Νέα

Mην χτυπάτε τον τουρισμό ρε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 940
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Νορβηγια στο Ναρβικ βραδι. Εχω χαθει και δεν μπορω να βρω το δρομο προς το λιμανι για να γυρισω στο καραβι. Ρωταω αντρες και γυναικες που συνανταω στο δρομο και με γραφουν ολοι. Οι γυναικες να επιταχουν το βημα τους οταν τις πλησιαζα και να με κοιτανε καχυποπτα οι αντρες να λενε κατι στη γλωσα τους και να με γραφουν ή να μη μου δινουν καθολου σημασια.
καλα να παθεις αφου δεν εισαι ομορφοπαιδο οπως εγω :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πωωωωωωωωω εξυπναδες 5χρονου.....

πες μας και νιαααα νια νια νιααααα νια  :jerking:
τυπε εσενα τι σε νοιαζει ο τουρισμος στην ελλαδα
εσυ θα σκασεις μυτη λευκορωσια
οσο ακομα βασταει ο προεδρος βεβαια

Επισκέπτης
τυπε εσενα τι σε νοιαζει ο τουρισμος στην ελλαδα
εσυ θα σκασεις μυτη λευκορωσια
οσο ακομα βασταει ο προεδρος βεβαια
Γιατί ρε τύπε αν πέσει ο πρόεδρος θα αλλάξει κάτι;;;

Λες να βγούνε τα κομμούνια κ να του απαγορεύσουν την είσοδο;;; :cheesy:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Το μόνο που κάνεις ειναι να εκθέτης τον αντικομμουνισμό σου καιι φυσικά τον φόβο σου στην εργατική τάξη. Αναμασας ότι σε ταίζουνε

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - μόνο τα ταξικά. Τα άλλα ειναι προσωποπαγει κομμματια πολιτικάντιδων στιλ Καρατζαφυρερ. Το ΠΑΣΟΚ κια η ΝΔ ειναι κλομματα ττης εξουσίας- καταδυναστευης της εργατικής τάξης.

Το ΚΚΕ ειναι ταξικό κομμα - το κομμα των εργατών

Δεν συνυπογράφω σε αυτά που μου καταλογίζεις, γιατί ειναι προιόντα προπαγάνδας.

Καλά το ανορθόγραφος δεν πειράζει...
Το ανιστόρητος όμως είναι πρόβλημα. :rolleyes:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Να πω κι εγω τι μου ετυχαν στην πολιτισμενη Ευρωπη.
Ιταλια, σε μια περιοχη εξω απο το Πριντεζι. Ζητησα ενα ποτιρι νερο σε μια καντινα-υπαιθριο bar και ο καριολης ο Ιταλος δε μου εδινε.
Πολωνια. Προσπαθουσα επι ωρες κι ενω ειχα εισητηριο, να επιβιβαστω στο τραινο απο Βαρσοβια να παω Γκτυνια και με κατεβαζαν κατω, χωρις να υπαρχει καποιος που να μιλαει αγγλικα για να μου εξηγισει γιατι δε με δεχονταν στο τραινο. Ευτυχως καποια στιγμη ενα ζευγαρι που με ακουσε να φωναζω, ενδιαφερθηκε με πηγαν σ΄ενα γραφειο κι εκει ο υπαλληλος εγραψε κατι στο εισητηριο και στο επομενο τραινο επιβιβαστηκα. Εχασα σχεδον 4 ωρες στο σταθμο χωρις να καταλαβω γιατι.
Γαλλια στη Νικαια. Παρακολουθω jazz συναυλια σε μικρο μπαρακι. Κανω το εγκλημα να αναψω τσιγαρο και ξαφνικα ενας γοριλας με κουστουμι με πλησιαζει λεει κατι στα γαλικα και με σπρωχνει προς την εξοδο.
Νορβηγια στο Ναρβικ βραδι. Εχω χαθει και δεν μπορω να βρω το δρομο προς το λιμανι για να γυρισω στο καραβι. Ρωταω αντρες και γυναικες που συνανταω στο δρομο και με γραφουν ολοι. Οι γυναικες να επιταχουν το βημα τους οταν τις πλησιαζα και να με κοιτανε καχυποπτα οι αντρες να λενε κατι στη γλωσα τους και να με γραφουν ή να μη μου δινουν καθολου σημασια. Ευρωπη λεμε πολιτισμος.  :headbang: :headbang: Τους φταινε μετα οι ταξιτζιδες που κλεινουν τους δρομους και τα λιμανια και οι απολιτιστοι Ελληνες.

Θάσουνα αξύριστος φαίνεται. :tooth:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειπαμε...ολα ξεκινανε και τελειωνουν απο το οτι δεν επιτρεπεται κανεις πολιτης να βγαζει λεφτα!

ΠΑΣΟΚ
το ίδιο με τους φορτηγατζήδες
σε όλα υπάρχουνε δύο μεριές να δεις το πράγμα
επί της ουσίας το θέμα με τις άδειες έπρεπε να λήξει.
και υπήρχαν δύο τρόποι - ή το ανοίγεις όπως είναι όρος του μνημονίου που υπέγραψες ή το φορολογείς μετά εορτής (μια από τα ίδια δηλαδή.
πρακτικά οι τύποι ήταν μια χαρά τόσα χρόνια και τώρα τους μπήκε το καβλί στον κώλο.
Αδίκως δουλεύανε τόσο καιρό, αδίκως τους τον ρίχνουνε τώρα

Αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τον τρόπο που διαμαρτύρεσαι.
έχεις πρόβλημα με κάποιον; πας και του το λες, τον βαράς, τον βρίζεις, όπως αισθάνεται ο καθένας
πρώτη φορά ακούω πως είναι δίκαιο αν έχεις πρόβλημα με έναν πούστη να πηγαίνεις να γαμάς το παιδί που μοίραζε φυλλάδια μπροστά από το σπίτι του εκείνη τη στιγμή

στα δικά μας; εάν είχανε πρόβλημα οι ταξιτζήδες, ας πάνε να σπάσουνε το σπίτι του κάθε μαλάκα Ραγκούση και όχι να κλείνουνε τις πόρτες της χώρας (όπως πιο πριν οι φορτηγατζήδες)
ΟΧΙ στη ΒΟΥΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΓΑΜΩΥΠΟΥΡΓΩΝ

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
1ον αναρωτήθηκες ποτέ σου τόσοι λαζογερμανοοί, τόσα χρόνια πώς έχουν κάνει τόσα λεφτά?
και δεν μιλάω για ανθρώπους που σπούδασαν, αλλά για απλούς αγράμματους ανθρώπους που άνοιξαν πχ ένα εστιατόριο και βγάλαν εκατομμύρια!
τόοοοοσο μεγάλο κέρδος αφήνουν αυτές οι δουλειές εκεί?
(αν θες σου λέω με πμ)

Δηλώνουν τα μισά. Τα άλλα μισά τα κάνουν μασούρι και τα στέλνουν Ελλάδα βάζοντάς τα στη βαλίτσα της γιαγιάς που ήρθε από Griechenland για να δει τα εγγόνια της.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
τι σχέση έχει ρε η κατασκευή ενός ιδιωτικού έργου με το κράτος????????????

και στην Γαλλία το καινούργιο τέρμιναλ του Ορλύ κατέρρευσε .. τι σημαίνει αυτό????

για πες μου σε έχει κλέψει ποτέ γερμανός ταξιτζής? σταμάτησες ποτέ να κάνεις ερώτηση σε εγγλέζο χωροφύλακα και δεν σκίστηκε να σου βρεί την απάντηση? μπήκες ποτέ σε καφέ στην Κοπεγχάγη και σε χρεώσανε παραπάνω από αυτό που έγραφε ο κατάλογος?

έκανες ποτέ διαμαρτυρία σε ξενοδοχείο στο Βερολίνο και δεν σου δώσανε αμέσως τα στοιχεία του τοπικού ΕΟΤ για να υποβάλλεις καταγγελία?

στο Λονδίνο μία φορά μπήκαμε σε ένα μαγαζί με μάλλινα με την κυρά μου που είχε κάτι καλάθια με τρομερές εκπτώσεις... διάλεξε κάτι η γυναίκα μου από ένα καλάθι που είχε τιμή 8 λίρες.. στο ταμείο το bar code έβγαλε τιμή 46 λίρες.. άρχισα να διαμαρτύρομαι και μου είπαν ότι πιθανόν να είχε μπλεχτεί από κάποιον πελάτη.. συνεχισα τις διαμαρτυρίες και με άκουσε ένας μπόμπης που περνούσε από έξω.. μπήκε μέσα με ρώτησε ευγενικά τι συμβαίνει και αμέσως μου είπε την διευθυνση το τηλέφωνο και το μαίλ από το γραφείο παραπόνων του υπουργείου εμπορίου...

τότε βγήκε από το γραφείο ο διευθυντής του καταστήματος και είπε αμέσως να πληρωθεί το είδος με 8 λίρες, ζήτησε συγνώμη, σκέπασε τα καλάθια για να μην πλησιάζουν πελάτες και έβαλε τις πωλήτριες να ψάξουν μην υπάρχουν παραπεταμένα.. το κάνει κανένας έλληνας έμπορος αυτό?

Ναι, σιγά μη σου παίρνουν και πίπα.

Επισκέπτης
στο Λονδίνο μία φορά μπήκαμε σε ένα μαγαζί με μάλλινα με την κυρά μου που είχε κάτι καλάθια με τρομερές εκπτώσεις... διάλεξε κάτι η γυναίκα μου από ένα καλάθι που είχε τιμή 8 λίρες.. στο ταμείο το bar code έβγαλε τιμή 46 λίρες.. άρχισα να διαμαρτύρομαι και μου είπαν ότι πιθανόν να είχε μπλεχτεί από κάποιον πελάτη.. συνεχισα τις διαμαρτυρίες και με άκουσε ένας μπόμπης που περνούσε από έξω.. μπήκε μέσα με ρώτησε ευγενικά τι συμβαίνει και αμέσως μου είπε την διευθυνση το τηλέφωνο και το μαίλ από το γραφείο παραπόνων του υπουργείου εμπορίου...

τότε βγήκε από το γραφείο ο διευθυντής του καταστήματος και είπε αμέσως να πληρωθεί το είδος με 8 λίρες, ζήτησε συγνώμη, σκέπασε τα καλάθια για να μην πλησιάζουν πελάτες και έβαλε τις πωλήτριες να ψάξουν μην υπάρχουν παραπεταμένα.. το κάνει κανένας έλληνας έμπορος αυτό?
Μιλαμε οτι ο τραμουντανας ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ ξεφτιλας,τουρκογυφτος του κερατα,οχι αστεια.

Ψωνιζει απο τα ΚΑΛΑΘΙΑ ο αρχιλεμες,και αμα τυχει κανα λαθος βαζει και τις φωνες...Ρε ουστ,καραγκιοζη.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μιλαμε οτι ο τραμουντανας ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ ξεφτιλας,τουρκογυφτος του κερατα,οχι αστεια.

Ψωνιζει απο τα ΚΑΛΑΘΙΑ ο αρχιλεμες,και αμα τυχει κανα λαθος βαζει και τις φωνες...Ρε ουστ,καραγκιοζη.

Αυτό ήταν το συμπέρασμα :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πώς μου αρέσει που σε όλα τα θρεντ αερολογούν και επί της ουσίας τίποτα

Επισκέπτης
Αυτό ήταν το συμπέρασμα :2funny:
To συμπερασμα ειναι οτι ο στραπονιαρης ειναι"συμβολαιογραφος Ταπας"με τη βουλα.

Επεμενε κιολας,ο καραγυφτουλας,να παρει μπιρ παρα τη μαλακια που διαλεξε η κυρα του επειδη εγινε(προφανως)μπερδεμα.

Επισκέπτης

Το ότι ψοφάει για καταγγελία που το πας??

Επισκέπτης
H(οχι και τοσο)πλακα ειναι οτι ο τυπος πηγε σε ξενο τοπο και συμπεριφερθηκε σαν ο τελευταιος σαλιγκαρας...δεν διστασε να κανει θεμα το μπερδεμα στα καλαθια και να γινει ρομπα ξεκουμπωτη,ο αρχιλεμες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
H(οχι και τοσο)πλακα ειναι οτι ο τυπος πηγε σε ξενο τοπο και συμπεριφερθηκε σαν ο τελευταιος σαλιγκαρας...δεν διστασε να κανει θεμα το μπερδεμα στα καλαθια και να γινει ρομπα ξεκουμπωτη,ο αρχιλεμες.
δηλαδή δεν θα μας θέλουνε και ως τουρίστες τώρα;
χαχαα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom