Νέα

Μήπως το έχουμε παρακάνει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gkomenios.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
521
Πόντοι
86
Μήπως μας έχουν πιάσει 'Αλέκους' πλέον? Είμαι αρκετά παλιό μέλος του site και κάνοντας έναν απολογισμό θα έλεγα πως οι φορές που έχω δώσει τα χρήματα μου σε πουτάνες κι έχω ευχαριστηθεί πραγματικά είναι μετρημένες στα δάχτυλα.Εντάξει μπορεί να υπερβάλλω λίγο αλλά πραγματικά είναι μετρημένες.
Το κακό όμως είναι πως με το πέρασμα του χρόνου βλέπω πως το ίδιο γίνεται και με τους άλλους συναγωνιστές του Site,οι τζίροι ανεβαίνουν,οι υπηρεσίες 'πέφτουν'.Μήπως προσέξατε πλέον, και δή τα τελευταία δύο χρόνια,πώς τα σπίτια και τα studio ανοίγουν πραγματικά το ένα πίσω απ'το άλλο? Στη Φωκαίας μόνο,ανοιξαν 3 το τελευταίο τρίμηνο!! Και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως τεράστιο μερίδιο σε αυτό παίζουμε όλοι εμείς,που απ'το υστέρημα μας τροφοδοτούμε αυτή την αγορά.Οι δουλειές πάνε καλά λοιπόν αλλά όχι το ίδιο και για 'μας!
Και σκέφτομαι 'μήπως πρέπει πλέον να τη δούμε λίγο στο αλλιώτικο'? Μήπως πρέπει να είμαστε πολύ πιο επιλεκτικοί στις επιλογές μας και στο που ξοδεύουμε τα χρήματά μας,αφού πλέον αυτή η ασυδοσία δεν μας βγάζει πουθενά? Μήπως επειδή πρέπει πλέον κι όλοι αυτοί να καταλάβουν οτι μας έχουν ανάγκη και να αρχίζουν να μας δίνουν τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση που δικαιούμαστε? Αυτές είναι προσωπικές σκέψεις ενός ανθρώπου που σκέφτεται πως έχει πιαστεί αρκετά 'λαλάκας' και πρέπει πλέον να αλλάξει τρόπους αντιμετώπισης για να 'σφίξουν' λίγο οι κώλοι όπως προείπα! Πιστεύω πώς κάποιοι από εδώ(ελπίζω όλοι) ίσως να συμμερίζονται τις σκέψεις μου,και να δούμε καλύτερες μέρες!..
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

X 1.00000000000000000000000000000000000000000000000

Πέστα Χρυσόστομε...!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom