Νέα

Μισανδρισμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 730
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.691
Πόντοι
25.467
Τύπισσα εμάς που κατουράμε το καπάκι της λεκάνης ξέχασες να βαλεις :rockon: :S

Δεν ξέχασε μόνον εσάς. Ξέχασε κι εμάς, που όταν μπαίνουμε στο μπάνιο για να πάρουμε  το λουτρό μας, ρίχνουμε κι ένα γερό κατούρημα στην μπανιέρα. :)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
και μετα εχοντας περασει σκληρη εκπαιδευση ειμαστε ετοιμοι για μπιλιονερ πορτο τσερβο να χτυπησουμε το χαι γκομενακι αρχηγε?  :tooth:

Θέλει εξάσκηση.Ας πάει κάποιος σε ένα μαγαζί πεινασμένος,λίγδας,με χάλια ρούχα,βρώμικα παπούτσια,χωρίς λεφτά στην τσέπη,άυπνος και κουρασμένος,αξύριστος κτλ αλλά διψασμένος για μουνί.
Μετά ας δοκιμάσει να πάει στο ίδιο μαγαζί ντυμένος στην πένα,χορτάτος,έχοντας κοιμηθεί καλά και με την τσέπη γεμάτη.
Θα γαμήσει καλύτερα στη δεύτερη περίπτωση?

Αν έχεις εμπειρία,μαθαίνεις τι παίζει και προσαρμόζεσαι λες π.χ. αχά ο μπάρμαν έβαλε στο στόχαστρο αυτά τα γκομενάκια,πρέπει να πάω γρήγορα ή η φίλη έχει τσαντιστεί που μιλάω στη γκόμενα,έχω ένα λεπτό ακόμα να ζητήσω τηλέφωνο γιατί μετά θα έρθει να την τραβήξει,ο σφίχτης δίπλα είναι έτοιμος να την πέσει στη δικιά μου,οι τύποι στα τραπέζια κοιτάνε να φέρουν εκεί τις γκόμενες που κυαλάρω,γενικά δηλαδή διαβάζεις το χώρο κόβεις το θήραμα και αντιδράς.Π.χ. εκεί είναι 3 γκόμενες εμφανίσιμες αλλά φαίνονται πολύ απασχολημένες μάλλον θα γουστάρει η άλλη στη γωνία.Το πρόβλημα είναι όμως οτι στέκεται απέναντι στην υπερμουνάρα που έχει κερνάει ο μπάρμαν και πρέπει να πάω οπωσδήποτε όταν έχω χρόνο.
Οπότε καταστρώνεις ένα πλάνο.
Το σπόνσορινγκ είναι ακριβώς το ίδιο συν οτι πολλαπλασιάζεις την ισχύ σου δέκα φορές προσφέροντας λεφτά.Δηλαδή κάνεις ακριβώς τα ίδια,πας στις ίδιες και έχεις την ίδια στρατηγική λες τα ίδια με τη διαφορά οτι στο σπόνσορινγκ χώνεις και κασέρι.
Η βάση όμως παραμένει το απλό μαχητικό καμάκι street style.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.917
Πόντοι
216
Αμα κάποιος δεν πάει να σπάσει τα μούτρα του στα μαγαζιά που προανέφερα δεν έχει καμία πιθανότητα να εξελιχτεί.
Είσαι Αθήνα καλοκαίρι το ΠΣΚ?Πάρε λεωφορείο για Παραλία και χτύπα Ομιλο.
Εχεις λίγο περισσότερα.Τσίμπα πλοίο και σκάσε Χερσόνησσο και μπούκαρε στο New York.Τίγκα στις Ρωσίδες είναι.
Η πάρε λεωφορείο για Χαλκιδική και χτύπα τα κλαμπ στην Καλλιθέα.
Είναι απλό αλλά θέλει δίψα για μουνί.
Οπου και να πας βρίσκεις διαμερίσματα με 20 ευρώ τη μέρα.Αν σκάσουν δύο ψωλαραίοι μαζί,μοιράζεστε τα έξοδα πάει 10 ευρώ τη μέρα.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Μετά τα μαγαζιά της ανατολικής Ευρώπης για όσους έχουν περισσότερα.

Γιατι να πας με το λεωφορειο ?? Αθηνα μονο 15χρονα,γυφτοι και αλλοδαποι χρησιμοποιουν λεωφορεια.

Αν δεν εχεις καποιο προβλημα που δεν μπορεις να οδηγησεις ... πιθανοτητα 0.01% στον αντρικο πληθυσμο της ελλαδας, πας με το αυτοκινητακι σου.

Αν δεν μπορεις να οδηγησεις αθηνα δεν προκειται ποτε να κυκλοφορησεις με γυναικα. Τι θα κανεις ?? Θα δινεις ραντεβου εξω απο το μετρο για να πας με τα ποδια ??

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Αυτή ακριβώς ήταν η τεχνική του roosh στο Czekolada στο Πόζναν.Πήγαμε μαζί στο ίδιο μαγαζί το 2014 και το είδα live.
Αλλά κοιτάξτε πόσα πλεονεκτήματα είχε τότε ο roosh.
1.Βρισκόταν Πολωνία που οι γκόμενες βγαίνουν για να καμακωθούν και να φασωθούν.Μερικές και για ONs.
2.Οι Πολωνέζες τότε ήταν τρομερά φιλικές και γούσταραν τους ξένους
3.Το μαγαζί μάζευε φοιτήτριες που οι περισσότερες ήταν από μικρές πόλεις της επαρχίας και χωριά μουνάρες μεν αλλά με χαμηλό self esteem
4.Ο roosh ήταν τότε όταν πρωτοπήγε 31 ετών δηλαδή σε ηλικία γαμπρού
5.Οι Πολωνέζες ήταν ακόμα πολύ φτωχές και έψαχναν για ξένο να τις πάρει στη χώρα του
6.Ο roosh φάνταζε ιδανική επιλογή.Σχετικά νέος,ψηλός,γεροδεμένος,από ΗΠΑ και έμενε μόνιμα στην πόλη.Είχε 10 χρόνια εμπειρία στο επαγγελματικό καμάκι.Πουλούσε το αμερικάνικο όνειρο
7.Και πάλι είχε επιτυχία μόνο όταν πήγαινε στο κλαμπ την Τετάρτη που γινόταν ladies night και είχε αναλογία 30 γκόμενες για κάθε άντρα.Τις άλλες μέρες τον μπλόκαραν οι ντόπιοι.

Οπότε τα είχε όλα υπέρ του.
Λέμε να πας και να τα έχεις όλα εναντίον σου.
Αν δηλαδή συνηθίσεις στα αντίξοα περιβάλλοντα,μετά τα εύκολα σου φαίνονται παιδική χαρά αφού έχουν αρθεί οι περισσότεροι περιορισμοί.
Στα κλασσικά μέρη για καμάκι και μουνοκυνήγι που αναφέρω υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός ψωλαραίων αφού όλοι συγκεντρώνονται εκεί που υπάρχει θήραμα.Οπότε είναι καλό πεδίο εξάσκησης.
Αλλά αν κάποιος δεν προπονηθεί στο καμάκι και στο μουνοκυνήγι εκεί που γίνεται η μάχη,μετά γίνεται sloppy,μαλθακός χάνει το edge και μετά τον τρώνε οι άλλοι λάχανο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γιατι να πας με το λεωφορειο ?? Αθηνα μονο 15χρονα,γυφτοι και αλλοδαποι χρησιμοποιουν λεωφορεια.

Αν δεν εχεις καποιο προβλημα που δεν μπορεις να οδηγησεις ... πιθανοτητα 0.01% στον αντρικο πληθυσμο της ελλαδας, πας με το αυτοκινητακι σου.

Αν δεν μπορεις να οδηγησεις αθηνα δεν προκειται ποτε να κυκλοφορησεις με γυναικα. Τι θα κανεις ?? Θα δινεις ραντεβου εξω απο το μετρο για να πας με τα ποδια ??

Υποθέτω οτι κάποιος είναι τόσο άφραγκος που δεν έχει καν λεφτά για όχημα και παίρνει λεωφορείο.Η θέλει να πιει και να γυρίσει πίσω την επόμενη μέρα.
Παλιά τα βράδυα κατανάλωνα τεράστιες ποσότητες καφέ για να μένω όρθιος.Γενικά άμα είσαι νέος,οι γκόμενες απαιτούν να έχεις μεγάλη ενέργεια ειδικά οι Δυτικές.
Αλλά άμα δεν πας στα μαγαζιά κάθε μέρα για ένα χρόνο τουλάχιστον και δε γυρίσεις όλα τα παραθεριστικά μέρη,δε μαθαίνεις.
Και πάλι δε μαθαίνεις,χρειάζονται πολλές ώρες πτήσης.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟ.

Νοίκιαζα μια παλιά μονοκατοικία. Όχι μεγάλης αξίας. Σπίτι φτιαγμένο το 1970κάτι.
Ωστόσο είχε 3 κρεβατοκάμαρες, 2 μπάνια , 1 wc , αποθήκη και 2 τζάκια ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΟΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ.
ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Με παίρνει τηλέφωνο τύπος, ο οποίος ήταν ο κλασσικός ζαβός 30ρης του ίντερνετ, νερντ, στραβούλιακας.
Με ρώτησε αν είχε ... ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ! (ήταν και εποχή που έδιναν χρηματοδότητηση για αλλαγή).
ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΥΛΙΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΦΤΕΙ ΚΑΙ ΒΑΦΤΕΙ.

Μου είπε ότι θα μπορούσα να πάρω τη .... χρηματοδότηση και να τα αλλάξω !
ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ 500 ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ , ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.

Μου είπε να έρθει να το δει ..... ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΤΑ ΣΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ , ΤΟΥ 1970ΚΑΤΙ
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΦΤΕΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΒΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΤΛ ....είπε ότι το κατάλαβε .....

με έστησε μια ώρα .... μπαίνει μέσα με κάτι γυαλία πατομπούκαλα ....

πάει κοιτάει τα κουφώματα .....

Α .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΑ ....

και έφυγε .....

[size=15pt]
Ο Σαββίδης λέει για λογικά επιχειρήματα και λογική κουβέντα με ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ.
Σαν να πρόκειται για λογικά όντα.[/size]

[size=20pt]
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ.[/size]

Τους έχουν πει οτι ο μπαρμαν, ο πορτιερης, ο τραγουδιστης, ο dj , ο πολιστας , ο μπασκεμπολιστας/ποδοσφαριστης ειναι ιν.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡΙΚΟ ΣΤΟ ΜΙΤ ;;; 3 ΠΤΥΧΙΑ ;;; 5 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ;;;;
15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΤΑ 28 ;;;;;
3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ;;;;;;;

Είσαι πολίστας;
Είσαι μπαρμαν ;;;;
Νοικιάζεις ξαπλώστρες στην πούντα ;;;;

ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ;;;;;;;;;

ΟΧΙ ;;;;

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.

Δεν το θέλουν το πακέτο !!!!!
Η λογική δεν έχει καμία σχέση .

Δεν έχει νόημα να το παλεύεις.

Αν τώρα θέλει κάποιος να καταντήσει υπάλληλος που νοικιάζει ξαπλώστρες στην πάρο , για να γαμήσει την ψυχολόγο του ντιρί ....

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ.

Θεωρώ πολύ ανώτερους τους Δημητράκη29 και ΚΜΑΝ , παρά αυτά τα ναυάγια, που θα πάνε να γίνουν σερβιτόροι για να γαμάνε
(και δεν το κάνουν για δουλειά μεροκάματου).

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Καταρχήν σχετικα με τη γυναικεία πολυγαμία να γνωρίζετε ότι σύμφωνα με τελευταίες έρευνες που έχουν γίνει μια γυναίκα ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ στο σώμα της σπέρμα απο τους τέως παρτενέρ της. Αυτό επηρεάζει κ τη συμπεριφορά της και φυσικά τους απογόνους της. Μου φαινόταν κ εμενα εξτριμ οταν το διάβασα αλλα απο ότι φαίνεται ετσι ειναι!!!

Κατά τα άλλα το ποστ του ΚΜΑΝ είναι ένας βασικός λόγος γιατι πολλοί Έλληνες δυσκολεύονται στην ελλαδα... Ενώ σε ένα περιβάλλον που έχουν καταργηθεί αυτοι οι περιορισμοί τα βρισκουν πολυ πιο ευκολα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι μπάρμεν έχουν φοβερό πλεονέκτημα γιατί

1.Οι γκόμενες τους μιλάνε υποχρεωτικά για να παραγγείλουν οπότε την πρώτη επαφή την κάνουν έτσι κι αλλιώς δε χρειάζεται να πάρουν ρίσκο
2.Μπορούν να κερνάνε αβέρτα ποτά και πολλές γκόμενες θέλουν να πιουν ενώ έρχονται άφραγκες στο μαγαζί προσδοκώντας κεράσματα
3.Εχουν social proof αφού δουλεύουν στο μπαρ,δεν είναι άγνωστοι,επικίνδυνοι τύποι,να φοβούνται οι γκόμενες κτλ
4.Συνήθως έχουν και εμπειρία στα μουνιά και ξέρουν τι να κάνουν.
Συν οτι έχουν κύκλο όλους τους γύρω από μαγαζιά κτλ.Δηλαδή αν είναι σε τουριστικό μέρος,ο φίλος του γιος ξενοδόχου θα του παραχωρήσει βίλα να γαμήσει,ο κολλητός θα του δώσει τη Μερσεντές να κυκλοφορήσει τη γκόμενα,ο δίπλα εστιάτορας ή ο μαγαζάτορας που θα πάει τη γκόμενα θα του κάνει σκόντο κτλ.
Φανταστείτε το μπάρμαν με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα απέναντι σε ένα απλό τουριστικό καμάκι που ήρθε διήμερο να κάνει αρπαχτή.
Αυτό δε σημαίνει οτι κάποιος πρέπει να γίνει μπάρμαν ή DJ για να γαμήσει.
Σαν τουριστικό καμάκι θα πας,απλά δεν πρέπει να υποτιμήσεις τη δύναμη του μπάρμαν είναι επικίνδυνος αντίπαλος αν δεν τον κάνεις σύμμαχο.

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Άλλο ένα ποστ που έχει απόλυτο δικαιο ο κμαν...

Εδώ η έρευνα που ουσιαστικά λεει οτι άπαξ κ χύσεις μέσα (οπουδηποτε) σε μια γυναίκα το δνα σου μπορει να μείνει μεσα της. Αυτό πιθανως να επηρεάζει την συμπεριφορά της και πιθανώς τους απογόνους της.

Εξ άλλου στην αναπαραγωγή ζώων το γνωρίζουν αυτο, ότι αν θέλεις να είσαι 100% σίγουρος για τα χαρακτηριστικά που θα έχει ο απόγονος πρεπει το θυλικο να μην εχει ξαναζευγαρωσει....

Απόρροια της παραπανω έρευνας είναι ότι όλοι αυτοί που μισεί η καθε πενταγιωτησα εχουν αφήσει το σημάδι τους όχι μόνο στην ψυχολογία της αλλα και στο σώμα της. Κάτι το οποίο ο επόμενος αναγκαστικά θα το φορτωθεί..... Αν όμως πεις οτι ο επόμενος εχει δικαιωμα να γνωρίζει τι θα φορτωθεί δεν εισαι λογικός, εισαι μισογυνης....

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.860
Πόντοι
216
Ελλάδα έχει πολλά προβλήματα.
1.Τα μαγαζιά θέλουν να μπαίνουν μουνιά για να προσελκύουν άντρες που τις κερνάνε ή απλά τις βλέπουνε και ανεβάζουν την κατανάλωση.Αμα βγει βρώμα οτι το μαγαζί μαζεύει πέφτουλες,τα μουνιά θα φύγουν
2.Οι μπάρμεν κτλ θέλουν μερίδιο για τον εαυτό τους και συνήθως σκανάρουν τις πιο εμφανίσιμες
3.Υπάρχει μεγάλος έλεγχος από σεκιούριτυ κτλ.Δεν μπορείς εύκολα να κυκλοφορείς
4.Εχουν παντού καρέκλες και τραπέζια για να πληρώνουν μπουκάλι όσοι θέλουν να νιώθουν ανώτεροι και να μην κουράζονται.Αυτά περιορίζουν το χώρο.Είναι σχεδόν αδύνατο να πας να μιλήσεις σε γκόμενα που κάθεται σε τραπέζι με παρέα.
5.Εχουν μικρή έως ελάχιστη πίστα χορού.
6.Είναι συνωστισμένα οπότε οι γκόμενες είναι δίπλα και ό,τι λες στη μία το ακούει η άλλη
7.Οι Ελληνίδες βγαίνουν σε μεγάλες παρέες πάνω από 5 γκόμενες μαζί για λόγους ασφαλείας ποου είναι αδύνατο να τις σπάσεις.Καμία σχέση με Πολωνία που βγαίνουν δυο δυο ή το πολύ τρεις μαζί για να καμακωθούν.

8.Η ένταση της μουσικής στα χορευτάδικα είναι πολύ δυνατή οπότε δεν μπορείς καν να μιλήσεις αφού οι γκόμενες δε σε ακούνε
9.Οι Ελληνίδες δε μεθάνε και αν μεθύσει καμία πέφτουν οι φίλες τη να τη σώσουν από τους υποψήφιους γαμείς
10.Παίζει ρόλο πολύ το φαίνεσθαι οι γκόμενες δε θέλουν να χάσουν υπόληψη φασωνόμενες με άγνωστους στα μαγαζιά
11.Οι Εληνίδες είναι ξινές και μιλάνε με ατάκες και εξυπνάδες.Δεν κάνουν κανονική συζήτηση

12.Οι Ελληνες άμα δουν οτι πας να βγάλεις γκόμενα προσπαθούν να σε εκτοπίσουν από τη θέση σου,έρχονται και μιλάνε στην ίδια ή βάζουν τρίτο να σε απασχολήσει για να την αρπάξουν ή απειλούν και λένε μούσια είναι η γκόμενά μου,η αρραβωνιαστικιά μου,η ξαδέρφη μου για να φύγεις ή σε παρακολουθούνε για να σε καρφώσουνε ή κλείνουν τη γκόμενα σε κλοιό άγνωστοι για να μη μπορεί να πάει κανείς ή λένε μαλακίες για εσένα για να σε μειώσουν κτλ.Είναι γενικά μεγάλη ενόχλα.Δε σε αφήνουν να γαμήσεις με την ησυχία σου,συνέχεια μάχονται.
Βασικά η σκέψη είναι γιατί να γαμάει αυτός ο μαλάκας και όχι εγώ που είμαι καλύτερος και χρησιμοποιούν όποιον τρόπο μπορούν για να σε χωρίσουν από τη γκόμενα.

Πολύ σωστά τα όσα γράφονται εδώ με ίσως πιο σημαντικό το 12, όπου σε ρόλο cockblocker είναι ακόμα και οι...μανάδες τους εκτός τις φίλες και τους orbiters.  
Γενικά το σύστημα - διαρρύθμιση - τσίτα μουσική του μέσου νυχτομάγαζου είναι έτσι στημένα ώστε να λειτουργεί προς μεγιστοποίηση του κέρδους του επιχειρηματία - υπαλλήλων - barmen και προφανώς τελείως αποτρεπτικά για τον ξεκάρφωτο κάμακα. Έτσι κι αλλιώς δουλεύουν πάνω κάτω με στάνταρ πελατεία οπότε δε τους νοιάζει. Rigged situation.
Ο κάμαξ πρέπει να γίνει τυχοδιώκτης του WC εφαρμόζοντας σύστημα τανάλια(!) ακόμα και στο Ελληνικό σοβιέτ -προτεκτοράτο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Απλά δεν πρέπει κάποιος να αποθαρρύνεται και να κλαίγεται.Αμα αρχίσει και λέει τι να κλάσω εγώ απέναντι στους μπάρμεν και τους DJs,τους σερβιτόρους και τους ντόπιους που είναι κοννιασμένοι.Τι σημασία να μου δώσει η γκόμενα άμα είναι όλοι παιδαράδες και σφίχτες γύρω.Τι ασημαντότητά είμαι μπροστά στους τύπους που σκάνε με τα γιωτ και τα πορσικά κτλ και κλαίει τη μοίρα του και δεν πάρει πρωτοβουλία να ανατρέψει την κατάσταση θα μείνει με το πουλί στο χέρι ή θα γίνει σαβπουρογάμης ή θα πουστέψει.
Πρέπει να κάνει κάτι,να ενεργήσει και ας τα σκατώσει στην αρχή.Σημασία έχει να δράσει,να πάρει πρωτοβουλία.
Γενικά δεν πρέπει να ψαρώνει.Τα πιο πολλά από αυτά που βλέπεις σαν εμπόδια αμαξάρες,κουστουμιές,σεκιούριτυ,mother hens,σφίχτες κτλ έχουν απλά ψαρωτικό ρόλο είναι χάρτινες τίγρεις όπως θα έλεγε και ο Μάο.
Οπότε χώνεσαι και όποιον πάρει ο Χάρος.

Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Περι μισανδρισμου στην σημερινη κοινωνια:Eχετε προσεξει ποσες χωρισμενες και μισανδρες γυναικες υπαρχουν οχι μοναχα σε μεγαλες πολεις αλλα ακομα και στην επαρχια που υπαρχει ακομα ενα καποιο κοινωνικο στιγμα?Σε προσφατο διαδυκτιακο μαθημα ξενων γλωσσων το οποιο παρακολουθουσα για μικρο χρονικο διαστημα αναγκαστηκα να διακοψω γιατι η καθηγητρια μου (35αρα χωρισμενη με παιδι) μου εδειχνε περιφρονηση (διακριτικη βεβαια) σε οτι κι αν ελεγα και αντιθετα αποθεωνε τα θυληκα του τμηματος ανεξαρτητος της μαλακιας που θα ελεγαν.Τετοια και αλλα μυρια σκηνικα καθιστουν πολλους αντρες εκει εξω μισογυνηδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βασικά για να είναι μια γυναίκα γαμήσιμη σήμερα με τόσα προιόντα ομορφιάς που κυκλοφορούνε χρειάζεται απλώς να είναι λεπτή.
Ούτε αυτό δεν καταφέρνουν οι άχρηστες.Με 40% παχυσαρκία φυσικά καταλήγουν να κατηγορούν τους άντρες οτι δε συναινούν στο fat acceptance.Τα πάχη μου τα κάλλη μου δεν εκφράζουν κανέναν.
Και ενώ οι άντρες το μόνο που ζητάνε είναι σεξ,οι γκόμενες τα περιμένουν όλα από έναν άντρα.Ε,βέβαια άμα οι περισσότεροι δεν τα έχουν μετά γίνονται μίσαντρες.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πολύ σωστά τα όσα γράφονται εδώ με ίσως πιο σημαντικό το 12, όπου σε ρόλο cockblocker είναι ακόμα και οι...μανάδες τους

Ισχύουν όλα που λες. Οι μανάδες όμως, ως πίβοτς, υποστήριξη κτλ , δεν μετράνε στην ελλεηνίδα , αν ο υποψήφιος γαμέας, δεν είναι γκλαμουριά.

Σε ηλικία 27-30 , ήξερα πολλές μανάδες που με γούσταραν τρελά για γαμιά της κόρης τους.
Ξέραν ότι χτίζαμε οικογενειακώς οικοδομές, ότι είχα προοπτική για ιατρείο που μπορεί να βγάλει φράγκα κτλ .
Μιλάμε για τρελό σπρώξιμο . Μιλάω για κόρες τούμπανα.
Το κουστουμαρισμένο στυλάκι μου, είχε και πέραση σε μεγάλες ηλικίες, οπότε οι "πεθερές" γούσταραν .
ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ. Καμία τέτοια κόρη δεν έφαγα.

Αργότερα το είδα αλλιώς , αλλά ξεφεύγει από το εδώ θέμα.
Κάτι πουράτζες που με θέλαν για γαμπρό , αλλά δεν θέλαν οι κόρες .... ή και ανιψιές ....
για να μην πάνε χαμένες οι άκρες, έφαγα από τις πουράτζες.  

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
(35αρα χωρισμενη με παιδι)

URL]]

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.248
Πόντοι
3.846
Συμφωνώ με το Σαββίδη - αν κάθεσαι να λες "μα τι πουτάνες που είναι όλες ψαρώνουν με το μπάρμαν και το σεντερ φορ του Χαραυγιακού και τον ιδιοκτήτη του τυροπιτάδικου που παρκάρει V Strom στο πεζοδρόμιο και εγώ που είμαι πολιτικός μηχανικός με δικό μου γραφείο και βγάζω 40 χιλιάρικα το χρόνο..."

Γιατί είσαι μαλάκς για αυτό δε γαμάς. Και μπάρμαν να σε βάλουνε πάλι δε θα γαμάς. Αν ένας άντρας καταθέτει γη και ύδρω 24/7 σε μία μέτρια γκόμενα μόνο και μόνο για να μην κυκλοφορεί μόνος του ,τι περιμένει να είναι ικανοποιημένος από την ερωτική του ζωή; Σου κάνει μπουρδέλο την ψυχολογία η άλλη και αντί να της πεις καμιά κουβέντα "συγγνώμη μωράκι μου" επειδή φοράει στρινγκ μέσα από το κολάν και πουλάς μούρη στη συνοικιακή σου καφετέρια. Κάτσε και μέτρα παντόφλες και σιωπή τότε!!!

Και τα δύο φύλα είμαστε ανώριμοι. Η διαφορά μας με άλλες χώρες είναι ότι νομίζουμε συνεχώς ότι ζούμε στον κόσμο των Friends ή του Λόγω Τιμής. Περιμένει ο μαλάκας ο Έλληνας ότι θα αγοράσει το μπλουζάκι που έβαλε ο Κωστόπουλος και θα γαμάει τα μουνιά (που νομίζει) ότι γαμάει και ο Κωστόπουλος. Δες πρώτα τι έχεις να προσφέρεις ρε φίλε και μετά θα καταλάβεις τι γκόμενα θα σου κάτσει.

Ομοίως ανώριμη και η γυναίκα. Κυνηγάει τον άντρα που θα την κάνει να ζήσει μια περιπέτεια λες και είναι ο Παπακαλιάτης ξέρω γω και όταν καβατζώσει τα 35 θα βρει ένα καλό παιδί με λεφτά να κάνουνε οικογένεια. Βρε ηλίθια αν παντρευτείς κάποιον που δε γουστάρεις πώς περιμένεις να μην πάρετε διαζύγιο στα 2 χρόνια; Αν είναι εύκολο να σε παραμυθιάσει για να σε γαμήσει και να εξαφανιστεί πιστεύεις ότι δε θα το κάνει επειδή "φαίνεται ο άντρας ο σωστός από την πρώτη συνάντηση;"

Τη μοίρα μας εμείς τη φτιάχνουμε

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Χαίρομαι που τα συζητάμε αυτά τα θέματα με μία γυναίκα μακάρι να έμπαιναν περισσότερες στο forum. Παρόλα αυτά Πενταγιώτισσα δεν με έχεις πείσει ούτε στο ελάχιστο. Ξεκινάς ένα thread όπου το θέμα θα έπρεπε να είναι "τι έχω τραβήξει από τους μαλάκες γκόμενους που είχα" ,φυσικά υπήρξαν όπως και στη ζωή του καθένα και καλές στιγμές. Μετά όταν σου λένε οι συναγωνιστές "και γιατί όταν απέκτησες εμπειρία δε διάλεγες ένα καλύτερο;" απαντάς ότι είσαι παρορμητική και γουστάρεις να ερωτεύεσαι.
Ε τότε τι μας λες για μισανδρισμούς και τα αρχίδια μου κουνιούνται, δηλαδη αν εγώ δεν έχω ιδέα από γαλλικό πρωτάθλημα και παίξω 10.000 Ευρώ στη Μονπελιέ επειδή το άκουσα στο ραδιόφωνο και μετα λεώ "και τώρα θα σας πω γιατί αυτοί που λένε στο ραδιόφωνο για στοίχημα είναι εγκληματίες..." εσύ τι συμπέρασμα θα βγάλεις;

Κοπελιά έτσι σου αρέσει να ζεις, αυτά τα προβλήματα θα έχεις. Αν θες να μην έχεις προβλήματα με γκόμενους προσπάθησε να αλλάξεις τον τρόπο που σκέπτεσαι. Γιατί ο μισανδριμός είναι κάτι άλλο, είναι κυρίως η προκατάληψη (κατ' αναλογία με το μισογυνισμό) ότι οι άντρες δεν έχουν αισθήματα, είναι όλοι βίαιοι και αγενείς, ζουν εις βάρος των γυναικών και άλλα τέτοια στερεότυπα για τους straight. Άρα μην προσπαθείς τα προσωπικά σου δράματα να τα κάνεις επιστημονικό συμπέρασμα, δεν μας πείθεις.

εισαι ο μονος μεχρι στιγμης που εχεις μιλησει λογικα και με βρισκουν συμφωνη αυτα π λες..
εννοειται οτι ολα ξεκινουν απο μας..αλλα κ εσεις ειστε λιγακι Μ@@@ οπως κ να το κανουμε..εχω δει ελαχιστες εξαιρεσειςς

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Γιατί είσαι μαλάκς για αυτό δε γαμάς. Και μπάρμαν να σε βάλουνε πάλι δε θα γαμάς.

H πραγματικότητα σε διαψεύδει. Ήξερα μπαρμαν , ο οποίος χαλαρά στο μπαρ , μάζευε 20-30 τηλέφωνα τη βδομάδα για πλάκα.
ΜΟΛΙΣ , ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΒΑΤΖΕΣ , δεν του ξαναέκατσε τίποτε. Ποτέ.

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Έχεις δει ελάχιστες εξαιρέσεις διοτιαυτοι απο τους οποίους έλκεσαι είναι α πριορι "μαλακες" απλα επειδη μπορουν. Και επειδή θελεις κατι καλυτερο απο αυτο που είσαι. Ε και όταν ο αλλος τα βάλει κάτω και δει τι είναι αυτός και τι είσαι εσύ, δεν ειναι κορόιδο να δώσει περισσότερα από όσα λαβει. Θα σε παραμυθιάσει αφου παραμύθι θελεις, θα σε χύσει να σε στιγματίσει για πάντα και θα εξαφανιστεί, με καλό η λαθος τροπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom