Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.268
- Πόντοι
- 3.236
Αφου προαναγγείλω "κρατήσου", δίνω 100% σε ταχύτητα και δύναμη, και το κερασμα συνοδευεται απο Χριστοπαναγίες.
Μη βρίζεις μανΑφου προαναγγείλω "κρατήσου", δίνω 100% σε ταχύτητα και δύναμη, και το κερασμα συνοδευεται απο Χριστοπαναγίες.
Καλέ μου φίλε john 100: Εκτός ότι λες λάθος το τραγούδι εισαι και φάλτσος Χα χα χα χα χα χαΤραγουδάω "νινανα μωρό μου νινανάι νάι"
Φέρτα 5-6 γαργάρες και ξανά φτύστα μου στη μπούτσαΚαι αν χυνετε στο στόμα η στο προσωπο?
Είναι οι στιγμές εκείνες δύσκολεςΚαλέ μου φίλε john 100: Εκτός ότι λες λάθος το τραγούδι εισαι και φάλτσος Χα χα χα χα χα χα
Εγω φωναχω ΧΥΝΩΩΩ.Χυνω πουταναρα μου..Ήθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?
Έτσι πρέπει , παρακαλετό και μετά στην μάπα με απαξίωση χωρίς κουβένταΕγω ζηταω να μου πει να την χύσω. Ωραίο να ακούς να σε λέει "χύσε με"
Ναι, απαγγέλω εδάφια από το "Τάδε έφη Ζαρατούστρα".Ήθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?
Χύνωωωω!!! μωρή καριόλαΉθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?
Με κατακάβλωσες ..Εγώ μάνα μου ψελνω το τροπάριο της αμαρτωλής @verasub:
Βέρα, μοιχαλιδα και ἐν πολλαῖς ἁμαρτίαις, περιπεσοῦσα γυνή,
δεξαι τὴν εμου χυσην από τας πηγας των μυροφορων όρχεων μου, καταφιλησων και αποσμηξων αυτών μέχρι της τελευταίας ρανιδος....
(Ήχος πλάγιος δεύτερος).
@verasub , θα εκπονησεις ανθολογιο υβριστικων εκφρασεων κατα την εκσταση;Ήθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?