Νέα

Μήνυμα απ'το ..Ναυτικό!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gangstaXZ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πάντως εγώ στα 50 μου τώρα ξαναπάω ευχαρίστως φαντάρος.. ήταν τα μοναδικά χρόνια της ζωής μου (24 μήνες και 7 μέρες) που δεν έιχα να νιαστώ για τίποτε.. αλλος σε έντυνε αλλος σε τάιζε άλλος σε πότιζε...

και πούστε μη μιλάτε άσχημα για τον Εβρο... θα σας τις βρέξω.. πάρτε 200Φ και μοιραστήτε τες μεταξύ σας ρε...
γαμω την γκατζολια..μου ηπιαν το αιμα 19 μηνες στην 212ΕΜΑ..μου θυμισες τον κωλοπουστα τον αντ/η που μοιραζε τουλαχιστον 300 ημερες καθε παρασκευη στην αναφορα επιλαρχιας..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
μάλλον πελοπονήσιος θα ήταν...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και την επόμενη φορά που θα πείς κακό λόγο για τον Εβρο .. θα σου βάλω τσούσκα.. (ελληνιστί τσίλι) ΄΄ όχι όμως στο στόμα.. αλλού

Επισκέπτης
και την επόμενη φορά που θα πείς κακό λόγο για τον Εβρο .. θα σου βάλω τσούσκα.. (ελληνιστί τσίλι) ΄΄ όχι όμως στο στόμα.. αλλού
τις απειλες σου αλλου & δη χριστουγεννιατικα..τα τερατα τα εχω για πρωινο.. :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
καλά ρε μεγάλε κόψε κάτι.. χεχεχεχεχε...
λοιπόν θα σου πω την πλάκα που έχω κάνει σε έναν συμφοιτητή ο οποίος είχε το κακό συνήθειο όποτε ερχόταν σπίτι να πηγαίνει να μας χέζει και να μην τραβάει καζανάκι...

του άλειψα στο κωλόχαρτο καυτερή πιπεριά...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
ειναι περριτο να σου πω οτι τις περισσοτερες φορες τα ανηψια των προεδρων ειναι εντελως βοδια...ενω ο φαναρτζης τι εχει ο ανθρωπος δεν καταλαβα..ξερει και μια τεχνη..ο αλλος τι ξερει?να ειναι ανηψιος του θειου του?
μαλακια ειπες...και θιγεις χωρις να ξερεις!!

βασικα εννουσα τον ανηψιο του θειου ως ΥΨΗΛΗ γνωριμια που καποτε στην πολιτικη ζωη μπορει να σου φανει χρησιμος!!!!  Ο φαναρτζης ηταν ενα τυχαιο επαγγελμα επειδη ΒΓΑΖΕΙ καποια λεφτα αν εινα ωραιος τυπος ειναι καλος για παρεα αλλα ως γνωριμια για να πουλας παπατζιλίκι σε καμια και καλα high γκόμενα δεν  ειναι!!!

βεβαια απο την αλλη οι ανηψιοι μετα απο χρονια μπορει και να κοιταν αλλου οταν σε βλέπουν ενω ο φαναρτζης μπορει και να σου πει μια καλησπέρα!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Φαντάσου σκηνικό, τέσσερις τα χαράματα, χειμώνας, να έχει έξω μηδέν βαθμούς κοντά και υγρασία, να είσαι κοντά στη ΔΝΟ, μέσα σε ένα κοντέινερ, με ένα γραφείο και μία καρέκλα μέσα. Να τουρτουρίζεις, η πόρτα του κοντέινερ να μην κλείνει καλά και να κυκλοφορούν απ' έξω κοπάδια αγριόσκυλα.
Eιληκρινα σου ζητω συγνωμη απορο πως καταφερες και επιβιωσες.
Ακου κοπαδια αγριοσκυλα.
Αν θες να ξερεις αγριοσκυλα υπαρχουν μονο στην αφρικη και προσφατα φεραν και στο αττικο παρκο στον ζωολογικο κηπο.
Αυτα που λες εσυ για αγριοσκυλα ηταν απλος κοπροσκυλα.
Και σου ξαναλεω οτι αν διαβασει καποιος που υπηρετησε στου διαολου τη μανα 600 χιλιομετρα απο το σπιτι του  σε καποιο βουνο η στα συνορα η σε καποια μαχιμη μοναδα της δυσκολιες που περασες εσυ θα ριχνει πολυ γελιο.

Επισκέπτης
Eιληκρινα σου ζητω συγνωμη απορο πως καταφερες και επιβιωσες.
Ακου κοπαδια αγριοσκυλα.
Αν θες να ξερεις αγριοσκυλα υπαρχουν μονο στην αφρικη και προσφατα φεραν και στο αττικο παρκο στον ζωολογικο κηπο.
Αυτα που λες εσυ για αγριοσκυλα ηταν απλος κοπροσκυλα.
Και σου ξαναλεω οτι αν διαβασει καποιος που υπηρετησε στου διαολου τη μανα 600 χιλιομετρα απο το σπιτι του  σε καποιο βουνο η στα συνορα η σε καποια μαχιμη μοναδα της δυσκολιες που περασες εσυ θα ριχνει πολυ γελιο.
να ηταν το πρωτο ποστ που διαβασαμε & ριξαμε το γελιο της αρκουδας καλα θα ηταν..αλλα αυτος ρε φιλε εχει βαλθει να μας δωσει τα αντερα στο χερι με αυτα που γραφει..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
να ηταν το πρωτο ποστ που διαβασαμε & ριξαμε το γελιο της αρκουδας καλα θα ηταν..αλλα αυτος ρε φιλε εχει βαλθει να μας δωσει τα αντερα στο χερι με αυτα που γραφει..
Να τα διαβαζεται με προσοχη και ποτε την ωρα του φαγητου μην πνιγητε κιολας.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Και εγω στο ναυτικο υπηρετω,κοντευω να απολυθω,
επιβεβαιωνω πως το Ναυτικο δεν ειναι τιποτα.Πας κανεις 5 πραγματα φευγεις.Τρως πηξιμο ΕΝΙΟΤΕ(εκτος αν εισαι βυσματαρα),αλλα συγκρινομενο με το μαμησι του πεζικου προκαλει γελια.Και σε αυτο φταινε πολυ ναυτες που κλαιγονται κι απο πανω λεγοντας δεξια κι αριστερα πως πηζουν!Ειλικρινα σιχαθηκα πολυ κοσμο κατα τη διαρκεια της θητειας μου,ως επι το πλειστον τυπους που επειδη την ειδαν Αινσταην και σπουδαζαν μεχρι τα 30 στην ηλικια που ρθαν ολα δυσκολα τους φαινοταν και βουτυροπαιδα βορειων/νοτιων προαστιων.
Ομως παντα και παντου υπαρχουν λαμπρα παραδειγματα. Οπως απιστευτα βυσματομενα ατομα(γιοι δημαρχων,επιχειρηματιων) που εκαναν τα παντα χωρις να διαμαρτυρηθουν για τιποτα ουτε κινιθηκαν υπογειως.Ολα ειναι θεμα παιδειας τελικα!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
επιβεβαιωνω πως το Ναυτικο δεν ειναι τιποτα.[size=18pt]Πας κανεις 5 πραγματα  φευγεις[/size].Τρως πηξιμο ΕΝΙΟΤΕ(εκτος αν εισαι βυσματαρα)

Φιλε εδω το 80% εχει υπηρετήσει να πας να τα πεις σε καναν ποτσιρικα που δεν εχει παρουσιαστει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

που εισαι ρε papazoglou να μας μας πεις τι εγινε με την tsouli!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
επιβεβαιωνω πως το Ναυτικο δεν ειναι τιποτα.Πας κανεις 5 πραγματα φευγεις.Τρως πηξιμο ΕΝΙΟΤΕ(εκτος αν εισαι βυσματαρα),αλλα συγκρινομενο με το μαμησι του πεζικου προκαλει γελια.Και σε αυτο φταινε πολυ ναυτες που κλαιγονται κι απο πανω λεγοντας δεξια κι αριστερα πως πηζουν!Ειλικρινα σιχαθηκα πολυ κοσμο κατα τη διαρκεια της θητειας μου,ως επι το πλειστον τυπους που επειδη την ειδαν Αινσταην και σπουδαζαν μεχρι τα 30 στην ηλικια που ρθαν ολα δυσκολα τους φαινοταν και βουτυροπαιδα βορειων/νοτιων προαστιων.
Ομως παντα και παντου υπαρχουν λαμπρα παραδειγματα. Οπως απιστευτα βυσματομενα ατομα(γιοι δημαρχων,επιχειρηματιων) που εκαναν τα παντα χωρις να διαμαρτυρηθουν για τιποτα ουτε κινιθηκαν υπογειως.Ολα ειναι θεμα παιδειας τελικα!
Πεστα ρε φιλε, δεν λεω μαγκια του  καθενος αν μπορει να περασει καλα στο στρατο αλλα οχι και να κλαιγονται ορισμενοι οτι περασαν χαλια στρατιωτικο την στιγμη που δεν εχουν δει τα πολυ χειροτερα.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Ετσι μου έλεγαν και στην πρωτη μου μετάθεση οι μόνιμοι

[size=14pt]Αλλου ειναι χειρότερα[/size]

και τους ελεγα εγω

[size=18pt]ΝΑΙ ΣΤΙΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ[/size]

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
ρε σύ, άστα, χειμώνα του '98, εκτελούσαμε βάρδιες φύλαξης του "κουφαριού" της πυραυλακάτου "Κωστάκος" από ένα ατύχημα που 'χε γίνει στη Σάμο (αν θυμάμαι καλά).
Φαντάσου σκηνικό, τέσσερις τα χαράματα, χειμώνας, να έχει έξω μηδέν βαθμούς κοντά και υγρασία, να είσαι κοντά στη ΔΝΟ, μέσα σε ένα κοντέινερ, με ένα γραφείο και μία καρέκλα μέσα. Να τουρτουρίζεις, η πόρτα του κοντέινερ να μην κλείνει καλά και να κυκλοφορούν απ' έξω κοπάδια αγριόσκυλα. Να μη μπορείς να αναζητήσεις καταφύγιο βαθύτερα μές στο κοντέινερ γιατί ήταν γεμάτο αρουραίους. Έξω, οι λάμπες σπασμένες, σκοτάδι πηχτό και μπροστά σου, πάνω στον προβλήτα, ένα γαμώπλοιο, κομμένο στη μέση (το είχε καβαλήσει από από πάνω ένα επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο) που μέσα είχαν πεθάνει ακαριαία τρείς τέσσερις υπαξιωματικοί. Θρίλερ. Αφού ανάμεσα στις λιωμένες λαμαρίνες και στα μπερδεμένα σα σπαγκέτι καλώδια ύπήρχε ακόμη σφηνωμένο ένα ποδοσφαιρικό παπούτσι ενός εκ των θυμάτων (Admiral μάρκας μάλιστα, το θυμάμαι σα να 'ναι τώρα).

Στην Δ.Δ (Διεύθυνση Διοίκησεως) ήσουν;Με Αλεξάνδρου Γ.Ε;Ήμουν σε φρεγάτα για 10 μήνες και μετά πήρα μετάθεση για Δ.Δ.Έμεινα 2,5 μήνες και πάλεψα να πάρω μετάθεση από εκεί,για το Αρχηγείο Στόλου.Στην Δ.Δ,έπαιζαν και πολλοί "εξαφανισμένοι".Μου έλεγε ένα παλικάρι,για άτομο που τον είχε δει μια μέρα μόνο και δεν τον ξαναείδε.Άλλοι είχαν καθημερινή χωρίς να δικαιούνται.Άλλος κάθε Σ/Κ έπαιρνε έξοδο.Κωστάκο είχα φυλάξει κι εγώ.Πιο άχρηστη σκοπιά δεν υπήρχε.Καλά για τις αγγαρείες τι να πούμε.Άνευ ουσίας.Είχα φάει καροτσάκι,ούτε οδοκαθαριστής να ήμουν.Και στην Φ/Γ είχε πολύ δουλειά,αλλά είχε και μια ουσία.Στην αρχή ήταν το δύσκολο στο πλοίο,με κάτι μαλάκες παλιούς που έκαναν μαλακίες στους νέους,και με μαλάκα ύπαρχο,που τους κάλυπτε.Αλλά μετά ήταν πιο ήρεμα.Βέβαια έπεσαν κάποιοι εμετοί με 9-10 μποφόρ στο Αιγαίο να παρακολουθείς τους Τούρκους,αλλά προτιμότερο από τις αγγαρείες της Δ.Δ.Αν το ήξερα,θα είχα μείνει στο πλοίο.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6

Φίλε μου,σε καράβι πήγες;Βάρεσες ματσακόνι;Ξέρασες τα άντερά σου σε 9-10bf;12 μήνες δεν κάνετε τώρα;Άλλο 12 άλλο 21.Δεν ξέρω σε ποια υπηρεσία υπηρετείς,αλλά στην Δ.Δ που είχα κάνει 2,5 μήνες,έπεφτε χοντρό χώσιμο.Να κάνεις αναφορά για κανονική άδεια,που είναι υποχρεωτικό να σου δοθεί-εκτός αν είχε πρόβλημα επάνδρωσης-και να δίνουν προφορικές στους ίδιους και τους ίδιους.Να πηγαίνεις στο γιατρό με 39 πυρετό,και να παίρνεις οίκη νοσηλείας,και μετά να σε υποχρεώνουν να κάτσεις μέσα τις εξόδους σου,επειδή "πήρες άδεια".

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Οπα μεγάλε ενταση !!!!!!!!!!

Την λέξη "Θηρία" την έχεις ακούσει ποτε;
Την λέξη "Α/Τ Ιέραξ" την έχεις ακούσει ποτέ;
Τις λέξεις "Ξυφίας Χριστουγεννιάτικα στο Αιγαίο" τις έχεις ακούσει ποτέ;

Που να χέσω μαζεμένα Ελληνοτουρκικά/Ελληνοαλβανικά σύνορα, και όλες τις ειδικές δυνάμεις μαζί.

φιλε λεφτερη τι μου θυμιζεις?/ειμαι 82γ εσσο αν και περασα στα μαλακα παλατακι ,μετα 10 μηνες στη σαμο κ μετα πενταγωνο.. ξερω τι σημαινει ξηφιας .μου τα λεγαν κληρουχες μου,πιστευω οτι δεν υπηρχε χειροτερη μεταθεση και στα 3 σωματα απο το να πεσεις σε ξηφιοπλοιο..παντως οι συνθηκες τωρα στο ναυτικο ειναι κολεγιακες αν τις συγκρινεις με εκεινα τα χρονια..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
φιλε λεφτερη τι μου θυμιζεις?/ειμαι 82γ εσσο αν και περασα στα μαλακα παλατακι ,μετα 10 μηνες στη σαμο κ μετα πενταγωνο.. ξερω τι σημαινει ξηφιας .μου τα λεγαν κληρουχες μου,πιστευω οτι δεν υπηρχε χειροτερη μεταθεση και στα 3 σωματα απο το να πεσεις σε ξηφιοπλοιο..παντως οι συνθηκες τωρα στο ναυτικο ειναι κολεγιακες αν τις συγκρινεις με εκεινα τα χρονια..

Βρε καμία σχέση δεν έχει πλέον το ναυτικό με πλοία.
Τουλάχιστον για τους κληρωτούς.

Εδώ το 2003 παρουσιάστηκα και το μόνο πλοίο που είδα ήταν το μεταγωγικό που μας πήγε Αμφιάλη-Πόρο.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Εδώ το 2003 παρουσιάστηκα και το μόνο πλοίο που είδα ήταν το μεταγωγικό που μας πήγε Αμφιάλη-Πόρο.

Χαχαχαχαχα αν είχες μπει σε "μεταγωγικό",θα είχες καταλάβει τι είναι Ναυτικό!!!Στην Πανδώρα ή στον Πάνδρωσο θα μπήκες.Πλοία Μεταφοράς Προσωπικού.Αλλιώς "Ευκαιρίες"!!!!!!Τα αρματαγωγά-και όχι μεταγωγικά κουνάνε σαν πουτάνες.Ο ξαδερφός μου που υπηρέτησε στο Α/Γ Σάμος,τα είχε δει όλα!Με 4 μποφόρ,νόμιζες ότι ήσουν σε 12!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Βρε καμία σχέση δεν έχει πλέον το ναυτικό με πλοία.
Τουλάχιστον για τους κληρωτούς.
Όπως τα λέει ο φίλος είναι τώρα τα πράγματα..Σκέτο κολλέγιο.Αφού σήμερα το πρωί ενώ έφτιαχνα γαλλικό καφέ στο γραφείο,φαίνεται μύρισε στο διάδρομο κι έσκασε μύτη ναυτάκι από την ΕΘΕ και με ρώτησε αν μπορεί να πάρει μια κούπα!!!Και φυσικά του έδωσα χωρίς κανένα κόμπλεξ..Φαντάστείτε το ίδιο σκηνικό πριν 15 χρόνια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom