Νέα

Μιλάτε όταν χύνετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα verasub
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.782
Πόντοι
1.056
Έμενα μου αρέσει να εκσπερματώνω φωνάζοντας τη λέξη χύνω μαζί με διάφορα βρόμικα και εξευτελιστικά κοσμητικά επίθετα ,,βέβαια η καλύτερη εκσπερμάτωση ειναι μέσα στο μουνί και χωρίς προφυλακτικό και βέβαια στην γυναίκα μας ...Αλλά λόγο φόβου εγκυμοσύνης εκσπερματώνουμε όπου είμαστε βολεμένη εκείνη τη στιγμή..:hi:

OP
OP
verasub

verasub

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
3.869
Πόντοι
441
Έμενα μου αρέσει να εκσπερματώνω φωνάζοντας τη λέξη χύνω μαζί με διάφορα βρόμικα και εξευτελιστικά κοσμητικά επίθετα ,,βέβαια η καλύτερη εκσπερμάτωση ειναι μέσα στο μουνί και χωρίς προφυλακτικό και βέβαια στην γυναίκα μας ...Αλλά λόγο φόβου εγκυμοσύνης εκσπερματώνουμε όπου είμαστε βολεμένη εκείνη τη στιγμή..:hi:
Δηλαδή πως βρίζετε, πείτε μας

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.782
Πόντοι
1.056
Καλή μου φίλη verasub: όπως βρίζω εσένα ,,ξέρεις εσύ,, έτσι ακριβός...Το μόνο καλό σε όλο αυτό ειναι το ότι όσο βρίζω τόσο καυλώνω και αργό να εκσπερματώσω.....:hi:

Phil Mycock

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2024
Like
153
Πόντοι
0
Νομίζω ότι το πουτανα γυναικα είναι μια σωστή βάση. Και πολύ βασικο μια προειδοποίηση να μην τολμήσει να κουνηθει την ώρα που Στραγγίζουμε για να μην της γαμηθει ότι της έχει μείνει αγαμητο.

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
157
Πόντοι
0
Να φτιαχτεί θέλεις; περιμένεις κάνα γαμια και προετοίμαζεσαι ή είστε μαζί και την βρίσκετε έτσι; Πες μου βρίσκεσαι να ακούσεις ότι θέλεις όταν σε κάνω μπανιο με την κάνουλα

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.273
Πόντοι
2.256
O συγκεκριμένος κύριος;;; "Σου γαμώ τα ζαντολάστιχα μωρή γαμιόλα!!!" "θα σου σκίσω τα μπαλώματα", "Σου βάζω βύσμα μωρή σαμπρέλα", "Χύσε μωρή αζυγοστάθμιτη "Έλα να χύσω να σε φουσκώσω " και τέτοια!!! :cheesy::cheesy::cheesy:

OP
OP
verasub

verasub

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
3.869
Πόντοι
441
O συγκεκριμένος κύριος;;; "Σου γαμώ τα ζαντολάστιχα μωρή γαμιόλα!!!" "θα σου σκίσω τα μπαλώματα", "Σου βάζω βύσμα μωρή σαμπρέλα", "Χύσε μωρή αζυγοστάθμιτη "Έλα να χύσω να σε φουσκώσω " και τέτοια!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Ααα ,τέτοιο είναι το.μαγαζι που θέλει να πάω!

Xaramofais

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
3.516
Πόντοι
446
Angry King Kong GIF by Xbox
Μλκα κλαίω :2funny::2funny::2funny:

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.782
Πόντοι
1.056
Είχα γράψει σε κάποιο νήμα εδώ μέσα (μάλλον στο αν κερατώνεται της γυναίκες σας) αν θυμάμαι καλά πως τη γυναίκα μας πρέπει πρώτα να την κανουμε τη χειρότερη πουτάνα και μετά μάνα τον παιδιών μας, και πως όπως δεν σεβόμαστε μια κοπέλα(γκόμενα) και της κανουμε ότι μας έρθει στο μυαλό πάνω στο σεξ έτσι και στη γυναίκα μας..:hi:

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.279
Πόντοι
201
Σε χύνω μωρή πουτάνα, ψώλα ή ψωλού, που είναι το αγαπημένο της, όπως και το κωλοτρυπίδα, που το χρησιμοποιώ και για χαβαλέ και γουστάρει.
Πίνε μωρή γαμημένη καταπιόλα στο τσιμπούκι και στράγγιξέ μου τα αρχίδια ψωλορουφήχτρα.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Πεθαίνω στα γέλια όταν τελειώνω και αναλόγως το ζωο που έχω μαζί μου ή γελάει κι αυτή ή παρεξηγείται αλλά στ’ αρχίδια μου κ μετα την βρίζω όπως κ να χει

Kapone 1981

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Like
65
Πόντοι
0
Και αν χυνετε στο στόμα η στο προσωπο?
Σε χυνω μωρη καυλαααα...!!!
Κ τραβαω το κεφαλι να παει η πουτσα τερμα μεσα να τα καταπιει αμεσως ολα....
Κ αν δεν εχω στραγγιξει τελειως της λεω περιμενε να βγουν ολα....!!!!

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.782
Πόντοι
1.056
Καλέ μου φίλε gamawmethskalses: πέθανα από τα γέλια ......Είσαι μεγάλο πειραχτήρι...:hi:

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.273
Πόντοι
2.256
Καλέ μου φίλε gamawmethskalses: πέθανα από τα γέλια ......Είσαι μεγάλο πειραχτήρι...:hi:
Να γαμάς δυνατά τη @verasub στα 4 και μόλις χύνεις να της πεις : "Στους τάκους θα σε βρούνε καριόλα όταν τελειώσω μαζί σου"!!!!!

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.782
Πόντοι
1.056
Να γαμάς δυνατά τη @verasub στα 4 και μόλις χύνεις να της πεις : "Στους τάκους θα σε βρούνε καριόλα όταν τελειώσω μαζί σου"!!!!!
Η να της φωνάζω δυνατά ρούφα το μπουλονοκλειδο μου ξεκωλιάρα .. Χα χα χα χα χα χα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom