P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Λες πως εχεις βρεθει μονο με ενα μελος?
Το μελος αλεξ 71?
οχι απλα αυτος ξερει ολα τα κουτσομπολια
Λες πως εχεις βρεθει μονο με ενα μελος?
Το μελος αλεξ 71?
Εντάξει ,οχι απλα αυτος ξερει ολα τα κουτσομπολια
Τύπε αν τρολαρεις συγχαρητήρια, καιρό είχα να δω πρώτης τάξεως τρολινγκ οπουδήποτε στο Ίντερνετ.
Εάν τα λες σοβαρά, προτείνω ταπεινά να βρεις κάποιον ειδικό ψυχίατρο η έστω ψυχολόγο για αρχή να σε αναλάβει. Κάνε λίγες οικονομίες, θυσίασε μερικούς καφέδες και σε λίγους μήνες θα με ευχαριστείς.
Δε σε ξέρω και δεν υπάρχει λόγος να κάνω προσώπικη επίθεση όπως καταλαβαίνεις αλλά πράξε όσο είναι καιρός γιατί σε βλέπω στις ειδήσεις σύντομα αλλιώς.
Βρε, καλώς τα παιδιά και σε έψαχνα στις πολιτικές εξελίξεις!Δεν ειμαστε με τα καλα μας μου φαινεται.
Καλημέρα, οι επιλογές σας δεν φταίνε καθόλου?Tα πραγματα ειναι απλα οι περισσοτεροι ειστε για το πουτσο..
και οι εξαιρεσεις πλεον ελαχιστες..
και το αργό λιοντάρι θα πεινάει ενώ το αργό πρόβατο θα τρώει .τώρα το κατάλαβες ότι υπάρχει ανισότητα στην φύση; Καλώς ήρθες στην πραγματικότητα, όπου τα θηλυκά επιλέγουν με ποιον θα κάνουν σεξ ενώ τα αρσενικά πρέπει να κοπιάσουν πολύ για πείσουν ότι είναι στο 10% των αξιών να επιλεχθούν. Και τυχερός είσαι που υπάρχουν πουτανες και μπουρδέλα, στα υπόλοιπα ανθρωποειδή το 90% των αρσενικών την βγάζει με μαλακια και με την ελπίδα να γίνει κάποτε αρχηγός για να γαμαει οπότε του καυλώσει.Γιατι; Επειδη δεν αποδέχομαι μια κατάσταση στημένη εις βαρος μου; Αν με πείσεις ότι η κατάσταση είναι στημένη υπερ μου τοτε θα ακούσω τη συμβουλή σου. Αν ειναι εις βαρος μου το λογικο είναι να μη μου αρέσει, δε νομίζεις; Διαφωνείς οτι Στην άσχημη δίνονται περισσοτερες δυνατότητες στον σεξουαλικό τομέα απο τον άσχημο (all other things being equal). Το βρίσκεις σωστο αυτο;;; Αυτό εκμεταλλεύονται τα καριολακια .
οχι 5ι. Είσαι στην Αγγλία και εκεί τα λένε σωστά. Επιστημονας scientist είναι ο χημικός, ο βιολόγος, ο φυσικός κλπ ,διοτι εγω η ιδια ειμαι επιστημονας με μεταπτυχιακο τιτλο
Σημασια: Αποστροφη προς τους ανδρες
Μισανδρισμος ειναι το συναισθημα της αποστροφης και του μισους που δημιουργουν καποιοι ανδρες σε ορισμενες γυναικες. Δυστυχως το ποσοστο ειναι μεγαλο ενω παρατηρειται αυξηση τα τελευταια χρονια.
Οχι μη παρεξηγηθουμε, δεν μισουμε ολους τους ανδρες. Μισουμε αυτους που μας εχουν κανει να εχουμε βαθεια συναισθηματα για αυτους κι αυτοι γνωριζοντας το αυτο το εκμεταλλευονται σε καθε ευκαιρια.
Μισουμε τους ανδρες που λενε οτι μας αγαπανε και ειμαστε το οξυγονο τους αλλα λογω δουλειας βρισκομαστε δυο φορες το μηνα.
Μισουμε τους ανδρες που ερχονται για γουτσου γουτσου και σου λενε εξαρχης κοιτα θα κατσω μια ωρα μονο γτ εχω δουλεια αλλα εν τελει δε καθονται ουτε μιση ωρα.
Μισουμε τους ανδρες που τους λες τι ειν αυτα ρε, και σου λενε εισαι αχαριστη δεν εκτιμας τι κανω για σενα.
Μισουμε τους ανδρες που τους λες να χωρισεις γτ δε παει αλλο και σου λενε οχι Εγω σε αγαπαω.
Μισουμε τους ανδρες που τελειωνουν μεσα σου χωρις να σε ρωτησουν απλα κ μονο γτ ξερουν οτι παιρνεις αντισυλληπτικα.
Μισουμε τους ανδρες που σου ζητανε δανεικα αυτη τη μια φορα που βρισκοσαστε.
Μισουμε τους ανδρες που σου υπενθυμιζουν συχνα ποσο σε εχουν στηριξει οικονομικα.
Μισουμε τους ανδρες που σε διαβεβαιωνουν οτι δε παιζει αλλη γυναικα αλλα παρολα αυτα δε θελουν να σου δωσουν να δεις το κινητο τους.
Μισουμε τους ανδρες που καθε φορα που θα μιλησεις στο τηλεφωνο μαζι τους, δακρυα τρεχουν απτα ματια σου.
Μισουμε τους ανδρες που σου δινουν ελπιδα οτι θα φτιαξουν τα πραγματα και οτι μολις λασκαρει η δουλεια θα γινουν ολα οπως πριν.
Μισουμε τους ανδρες που οταν πας να ξεκολλησεις σε κανουν να κολλησεις χειροτερα.
Και τελος Μισουμε τους ανδρες που μας κανουνε να μισουμε τον εαυτο μας !!
Αυτους τους ανδρες τους μισουμε και τους παττασουμε, και αργα η γρηγορα τους πεταμε κλωτσιδων.
Ο μισανδρισμος λοιπον ειναι το νεο trend που θα παιξει το 2020! Οπλιστητε!
#Μισανδρισμος
Συνναγωνιστες ...
Πρεπει να καταλαβεται οτι η Ελλεηνιδα παιζει το ιδιο παιχνιδι εδω και δεκαετιες ... μειωνει τους παντες ... ανδρες και γυναικες για να πουλησει τον μουνι της ακριβα ... στην πραγματικοτητα...
Ειναι SKODA με τιμη PORSHE ...!
Εσυ σαν ανδρας πρεπει να ασχολησαι μονο με τα λευτα σου και την αυτοβελτιωση σε ολους τους τομεις...
Οσο υπαρχουν τα λευτα, θα υπαρχουν και οι κωλοι!
Ναι. Ο έρωτας δεν εχει λογική. Απο τι εξαρτάται; απο το τι σου λέει η τηλεόραση. Αν σου λέει ότι τωρα είναι χοτ οι μάγειρες με τα τατουάζ θα ερωτευτείς έναν τέτοιον. Είσαι επιστήμονας αλλα μονο στη δουλεια σου οχι στη ζωη σου.
Ο Σαββίδης, είναι λίγο μικρός και δεν έχει ζήσει όλο το παραμύθι της ελλάδας των τελευταίων δεκαετιών.
Όσοι είμαστε πάνω από 45 και ειδικά αν είχαμε κυκλοφορήσει στη νύχτα από δεκαετία του 80
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ , μπορούμε να το καταλάβουμε.
.....
γαμημένη κοινωνία και οι γυναίκες τελείως ναυάγια.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Ελληνίδες με ξένους δεν βλέπεις. Παρά μόνο κάτι τρίμπαζα, με τελευταίους.
ετσι είναι η ηλιθιοτητα του χτυπάει ταβανι, στα λογια ζητανε το καλο παιδι, τον μορφωμενο, τον ευγενικο,ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ ΤΟ ΜΠΑΡΜΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ.
Σε επιστήμονες, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, μοίραζαν φορτηγά χυλόπιτες.
Και παρακάλαγαν το .... μπάρμαν .
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ετσι είναι η ηλιθιοτητα του χτυπάει ταβανι, στα λογια ζητανε το καλο παιδι, τον μορφωμενο, τον ευγενικο,
και όταν της μιλανε φοιτητες ιατρικης στο κλαμπ αραδιαζουν την χυλοπιττα επειδή "δεν το ξερουν" τι δεν τον ξερεις μωρη ηλιθια? ιατρικη σπουδαζει το παιδι, ψηλος και εξυπνος, τι σκατα εχεις στο κεφαλι? λαχειο σου ετυχε.
και παει και καθεται σε οικονομικο μεταναστη, νεγρο, που ειχε άλλη επισημη γκομενα(αρα εξαρχής κωλοπαιδο και απιστο) και κανει και γαμο και παιδι μαζι του, για να την κοιταζουν ολοι και να μην την πλησιαζει κανεις όταν την παρατησε και εφυγε γερμανια.
...και δεν μιλαμε ιδεολογικα για αναρχοαπλυτη αριστερη, αλλα για ψηφοφορο νδ, ντεμεκ οκ με την θρησκεια και την πατριδα κλπ!!!
(φιλόλογος αυτή η περιπτωσαρα, αρα ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ)
τυπε ps1 θα παιξεις ? :S :S :SΣας γλενταει κανονικα η Πενταγιωτισσα ρε τύποι.
Οταν βαριεται και δεν ξερει πώς να περασει το βραδυ, ανοιγει ενα ιντριγκαδορικο θεμα που ξερει οτι θα προκαλεσει αντιδραση και μεταβαλλεται σε επικεντρο. 75 ατομα παρακολουθουν ηδη.
Αρνουμαι να συμμετασχω. Παω να παιξω playstation