Νέα

Mην χτυπάτε τον τουρισμό ρε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 940
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εγώ θέλω αυτό που αγοράζω να το αγοράζω όσο το δυνατόν φτηνότερα και να έχει VFM .. από κει και πέρα είναι δουλειά του παραγωγού, διακινητή, παρόχου υπηρεσιών να βρεί τρόπους να μειώσει το κόστος του και να γίνει ανταγωνιστικός .. δεν είναι δικιά μου δουλειά...
και γω το ιδιο θελω,

οταν ομως εσυ παιρνεις 5 χιλιαρικα το μηνα και δε ξερω γω ποσα μπονους για να πουλας αερα μου ανεβαζεις το κοστος, καταλαβες? να παιρνεις κι εσυ 500 ευρω λοιπον για να ειμαστε χαρουμενοι εμεις οι καταναλωτες! Και αυτο ειναι δικη σου δουλεια! Να πας αυριο στο αφεντικο σου και να του πεις οτι επιθυμεις μειωση των αποδοχων σου για να γινει το προϊον της εταιρειας σου πιο φτηνο και ανταγωνιστικο!

αντε γεια λεμε νουμερο εγωϊστη...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και γω το ιδιο θελω,

οταν ομως εσυ παιρνεις 5 χιλιαρικα το μηνα και δε ξερω γω ποσα μπονους για να πουλας αερα μου ανεβαζεις το κοστος, καταλαβες? να παιρνεις κι εσυ 500 ευρω λοιπον για να ειμαστε χαρουμενοι εμεις οι καταναλωτες! Και αυτο ειναι δικη σου δουλεια! Να πας αυριο στο αφεντικο σου και να του πεις οτι επιθυμεις μειωση των αποδοχων σου για να γινει το προϊον της εταιρειας σου πιο φτηνο και ανταγωνιστικο!

αντε γεια λεμε νουμερο εγωϊστη...

εγώ όμως τα καταφέρνω.. εσύ κάτσε για την ώρα εδώ  :birdman:

Επισκέπτης
Τα πράγματα είναι απλά κ η λύη μία

kke2.jpg
  :sunglasses:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Συνημμένα

• Stefanos Manos.jpg
    Stefanos Manos.jpg
    42,7 KB · Εμφανίσεις: 20

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Νομίζω πως η λογική ενός ταξιτζή ιδιοκτήτη συνοψίζεται στην εξής φράση ενός εξ αυτών: Εγώ δουλευω 30 χρόνια, θέλω να πάρω και το εφάπαξ για να το δώσω στα παιδιά μου...

Τι να πει κανείς. Ντροπή ντροπή ντροπή

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Το topic θα μετονομαστεί σε "Mην χτυπάτε την ορθογραφία ρε" σε λίγο.  :grin:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Παλουκάρια ξεφύγατε!!!.
Για πείτε μου , πιστευετε αλήθεια οτι ο καπιταλισμός οπως τον γνωρίσαμε εως σήμερα , μπορεί να εχει μέλλον?
2) η ελλαδίτσα εκει που έφτασε μπορεί να συμπορεύεται με οικονομίες τύπου Γερμανίας Γαλλίας ? ;)

βωθρως

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλισπερα στους γνισιους ελινεσ που εχουνε πολι μεγαλο επιπεδο κε μιλανε πολι ορεα κε εβγενικα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και σε άλλα κλειστά επαγγέλματα, στα βυτία,
οι κάτοχοι πλήρωναν απο κοπής εφορία, 600€ το χρόνο ανά βυτίο.

Σιγά μην πλήρωναν και από κοπτορραπτικής ρε ζώον.

Επιστήμονας και πατριώτης σου λέει μετά.

Την Ελληνική γλώσσα πάλι την σκότωσες ρε πανάσχετε.

Κατ' αποκοπήν και με συνοπτικές διαδικασίες.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
δεν είναι λαμόγιο αυτός που ανοίγει μπάρ στα νησιά και κοιτάει να βγάλει επένδυση και κονόμα σε ένα μήνα χρεώνοντας το ποτό 10 ευρώ και σερβίροντας μπόμπα..

δεν είναι λαμόγιο ο εστιάτορας που σερβίρει "χωριάτικη" με τηγανόλαδο και λευκό τυρί βουλγαρίας αντί για λαδάκι και φέτα?

δεν είναι λαμόγιο ο ξενοδόχος, ο ρουμλετάς  που δεν καθαρίζει καθημερινά τα δωμάτια και έχει πετσέτες από τον α!ππ?

δεν είναι μαλάκας ο κάτοικος της πελλοπονήσου που τράβηξε τον Κωνσταντακόπουλο για 15 χρόνια στ ΣτΕ και στα δικαστήρια ???

δεν είναι μαλάκας ο κάθε κερατάς που θέλει να πάει να αράξει σε μια ξαπλώστρα τζάμπα ενώ ο άνθρωπος που τις νοικιάζει έχει πληρώσει τις κωλότριχες της μάνας του στον δήμο για νοίκι??

αει γαμίσου τώρα ...
σε ποιες άλλες χώρες που έχεις πάει δεν έχεις δει να συμβαίνουν τέτοια? :rolleyes:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
σε ποιες άλλες χώρες που έχεις πάει δεν έχεις δει να συμβαίνουν τέτοια? :rolleyes:

στις λοιπές ευρωπαικές (της πάλαι ποτέ δυτικής ευρώπης) και στις πλειστες των ανατολικοευρωπαικών..

τέτοιες συμπεριφορές έχω δεί σε ορισμένες αφρικανικές (και όχι σε όλες από αυτές που έχω πάει Νότια Αφρική, Ναμίμπια, Νιγηρία, Καμερούν, Ουγκάντα, Κένυα, Αίγυπτο, Τυνησία, Μαρόκο)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
στις λοιπές ευρωπαικές (της πάλαι ποτέ δυτικής ευρώπης) και στις πλειστες των ανατολικοευρωπαικών..

τέτοιες συμπεριφορές έχω δεί σε ορισμένες αφρικανικές (και όχι σε όλες από αυτές που έχω πάει Νότια Αφρική, Ναμίμπια, Νιγηρία, Καμερούν, Ουγκάντα, Κένυα, Αίγυπτο, Τυνησία, Μαρόκο)
έχεις μείνει αρκετό καιρό σε κάποιες απ τις ευρωπαϊκές αυτές χώρες?

είσαι σίγουρος ότι όλα δουλεύουν ρολόι (όπως μας λένε) ή απλά πιστεύεις ότι ακούγεται?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom