Νέα

Μήνυμα απ'το ..Ναυτικό!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gangstaXZ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
φίλε APSOGOS τους μαθητές Τ/ΠΒ που είχα κλειρουχες σου τους είχα πει να φύγουν τότε γιατί ο νόμος γάμαγε ότι χρειάζεται ένας άνθρωπος για να προχωρήσει την ελπίδα και την εξέλιξη ,

Όσο για το μερικούς επίορκους , εξαρτάτε πόσο ψηλά  είναι αυτοί ???? . Έτσι πιστεύανε το 1974 και όταν έγινε η κινητοποίηση κλαίγανε μανούλες . Και να φανταστής τότε ήταν και καλύτερα οργανωμένοι. και δεν χρειάζεται να σου τα πω ξέρω που είναι το Ναυτοδικείο Πειραιά , αλλά όπως βλέπεις και η Τσέλου μέσα πήγε ???? δικαιοσύνη να τα βάλεις με ποιους , τις απευθείας αναθέσεις των  ADAMS στη Αμερική ποιος τις έκανε , και τι έπαθε , και που είναι τώρα . είναι ο μόνος .

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Αλλο ενα σημαντικο λάθος των αξιωματικών ειναι οτι οταν τους τα λες σου λενε να πεις με ονοματα, ημερομηνίες και τα λοιπα, δε τους αρέσει καθολου που ειναι φανερή η κατάσταση στον πολυ κοσμο. Ειναι επικίνδυνο να συμβαίνει μια ασχημη κατάσταση και να την αγνοείς ηθελημένα. Ειναι κοινη γνώση σε ολους οσους εχουν υπηρετήσει στο ναυτικο. Βγαλτε ενα ερωτηματολογιο και ρωτήστε τους ναυτες τι γνωμη εχουν για εσας, το ναυτικο, τις καταστασεις και τα κινητρα σας εκει μεσα. Σκοπος μου δεν ειναι να κανω κακο στις ΕΔ, αντιθέτως θελω να επισημανω νοοτροπίες που κανουν κακο και τις εχουν μονιμα στελέχη και αρνουνται να καταλάβουν και να παραδεχτουν. Μην ενοχλουνται ομως γιατι ολη η κοινωνια τους εχει παρει χαμπαρι.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
 . Έτσι πιστεύανε το 1974 και όταν έγινε η κινητοποίηση κλαίγανε μανούλες . Και να φανταστής τότε ήταν και καλύτερα οργανωμένοι...   αλλά όπως βλέπεις και η Τσέλου μέσα πήγε ???? δικαιοσύνη να τα βάλεις με ποιους , τις απευθείας αναθέσεις των  ADAMS στη Αμερική ποιος τις έκανε , και τι έπαθε , και που είναι τώρα . είναι ο μόνος .
Καλημέρα και χρόνια πολλά.Από τον "αχταρμά" που γράφεις καταλαβαίνω ότι δεν έχεις καμία σχέση με προμήθειες και Διοικητική Μέριμνα οπότε άστο καλύτερα γιατί δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να σου εξηγώ.Και φυσικά δεν δικαιολογώ τίποτα αλλά,ότι ακούς φίλε μου στα καρρέ αναπαράγεις χωρίς ίχνος διασταύρωσης για να τεκμηριώσεις έστω και στοιχειωδώς τα γραφόμενά σου..Το '74 είχαμε "οργανωμένη κινητοποίηση"??????????"Απευθείας ανάθεση" τα ADAMS???????? Η ...Τσέλου που κολλάει??????????Άστο καλύτερα,κάνε καμιά κουβέντα στην οποία θα είσαι γνώστης.Στη λογική του Γκαίμπελς "ρίξε λάσπη,όλο και κάτι θα μείνει" δεν μπαίνω....Καλή χρονιά και καλή σύνταξη...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Αλλο ενα σημαντικο λάθος των αξιωματικών ειναι οτι οταν τους τα λες σου λενε να πεις με ονοματα, ημερομηνίες και τα λοιπα, δε τους αρέσει καθολου που ειναι φανερή η κατάσταση στον πολυ κοσμο. Ειναι επικίνδυνο να συμβαίνει μια ασχημη κατάσταση και να την αγνοείς ηθελημένα. Ειναι κοινη γνώση σε ολους οσους εχουν υπηρετήσει στο ναυτικο. Βγαλτε ενα ερωτηματολογιο και ρωτήστε τους ναυτες τι γνωμη εχουν για εσας, το ναυτικο, τις καταστασεις και τα κινητρα σας εκει μεσα. Σκοπος μου δεν ειναι να κανω κακο στις ΕΔ, αντιθέτως θελω να επισημανω νοοτροπίες που κανουν κακο και τις εχουν μονιμα στελέχη και αρνουνται να καταλάβουν και να παραδεχτουν. Μην ενοχλουνται ομως γιατι ολη η κοινωνια τους εχει παρει χαμπαρι.
Είπα και προηγουμένως ότι δεν μου αρέσει να χρήζομαι υπερασπιστής όλων των καταστάσεων στο ΠΝ,όμως αυτά που λες φίλε μου είναι γενικότητες και δεν μπορούν να σταθούν σε μία επικοδομητική συζήτηση,ούτε και λύνονται σε ένα φόρουμ.Αν έχεις κάποιες κακές εμπειρίες από το ΠΝ δεν σημαίνει ότι ΟΛΟ το ΠΝ βρωμάει.Και επαναλαμβάνω ότι δεν κάνει καλό η γενίκευση των όποιων κακών στοιχείων/καταστάσεων/προσώπων που συνάντησες...ΔΕν είμαστε όλοι το ίδιο ,ούτε αυτά που γενικά και αόριστα αναφέρεις τα έχω συναντήσει στο βαθμό που περιγράφεις στην εικοσαετή καριέρα μου...

APSOGOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
φίλε APSOGOS τους μαθητές Τ/ΠΒ που είχα κλειρουχες σου τους είχα πει να φύγουν τότε γιατί ο νόμος γάμαγε ότι χρειάζεται ένας άνθρωπος για να προχωρήσει την ελπίδα και την εξέλιξη ,

Όσο για το μερικούς επίορκους , εξαρτάτε πόσο ψηλά  είναι αυτοί ???? . Έτσι πιστεύανε το 1974 και όταν έγινε η κινητοποίηση κλαίγανε μανούλες . Και να φανταστής τότε ήταν και καλύτερα οργανωμένοι. και δεν χρειάζεται να σου τα πω ξέρω που είναι το Ναυτοδικείο Πειραιά , αλλά όπως βλέπεις και η Τσέλου μέσα πήγε ???? δικαιοσύνη να τα βάλεις με ποιους , τις απευθείας αναθέσεις των  ADAMS στη Αμερική ποιος τις έκανε , και τι έπαθε , και που είναι τώρα . είναι ο μόνος .

φιλε hunter ..η σειρα μου δεν εβγαλε Τ/ΠΒ. Η σειρά μου (1τη) ειταν τα πειραματοζωα

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
γνωρίζετε πάντως την ρήση περί των σωμάτων των Ε.Δ

η αεροπορία καταστρέφει...
ο στρατός καταλαμβάνει....

και το ναυτικό.....

κάνει την δεξίωση...

χρόνια πολλά χανούμι ξάδελφε ΚΑΛΙΣ

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
γνωρίζετε πάντως την ρήση περί των σωμάτων των Ε.Δ

η αεροπορία καταστρέφει...
ο στρατός καταλαμβάνει....

και το ναυτικό.....

κάνει την δεξίωση...

χρόνια πολλά χανούμι ξάδελφε ΚΑΛΙΣ
Και έχω και εμπειρία επί τούτων. :) :) :) :) :)Αντεύχομαι,κοίτα pm..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
δεξίωση μετά θεαμάτων????? πχ ρωσιδάκια???

