Νέα

Μήνυμα απ'το ..Ναυτικό!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gangstaXZ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
 και εγω αεροπορια εβγαζα τις κρισεις
υπηρέτησα σε πλοιο και
εχω 2000 ωρες σκοπιας με -28 στο Διδυμότειχο

(θα ελεγα οτι εχω κάνει και 2-3 πτωσεις με αλεξιπτωτο αλλα λεω μην το γαμήσω)

ΥΓ οντως λενε οτι η θητεια σε πλοιο οσοι εκαναν ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ καβλιτζεκι απο εκει και πέρα αν εχεις βυσμα διαβαινε!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
καλα δεν εχουμε τον θεο μας εδω μεσα....απο το γαματο τρικακι που εστειλε ο gangsta φτασαμε να μιλαμε τι υπηρεσιες εκανε ο καθενας στη θυτια του και τι βισμα ηταν....ρε δεν την παλευουμε λεμεεεεεεεεεε
αντε να πουμε τα καλαντα να ξελαμπικαρουμε!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
όπως όλοι ξέρουμε ο στρατός κατακτά η αεροπορία καταστρέφει και νο ναυτικό έρχεται για την δεξίωση ρε μας δουλέυετε? 13 μήνες στην γκατζολία πιο πάνω και από τη πινέζα και λετε ότι το ναυτικό είναι θητεία?
Αν και δεν εκανα γκατζολια ε μαλλον θα συμφωνισο με τον walkalone.
Ενταξει υπαρχουν και στο ναυτικο θεσεις με ζορι οπως σε καραβια αλλα μην τρελαθουμε οτι ειναι το ιδιο να εισαι στον ναυσταθμο στην Σαλαμινα με το να εισαι στου διαολου τη μανα.
Το ιδιο ειναι να φυλας σκοπια στον εβρο σε μια ερημια απεναντι απο την τουρκια και το ιδιο να φυλας σκοπια στην αττικη?

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλα δεν εχουμε τον θεο μας εδω μεσα....απο το γαματο τρικακι που εστειλε ο gangsta φτασαμε να μιλαμε τι υπηρεσιες εκανε ο καθενας στη θυτια του και τι βισμα ηταν....ρε δεν την παλευουμε λεμεεεεεεεεεε
αντε να πουμε τα καλαντα να ξελαμπικαρουμε!!!
Ποιο ειναι το θεμα ειπαμε? :think:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Αν και δεν εκανα γκατζολια ε μαλλον θα συμφωνισο με τον walkalone.
Ενταξει υπαρχουν και στο ναυτικο θεσεις με ζορι οπως σε καραβια αλλα μην τρελαθουμε οτι ειναι το ιδιο να εισαι στον ναυσταθμο στην Σαλαμινα με το να εισαι στου διαολου τη μανα.
Το ιδιο ειναι να φυλας σκοπια στον εβρο σε μια ερημια απεναντι απο την τουρκια και το ιδιο να φυλας σκοπια στην αττικη?
οχι δεν ειναι το ιδιο...ειναι καλυτερα στην ερημια!!!!
το χω ξαναπει...η μεγαλυτερη μαλακια στο στρατο ειναι η σκοπια...Ολοι οι σκοποι φιλανε προς τα μεσα κυριος μην ερθει εφοδος παρα προς τον υποτηθεμενο εχθρο που παει να μπει στο στρατοπεδο.....

Ποιο ειναι το θεμα ειπαμε? :think:
η σκοπια και τα βισματα...μπουχαχααχχαχαχα

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
[move]Ευπειθώς ανάφερω, Ναύτης Ρ/Ε ********** *********** με ΑΓΜ ******. ΔΙΑΤΑΞΤΕ[/move]

Τι το συζητάτε ωρε το ναυτικό. Αφού πλέον παίρνουν ελάχιστους μόνο για τις σκοπιές και καμιά υπηρεσία στην στεριά. Τι γαμάτα που πέρασα πάντως  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: .
Α ναι, υγιής μπήκα με ουρικό οξύ βγήκα.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Η πλακα ειναι.. εισαι σκοπια, παντου σκοταδι δεν βλεπεις τιποτα και εσενα μπορει να σε δει ο οποιοσδηποτε απο χιλιομετρα μακρυα γιατι εχεις μια λαμπα πανω απο το κεφαλι σου.
:2funny: :2funny:

οχι δεν ειναι το ιδιο...ειναι καλυτερα στην ερημια!!!!
το χω ξαναπει...η μεγαλυτερη μαλακια στο στρατο ειναι η σκοπια...Ολοι οι σκοποι φιλανε προς τα μεσα κυριος μην ερθει εφοδος παρα προς τον υποτηθεμενο εχθρο που παει να μπει στο στρατοπεδο.....
η σκοπια και τα βισματα...μπουχαχααχχαχαχα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Η πλακα ειναι.. εισαι σκοπια, παντου σκοταδι δεν βλεπεις τιποτα και εσενα μπορει να σε δει ο οποιοσδηποτε απο χιλιομετρα μακρυα γιατι εχεις μια λαμπα πανω απο το κεφαλι σου.
μπουρδελο σκοπια!!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96

NAI!!!!!!!!!!  

Στην σκοπια καθεσαι σαν ΜΑΛΑΚΑΣ σε μια ερημια!!! Δηλαδη αλλαο το νταμαρι της Φιλοθεης και αλλο της Δραμας. Νταμαρι το ενα νταμαρι και το αλλο!!!!!!!!!!!!!

Το μονο που αλλαζει ειναι το επίπεδο των συναδελφων σου. Αλλο να ειναι τσομπανης ο συναδελφος και αλλο γραματιζούμενος!!!
 Ειδες ο liomas τι γνωριμίες ςκανε στο στρατο???? Αλλο να μιλας με τον ανηψιο του προεδρου και αλλο να μιλας με εναν φαναρτζη!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Αλλο να μιλας με τον ανηψιο του προεδρου και αλλο να μιλας με εναν φαναρτζη!!!
ειναι περριτο να σου πω οτι τις περισσοτερες φορες τα ανηψια των προεδρων ειναι εντελως βοδια...ενω ο φαναρτζης τι εχει ο ανθρωπος δεν καταλαβα..ξερει και μια τεχνη..ο αλλος τι ξερει?να ειναι ανηψιος του θειου του?
μαλακια ειπες...και θιγεις χωρις να ξερεις!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
 NAI!!!!!!!!!!  

Στην σκοπια καθεσαι σαν ΜΑΛΑΚΑΣ σε μια ερημια!!! Δηλαδη αλλαο το νταμαρι της Φιλοθεης και αλλο της Δραμας. Νταμαρι το ενα νταμαρι και το αλλο!!!!!!!!!!!!!

Το μονο που αλλαζει ειναι το επίπεδο των συναδελφων σου. Αλλο να ειναι τσομπανης ο συναδελφος και αλλο γραματιζούμενος!!!
 Ειδες ο liomas τι γνωριμίες ςκανε στο στρατο???? Αλλο να μιλας με τον ανηψιο του προεδρου και αλλο να μιλας με εναν φαναρτζη!!!
Ναι αλλα ο Antras37Athina φοβοταν λεει κατι κοπροσκυλα που γαυγιζαν στην σαλαμινα ενω στον εβρο φοβασαι για λυκους, αρκουδες και εγω δεν ξερω τι αλλο, το ιδιο ειναι?
Α και στον εβρο κανει λιγο περισοτερο κρυο απο την σαλαμινα. :grin:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ειναι περριτο να σου πω οτι τις περισσοτερες φορες τα ανηψια των προεδρων ειναι εντελως βοδια...ενω ο φαναρτζης τι εχει ο ανθρωπος δεν καταλαβα..ξερει και μια τεχνη..ο αλλος τι ξερει?να ειναι ανηψιος του θειου του?
μαλακια ειπες...και θιγεις χωρις να ξερεις!!
Μαλλον πλακα εκανε ρε.

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Kαλησπέρα και άπό μένα!

Λοιπόν παιδιά στρατό έχουν νιώσει μόνο όσοι έχουν υπηρετήσει στο στρατό ξηράς (πεζικό, τεθωρακισμένα, ειδικές δυνάμεις) οι κύριοι του ναυτικού και της αεροπορίας να μην μιλάνε ή καλύτερα να πάρουν τηλέφωνο το βύσμα τους.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Και μια τελευταία σημείωσει σε όσους λένε για το ναυτικό διάφορα: Το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό είναι το μοναδικό σώμα που δεν έχει παραδοθεί ΠΟΤΕ.
Εγκρίνω κι επαυξάνω.Δεν έχουμε υποστείλει Σημαία ΠΟΤΕ..

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ναι αλλα ο Antras37Athina φοβοταν λεει κατι κοπροσκυλα που γαυγιζαν στην σαλαμινα ενω στον εβρο φοβασαι για λυκους, αρκουδες και εγω δεν ξερω τι αλλο, το ιδιο ειναι?
Α και στον εβρο κανει λιγο περισοτερο κρυο απο την σαλαμινα. :grin:
Μίλησα για αγριόσκυλα. Όχι κοπρόσκυλα. Κοπάδια από έξι, εφτά, οκτώ σκυλιά που έτρεχαν μές στα μαύρα σκοτάδια και είχαν κάνει επίθεση σε προσωπικό, κάποιοι εκ των οποίων έπρεπε να πάνε στο ΝΝΣ για πρώτες βοήθειες. Για αγριόσκυλα, που τις μέρες που υπηρετούσα εγώ τουλάχιστον, είχαν περικυκλώσει έναν άτυχο τράγο που είχετρυπώσει από τα πίσω βουνά στο Ναύσταθμο (μέσα από κάνα χαλασμένο συρματόπλεγμα προφανώς) και τον είχαν κατασπαράξει ζωντανό. Τα πρωϊνά περίπολα βρήκαν μονάχα την προβιά και τα κέρατα. Για να είσαι σίγουρος, επιστρέφοντας από τις βάρδιές σου, έπρεπε να κουβαλάς στην πλάτη κάνα τεράστιο καδρόνι, για να καταχεριάσεις τον αρχηγό της αγέλης που θα σου την έπεφτε πρώτος, για να τραπούν σε φυγή και όλοι οι υπόλοιποι της παρέας. Νομίζω όλα αυτά δεν είναι και πολύ ευχάριστα. Μολαταύτα, κοιτάζοντας πίσω στο post μου δεν είδα πουθενά να γράφω πώς "φοβόμουν κατι κοπροσκυλα που γαυγιζαν". Φίλε Βρασίδας, γνωστη η τακτική να θέλει να κάνει κάποιος ένα thread πουτάνα, ειρωνευόμενος και προκαλώντας αντεγκλήσεις, αλλά αν μη τι άλλο να αντιγράφουμε και σωστά.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάντως εγώ στα 50 μου τώρα ξαναπάω ευχαρίστως φαντάρος.. ήταν τα μοναδικά χρόνια της ζωής μου (24 μήνες και 7 μέρες) που δεν έιχα να νιαστώ για τίποτε.. αλλος σε έντυνε αλλος σε τάιζε άλλος σε πότιζε...

και πούστε μη μιλάτε άσχημα για τον Εβρο... θα σας τις βρέξω.. πάρτε 200Φ και μοιραστήτε τες μεταξύ σας ρε...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
το πούστε δεν εννοεί πούστηδες αλλά είναι συντομογραφία του πού είστε

Stories

Νέο!

Stories