gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.273
- Πόντοι
- 2.256
Αυτά τα παιχνίδια όπως και τα χαστούκια κλπ γίνονται πριν την κορύφωση!!Πιάνοντας την απο τον λαιμό?
Αυτά τα παιχνίδια όπως και τα χαστούκια κλπ γίνονται πριν την κορύφωση!!Πιάνοντας την απο τον λαιμό?
Πάρε τη δόση σου μωρη ξεφτυλισμενηΚαι αν χυνετε στο στόμα η στο προσωπο?
Εκει ψελνουμε το υπερμαχω στρατηγω τα νικητήριαΚαι αν χυνετε στο στόμα η στο προσωπο?
Πάρτα! Πιέστα όλα πουτανα!Και αν χυνετε στο στόμα η στο προσωπο?
Είναι χρόνια η νόσος Πανούλη;;;; Πόσο καιρό είναι άρρωστη;;;;Πάρτα μωρή Άρρωστη..
Αυτο φωνάζω
Εσύ λοιπόν φωνάζεις και μας ξυπνάς μέσα στη νύχτα ....Εγω ουρλιάζω "ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ" όσο πιο δυνατά μπορώ.
Να γεμίσει όλη η χυσοδεξαμενη σου καριολαΜένοντας σταθερή για να μην φύγει σταγονα το γνωστό μέλος ειπε "μείνε,ανοίγω κανουλα"
Το γνωστό μέλος θυμίζει φρασεολογία Γκουζγκούνη και μάλιστα με voice over και όχι με απ ευθείας φωνοληψίαΜένοντας σταθερή για να μην φύγει σταγονα το γνωστό μέλος ειπε "μείνε,ανοίγω κανουλα"
Φροντίζει να με μειώνει κάθε φορά με αυτά που λέει άσε που του αρέσουν οι ατάκες από τις ταινιες.αξεχαστη η ατάκα που με έβαζε να φωνάζω στα ξενοδοχείαΤο γνωστό μέλος θυμίζει φρασεολογία Γκουζγκούνη και μάλιστα με voice over και όχι με απ ευθείας φωνοληψία
Έχει τελειώσει το ΙΕΚ του Παύλου Καρανικόλα κι έχει μαθητεύσει τα κείμενα του "μεγάλου Berto"
Έτσι σου πρέπει!!! Ξεφτίλισμα στο γαμήσι βγαλμένο από Β'διαλογής Ελληνική τσόντα του' 80.Φροντίζει να με μειώνει κάθε φορά με αυτά που λέει άσε που του αρέσουν οι ατάκες από τις ταινιες
Και πολύ καλα έκανε…Μένοντας σταθερή για να μην φύγει σταγονα το γνωστό μέλος @Altec73 ειπε "μείνε,ανοίγω κανουλα" αν άκουσα καλά,μετά από λίγο η πρώτη ριπή με ξάφνιασε έκανα να τραβηχτω αλλά με έπιασε από το μαλι και με πίεσε παλι κάτω...
Γιατί παρεξηγήθηκε;;; Επειδή την είπες πουτάνα;;;Σε χυνω μωρή πουτανα!!!! Αυτο λεω συνηθως. Βεβαια μια φορα παρεξηγηθηκε η γυναικα μου, αλλα τα μπαλωσα.
Δεμ της αρέσει της γυναίκας σας να τις φέρεστε που και που σαν πουτανα?Σε χυνω μωρή πουτανα!!!! Αυτο λεω συνηθως. Βεβαια μια φορα παρεξηγηθηκε η γυναικα μου, αλλα τα μπαλωσα.
Πότε θα σε γαμησω;Πιάνοντας την απο τον λαιμό?