dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.889
- Πόντοι
- 746
Εγώ την ώρα του ξεμπουκώματος βάζω να δώ Survivor για να μπώ στο κλίμα. Τι μόνο τα σπέρματα θα παίζουν.
Ρε φίλε, τι κατάντια είναι αυτή φέτος;;; Ούτε ένα κωλαράκι;;;; ούτε ένα Brazil μαγιώ;;;;Εγώ την ώρα του ξεμπουκώματος βάζω να δώ Survivor για να μπώ στο κλίμα. Τι μόνο τα σπέρματα θα παίζουν.
Εγω ειμαι αθορυβος.. ειναι κολπο αυτο για να συνεχισω να βαραω λιγο ακομα.Ήθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?
Δηλαδή χύνεις στα μουλωχταΕγω ειμαι αθορυβος.. ειναι κολπο αυτο για να συνεχισω να βαραω λιγο ακομα.
Κλαίω!!!!!!Εγώ μάνα μου ψελνω το τροπάριο της αμαρτωλής @verasub:
Βέρα, μοιχαλιδα και ἐν πολλαῖς ἁμαρτίαις, περιπεσοῦσα γυνή,
δεξαι τὴν εμου χυσην από τας πηγας των μυροφορων όρχεων μου, καταφιλησων και αποσμηξων αυτών μέχρι της τελευταίας ρανιδος....
(Ήχος πλάγιος δεύτερος).
πες κανα μπινελικι που σου ριχνει τυπεΕγώ με την γυναίκα μου 20 χρόνια μαζί. Όταν χύνω μέσα στην μουναρα τής λέω πάρτα μωρη πουτανα άδειασε τα αρχηδια μου. και όταν τελειώνουμε μαζί πέφτει το μπινελίκι εκατέρωθεν.
Μου έσκισε στο μουνι καργιόλη με έκανες να χύνω σαν τρελή με έκανες την πουτανα σου.πες κανα μπινελικι που σου ριχνει τυπε
μωρό μου θα σε χύσω ... σε χύνω, αναστενάζω στις ελληνόφωνες. Όχι ακριβώς πρωτότυπο αλλά έτσι μου βγαίνει.Ήθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?
E δεν σε μπινελικωνει ρε τυπε, στην ιδια πανε τα καντηλια αυτοβριζεται, ειπα και εγω θα σου λεει για το καπακι της τουαλετας που ολο το κατουρας,για την γκρινια της μανας σου, που της εχεις φαει τα καλυτερα της χρονια κτλΜου έσκισε στο μουνι καργιόλη με έκανες να χύνω σαν τρελή με έκανες την πουτανα σου.
Αυτό με το να μην κουνηθω το έχω ακούσει ξανά!Νομίζω ότι το πουτανα γυναικα είναι μια σωστή βάση. Και πολύ βασικο μια προειδοποίηση να μην τολμήσει να κουνηθει την ώρα που Στραγγίζουμε για να μην της γαμηθει ότι της έχει μείνει αγαμητο.
Δεν νομιζω οτι μπορει να μιλησει οταν εχει πουτσο στο στομα της και την χυνει στο λαρυγγι...@verasub εσύ τι προτιμάς.... Τους θες ομιλητικους τους γαμιαδες σου όταν σε χύνουν;
...Πανουλη, γιατρος?!?!?!Πάρτα μωρή Άρρωστη..
Αυτο φωνάζω