teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.751
- Πόντοι
- 2.306
ηταν φαινεται καλιτεχνικη φυση…Και ο Διακος οταν του κουμπωνανε την σουβλα στον πατο ποιηση απηγγειλε.
Τωρα που την εβρισκε την ορεξη μη με ρωτας...
ηταν φαινεται καλιτεχνικη φυση…Και ο Διακος οταν του κουμπωνανε την σουβλα στον πατο ποιηση απηγγειλε.
Τωρα που την εβρισκε την ορεξη μη με ρωτας...
Μη βρίζεις ρε μανΕγω όταν χύνω μιλάω για το κεφάλαιο του Μαρξ
Στα κορίτσια πρέπει μας ενδιαφέρει το επίπεδο υπηρεσιών κι όχι των γνώσεων« το -τε με εψιλον, ειναι δευτερο πληθυντικο μωρη καριολαααααα!!!!».
Εγώ είχα κάποτε μια τύπισσα που κατά τν διάρκεια τς ερωτικής πράξης έβγαζε διάφορα επιφωνήματα αλλά όταν τελείωνε δεν έβγαζε άχνα... Σαν νεκροταφείο...λες και ήταν μουγκή. Δεν μπορούσες να την καταλάβεις αν τελείωνε η όχι... Μέχρι που έφαγε ένα βρισιμο και ένα ξέσκισμα και τν έδωσα δρόμο
Ε είναι δυνατόν?? Να τν έχεις στα 4 να τν πηγαίνεις γαμιοντασ και να μην βγάζει κουβέντα.....ωραίος ο Πάνθηρας έδειξε τα δόντια του !
Πάντως, λίγο άσχετο αυτό που θα γράψω με το θέμα μας, δεν είναι κακό να μιλάμε μόνοι μας με τον εαυτό μας (να παραμιλάμε) - αρκεί αυτό να γίνεται συνειδητά. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν έχεις την εντύπωση ότι κάποιος σου απαντάει και αναπτύσεις διάλογο. Εκεί ναι, πρέπει να απευθυνθείς σε επιστήμονες ψυχικής υγείας.Εγω οχι... Αν μιλαγα με τον εαυτο μου φωναχτά, θα επρεπε να με μαζεψουν.
Ε είναι δυνατόν?? Να τν έχεις στα 4 να τν πηγαίνεις γαμιοντασ και να μην βγάζει κουβέντα.....
τυπε ελεγξες τα mails σου.? μπορει να σου ειχε στειλει «χυνωωωω!!!» εκειΕ είναι δυνατόν?? Να τν έχεις στα 4 να τν πηγαίνεις γαμιοντασ και να μην βγάζει κουβέντα.....
Η απόλυτη καύλα και τα δύο.Και αν χυνετε στο στόμα η στο προσωπο?
Και εγώ έτσι...Η θα της πω χύνω τώρα...!Κανω λιγο σαν ταρζαν οταν χυνω και αμα η παρτενερ γουσταρει βρωμολογα την στολιζω με κανα "παρτα μωρη καριολα" κτλ
μαλλον ειμαστε γειτονεςΕγω ουρλιάζω "ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ" όσο πιο δυνατά μπορώ.
Μας κατακαυλωσες...Να γεμίσει όλη η χυσοδεξαμενη σου καριολα