Νέα

Mην χτυπάτε τον τουρισμό ρε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 940
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
έχεις μείνει αρκετό καιρό σε κάποιες απ τις ευρωπαϊκές αυτές χώρες?

είσαι σίγουρος ότι όλα δουλεύουν ρολόι (όπως μας λένε) ή απλά πιστεύεις ότι ακούγεται?

οτι και να είναι δεν είναι σαν και την Ελλάδα... εδώ είναι χύμα στο κύμα.. ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει καταπατώντας κάθε νόμο και χωρίς τιμωρία..

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
οτι και να είναι δεν είναι σαν και την Ελλάδα... εδώ είναι χύμα στο κύμα.. ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει καταπατώντας κάθε νόμο και χωρίς τιμωρία..
μάιστα!
άλλη μια ΦΗΜΗ!

σε πληροφορώ λοιπόν αγαπητέ μου ότι αυτην την εντύπωση είχα και γω όπως και όλοι οι έλληνες!
τι σωστοί και τίμιοι είναι οι γερμανοί πχ.... και πόσο πολιτισμένοι!

χα! μέγκα λάθος!
κι αν θες σου λέω ΚΑΙ για (κωλο)νοοτροπία του απλού κοσμάκη αλλά ΚΑΙ για την άρτια λειτουργία του κρατικού μηχανισμού (που με μια απλά βροχή πχ πλημμύρισε  ολοκαίνουριο εμπορικό κέντρο)

από πού θες να αρχίσω?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
μα υπάρχουν και αλλα κομματα που δεν πιστευουν στην ελευθερη αγορά...
και συ διαλεξες το ποιο φασιστικό και το ποιο ακραιο σχεδόν που πιστευει σε απολιθωματα.....
και με λαικιστικες απλουστευσεις....
συνυπογραφεις δηλαδην το οτι οποιος διαφωνεί παει στην σιβηρία???
οτι δηλαδή επειδή διαφωνώ πρ'επει να πάω σε καταναγκαστικά έργα???
συνυπογράφεις το οτι πρεπει να νομιμοποιηθουν δυομιση εκατομμυρια μετανάστες καί βάλε....???
συθνυπογαφεις δηλαδη οτι η σοβιετικη ενωση καλώς εκανε εισβολή στην πολωνια και στην τσεχοσλοβακία κλπ??
συνυπογράφεις οτι τα εγκλήματα του σταλιν ακομα και κατα της ελληνικής μειωνότητας δέν γίναν???

Το μόνο που κάνεις ειναι να εκθέτης τον αντικομμουνισμό σου καιι φυσικά τον φόβο σου στην εργατική τάξη. Αναμασας ότι σε ταίζουνε

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - μόνο τα ταξικά. Τα άλλα ειναι προσωποπαγει κομμματια πολιτικάντιδων στιλ Καρατζαφυρερ. Το ΠΑΣΟΚ κια η ΝΔ ειναι κλομματα ττης εξουσίας- καταδυναστευης της εργατικής τάξης.

Το ΚΚΕ ειναι ταξικό κομμα - το κομμα των εργατών

Δεν συνυπογράφω σε αυτά που μου καταλογίζεις, γιατί ειναι προιόντα προπαγάνδας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μάιστα!
άλλη μια ΦΗΜΗ!

σε πληροφορώ λοιπόν αγαπητέ μου ότι αυτην την εντύπωση είχα και γω όπως και όλοι οι έλληνες!
τι σωστοί και τίμιοι είναι οι γερμανοί πχ.... και πόσο πολιτισμένοι!

χα! μέγκα λάθος!
κι αν θες σου λέω ΚΑΙ για (κωλο(νοοτροπία του απλού κοσμάκη αλλά ΚΑΙ για την άρτια λειτουργία του κρατικού μηχανισμού (που με μια απλά βροχή πχ πλημμύρισε  ολοκαίνουριο εμπορικό κέντρο)

τι σχέση έχει ρε η κατασκευή ενός ιδιωτικού έργου με το κράτος????????????

και στην Γαλλία το καινούργιο τέρμιναλ του Ορλύ κατέρρευσε .. τι σημαίνει αυτό????

για πες μου σε έχει κλέψει ποτέ γερμανός ταξιτζής? σταμάτησες ποτέ να κάνεις ερώτηση σε εγγλέζο χωροφύλακα και δεν σκίστηκε να σου βρεί την απάντηση? μπήκες ποτέ σε καφέ στην Κοπεγχάγη και σε χρεώσανε παραπάνω από αυτό που έγραφε ο κατάλογος?

έκανες ποτέ διαμαρτυρία σε ξενοδοχείο στο Βερολίνο και δεν σου δώσανε αμέσως τα στοιχεία του τοπικού ΕΟΤ για να υποβάλλεις καταγγελία?

στο Λονδίνο μία φορά μπήκαμε σε ένα μαγαζί με μάλλινα με την κυρά μου που είχε κάτι καλάθια με τρομερές εκπτώσεις... διάλεξε κάτι η γυναίκα μου από ένα καλάθι που είχε τιμή 8 λίρες.. στο ταμείο το bar code έβγαλε τιμή 46 λίρες.. άρχισα να διαμαρτύρομαι και μου είπαν ότι πιθανόν να είχε μπλεχτεί από κάποιον πελάτη.. συνεχισα τις διαμαρτυρίες και με άκουσε ένας μπόμπης που περνούσε από έξω.. μπήκε μέσα με ρώτησε ευγενικά τι συμβαίνει και αμέσως μου είπε την διευθυνση το τηλέφωνο και το μαίλ από το γραφείο παραπόνων του υπουργείου εμπορίου...

τότε βγήκε από το γραφείο ο διευθυντής του καταστήματος και είπε αμέσως να πληρωθεί το είδος με 8 λίρες, ζήτησε συγνώμη, σκέπασε τα καλάθια για να μην πλησιάζουν πελάτες και έβαλε τις πωλήτριες να ψάξουν μην υπάρχουν παραπεταμένα.. το κάνει κανένας έλληνας έμπορος αυτό?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Το μόνο που κάνεις ειναι να εκθέτης τον αντικομμουνισμό σου καιι φυσικά τον φόβο σου στην εργατική τάξη. Αναμασας ότι σε ταίζουνε

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - μόνο τα ταξικά. Τα άλλα ειναι προσωποπαγει κομμματια πολιτικάντιδων στιλ Καρατζαφυρερ. Το ΠΑΣΟΚ κια η ΝΔ ειναι κλομματα ττης εξουσίας- καταδυναστευης της εργατικής τάξης.

kke.jpg

%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%BB%CE%AF%CF%81%CE%B1.jpg

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795

αφου δεν συνυπογραφεις ρώτησε την παπαρηγα κλπ αν συνυπογράφουν ώστε νά πάρεις γραμμή...
πληροφορικά σού λέω ότι συνυπογράφουν... αλλά ρωτησέ τους για να μην λές οτι τα λεεει ο καρατζαφυρερ κοπρονι αλλα η ερυθροφασίστρια  παπαρηγασταλιν....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

και στην Γαλλία το καινούργιο τέρμιναλ του Ορλύ κατέρρευσε .. τι σημαίνει αυτό????

για πες μου σε έχει κλέψει ποτέ γερμανός ταξιτζής? σταμάτησες ποτέ να κάνεις ερώτηση σε εγγλέζο χωροφύλακα και δεν σκίστηκε να σου βρεί την απάντηση? μπήκες ποτέ σε καφέ στην Κοπεγχάγη και σε χρεώσανε παραπάνω από αυτό που έγραφε ο κατάλογος?

έκανες ποτέ διαμαρτυρία σε ξενοδοχείο στο Βερολίνο και δεν σου δώσανε αμέσως τα στοιχεία του τοπικού ΕΟΤ για να υποβάλλεις καταγγελία?

στο Λονδίνο μία φορά μπήκαμε σε ένα μαγαζί με μάλλινα με την κυρά μου που είχε κάτι καλάθια με τρομερές εκπτώσεις... διάλεξε κάτι η γυναίκα μου από ένα καλάθι που είχε τιμή 8 λίρες.. στο ταμείο το bar code έβγαλε τιμή 46 λίρες.. άρχισα να διαμαρτύρομαι και μου είπαν ότι πιθανόν να είχε μπλεχτεί από κάποιον πελάτη.. συνεχισα τις διαμαρτυρίες και με άκουσε ένας μπόμπης που περνούσε από έξω.. μπήκε μέσα με ρώτησε ευγενικά τι συμβαίνει και αμέσως μου είπε την διευθυνση το τηλέφωνο και το μαίλ από το γραφείο παραπόνων του υπουργείου εμπορίου...

τότε βγήκε από το γραφείο ο διευθυντής του καταστήματος και είπε αμέσως να πληρωθεί το είδος με 8 λίρες, ζήτησε συγνώμη, σκέπασε τα καλάθια για να μην πλησιάζουν πελάτες και έβαλε τις πωλήτριες να ψάξουν μην υπάρχουν παραπεταμένα.. το κάνει κανένας έλληνας έμπορος αυτό?

φιλαράκι μου....ιστορίες γι αγρίους!
παντού υπάρχουν καλοί και κακοί έμποροι!....και ταξιτζίδες επίσης!

για αναρωτήσου λοιπόν...οι έμποροι της ευρώπης...φοροδιαφεύγουν? :rolleyes:
εισφοροδιαφεύγουν μήπως? :rolleyes:

περισσότερο ή λιγότερο απ τους...κακούς έλληνες? :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

τραβα κανε καμια δουλεια ρε φιλε.
Εχεις λιωσει στο κουτσομπολιο εδω μεσα και την φαφλα και εσυ και οι υπολοιποι.
Μεσα σε ενα χρονο εχεις φτασει τα 100 μηνυματα ανα ημερα κατα τα αλλα
δουλευετε  :jerking: :jerking: :jerking: η κριση σας φταιει μετα  :jerking: :jerking: :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
φιλαράκι μου....ιστορίες γι αγρίους!
παντού υπάρχουν καλοί και κακοί έμποροι!....και ταξιτζίδες επίσης!

για αναρωτήσου λοιπόν...οι έμποροι της ευρώπης...φοροδιαφεύγουν? :rolleyes:
εισφοροδιαφεύγουν μήπως? :rolleyes:

περισσότερο ή λιγότερο απ τους...κακούς έλληνες? :P

πολύ πολύ λιγώτερο...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467

έκανες ποτέ διαμαρτυρία σε ξενοδοχείο στο Βερολίνο και δεν σου δώσανε αμέσως τα στοιχεία του τοπικού ΕΟΤ οργανισμού τουρισμού για να υποβάλλεις καταγγελία?

Προσωπικά μου έχουν τύχει τα εξής:

Ισπανία. Ήθελα να κάνω διαμαρτυρία στο Alhambra, και αρνήθηκαν να μου δώσουν έντυπο, όπως και τα στοιχεία του Ισπανικού Οργανισμού Τουρισμού.

Γερμανία. Ήθελα να αγοράσω προϊόν Ιαπωνικής προέλευσης που το διαφήμιζαν ως προσφορά στο φυλλάδιο τους και με πίεζαν να αγοράσω το αντίστοιχο Γερμανικό. Επειδή επέμενα, μου είπαν ότι δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο.

Γαλλία. Δεν ζήτησα κρασί για να συνοδεύσω το γεύμα μου και με αποκάλεσαν γουρούνι.

Και άλλα, αλλά δεν είναι του παρόντος...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
είσαι πάααααααααααρα πολύ λάθος! ;)
αυτή είναι η προπαγάνδα και δεν ξέρω από ποιους έγινε και για ποιο λόγο μασήσαμε τόσο! ;)
απο τον μιστερ αλλατινη που φουνταρισε σε μια μερα εταιρεια με 50 χρονια ιστορια...

το ινδαλμα του τρανυ  :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
είσαι πάααααααααααρα πολύ λάθος! ;)
αυτή είναι η προπαγάνδα και δεν ξέρω από ποιους έγινε και για ποιο λόγο μασήσαμε τόσο! ;)

κοίταξε.. τα νούμερα δείχνουν αλλιώς (άμεσοι φόροι ανα κεφαλήν με αναγωγή στο εισόδημα βάσης).. τώρα εσύ πως και από που βγάζεις το συμπέρασμα είναι μυστήριο (πιθανόν κανένας βουδιστής μοναχός να σου έδωσε το αιώνιο φώς)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
απο τον μιστερ αλλατινη που φουνταρισε σε μια μερα εταιρεια με 50 χρονια ιστορια...

το ινδαλμα του τρανυ  :2funny: :2funny:

είσαι πολύ σίγουρος γιαυτά που γράφεις? γιατί θα σε κάνω πολύ ρόμπα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom