Νέα

μπάς καί μας μαδάνε οι βενζινοπώλές??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παιδιά επειδή αν καί οδηγώ χρόνια όχι πολύ συχνά γιά νάμε ειλικρινής υποψίαζομε ότι μέ κλέβουν οί περισσότεροι βενζινοπώλες καί μάλιστα χοντρά μερικοί...
αλήθεια πώς μπορείς νά καταλάβεις εάν σέ κλέβουν?? καί φυσικά νά τό αποδείξεις διότι ειλικρινά θέλω νά ρίξω μπινελίκια σέ κανενα δύο στην γειτονιά μου που μου το παίζουν φιλκαράκια....
άν καί ο δείκτης του renault κλειω πούχω μερικ'ές φορες στό εικοσάρικο είναι 2 πάνω από ρεσέρβα και μερικές φορές μέ εικοσάρικο δέν κάνω πάνω από 110 χιλιόμετρα μέχρι αρχή ρεζέρβας
επίσης πώς καταλαβαίνεις έαν η βενζίνη είναι λίγο,μέτρια η πολύ νοθευμένη???

λάθος τίτλο έβαλες

ο σωστός θα ήταν:

"μπας και δε μας μαδάνε οι βενζινοπώλες;"

αφού το δεδομένο είναι ότι μας γαμάνε στο κλέψιμο...

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
φίλε, του λέω, το μηχανάκι χωράει 20λτ και έβαλες 24. ασε που είχε και 2-3λτ. θα εχει διασταλεί το δοχείο με τον καιρό μου απάντησε ο θεός. βρε δεν πάει να διασταλει το κεφάλι σου στο διάστημα!

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
όταν έβαλα μια μέρα στο scooter μου 5 ευρό βενζίνη ο τυπάς δέν έβαλε πάνω από 2 ευρό μέσα σίγουρα.Το μηχανάκι μου το έχω χρόνια και ξέρω πολύ καλά πώς γεμίζει!!!!!!!!!! όταν μετά του παραπονέθηκα ότι με έκλεψε παραλίγο να με δείρει!!!! μου είπε ότι φταίει το μηχανάκι να το πάω για φτιάξιμο.Άκου θράσος!!!!!!!!!! τι να έκανα εκείνη τη στιγμή;υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να κάνει κανείς τα παράπονά του;;;;Μπουρδέλο κράτος

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
παιδια βαλτε υγραεριο να σωθειτε!πανω βουλγαρια ολα ειναι με υγραεριο.(θα σας τα πει και ο σεξ βολκανο) :grin: :grin: :grin: ακομα και στην ελλαδα πεσαν οι τιμες με ενα 650 βαζεις υγραεριο,αν κανετε πολλα χιλιομετρα πανω απο 1000 το μηνα αξιζει!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
όταν έβαλα μια μέρα στο scooter μου 5 ευρό βενζίνη ο τυπάς δέν έβαλε πάνω από 2 ευρό μέσα σίγουρα.Το μηχανάκι μου το έχω χρόνια και ξέρω πολύ καλά πώς γεμίζει!!!!!!!!!! όταν μετά του παραπονέθηκα ότι με έκλεψε παραλίγο να με δείρει!!!! μου είπε ότι φταίει το μηχανάκι να το πάω για φτιάξιμο.Άκου θράσος!!!!!!!!!! τι να έκανα εκείνη τη στιγμή;υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να κάνει κανείς τα παράπονά του;;;;Μπουρδέλο κράτος
πατα τον το πουστη!!!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
παιδια βαλτε υγραεριο να σωθειτε!πανω βουλγαρια ολα ειναι με υγραεριο.(θα σας τα πει και ο σεξ βολκανο) :grin: :grin: :grin: ακομα και στην ελλαδα πεσαν οι τιμες με ενα 650 βαζεις υγραεριο,αν κανετε πολλα χιλιομετρα πανω απο 1000 το μηνα αξιζει!!
μέχρι να το βάλουμε θα αυξηθεί η τιμή του και θα έρθει το ίδιο με τη βενζίνη.Ποιός μου εγγυάται εμένα;;;;;;;;;

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
θέλει λίγο προσοχή με το υγραέριο. αν ταξιδεύεις πόλλα και συνεχόμενα χλμ. υπάρχει κίνδυνος να καούν οι έδρες των βαλβίβων λόγω υψηλότερης θερμοκρασίας και λιγότερης λίπανσης σε σχέση με την βενζίνη.

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
μέχρι να το βάλουμε θα αυξηθεί η τιμή του και θα έρθει το ίδιο με τη βενζίνη.Ποιός μου εγγυάται εμένα;;;;;;;;;
που είναι και το πιθανότερο να συμβεί μόλις ανέβει η ζήτηση και πέσει αυτή της βενζίνης

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
θέλει λίγο προσοχή με το υγραέριο. αν ταξιδεύεις πόλλα και συνεχόμενα χλμ. υπάρχει κίνδυνος να καούν οι έδρες των βαλβίβων λόγω υψηλότερης θερμοκρασίας και λιγότερης λίπανσης σε σχέση με την βενζίνη.
υπάρχει σχετικό παράδειγμα από Aμτzίκιο sto τραβελοέδρες  ;) :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rolleyes:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.776
Πόντοι
11.585
που είναι και το πιθανότερο να συμβεί μόλις ανέβει η ζήτηση και πέσει αυτή της βενζίνης

το λιγοτερο ειναι να ανεβει η τιμη του υγραεριου, που θα ανεβει, το χειροτερο ειναι να βαλουν πχ ενα προσθετο τελος σε οσα αυτοκινητα εχουν τοποθετησει υγραεριο...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εχεις δικιο αν εισαι αθηναιος...εγω ειμαι βορειοελλαδιτης και γεμιζω απο πανω με 0.61 λεπτα τ λιρο ενω στην ελλαδα ειναι 0.90 το λιτρο!!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
σωστα ακριβως ετσι ειναι και πρεπει μετα απο καποια χιλιομετρα να χρησιμοποιησεις βενζινη

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Άμα σε κλέβουν πάντως είτε βενζίνη είναι είτε αέριο είτε πετρέλαιο η τιμή του προιόντος είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Μια και αναφέρθηκε πάντως να πούμε ότι το υγρέριο καταναλώνεται κατά 15-20% περισσότερο από την βενζίνη άρα η διαφορά δεν είναι 1,7 με 0,9 που φαίνεται αρχικά. Εκτός αυτού όπως λέει ο σπόνσορας μάλλον οι περισσότερες εγκαταστάσεις βγάζουν προβλήματα.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Εχω 2 κοντινους συγγενεις βενζιναδες.

Με αυτα που μου εχουν πει κατα καιρους, δεν εχω ουτε σε αυτους εμπιστοσυνη  :S

Εδω ρε συναγωνιστες κυκλοφορουσαν μεχρι προτινος στην αγορα αντλιες,
κατασκευασμενες για να κλέβουν απο το εργοστάσιο!!!!  :headbang:

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

για αυτό το γυρνάς στη βενζίνη να κάψει 5-10 ευρώ και μετά πάλι στο αέριο.
για μεγάλες αποστάσεις μιλάμε.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Εχω 2 κοντινους συγγενεις βενζιναδες.

Με αυτα που μου εχουν πει κατα καιρους, δεν εχω ουτε σε αυτους εμπιστοσυνη  :S

Εδω ρε συναγωνιστες κυκλοφορουσαν μεχρι προτινος στην αγορα αντλιες,
κατασκευασμενες για να κλέβουν απο το εργοστάσιο!!!!  :headbang:
:2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εδω, στη ΒΔ Ευρώπη που ειμαι,η βενζίνη εχει σημερα 1,38 η απλή και 1,44 η V-POWER..Το πολύ καλό για μας που ειμαστε στο ΝΑΤΟ είναι ότι την αγοράζουμε αφορολόγητη στα...[size=20pt]0,71 λεπτά..!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon:
Όσο για κλέψιμο,ούτε λόγος..Εκτός του ότι δεν ανακατεύονται στη βενζίνη οι βενζινοπώλες-εμείς βάζουμε βενζίνη και μετα πληρώνουμε στο ταμείο-ανα δυο μερες εχει απροειδοποίητους ελέγχους..Τι να λέμε τωρα  με τα δικά μας τα λαμόγια....

Επισκέπτης
Εδω, στη ΒΔ Ευρώπη που ειμαι,η βενζίνη εχει σημερα 1,38 η απλή και 1,44 η V-POWER..Το πολύ καλό για μας που ειμαστε στο ΝΑΤΟ είναι ότι την αγοράζουμε αφορολόγητη στα...[size=20pt]0,71 λεπτά..!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon:
Όσο για κλέψιμο,ούτε λόγος..Εκτός του ότι δεν ανακατεύονται στη βενζίνη οι βενζινοπώλες-εμείς βάζουμε βενζίνη και μετα πληρώνουμε στο ταμείο-ανα δυο μερες εχει απροειδοποίητους ελέγχους..Τι να λέμε τωρα  με τα δικά μας τα λαμόγια....

που είσαι ρε τύπε; και σε χάσαμε;

μετανάστευσες; για ποκερικούς λόγους ή άλλους;

για κάνε ανταπόκριση  :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom