Νέα

παγώνει ο υπολογιστης μου καί θέλω την βοηθειά σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
να πω κι εγώ τη μαλακία μου ..  :dancing:

ο πρώτος υπολογιστής που είχα πάθαινε αυτό επειδή είχε χαλάσει η κάρτα γραφικών..
όταν τον έφτιαξα μετά από λίγο καιρό του έδωσα μια κλοτσιά  :2funny: και ξανακολούσε πάλι έτσι η οθόνη.. ο μάστορας είπε ότι ήταν ο σκληρός αυτή τη φορά

άρα η η κάρτα γραφικών η ο σκληρός σου είναι...αν δεν είναι θέμα λογισμικού

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
προφανως ανεβαζει θερμοκρασια η καρτα γραφικων ή εχεις καποιο ελαττωματικο chipset.....με απλα ελληνικα δεν βλεπω φως. Θα ζησεις με αυτο μεχρι να τα παιξει τελειως και να το πεταξεις. Θα σου ελεγα να το κατσαβιδιασεις για να κανεις ενα καλο ξεσκονισμα,για  να αναπνεει οσο καλυτερα γινεται και γιατι οχι βαλτου και καμια βαση με ανεμιστηρα,για να κρατας χαμηλη την θερμοκρασια του. Παντως ειναι κανονας,τα λαπτοπακια χαμηλης και μεσης τιμης, στα τρια χρονια το πολυ τα ξεφορτωνομαστε και παμε σε κατι καινουργιο.

Αυτό.

Πάρε οπωσδήποτε μία βάση με ανεμιστήρα.  Άμα δε σου λύσει το πρόβλημα συνήθισε να ζεις μαζί του γιατί οτιδήποτε άλλο και αν φταίει από τη στιγμή που δε γνωρίζεις ούτε τα βασικά (π.χ οδηγοί) δε μπορείς να κάνεις πολλά.

Τη διάγνωση πάντως μάλλον την έχεις κάνει σωστά, υπερθέρμανση. Πάρε τη βάση πριν σου κάψει κάρτα γραφικών ή κανά τσιπάκι και  κλαις το laptop για 10-15€

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Με ενα 10ευρο παιρνεις βαση με ανεμιστηρακι.
Ακομα και η πιο αχρηστη ειναι καλυτερη απο το τιποτα.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
αν παγωνει παρε μια kerosan να ζεσταθει κι αυτος κι εσυ

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ότι έιπαν οι προλαλήσαντες !!! μια βάση/ ψύκτρα είναι το Α και το Ω για την μακροημέρευση του Laptop, έχω δεί σε πολλούς να κλείνει λόγω θερμότητας. ΕΠΙΣΗΣ... απέφυγε να έχεις την μπαταρία πάνω στο λάπτοπ όταν είναι στην πρίζα

η μπαταρια να βγαινει σε λαπτοπ ειναι ψιλοακυρο λιγο ....δεν ειναι και οτι πιο σωστο ....εαν δουλευει με ρευμα το λαπτοπακι,και δεν εχει την μπαταρια επανω,σε μια διακοπη ρευματος ή εαν αρχιζει και παιζει η ταση στο ρευμα,τον παιρνεις στο χερι για πλακα......η  μπαταρια παιζει και τον ρολο του σταθεροποιητη τασης οταν ειναι επανω στο μηχανημα διοτι απο εκει παιρνει ρευμα ακομη και οταν ειναι στην πριζα!!!θελει προσοχη αυτο!!!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
παιδια έχω ένα λαμπ τοπ μοντελο τού 2010 hp

:grin:

..... μέ αποτέλεσμα  νά αναγκάζομε νά τό βγάλω από τήν μπρίζα και να κάνω επαναλειτουργία,

τι εννοεις ???? το κουμπι που πατας για να ανοιξει πρεπει να πατας επίμονα .

πατα και το caps lock για να δεις αν αναβει το λαμπάκι πατα και κανα Ctrl + Alt + del

δεσ και αυτο

pervert_74

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε το θεμα με τα hp αυτης της γεννιας ειναι οτι ανεβαζουν θερμοκρασιες πολυ ευκολα
Εχουν σε περιεργη θεση τον επεξεργαστη με αποτελεσμα μετα απο καιρο να μαζευει σκονες και να μη κανει σωστα απαγωγη θερμοτητας.
Γι αυτο και το βλεπεις ζεστο (αν ειναι αυτο που νομιζω πρεπει ναναι πιο ζεστο στο πανω δεξια μερος του οπως γραφεις)
Χρειαζεσαι ανοιγμα και καθαρισμο καθως και αλλαγη παστας.
Το δικο μου το πηγα εδω και μου καναν καλη δουλεια. (το καλοκαιρι πληρωσα με κουπονι που ειχαν βγαλει 15 ευρω)
Τωρα νομιζω εχει 30 ευρω + φπα. ο καθαρισμος με αλλαγη παστας.
Αν το πας εκει πεστους να μη σου κοψουν αποδειξη να μη πληρωσεις φπα.

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
παιδια έχω ένα λαμπ τοπ μοντελο τού 2010 hp
από την πρώτη ημέρα πού τό πήρα μέρα πάρα μέρα βδομάδα παρά βδομάδα καί τελευταία καθημερινά παγώνει η εικόνα καί δέν μπορώ ούτε νά τό κλείσω μέ αποτέλεσμα  νά αναγκάζομε νά τό βγάλω από τήν μπρίζα και να κάνω επαναλειτουργία,
όταν τό πρωτοπήρα πού καλυπτόμουν και από την εγγύηση τό πήγα στην hp καί μέ διαβεβαιώσαν ότι δέν βρίσκουν κάποιο πρόβλημα στόν υπολογιστή....
ένας φίλοσ προγραμματιστής μούπε ότι είναι δύσκολη περίπτωση τόχει ξανακούσει τό πρόβλημα καί ότι δέν θα βρώ εύκολα λύση
εχθές πάγωσε 2 φορές γιά πρώτη φορά
θέλω τά φώτα σας τι νά κάνω??
δέν σάς κρύβω ότι είμαι ψηλοάσχετος σέ θέματα υπολογιστών...

Πολλά μπορεί να είναι. Συνήθως έχει να κάνει με driver της κάρτας γραφικών ή με hardware.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Φιλε το θεμα με τα hp αυτης της γεννιας ειναι οτι ανεβαζουν θερμοκρασιες πολυ ευκολα
Εχουν σε περιεργη θεση τον επεξεργαστη με αποτελεσμα μετα απο καιρο να μαζευει σκονες και να μη κανει σωστα απαγωγη θερμοτητας.
Γι αυτο και το βλεπεις ζεστο (αν ειναι αυτο που νομιζω πρεπει ναναι πιο ζεστο στο πανω δεξια μερος του οπως γραφεις)
Το δικο μου το πηγα εδω και μου καναν καλη δουλεια. (το καλοκαιρι πληρωσα με κουπονι που ειχαν βγαλει 15 ευρω)
:police:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16

για καθαρισμα καλοι ειναι
παντως σε εμενα κανανε μια αλλη δουλεια και εντελει δεν κανανε τιποτα...
70 + φπα πληρωσα, δηλαδη 70 και αποτελεσμα μηδεν

τελικα το εφτιαξα μονος μου...

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
αν παγωνει παρε μια kerosan να ζεσταθει κι αυτος κι εσυ

Τύπε μόνο μην ανάψει κανά μαγκάλι για να ζεστάνει το εργαλείο και μετά δει τα ραδίκια ανάποδα... Δεν είναι να πέζεις με τέτοια θέματα

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
για καθαρισμα καλοι ειναι
παντως σε εμενα κανανε μια αλλη δουλεια και εντελει δεν κανανε τιποτα...
70 + φπα πληρωσα, δηλαδη 70 και αποτελεσμα μηδεν

τελικα το εφτιαξα μονος μου...
μιά φίλη μου που είχε πρόβλημα τής είπαν ότι τόφτιαξαν και έν τέλει τόφτιαξε μόνη της μέ ένα ελαφρό χτυπιματάκι μέ τό χερι της πάνω στά νευρα  της

lion67

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
38
Πόντοι
1
εγω ειχα ενα της ιδιας εταιριας του 2007,απο τα ακριβα. ολα καλα μεχρι περισυ τετοιο καιρο,αρχισε για πρωτη φορα να μου κανει τετοια ανεξηγητα παγωματα και μετα απο (δεν θυμαμαι) λιγο καιρο απλα πηγα να τον ανοιξω και ειχε απεβιωσει...(μητρικη)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom