Phil Mycock
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2024
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
Και φανταζομαι υπακουσες;Αυτό με το να μην κουνηθω το έχω ακούσει ξανά!
Και φανταζομαι υπακουσες;Αυτό με το να μην κουνηθω το έχω ακούσει ξανά!
...παρακαλω να ειμαστε πιστοι στο κειμενο κ στο νοημα των ιερων κειμενωνΔεύρο λάβεις αγιασμόν, εις άφεσιν αμαρτιών και, εις ζωήν αιώνιον,μωρή ξεκωλιάρα.πόρνη της Βαβυλώνας.
Μπορούσα να κάνω και αλλιώς.... Γίνεστε επιβλητικοι όσο πλησιάζει η στιγμή για να χυσετε...Και φανταζομαι υπακουσες;
Ωραία, να έλθω να το κάνουμε αλλιώς;Μπορούσα να κάνω και αλλιώς....
Προσαρμοστικός άνθρωπος!!Ότι θέλουν αυτοί,δεν μου πέφτει λογος
Αυτο ελειπε να πεις οτι εχεις κ αποψη.χυσοσακουλα.και απαντησε μου στο μηνυμα που σου στειλα ξεκωλιΌτι θέλουν αυτοί,δεν μου πέφτει λογος
Δεν μιλάμε απλά τύπε, παραμιλάμε.Ήθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?
Γιατί το βρίζεις το κορίτσι βάτραχε;Εγώ βρίζω με όσες λέξεις προλαβαίνω, παράλληλα με τις κραυγές του οργασμού. Σε χύνω πουτανα, καριολα, όλα δικά σου....
Εκεί δεν μιλάς, κάνεις μόνο.Και αν χυνετε στο στόμα η στο προσωπο?
OK για να μην μου κρεμάσουν και κουδούνια ότι πυρφορίζω εδώ μέσα, θα σε έλεγα χούψια αν τα φέρει η θεία Πρόνοια να το κάνουμε.Ότι θέλουν αυτοί,δεν μου πέφτει λογος
Εγω κατα την ολοκληρωση ουρλιαζω : « το -τε με εψιλον, ειναι δευτερο πληθυντικο μωρη καριολαααααα!!!!».Ήθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?
Και ο Διακος οταν του κουμπωνανε την σουβλα στον πατο ποιηση απηγγειλε.Εγω κατα την ολοκληρωση ουρλιαζω : « το -τε με εψιλον, ειναι δευτερο πληθυντικο μωρη καριολαααααα!!!!».
Κατα την αποκλιμακωση μετα τον οργασμο, απαγγέλλω Οδυσσεια στο αρχαιο κειμενο.
ηταν φαινεται καλιτεχνικη φυση…Και ο Διακος οταν του κουμπωνανε την σουβλα στον πατο ποιηση απηγγειλε.
Τωρα που την εβρισκε την ορεξη μη με ρωτας...