You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μιλάτε όταν χύνετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα verasub
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 140
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
"Ναι μωρη καριολα,παρε το νωτιαιο μυελο μου,μην αφησεις ουτε σταγονα να παει χαμενη,παρε τα παιδια μου στον οισοφαγο σου "κτλ εννοεις?Ήθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?
Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 26.652
- Πόντοι
- 5.956
Ήθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.735
- Πόντοι
- 456
Εγω ουρλιάζω "ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ" όσο πιο δυνατά μπορώ.Ήθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.790
- Πόντοι
- 1.406
εγω απαγγελω ποιηση 
Johnywalkerwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2022
- Like
- 690
- Πόντοι
- 81
Ρουφααα μωρη πουταναααΉθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 18.066
- Πόντοι
- 3.506
Εγώ ναι, το λέω, χύνω, κλπ. Επίσης μου αρέσει και να το ακούω από τη γυναίκα όταν χύνει, άσχετα αν φωνάζει - σκούζει κλπ. Θέλω να ακούσω τη λέξη "χύνω"!!!!
Και αν δεν τελειώνετε στο στοματικό?έχει σημασία η στάση η που τελειωνετε?Ρουφααα μωρη πουτανααα
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.867
- Πόντοι
- 3.656
Ήθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?
οταν χυνεται τι τυπε,ο καφες,το τσαϊ το φασκομηλο το σαλεπι;
καμια φορα ξεχναω το σαλεπι στη φουφου στον δρομο που δουλευω και μου χυνεται και ριχνω καντιλια
Vatrachos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2007
- Like
- 725
- Πόντοι
- 81
Τρώει φαπες αν δε τα καταφέρει με την πίπα να χύσω. Μέσα στο μουνι προτιμώ να την χύνω...Και αν δεν τελειώνετε στο στοματικό?έχει σημασία η στάση η που τελειωνετε?
ΣΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 638
- Πόντοι
- 301
Μα φυσικά αγαπητέ μου. Εγώ την τελευταία φορά, κατά την στιγμή της κορύφωσης ανέλυα στην δεσποινίδα την άποψή μου για το βιβλίο "Η ιστορία του καπιταλισμού" από τον σπουδαίο Γερμανό οικονομολόγο Jürgen Kocka. Πραγματικά αξιοθαύμαστο ανάγνωσμα. Όχι βέβαια για την δεσποινίδα, μάλλον δεν θα χαρεί αν με ξαναδεί. 

Και τι φωνάζετε?Τρώει φαπες αν δε τα καταφέρει με την πίπα να χύσω. Μέσα στο μουνι προτιμώ να την χύνω...
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 18.066
- Πόντοι
- 3.506
Εμένα μου αρέσει να τελειώνω μέσα είτε ιεραποστολικά ή σε άλλη στάση και το λέω!!! Χύνω μέσα σου μωρή καύλα!!!Και αν δεν τελειώνετε στο στοματικό?έχει σημασία η στάση η που τελειωνετε?
Vatrachos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2007
- Like
- 725
- Πόντοι
- 81
Γέμισε χυσια το μουνάκι σου πουτανακιΚαι τι φωνάζετε?
Πιάνοντας την απο τον λαιμό?Εμένα μου αρέσει να τελειώνω μέσα είτε ιεραποστολικά ή σε άλλη στάση και το λέω!!! Χύνω μέσα σου μωρή καύλα!!!
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.643
- Πόντοι
- 6.056
Και αν χυνετε στο στόμα η στο προσωπο?Γέμισε χυσια το μουνάκι σου πουτανακι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 135