Νέα

Μήνυμα απ'το ..Ναυτικό!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gangstaXZ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Κανονιστε να μπουν τιποτα τουρκοι κατασκοποι εδω και να μαζευουν πληροφοριες. :grin:

Μπα μην ανησυχείς.Όσο έχεις κανάλια σαν τον Σκάι θα τα βλέπουν όλα ζωντανά.Θα θυμάσαι τι είχε γίνει τη νύχτα των Ιμίων...Αλλά η Ελλάδα είναι μπανανία.Σε άλλες χώρες τα κωλοκάναλα θα είχαν κλείσει αμέσως.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Ελα τωρα!!!Οταν φορας στολη το παιζεις ναυαρχος!!!Πινεις το αιμα των ναυτων!
Καλα χριστουγεννα και τον σκληρο που σου ειχα υποσχεθει δεν υον εχω ξεχασει απλα δεν ειχα χρονο.Καποια στιγμη θα στον φερω στο γραφειο.
Να σαι καλα
Πού είχες χαθεί εσύ ψαρούκλα??Χρόνια πολλά και σε σένα και θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά...

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Διόρθωση . Νέαρχος . Κίμων . Θεμιστοκλής , Φορμίων . αλλά είχατε 3 air-condition αδελφέ ??? αλλά ήταν αντρικό πλοίο . Ήμουν και εγώ του ΠΥΡ  ΜΚ 42 ΜΟΔ 9- 10 .γνωριζω και εχω δει πολλα περισοτερα απο οτι πιστευετε ......

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Τις Ναυτικές Διατάξεις δεν τις τηρούσε κανείς.Ή μάλλον,τις τηρούσαν μόνο όταν τους βόλευε.Είναι παράνομο να αρνείται η διοίκηση αίτημα για κανονική άδεια και την ίδια στιγμή να δίνει προφορικές.Είναι παράνομη η "προώθηση" που έκανε Η Δ.Δ,κάθε τρίτη.Είναι παράνομο να έχουν κάποιοι ναύτες καθημερινή έξοδο,εκτός από αυτούς που δούλευαν στο απορηματοφόρο.Ένα σωρό παρανομίες έκαναν.Για να μην αναφερθώ σε κλοπές από τους βαθμοφόρους.Όταν λέω κλοπές εννοώ παντός είδους.Από αναψηκτικά που έδιναν τα μαγειρεία κάθε Κυριακή στους ναύτες,μέχρι δοχεία ελαιόλαδο.Ένας μαλάκας,με είχε βάλει μαζί με έναν άλλο,σε μια "προώθηση" να μαζεύουμε τα αλουμινένια κουτάκια.Ενώ οι άλλοι έφυγαν στις 16:00 (η κανονική ώρα εξόδου ήταν 14:30) εμείς φύγαμε στις 18:30.Του μαζέψαμε 2 σακούλες σκουπιδιών και πήγε το ρεμάλι και τις πούλησε.Και μην ακούσω ότι έπαιρναν λίγα λεφτά...Κάθε μήνα έπαιρναν τα λεγόμενα οδειπορικά,που οι ίδιοι αποκαλούσαν "μαϊμού".Χώρια τον μισθό τους,που για τη δουλειά που έκαναν ήταν υπέρ του δέοντος.Οι δε καραβίσιοι,έπαιρναν και πλεύσιμα!!!Τους πληρώνει το δημόσιο έξτρα,για κάθε ημέρα που είναι εν πλω...Λες και δεν είναι η δουλειά τους να είναι εν πλω...Και μην πει κανείς για πατρίδα.Στ'αρχίδια τους την είχαν όλοι.Ανέβαιναν στο πλοίο,και κανείς δεν στεκόταν να απονείμει χαιρετισμό στη σημαία.Μια φορά το έκανα στον πρώτο μήνα που ήμουν στο καράβι,κι έφαγα 3 μέρες.Εκεί εφάρμοσαν τους κανονισμούς...
Φίλε "ενοχλητικέ" μην επιβεβαιώνεις το nickname σου και μην μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι.Ναι υπάρχουν λαμόγια αλλά σε ποια δουλειά δεν υπάρχουν?Δεν σημαίνει ότι όλοι είναι λαμόγια.Και όπου τα βρω εγώ αυτά τα τυλίγω σε μια κόλλα χαρτί,ειδικά τώρα στη θέση που είμαι.Όσο για τα "μαιμού" που λες είναι η ξεφτίλα του συστήματος για να μην τα  ενσωματώνουν στο μισθό και ανεβαίνει η σύνταξη και τα δώρα.Χρησιμεύουν δε φίλε μου για κάλυψη ενοικίου στους μόνιμους που υπηρετούν στα πλοία μονίμου διασποράς και δεν τους δίνουν κατάλυμα και κυμαίνονται στο τεράστιο ποσο των 110-170 ευρώ μηνιαίως!Και μην ξεχνάς αφου θίγεις τους μισθούς ότι αμοιβόμαστε με το χαμηλότερο πανευρωπαικά μισθό όταν το κόστος ζωής στην Ελλάδα είναι διπλάσιο από άλλες προηγμένες χώρες.Και για να συγκρίνουμε όμοια μεγέθη δες τις αποδοχές των Υπαλλήλων Του Υπ.Οικονομικών όπου ο βασικός μισθός είναι 850 ευρώ και τα κάθε λογής επιδόματα τον ανεβάζουν στα 2.000-2.500 χιλιάρικα.Και τα πλεύσιμα που λές ανέρχονται στο ιλλιγγιώδες ποσό των 29 ευρώ ημερησίως.Και μην μου πεις ότι δεν τα αξίζουν..

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Είναι εύκολο να κρίνεις τους άλλους , όταν εσύ κρύβεσαι στο καθώσπρεπεισμο σου ότι είσαι καλύτερος από τους άλλους αλλά δεν σε γνωρίζει κανένας ??????

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Είναι εύκολο να κρίνεις τους άλλους , όταν εσύ κρύβεσαι στο καθώσπρεπεισμο σου ότι είσαι καλύτερος από τους άλλους αλλά δεν σε γνωρίζει κανένας ??????
Δεν το κατάλαβα φίλε ,αν απευθύνθηκες σε μένα,δεν νομίζω να έκανα κάποια κρίση ούτε είπα ότι είμαι καλύτερος,αλλά με γνωρίζουν αρκετοί από εδώ μέσα.Σπάστα και ξαναρίχτα σε παρακαλώ.. :)

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Φίλε "ενοχλητικέ" μην επιβεβαιώνεις το nickname σου και μην μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι.Ναι υπάρχουν λαμόγια αλλά σε ποια δουλειά δεν υπάρχουν?Δεν σημαίνει ότι όλοι είναι λαμόγια.Και όπου τα βρω εγώ αυτά τα τυλίγω σε μια κόλλα χαρτί,ειδικά τώρα στη θέση που είμαι.Όσο για τα "μαιμού" που λες είναι η ξεφτίλα του συστήματος για να μην τα  ενσωματώνουν στο μισθό και ανεβαίνει η σύνταξη και τα δώρα.Χρησιμεύουν δε φίλε μου για κάλυψη ενοικίου στους μόνιμους που υπηρετούν στα πλοία μονίμου διασποράς και δεν τους δίνουν κατάλυμα και κυμαίνονται στο τεράστιο ποσο των 110-170 ευρώ μηνιαίως!Και μην ξεχνάς αφου θίγεις τους μισθούς ότι αμοιβόμαστε με το χαμηλότερο πανευρωπαικά μισθό όταν το κόστος ζωής στην Ελλάδα είναι διπλάσιο από άλλες προηγμένες χώρες.Και για να συγκρίνουμε όμοια μεγέθη δες τις αποδοχές των Υπαλλήλων Του Υπ.Οικονομικών όπου ο βασικός μισθός είναι 850 ευρώ και τα κάθε λογής επιδόματα τον ανεβάζουν στα 2.000-2.500 χιλιάρικα.Και τα πλεύσιμα που λές ανέρχονται στο ιλλιγγιώδες ποσό των 29 ευρώ ημερησίως.Και μην μου πεις ότι δεν τα αξίζουν..

1)Γνώρισα πολλούς βαθμοφόρους στους 21 μήνες που υπηρέτησα.Και λόγω της ειδικότητάς μου (Σηματωρός)τους έτρωγα στη μάπα σχεδόν 24 ώρες.Μόνο το 5-6% από όσους γνώρισα ήταν σωστοί σε όλα.Που μπορεί να σου έλεγαν και μια καλημέρα.Και όταν σε έβλεπαν "πεσμένο" σε ρώταγαν τι έχεις και αν μπορούν να βοηθήσουν.Όλοι οι άλλοι,κομπλεξικοί και "δήθεν".Και ξεφτίλες που βάραγαν προσοχή σε αξιωματικούς από το ΓΕΝ που απαιτούσαν άδεια για τα ανίψια τους.Σε άσκηση στο κεντρικό Αιγαίο,με 8 μποφόρ βοριά,έχουν ανεβάσει στην γέφυρα οι καμαρότοι ουισκάκια,ξηρούς καρπούς,και μπεκροπίνουν όλοι οι αξιωματικοί,καπνίζουν σαν φουγάρα,και δεν πρόσφεραν ένα ουίσκι σε 2 ναύτες που ήταν εκεί.Εγώ και ένας αρμενιστής.Ο δε ύπαρχος,ένα μεγάλο μουνόπανο,έριξε το ίδιο βράδυ φυλακή σε ένα παλικάρι,επειδή δεν ήταν καλά ξυρισμένος.Δεν τον ρώτησε όμως αν είχε ξυραφάκια.Αν είχε έστω και 200 δρχ στο πορτοφόλι του.Από μια πάμφτωχη οικογένεια με 9 ανήλικα αδέρφια και ανάπηρη μάνα προερχόταν.Του είχα δώσει ουκ ολίγες φορές και λεφτά,και ξυραφάκια,και βερνίκια.Που η υπηρεσία δεν έδινε...Όταν εμείς τρώγαμε φακές στην περιβόητη νηστεία της Τετάρτης,ο μάγειρας έψηνε μπριζόλες για τους μαλάκες της γέφυρας,και φρέσκια συναγρίδα για τον Μηχανικό που είχε χοληστερίνη.Αυτά προβλέπονται από τις Ν.Δ;Μήπως προβλέπονται τα καψώνια από τους παλιούς,που τα καλύπτει η διοίκηση;Την πρώτη μέρα που πήγα στο καράβι,από τους "παλιούς" έφαγα απανωτούς 3 κουβάδες νερό.Και μόλις βγήκα παραπονούμενος,ο οπλονόμος μου λέει "πήγαινε στο μηχανοστάσιο σε θέλει ο τάδε" για αγγαρεία βεβαίως.Και μου έδινε διαταγές ένας που είχε τελειώσει την Α'λυκείου,και την ΣΜΥΝ,την ίδια ώρα που δεν ήξερε ούτε good morning να πει.

2)Τα "μαϊμού" τα παίρνουν όλοι.Με την αιτιολογία ότι πήγαν π.χ στην Ν.Δ Ιονίου και δικαιούνται το τάδε ποσό.Επιδόματα σε καμιά δουλειά δεν περιλαμβάνονται στον βασικό μισθό.Όσον αφορά τους μισθούς που παίρνετε,για τη δουλειά που κάνετε είναι πολλά.Για βάλε πόσα παίρνει ένας κυβερνήτης Φ/Γ και πόσα παίρνει ένας κυβερνήτης δεξαμενόπλοιου ή φορτηγού ποντοπόρων.Υπολόγισε και την ανεργία αυτών...Και στην τελική ανάλυση,ποιος σας ανάγκασε να πάτε στις Ε.Δ;Δημόσιοι υπάλληλοι είστε όπως και οι άλλοι.Και οι άλλοι,αν πάρουν μετάθεση δεν παίρνουν επιδόματα.Άσε που πολλές φορές ο ένας δουλεύει στην Αθήνα και ο άλλος στην Αλεξανδρούπολη.Όσον αφορά τα πλεύσιμα,δεν λες σωστά ποσά.Όταν υπηρετούσα,ο Κελευστής έπαιρνε 6000δρχ/μέρα.Σε ξιφία 30 ημερών 180000δρχ.Η δουλειά σας είναι φίλε μου.Ναυτικοί είστε.Μου πλήρωσε κανείς επίδομα επειδή κάθομαι στο γραφείο και ασχολούμαι με λογαριασμούς;Οι ναυτικοί έχουν σχέση με τη θάλασσα,οι αεροπόροι με τον αέρα,και οι του ΣΞ με τα βουνά και τις πεδιάδες.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Το πώς και γιατί περνούν τα μαϊμού Ρώτα τους κοπρίτες που ψηφίζεις. Δεν τα κλέβουν ?
κυβερνήτης δεξαμενόπλοιου ή φορτηγού ποντοπόρων πόσα παίρνει μάλλον καμία σχέση
ο ένας με τον άλλο εάν δεις τον φετινό προϋπολογισμό αναφέρετε μέσα ,
ο πρώτος μαθητής της ΣΜΥΝ έχει 17.000 Μοριά στις πανελλαδικές , εσύ έχεις περισσότερο μυαλό από αυτόν .
Η δουλειά σας είναι φίλε μου.Ναυτικοί είστε,        εχεις κανει ποτε απογεμιση σε πυροβολο μετα από αφλογισια ?
Πολύ κλάμα ρε μεγάλε ρίχνεις , μήπως έπαιρνε και η μαμά σου για τις βάρδιες.

wabbit

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
φίλε πληρώνεις ενοίκιο για ενα σπίτι που το βλεπεις 100 μέρες το χρόνο;
έχεις αισθανθεί ναυτία και ζαλάδα εσύ και οι βοηθοί σου επισκευάζοντας συσκεύες χορισ να έχει κύμα, και δες το ποσοστο στο οποιο οι περισσοτεροι από εμας κάνουν κορίτσια.
με 10 χρόνια υπηρεσίας και 2 χρόνια σε μια σχολη που βλεπαμε σπιτι με το μακαρόνι αμοισθί ουσιαστικά εχω βασικο 750 ευρω!
εσύ κάθεσε στην δουλειά σου έξτρα ώρες όποτε καυ..σει ο κάθε μαλάκας διακυνδυνεύοντας την συνταξη σου, χωρις να πέρνεις ούτε cent;;;;;;;;
γιατι αν συμβεί κάτι μετά το ωράριο, η υπηρεσια, που σε κρατησε μέσα δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη , εκτος αν υπάρχει εγκεκριμένη διαταγη από το ΓΕΝ που δεν υπαρχει σχεδον ποτε.
ΚαΙ Πάνω απ'όλα έχεις το δικαίομα της επιλογής ενώ εμείς όχι.
Εχουμε δώσει την ελευθερία μας για την Πατρίδα.
Ηρθες ως ναύτης είδες κατα κανόνα τα κακώς κείμενα των αξιωματικων και κρίνεις τους πάντες. Εμ δεν έγινες μηχανικός να ξεβουλώνεις σκατοδύκτια και να πέφτει ο μεζές στο  κεφάλι σου , αλλα βολεύτικες στην χλιδάτη γέφυρα με τους ατσαλάκωτους.
στο κάτω κάτω δες πόσα περνει ο Κόκκαλης για μια επισκευή. οσα πληρώνομαι εγω για ένα χρονο. Αρα μαλλον τα αξιζω τα λεφτά μου.

Υ.Γ.: Ελπίσω να αντέχετε την ανορθογραφία μου.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Και στην τελική ανάλυση,ποιος σας ανάγκασε να πάτε στις Ε.Δ;Δημόσιοι υπάλληλοι είστε όπως και οι άλλοι

Τωρα τι του πληρωνεις....;Να γινω κακος με κανα "εμπρηστικο" ποστ και να παρω το κιτρινο παρασημακι...;

dimitris67052

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
0
Τωρα τι του πληρωνεις....;Να γινω κακος με κανα "εμπρηστικο" ποστ και να παρω το κιτρινο παρασημακι...;
Μιραζιέρη, υπάρχουν άνθρωποι μέσα στις ΕΔ που και λίγα γράφονται γιαυτούς και υπάρχουν και πραγματικοί επαγγελματίες και ήρωες ... Μην τα ισοπεδώνουμε όλα σε αυτο το κράτος. Κια γω υπηρέτησα και είδα άχρηστους όπως και σωστούς. Το πρόβλημα φυσικά στις ΕΔ είναι ότι επιβιώνουν συνήθως οι άχρηστοι, γλύφτες ... οι φελλοί (γιατί επιπλέούν) και φυσικά φταίει η ηγεσία πάντα στρατιωτική και πολιτική ...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Ετσι ειναι δυστυχως...αλλοι κυνηγανε τα "σχολεια" αλλοι κυνηγανε τις επιτροπες προμηθειων....Αλλοι πανε στις ασκησεις αλλοι στις αξιολογησεις....that's life.

Δεν ειναι σωστο να γενικευουμε τοσο πολυ ,ειδικα οταν δεν εχουμε αποψη και για την αλλη πλευρα εκ των εσω...Εννοω δηλαδη να εχω γνωμη για κατι αλλα μονο απο την οπτικη γωνια που εγω το ειδα....Και βουρ ,ολους στον ιδιο κουβα..

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Σε αυτή την γαλέρα υπηρετήσαν Αξιωματικοί , υπαξιωματικοί , και Ναυτοδιοποι κάνοντας το καθήκον τους στην πατρίδα  κάτω από αφάνταστα δύσκολες κατάστασης                                
διαβίωσης στερούμενοι το νερό , όταν αδειάσει η πόσιμου δεν ύπαρχοι νερό για κανένα , το φαγητό , η ψυκτική δεν ήταν γήπεδο  , ακόμα και την ζωή τους κάποιοι , γιατί η παρακολούθηση  δεν τελείωνε ποτε με το νερό η το φαγητό ,  Τιμή και Δόξα σε όλους  αυτούς , Για να μπορούν σήμερα κάποιοι να κλαψουρίζουν  τι άσχημα είναι στην Δ.Δ .  αλλά η Δ.Δ είναι παραμεθόριος  από της μέρες του Κύριου Μητσοτάκη  δηλαδή η Σάμος ,  Μυτιλήνη ,  Λήμνος   , Χίος  είναι ίδιες με την Σαλαμίνα και τα γράφετε και δεν ντρεπόσαστε έλεος ρε έλεος  , για να μην γράψω τίποτα ποιο χοντρό.

Συνημμένα

• 06_d23_17.jpg
    06_d23_17.jpg
    24,6 KB · Εμφανίσεις: 22

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Σε αυτή την γαλέρα υπηρετήσαν Αξιωματικοί , υπαξιωματικοί , και Ναυτοδιοποι κάνοντας το καθήκον τους στην πατρίδα  κάτω από αφάνταστα δύσκολες κατάστασης                                
διαβίωσης στερούμενοι το νερό , όταν αδειάσει η πόσιμου δεν ύπαρχοι νερό για κανένα , το φαγητό , η ψυκτική δεν ήταν γήπεδο  , ακόμα και την ζωή τους κάποιοι , γιατί η παρακολούθηση  δεν τελείωνε ποτε με το νερό η το φαγητό ,  Τιμή και Δόξα σε όλους  αυτούς , Για να μπορούν σήμερα κάποιοι να κλαψουρίζουν  τι άσχημα είναι στην Δ.Δ .  αλλά η Δ.Δ είναι παραμεθόριος  από της μέρες του Κύριου Μητσοτάκη  δηλαδή η Σάμος ,  Μυτιλήνη ,  Λήμνος   , Χίος  είναι ίδιες με την Σαλαμίνα και τα γράφετε και δεν ντρεπόσαστε έλεος ρε έλεος  , για να μην γράψω τίποτα ποιο χοντρό.

Πεστα ρε "ποπαυ"....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Καλημέρα σε όλους.Επειδή ξεφύγαμε από το αρχικό θέμα με γνώμονα τα σχόλια κάποιου που ενοχλήθηκε στη θητεία του,ας το κλείσουμε εδώ.Άλλωστε το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ που επιτελούμε εμείς που ανήκουμε στις ΕΔ δεν είναι δεκτικό σχολίων ένθεν κακείθεν.Ο καθένας ας έχει την άποψή του.Εγώ υπηρετώ 18 χρόνια σαν Αξ/κός παραγωγικής σχολής την πατρίδα μου και είναι ΤΙΜΗ μου.Και δεν διαχωρίζω ΦΥΣΙΚΑ τη ραχοκοκαλιά του Όπλου τους προερχόμενους από ΣΜΥΝ ,χωρίς τους οποίους η επιχειρησιακή μας ικανότητα,θα ήταν στα τάρταρα.Αλλά και την τεράστια  συμβολή τους στη ΔΜ,η οποία δεν φαίνεται αλλά αντανακλάται σε κάθε ΒΖ από την Ηγεσία...Από εκεί κι έπειτα όποιος υπηρέτησε με λαμόγια απλά ατυχία..Δεν είμαστε όλοι ίδιοι..

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αγαπητέ συνάδελφε όλοι θα πρέπει να δεχόμαστε τη κριτική και να υπάρχει αντίλογος αλλά πάντα να είναι καλοπροαίρετη και νομίζω ότι οι περισσότεροι που ανήκουν στις Ε.Δ θα συμφωνήσουν με τα περισσότερα που γράφονται , αλλά τέτοια απαξία είναι προσβολή .όλοι στο ίδιο τσουβάλι , αλλά τι περιμένει από ένα λαό που θαυμάζει τον Λαζόπουλο – και τον Τριανταφιλοπουλο .

Kemal

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους.Επειδή ξεφύγαμε από το αρχικό θέμα με γνώμονα τα σχόλια κάποιου που ενοχλήθηκε στη θητεία του,ας το κλείσουμε εδώ.Άλλωστε το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ που επιτελούμε εμείς που ανήκουμε στις ΕΔ δεν είναι δεκτικό σχολίων ένθεν κακείθεν.Ο καθένας ας έχει την άποψή του.Εγώ υπηρετώ 18 χρόνια σαν Αξ/κός παραγωγικής σχολής την πατρίδα μου και είναι ΤΙΜΗ μου.Και δεν διαχωρίζω ΦΥΣΙΚΑ τη ραχοκοκαλιά του Όπλου τους προερχόμενους από ΣΜΥΝ ,χωρίς τους οποίους η επιχειρησιακή μας ικανότητα,θα ήταν στα τάρταρα.Αλλά και την τεράστια  συμβολή τους στη ΔΜ,η οποία δεν φαίνεται αλλά αντανακλάται σε κάθε ΒΖ από την Ηγεσία...Από εκεί κι έπειτα όποιος υπηρέτησε με λαμόγια απλά ατυχία..Δεν είμαστε όλοι ίδιοι..

Εντελώς φιλικά, να κάνω δύο ερωτήσεις:

1)  Γιατί το να δουλεύεις στον στρατό είναι λειτούργημα.  Μια δουλειά είναι όπως κάθε άλλη που επιλέγεις να την κάνεις και πληρώνεσαι γι' αυτήν από το κράτος.  Αν θεωρείς ότι δεν πληρώνεσαι καλά γι΄αυτήν και αισθάνεσαι αδικημένος μπορείς να αλλάξεις επάγγελμα.  

2)  Γιατί δεν είναι δεκτική στα σχόλια;  Επειδή βαπτίζεται λειτούργημα πρέπει να βρίσκεται στο απυρόβλητο και να μη σχολιάζονται τα σχετικά με εκείνη κακώς κείμενα;  Με την ίδια λογική ας πούμε όλοι ότι οι δουλειές μας είναι λειτουργήματα και να λέμε ότι δεν είμαστε δεκτικοί στα σχόλια για το συνάφι μας.  Γιατί δηλαδή μπορούμε να τα χώνουμε στους γιατρούς, στους οδηγούς ταξι, στους όποιους άλλους αλλά οι ένοπλες δυνάμεις δεν είναι δεκτικές στα σχόλια;

Στο κάτω - κάτω της γραφής τι κάνει μια δουλειά λειτούργημα;  Για μένα λειτούργημα κάνουν οι γιατροί χωρίς σύνορα που πηγαίνουν και παίζουν το κεφάλι τους κορώνα - γράμματα στου διαβόλου την άκρη για να βοηθήσουν συνανθρώπους.  Αν είναι να αρχίσουμε να θεωρούμε κάθε έμμισθη εργασία λειτούργημα, τότε όλοι λειτουργοί είμαστε (και δε δεχόμαστε και κριτική).

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
 Εντελώς φιλικά, να κάνω δύο ερωτήσεις:

1)  Γιατί το να δουλεύεις στον στρατό είναι λειτούργημα.  Μια δουλειά είναι όπως κάθε άλλη που επιλέγεις να την κάνεις και πληρώνεσαι γι' αυτήν από το κράτος.  Αν θεωρείς ότι δεν πληρώνεσαι καλά γι΄αυτήν και αισθάνεσαι αδικημένος μπορείς να αλλάξεις επάγγελμα.  

2)  Γιατί δεν είναι δεκτική στα σχόλια;  Επειδή βαπτίζεται λειτούργημα πρέπει να βρίσκεται στο απυρόβλητο και να μη σχολιάζονται τα σχετικά με εκείνη κακώς κείμενα;  Με την ίδια λογική ας πούμε όλοι ότι οι δουλειές μας είναι λειτουργήματα και να λέμε ότι δεν είμαστε δεκτικοί στα σχόλια για το συνάφι μας.  Γιατί δηλαδή μπορούμε να τα χώνουμε στους γιατρούς, στους οδηγούς ταξι, στους όποιους άλλους αλλά οι ένοπλες δυνάμεις δεν είναι δεκτικές στα σχόλια;

Στο κάτω - κάτω της γραφής τι κάνει μια δουλειά λειτούργημα;  Για μένα λειτούργημα κάνουν οι γιατροί χωρίς σύνορα που πηγαίνουν και παίζουν το κεφάλι τους κορώνα - γράμματα στου διαβόλου την άκρη για να βοηθήσουν συνανθρώπους.  Αν είναι να αρχίσουμε να θεωρούμε κάθε έμμισθη εργασία λειτούργημα, τότε όλοι λειτουργοί είμαστε (και δε δεχόμαστε και κριτική).
Θα σου απαντήσω φίλε αλλά δεν θέλω να μπω σε περαιτέρω συζήτηση για προσωπικούς λόγους.ΓΙΑ ΜΕΝΑ το να έχεις ορκιστεί πίστη στα σύμβολα του Κράτους και το να προασπίζεσαι τα σύνορα της Πατρίδας από τους εξωτερικούς εχθρούς,έστω και στους σημερινούς καιρούς που απαξιώνονται τα πάντα,αποτελεί ύψιστη τιμή και το χαρακτηρίζω λειτούργημα.Και μακάρι ποτέ να μην έρθει η ώρα να χρειαστεί να το εφαρμόσω για να το καταλάβεις κι εσύ...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
 Μια και ειναι γιορτες και για οσους εχουν αναστησει στην σκοπια και εχουν ζησει Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια ΜΕΣΑ  και ξερουν τι σημαινει. Θα προτεινα στους επαγγελματιες αντι να κερνανε καφεδακια στα  βυσματα να πάνε στις 1.30 στο ξημερωμα και στις 5 το πρωι να κερασουν κανα ζεστο τσαι με κουλουρι και σταφιδες τους πιτσιρικαδες που δεν χρωστανε σε τιποτα Χριστουγεννιατικα να τρωνε το πουτσοκρυο ή την νυχτερινη υπηρεσια !! γιατι για καθε 2 βυσματα που ειναι σπιτι και τον παιζουν ειναι ενα παλικαρι που πήζει!! Σε αυτον ας πιασουμε μια κουβεντα στο φυλάκιο!!!

τωρα το οτι  υπάρχουν αληταρδες υπαξ/κοι δεν θα κανουμε κουβέντα!!! Οσοι το εχουν ζήσει το ξέρουν!! Υπαρχυν και υπαξ φωτεινες εξαιρεσεις!!!

παντως αν ερθει ενα παληκαρι να με ρωτησει να παει στρατό τωρα ή αργότερα θα του πω "αν δεν μπορεις να το αποφυγεις τελειως καθυστερησε το οσο μπορεις!!!!!!!!!!!!!!!"

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Για αυτο δεν πηγαν φανταροι οι ΜΑΚΗΣ, ΛΑΚΗΣ και CIA  για υπηρχαν αληταρδες υπαξ/κοι .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom