μάιστα!
άλλη μια ΦΗΜΗ!
σε πληροφορώ λοιπόν αγαπητέ μου ότι αυτην την εντύπωση είχα και γω όπως και όλοι οι έλληνες!
τι σωστοί και τίμιοι είναι οι γερμανοί πχ.... και πόσο πολιτισμένοι!
χα! μέγκα λάθος!
κι αν θες σου λέω ΚΑΙ για (κωλο(νοοτροπία του απλού κοσμάκη αλλά ΚΑΙ για την άρτια λειτουργία του κρατικού μηχανισμού (που με μια απλά βροχή πχ πλημμύρισε ολοκαίνουριο εμπορικό κέντρο)
τι σχέση έχει ρε η κατασκευή ενός ιδιωτικού έργου με το κράτος????????????
και στην Γαλλία το καινούργιο τέρμιναλ του Ορλύ κατέρρευσε .. τι σημαίνει αυτό????
για πες μου σε έχει κλέψει ποτέ γερμανός ταξιτζής? σταμάτησες ποτέ να κάνεις ερώτηση σε εγγλέζο χωροφύλακα και δεν σκίστηκε να σου βρεί την απάντηση? μπήκες ποτέ σε καφέ στην Κοπεγχάγη και σε χρεώσανε παραπάνω από αυτό που έγραφε ο κατάλογος?
έκανες ποτέ διαμαρτυρία σε ξενοδοχείο στο Βερολίνο και δεν σου δώσανε αμέσως τα στοιχεία του τοπικού ΕΟΤ για να υποβάλλεις καταγγελία?
στο Λονδίνο μία φορά μπήκαμε σε ένα μαγαζί με μάλλινα με την κυρά μου που είχε κάτι καλάθια με τρομερές εκπτώσεις... διάλεξε κάτι η γυναίκα μου από ένα καλάθι που είχε τιμή 8 λίρες.. στο ταμείο το bar code έβγαλε τιμή 46 λίρες.. άρχισα να διαμαρτύρομαι και μου είπαν ότι πιθανόν να είχε μπλεχτεί από κάποιον πελάτη.. συνεχισα τις διαμαρτυρίες και με άκουσε ένας μπόμπης που περνούσε από έξω.. μπήκε μέσα με ρώτησε ευγενικά τι συμβαίνει και αμέσως μου είπε την διευθυνση το τηλέφωνο και το μαίλ από το γραφείο παραπόνων του υπουργείου εμπορίου...
τότε βγήκε από το γραφείο ο διευθυντής του καταστήματος και είπε αμέσως να πληρωθεί το είδος με 8 λίρες, ζήτησε συγνώμη, σκέπασε τα καλάθια για να μην πλησιάζουν πελάτες και έβαλε τις πωλήτριες να ψάξουν μην υπάρχουν παραπεταμένα.. το κάνει κανένας έλληνας έμπορος αυτό?