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
δεξίωση μετά θεαμάτων????? πχ ρωσιδάκια???
Ουκρανάκια στο κλιμάκιο Κιέβου,Ιταλίδες στη Νάπολη (Στρατηγείο ΝΑΤΟ),Αμερικάνες στη Φλόριντα (Mayport Naval base) και Κουβανές στο Γκουαντάναμο (US naval Base)!!!!!!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και εγώ έχω εμπειρία από μαυρούλες στο Λάγος, από θηλυκά Μπρόερ στην Νότιο Αφρική από roiineck Αγγλίδες στο Κεηπ Ταουν και από SS γερμανοελβετές στην Γενεύη...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
και εγώ έχω εμπειρία από μαυρούλες στο Λάγος, από θηλυκά Μπρόερ στην Νότιο Αφρική από roiineck Αγγλίδες στο Κεηπ Ταουν και από SS γερμανοελβετές στην Γενεύη...
Κοσμογυρισμένο και καλοζωισμένο Τέρας.....
[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ποιος Πλοίαρχος του Π.Ν έκανε απευθείας αναθέσεις σε αμερικανικά ναυπηγία το 1993 ? γνωρίζεις ?  που γέλαγε το σύμπαν μαζί μας , και τι έγινε με αυτόν γνωρίζεις ?
Επί  Σημίτη παπαντωνιου  ξέρεις τι έγινε  με την πωλήση των παροπλισμένων από το ΝΚ ????
Ξέρεις ποιο είναι το αστείο στην Σαλαμίνα με το νέο δίπατο φερι  αλήθεια με ποια λεφτά βγήκε .
πάντα είχατε αυτό το προσόν οι Π.Ν να μην βλέπετε και να μην ακούτε .
Όπως και οι διατάξεις του ναυτικού αντισυνταγματικές του κέρατα αλλά σας βολεύουν μια χαρά , κατά το δοκούν ,  για πάρε να διαβάσεις καμία διαταγή του Σ.Ξ να δεις τι ευθύνες έχει ο Διοικητής; μιας μονάδας τους .Σ.Ξ , δεν κρύβεται πίσω από τους φαντάρους και τους Υπαξιωματικούς .
Και για να τελειώνω μαζί σου εγώ 34 χρόνια  υπηρέτησα την Πατρίδα  και τον έλληνα φορολογούμενο και το  κώλο γλείψιμο δεν ήταν το χόμπι μου , ήμουν αετός και όχι Σαλίγκαρος  .
Υ.Γ Τσεκου  γκόμενα του ζαχοπουλου που προ φυλακίσθηκε γιατί άραγε , τα πάντα κατά το δοκούν  και στην απονομή της δικαιοσύνης , αλήθεια  με το ναυάγιο του κωστακου τι έγινε εχεις να απάντησης ?????? οι 4 νεκροί υπαξιωματικοί δικαιωθήκανε ???   άντε δημοκράτες   ………….

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
ποιος Πλοίαρχος του Π.Ν έκανε απευθείας αναθέσεις σε αμερικανικά ναυπηγία το 1993 ? γνωρίζεις ?  που γέλαγε το σύμπαν μαζί μας , και τι έγινε με αυτόν γνωρίζεις ?
Επί  Σημίτη παπαντωνιου  ξέρεις τι έγινε  με την πωλήση των παροπλισμένων από το ΝΚ ????
Ξέρεις ποιο είναι το αστείο στην Σαλαμίνα με το νέο δίπατο φερι  αλήθεια με ποια λεφτά βγήκε .
πάντα είχατε αυτό το προσόν οι Π.Ν να μην βλέπετε και να μην ακούτε .
Όπως και οι διατάξεις του ναυτικού αντισυνταγματικές του κέρατα αλλά σας βολεύουν μια χαρά , κατά το δοκούν ,  για πάρε να διαβάσεις καμία διαταγή του Σ.Ξ να δεις τι ευθύνες έχει ο Διοικητής; μιας μονάδας τους .Σ.Ξ , δεν κρύβεται πίσω από τους φαντάρους και τους Υπαξιωματικούς .
Και για να τελειώνω μαζί σου εγώ 34 χρόνια  υπηρέτησα την Πατρίδα  και τον έλληνα φορολογούμενο και το  κώλο γλείψιμο δεν ήταν το χόμπι μου , ήμουν αετός και όχι Σαλίγκαρος  .
Υ.Γ Τσεκου  γκόμενα του ζαχοπουλου που προ φυλακίσθηκε γιατί άραγε , τα πάντα κατά το δοκούν  και στην απονομή της δικαιοσύνης , αλήθεια  με το ναυάγιο του κωστακου τι έγινε εχεις να απάντησης ?????? οι 4 νεκροί υπαξιωματικοί δικαιωθήκανε ???   άντε δημοκράτες   ………….
Τώρα τα κατάλαβα όλα...Διακατέχεσαι από συμπλέγματα φίλε μου τα οποία επηρεάζουν τα γραφόμενά σου.ΠΥ ή ΠΣ??Εκεί βρίσκεται το πρόβλημά σου και τώρα που έφυγες κοίταξε να το ξεπεράσεις..
ΥΓ Και πού'σαι..Θυμίσου τα χρόνια που -Ανθύπας πια,καθισμένος στο καρρέ από τις 8.00 μέχρι τις 13.30-απολάμβανες να χώνεις τα διοπάκια/κελευστάκια σε αγγαρείες και να τους λες "ξέρετε τι σφαλιάρα έφαγα για να φτάσω εγώ εδώ?"..Και τους φόρτωνες τις απογραφές παρόλο που απαγορεύονταν...Αντιπροσωπεύεις ένα από τα τρία πιο προσοδοφόρα επαγγέλματα:Ποδοσφαιριστής,Τραγουδιστής και Ανθυπασπιστής...Άντε κι από μένα χρονιάρες μέρες βρήκες να φτύσεις εκεί που έγλυφες..
ΥΓ 2 Ότι και να γράψεις θα μείνει αναπάντητο,δεν θα κατέβω άλλο γιατί εκθέτεις και την συντριπτική πλειοψηφία των Υπαξ/κών-Ανθστών που είναι η ραχοκοκαλιά του Όπλου..

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Από ότι καταλαβαίνω αντιγράφεις το χαλί του εαυτού σου , όπως κάθε δειλός συκοφάντης . Που έχει μάθει να κρύβεται πίσω από τα γαλονακια του , εχεις φανταστεί ποτε τι δούλεμα σου έχουν ρίξει αυτοί οι Ανθυπασπιστές , γιατί νομίζεις ότι ζούσαν  ….. χααχαχα..
εκτός από καραγκιοζιλίκια της σχολής  απαντήσεις εχεις ?
και εάν είμαι ΠΥ η ΠΤ δεν είχα ποτε τέτοια προβλήματα με τόσους καραγκιόζηδες που έβλεπα γύρο μου. Με 3,5 χρόνια σχολεία στην Αμερική δεν φαντάζεσαι πως σας έβλεπα

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Από ότι καταλαβαίνω αντιγράφεις το χαλί του εαυτού σου , όπως κάθε δειλός συκοφάντης . Που έχει μάθει να κρύβεται πίσω από τα γαλονακια του , εχεις φανταστεί ποτε τι δούλεμα σου έχουν ρίξει αυτοί οι Ανθυπασπιστές , γιατί νομίζεις ότι ζούσαν  ….. χααχαχα..
και εάν είμαι ΠΥ η ΠΤ δεν είχα ποτε τέτοια προβλήματα με τόσους καραγκιόζηδες που έβλεπα γύρο μου. Με 3,5 χρόνια σχολεία στην Αμερική δεν φαντάζεσαι πως σας έβλεπα
Παραλήρημα...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Αν με ρωτησεις να σου πω τι καταλαβα......και σου πω......ΝΑ ΜΕ ΧΕΣΕΙΣ

Καλη χρονια.....και καλα κρασσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom