή είναι άσχημος. Αν μπορείς να αντικρούσει με επιστημονικό (λογικο) τροπο τα λεγόμενα μου είσαι ευπρόσδεκτη. Ειδάλλως επικαλεσου τον έρωτα, εύκολη λύση. Όταν πηδιέται με τον καταθλιπτικό κιθαρίστα που δεν έχει στον ηλιο μοιρα ενω ο επιστήμονας βγαζει σπυριά απο τη μαλάκια εισαι αντικοινωνικό άτομο. Κανεις τους άνδρες να γίνουν κιθαρίστες αν θέλουν να πηδήξουν κ οχι επιστήμονες. Όταν πηδιέσαι με αυτόν που στα ειπε ωραια αλλα εχει αλλες 10 παράλληλα τον επιβραβεύεις . Κ αφήνεις αλλους 9 να παίζουν μαλάκια. Σου αξιζει η χειρότερη τιμωρία, επιμένω ότι ελπιζω η ζωή να σου δώσει πικρά οσο και σε όσους τους έχει φάει τα νιάτα η αγαμία διοτι εσυ επέλεξες τον κιθαριστα τον μπάρμαν η τον Πακιστανό που σου ζήταγε δανεικά
Νταξει τυπε ,δεν χρειάζεται να εκρυγνεσαι.
Δεν ξερεις καν αν το μελος  pentagiotissa  ειναι γυναικα ή αντρας (οχι φανατικος) που προσπαθει να αποσπασει την προσοχή σου.
Αν ειναι οντως γυναικα ,δεν ξερεις ηλικια,εμφανιση, κτλ.
Μπορει να μην μετραει εμφανισιακα κ στο τέλος να πεις χαλαλι στους πακις.
Μπορει κ οχι ,υποθετικά μιλαμε.

Δεν ξερουμε αν εχει διαπιστευτηρια , αν εχει βρεθει δλδ με αλλα μελη του σαιτ, αξιοπιστα μελη ομως, για να δουμε αν ειναι υπαρκτο προσωπο.

Εγω προσωπικα εχω βρεθει ή ιδωθει με live camera με καμμια 15αρια μελη τα τελευταια χρονια.

Την απαντηση μπορει να μας την δωσει μονο το μελος pentagiotissa αν θελει.

Δεν θεωρείτε βεβαια απαντηση το βρεθηκα με 5 μελη αλλα δεν λεω ποια ειναι. Δεν εχουμε να κρυψουμε κατι. Ολοι κρυμμενοι πισω απο ενα προφιλ κ ενα αβαταρ ειμαστε

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
σου ξαναλεω παω με βαση οποιον ερωτευομαι
δε σκεφτομαι τπτ αλλο ουτε κοιταω τπτ αλλο
και δεν εχω αναγκη κανεναν επιστημονα διοτι εγω η ιδια ειμαι επιστημονας με μεταπτυχιακο τιτλο
και παρολα αυτα δεν εχω την μυτη ψηλα
με ενδιαφερει ο ανθρωπος κ το τι θα νιωσω οχι το κοινωνικο υποβαθρο
και ειμαι σουπερ κοινωνικη κ τσαχπινα! λολλ

Ναι. Ο έρωτας δεν εχει λογική. Απο τι εξαρτάται; απο το τι σου λέει η τηλεόραση. Αν σου λέει ότι τωρα είναι χοτ οι μάγειρες με τα τατουάζ θα ερωτευτείς έναν τέτοιον. Είσαι επιστήμονας αλλα μονο στη δουλεια σου οχι στη ζωη σου. Αν όλος ο κόσμος λειτουργούσε χωρίς λογική δε θα υπήρχε ούτε ιντερνετ να γράφεις τις μαλακές σου. Η λογική λέει. Εχεις παει με κάποιον κατώτερο μου; αρα εγω αν σε διεκδικήσω είναι σα να πέφτω στο επίπεδο του. Έχεις παει με κάποιον στο επίπεδο μου που έκανε για εσένα προσπαθεια α; αρα αν εγω αναγκαστώ να κάνω για εσένα προσπαθεια α+0.0000001 Είμαι το κορόιδο... Αυτά λεει η λογική. Να φροντίζες να μη παρασυροσουν απο τις μοδες (και ο "ερωτας" μια μοδα είναι). Δυστυχώς όμως δεδομένης της υπερπροσφορά ανδρών καποιον θα καταφέρεις να βρεις να σε αποκαταστήσει. Εγώ πάντως ξαναλεω ότι ελπιζω η ζωή να σε τιμωρήσει βάναυσα, δε νομιζω να το κάνει αλλα το εύχομαι. Ακόμα και τώρα να συμμορφωθείς πρεπει καπως να τιμωρηθεις για το παρελθόν σου.

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Δεν ξερεις καν αν το μελος  pentagiotissa  ειναι γυναικα ή αντρας (οχι φανατικος) που προσπαθει να αποσπασει την προσοχή σου.

Δεν ξερουμε αν εχει διαπιστευτηρια , αν εχει βρεθει δλδ με αλλα μελη του σαιτ, αξιοπιστα μελη ομως, για να δουμε αν ειναι υπαρκτο προσωπο.

Εγω προσωπικα εχω βρεθει ή ιδωθει με live camera με καμμια 15αρια μελη τα τελευταια χρονια.

Δεν θεωρείτε βεβαια απαντηση το βρεθηκα με 5 μελη αλλα δεν λεω ποια ειναι. Δεν εχουμε να κρυψουμε κατι. Ολοι κρυμμενοι πισω απο ενα προφιλ κ ενα αβαταρ ειμαστε

Δεν εκριγνομαι τυπε συζητιση κανουμε. Παρεπιπτοντως σημερα άκουσα συζητιση απο 2 κορίτσια σα τα κρύα τα νερά, η μια συζητάγε για τον χωρισμένο που την πηδαγε και παραπονιόταν. Δεν επέλεξε το συνομήλικοι της (+5 10 Χρόνια ξερογω). Επέλεξε τον παντρεμένο χωρισμένο (ισως κ να μην ηταν) επειδη της τα είπε ωραια. Φυσικά αν τα έχει πει σε άλλες 500 ωραια θα τα πει και στην 501... ολες αυτες πρεπει να τιμωρηθούν παρακαλώντας. Ειδάλλως ισότητα δεν υπαρχει

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δεν ξερεις καν αν το μελος  pentagiotissa  ειναι γυναικα ή αντρας (οχι φανατικος) που προσπαθει να αποσπασει την προσοχή σου.

αα δεν εισαι ενεργος μελος αλλιως θα εβλεπες κριτικη μελους που εχει γραψει για μενα
αλλα κ εγω εκανα ιστορια τη συνευρεση μας
επισης εχω κανει κριτικη για καποια swingers clubs που πηγα με αλλο μπουρδελιαρη
μα καλα π ζειςς?

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ναι. Ο έρωτας δεν εχει λογική. Απο τι εξαρτάται; απο το τι σου λέει η τηλεόραση. Αν σου λέει ότι τωρα είναι χοτ οι μάγειρες με τα τατουάζ θα ερωτευτείς έναν τέτοιον. Είσαι επιστήμονας αλλα μονο στη δουλεια σου οχι στη ζωη σου. Αν όλος ο κόσμος λειτουργούσε χωρίς λογική δε θα υπήρχε ούτε ιντερνετ να γράφεις τις μαλακές σου. Η λογική λέει. Εχεις παει με κάποιον κατώτερο μου; αρα εγω αν σε διεκδικήσω είναι σα να πέφτω στο επίπεδο του. Έχεις παει με κάποιον στο επίπεδο μου που έκανε για εσένα προσπαθεια α; αρα αν εγω αναγκαστώ να κάνω για εσένα προσπαθεια α+0.0000001 Είμαι το κορόιδο... Αυτά λεει η λογική. Να φροντίζες να μη παρασυροσουν απο τις μοδες (και ο "ερωτας" μια μοδα είναι). Δυστυχώς όμως δεδομένης της υπερπροσφορά ανδρών καποιον θα καταφέρεις να βρεις να σε αποκαταστήσει. Εγώ πάντως ξαναλεω ότι ελπιζω η ζωή να σε τιμωρήσει βάναυσα, δε νομιζω να το κάνει αλλα το εύχομαι. Ακόμα και τώρα να συμμορφωθείς πρεπει καπως να τιμωρηθεις για το παρελθόν σου.

Ντροπη σου που ευχεσαι κατι κακο να συμβει σε συναθρωπο σου
μονο κ μονο απο αυτο καταλαβαινω οτι εχεις πολλα ψυχολογικα! Να το κοιταξειςς

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
αα δεν εισαι ενεργος μελος αλλιως θα εβλεπες κριτικη μελους που εχει γραψει για μενα
επισης εχω κανει κριτικη για καποια swingers clubs που πηγα με αλλο μπουρδελιαρη
μα καλα π ζειςς?

Πόσα κιλά εισαι; εστω 70... Σου αξιζει ενας 100 κιλα λαπας; ναι. Αν εχεις την δυνατότητα θα προτιμήσεις εναν 80 90 100 κιλά μυς; ναι. Ο 100 κιλά λαπας με ποια θα παει; με καμια. Τον τιμωρεις επειδη εχεις τη δυνατοτητα. Μπορεί κ να αυτοκτονήσει εξαιτίας σου. Πρπεει να σου το ξεπληρώσει το κάρμα.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Πόσα κιλά εισαι; εστω 70... Σου αξιζει ενας 100 κιλα λαπας; ναι. Αν εχεις την δυνατότητα θα προτιμήσεις εναν 80 90 100 κιλά μυς; ναι. Ο 100 κιλά λαπας με ποια θα παει; με καμια. Τον τιμωρεις επειδη εχεις τη δυνατοτητα. Μπορεί κ να αυτοκτονήσει εξαιτίας σου. Πρπεει να σου το ξεπληρώσει το κάρμα.

δε κοιταω εμφανιση κοιταω χαρακτηρα δεν εχω προβλημα με το βαρος
αλλα το ληγω εδω γτ εισαι μαλακας
κ σ κανω και καθρεφτακι να πανε ολες οι καταρες πανω σου
πανιβλακα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
μα καλα π ζειςς?
Δεν μπορεις να λες καποιον με 135 likes σε 1530 μηνυματα (σχεδον 10%)*
Ενω εσυ εχεις μολις 3 likes σε σχεδον 6.000 μηνυματα.
Δεν ειναι λογικο

*οχι οτι με νοιαζει δηλαδης.

Με ενα μελος εχεις βρεθει δλδ??

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Ααα εισαι μαλακας

Θα σου έγραφα ψωφος αλλα μετα θα υπάρχει ένα μουνι λιγοτερο οποτε δεν ειναι αυτο η βέλτιστη λύση. Σου εύχομαι τα χειρότερα οπως ξαναειπα αλλα παράλληλα να είσαι ζωντανή για να πηγαίνεις με τους μεγαλύτερους μαλακές, με όλους αυτούς που (υποτίθεται οτι) μισείς. Και να σε παρατάνε συνεχώς αφου σου τρωνε και τα λεφτά. Να δουλεύεις και πάντα δινεις στα μεγαλύτερα μουνοπανα, ξερεις αυτα που σε ελκύουν επειδη τα "ερωτευεσαι"

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δεν μπορεις να λες καποιον με 135 likes σε 1530 μηνυματα (σχεδον 10%)*
Ενω εσυ εχεις μολις 3 likes σε σχεδον 6.000 μηνυματα.
Δεν ειναι λογικο

*οχι οτι με νοιαζει δηλαδης.

Με ενα μελος εχεις βρεθει δλδ??

εσυ σχολιαζεις σε νηματα που παιρνουν λαικς
εγω οχι
αλλιως θα ειχα μαζεψει 1εκατ.

εχω βρεθει τουλαχιστον με 2 μελη απο οσο θυμαμαι

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
εσυ σχολιαζεις σε νηματα που παιρνουν λαικς
εγω οχι
αλλιως θα ειχα μαζεψει 1εκατ.

εχω βρεθει τουλαχιστον με 2 μελη απο οσο θυμαμαι

Αυτο ειναι υποθετικο, κ εγω μπορω να πω πως θα εθχα μαζεψει 1 δισεκατομυριο. Τεσπα αυτο δεν μενδιαφερει, δεν προκειτε να παρω κανενα βραβειο, αλλα ειπες πως δεν ειμαι ενεργο μελος.
Την ενεργητικοτητα πως την καθοριζουμε?
1- εχοντας 10% σχεδον σε likes ή
2- εχοντας διαβασει δικη σου κριτικη?

Αν κ δυο μελη ειναι πολυ λιγα, μας λες ποια μελη ειναι?

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αυτο ειναι υποθετικο, κ εγω μπορω να πω πως θα εθχα μαζεψει 1 δισεκατομυριο. Τεσπα αυτο δεν μενδιαφερει, δεν προκειτε να παρω κανενα βραβειο, αλλα ειπες πως δεν ειμαι ενεργο μελος.
Την ενεργητικοτητα πως την καθοριζουμε?
1- εχοντας 10% σχεδον σε likes ή
2- εχοντας διαβασει δικη σου κριτικη?

Αν κ δυο μελη ειναι πολυ λιγα, μας λες ποια μελη ειναι?

γτ σε τι σε εξυπηρετει?

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Οπως ειπα απο το πόσα μελη κ την αξιοπιστια τους εξαρταται το αν εισαι υπαρκτο προσωπο, αντρας ή γυναικα, κτλ

Γυναικα είναι, μην εχεις αμφιβολιεςείναι εμφανές απο τον τρόπο που γράφει η σκατιαρα.. φαίνεται το χαμηλό πνευματικό επίπεδο (που δεν εξαρτάται απ8 το αν διάβασε κ της έδωσαν πτυχια)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
οκ αλλα τι σε νοιαζει τι ειμαι κ τι δεν ειμαι
Το εκανα κοπι γιατι βαριέμαι να ξαναγραφω τα ιδια

Δεν ειναι υποχρεωτικο να απαντησεις, αλλα αν απαντησεις θα ειναι προς τιμην σου

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Το εκανα κοπι γιατι βαριέμαι να ξαναγραφω τα ιδια

Δεν ξερεις καν αν το μελος  pentagiotissa  ειναι γυναικα ή αντρας (οχι φανατικος) που προσπαθει να αποσπασει την προσοχή σου.

Δεν ειναι υποχρεωτικο να απαντησεις, αλλα αν απαντησεις θα ειναι προς τιμην σου

Ρωτα τον Alex71 αυτος θα σ πει

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

Τύπε αν τρολαρεις συγχαρητήρια, καιρό είχα να δω πρώτης τάξεως τρολινγκ οπουδήποτε στο Ίντερνετ.

Εάν τα λες σοβαρά, προτείνω ταπεινά να βρεις κάποιον ειδικό ψυχίατρο η έστω ψυχολόγο για αρχή να σε αναλάβει. Κάνε λίγες οικονομίες, θυσίασε μερικούς καφέδες και σε λίγους μήνες θα με ευχαριστείς.
Δε σε ξέρω και δεν υπάρχει λόγος να κάνω προσώπικη επίθεση όπως καταλαβαίνεις αλλά πράξε όσο είναι καιρός γιατί σε βλέπω στις ειδήσεις σύντομα αλλιώς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom