Νέα

Πολιτικοί πρόσφυγες: η αρχή του τέλους των Ασφαλιστικών Ταμείων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Συμπληρωνω τοτε:

Extra special bet:

-How many others "took" it with Lakis33?

Over 5 - 3.1
Under 5 - 2.47

Bonus 50%,if you say names!  :boobies:

Οκ, αλλά αν κάποιος άλλος σου κάνει πλάκα κάποια στιγμή που δεν θα ήθελες, μην τσαντιστείς μετά!  :)

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Οκ, αλλά αν κάποιος άλλος σου κάνει πλάκα κάποια στιγμή που δεν θα ήθελες, μην τσαντιστείς μετά!  :)

χαχα δικιο εχεις!Απλα δευτερα μπαινω vαυτακι για τη θητεια και λεω να ξεσαλωσω λιγακι στο forum! :boobies: :boobies: :boobies:

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
χαχα δικιο εχεις!Απλα δευτερα μπαινω vαυτακι για τη θητεια και λεω να ξεσαλωσω λιγακι στο forum! :boobies: :boobies: :boobies:
Καλή θητεία να έχεις.
Αλήθεια,πόσο είναι τώρα η θητεία στο Ναυτικό; Εγώ την πρόλαβα 25 μήνες, το '86-88, εκ των οποίων οι 23 σε καράβι, με 180 πλεύσιμες μέρες το χρόνο. ʼστα!    :)

(Αλλά νέο παιδί, με avatar τους Ramones, που είναι τόσο λάβρος υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου, μου φαίνεται χοντρή αντίφαση, να με συμπαθάς)    :boobies:

Επισκέπτης
Στο 2: Τους κερατάδες! Ακούς εκεί να είναι πολιτικοί εξόριστοι και να έχουν και το θράσος να μην πληρώνουν ένσημα, δουλεύοντας σε άλλες χώρες, στα ταμεία της χώρας που τους είχε εξορίσει!!! Θράσος κι αυτό, ε?  ;)

Μήπως ... λέω μήπως ....

Θα ήταν πιο λογικό να βρεθεί τρόπος να πάρουν οι άνθρωποι αυτοί συντάξεις από τις χώρες στις οποίες δούλεψαν;

Όπως ακριβώς συμβαίνει με όσους δούλεψαν σε Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Αμερική , Αυστραλία ...

Φαντάζεσαι να έπαιρναν όλοι αυτοί που δούλεψαν εκεί συντάξεις από τα Ελληνικά Ταμεία;

Επισκέπτης
η απορια ειναι οτι 84000 συνταξεις δεν γινεται να ριμαξουν το ΝΑΤ  και αλλα ταμεια οπως θελει να λεει ο Λακης και περιμενω να μαθω τους "λογαριασμους"της ζημιας των 84000 καθως και το τι ειναι παραπετασμα.

Δηλαδή οι 84.000 συντάξεις που έδωσαν σε πολιτικούς πρόσφυγες ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ δεν ζημίωσαν τα Ασφαλιστικά Ταμεία;

Μήπως τα ωφέλησαν;

Μπορεί να μην ήταν η μοναδική αιτία της κακής κατάστασης των ταμείων, αλλά σίγουρα έπαιξαν ρόλο σε αυτή.

Υ.Γ. Μιας και βάζετε στοιχήματα, πόσες εκατοντάδες posts λέτε ότι πρέπει να κάνει ακόμη ο 24ωρος petrospelekanos για να καταλάβει ότι δεν έχει νόημα να μου απευθύνει ερωτήματα , αφού δεν πρόκειται δεν πάρει απάντηση;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τι έγινε ρε Λάκη; Τέρμα τα πουστριλίκια και τρέχουμε τώρα να μαζέψουμε τις εντυπώσεις που δημιουργήσαμε; Σε κάπως απολογητικό μάλιστα (εν σχέσει με τον αγέρωχο Λάκη που ξέραμε) τόνο;      :boobies:

Επισκέπτης
Στο 2: Τους κερατάδες! Ακούς εκεί να είναι πολιτικοί εξόριστοι και να έχουν και το θράσος να μην πληρώνουν ένσημα, δουλεύοντας σε άλλες χώρες, στα ταμεία της χώρας που τους είχε εξορίσει!!!

Η αλήθεια είναι ότι δεν τους είχε εξορίσει η Ελλάς, αλλά έφυγαν μόνοι τους μετά την ήττα στο Γράμμο, για να μην πληρώσουν για τα εγκλήματα που διέπραξαν κατά το Συμμοριτοπόλεμο ...

Ξέρω βέβαια ότι αυτές οι ιστορικές λεπτομέρειες δεν είναι τόσο γνωστές στην Πλατεία Εξαρχείων και το Λόφο του Στρέφη ...

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Η αλήθεια είναι ότι δεν τους είχε εξορίσει η Ελλάς, αλλά έφυγαν μόνοι τους μετά την ήττα στο Γράμμο, για να μην πληρώσουν για τα εγκλήματα που διέπραξαν κατά το Συμμοριτοπόλεμο ...

Ξέρω βέβαια ότι αυτές οι ιστορικές λεπτομέρειες δεν είναι τόσο γνωστές στην Πλατεία Εξαρχείων και το Λόφο του Στρέφη ...

Και πως θα πλήρωναν τα ασφαλιστικά ταμεία στη μαμά πατρίδα, όπως ζητάς αναδρομικά, όταν δεν γινόταν να γυρίσουν πίσω, μικρέ μου πάνσοφε οικονομολόγε; Αν και σε βλέπω χλωμό τελευταία σε φρόνημα!

(ʼσε που γελάω, γιατί κάθε φορά που λες  ...τα γνωστά, σκέφτομαι ένα ζεηγάρι ηλικιωμένων οικογενειακών μας φίλων, δεξιότατων, που ακόμα και τώρα κάθε απόγευμα πάνε περίπατο στο Λόφο του Στρέφη, μιας και μένουν Εξάρχεια. Ε ρε τι εχουν ακούσει οι άνθρωποι για τη γειτονιά τους από το στόμα σου!)

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δηλαδή οι 84.000 συντάξεις που έδωσαν σε πολιτικούς πρόσφυγες ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ δεν ζημίωσαν τα Ασφαλιστικά Ταμεία;

Μήπως τα ωφέλησαν;

Μπορεί να μην ήταν η μοναδική αιτία της κακής κατάστασης των ταμείων, αλλά σίγουρα έπαιξαν ρόλο σε αυτή.

Υ.Γ. Μιας και βάζετε στοιχήματα, πόσες εκατοντάδες posts λέτε ότι πρέπει να κάνει ακόμη ο 24ωρος petrospelekanos για να καταλάβει ότι δεν έχει νόημα να μου απευθύνει ερωτήματα , αφού δεν πρόκειται δεν πάρει απάντηση;

Καλά. οτι δεν θα πάρω απάντηση το ξέρω. Όπως ξέρω και οτι εσύ χρωστάς την απάντηση, αλλά ως γνήσια κότα αποφεύγεις να την δώσεις. (Για την περίπτωση που είχες απάντηση, λέμε τώρα). 

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:      

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Καλή θητεία να έχεις.
Αλήθεια,πόσο είναι τώρα η θητεία στο Ναυτικό; Εγώ την πρόλαβα 25 μήνες, το '86-88, εκ των οποίων οι 23 σε καράβι, με 180 πλεύσιμες μέρες το χρόνο. ʼστα!    :)

(Αλλά νέο παιδί, με avatar τους Ramones, που είναι τόσο λάβρος υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου, μου φαίνεται χοντρή αντίφαση, να με συμπαθάς)    :boobies:

Ειναι 12 μηνες!Ευχαριστω Πετρε!Οσον αφορα το πανεπιστημιακο ασυλο,δεν εχουν σχεση οι Ramones,οι Αντιδραση,οι Panx Romana,o Πανουσης η' ο Bob Dylan που ακουω μεταξυ αλλων πολλων.Απλα ισως εχουμε διαφορα ηλικιας και εγω το βλεπω ΠΡΑΚΤΙΚΑ και οχι ιδεολογικα.
Παντως ειχα μιλησει για κατα περισταση αρση του πανεπιστημιακου ασυλου στη πορεια,οταν γινεται καταχρηση αυτου απο τους φοιτητες,ειδικα οταν αυτοι δεν ειναι καν φοιτητες,αλλα ενας θεος ξερει τι σοι υποκινητες ειναι και που αποσκοπουν!Με ενοχλει η χωρις κριτικη αποδοχη οσων κανουν καταληψη,ως "αγιους επαναστατες" που κανουν οτι γουσταρουν και το αποδεχομαστε παθητικα! :boobies:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
και αλλη απορια,,,,,

τι ειναι συμμοριτοπολεμος ??
αναμονη  :τι ειναι παραπετασμα ??

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ειναι 12 μηνες!Ευχαριστω Πετρε!Οσον αφορα το πανεπιστημιακο ασυλο,δεν εχουν σχεση οι Ramones,οι Αντιδραση,οι Panx Romana,o Πανουσης η' ο Bob Dylan που ακουω μεταξυ αλλων πολλων.Απλα ισως εχουμε διαφορα ηλικιας και εγω το βλεπω ΠΡΑΚΤΙΚΑ και οχι ιδεολογικα.
Παντως ειχα μιλησει για κατα περισταση αρση του πανεπιστημιακου ασυλου στη πορεια,οταν γινεται καταχρηση αυτου απο τους φοιτητες,ειδικα οταν αυτοι δεν ειναι καν φοιτητες,αλλα ενας θεος ξερει τι σοι υποκινητες ειναι και που αποσκοπουν!Με ενοχλει η χωρις κριτικη αποδοχη οσων κανουν καταληψη,ως "αγιους επαναστατες" που κανουν οτι γουσταρουν και το αποδεχομαστε παθητικα! :boobies:

Πάντως, για να συμφωνήσουμε ίσως, άλλο η αποδοχή του κάθε μαλάκα που τα σπάει (δεν είδα κανέναν να υπερασπίζεται τέτοιες ενέργειες άλλωστε) και άλλο η άρση του πανεπιστημιακού ασύλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom