Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μου αρεσει που σας ενοχλουν τα ορθογραφικά και όχι το να σας λεει μια γκομενα μικτοτσουτσουνους. Καλή φαση :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν ειναι ορθογραφικα βρε ερι....ειναι οτι πρεπει να αποφασισει ο ανθρωπος  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δεν ειναι ορθογραφικα βρε ερι....ειναι οτι πρεπει να αποφασισει ο ανθρωπος   :2funny: :2funny: :2funny:

καρτακη θα σου πω φίλε μου μερικά πράγματα για να μην μπερδεύουμε την πούτσα με την βούρτσα διότι εσύ μάλλον είσαι σε ηλικία που ακόμα τα μπερδεύεις αυτά τα δυο :
πρώτον λοιπόν ,ξέρω καλή ορθογραφία αλλά άνθρωπος είμαι όχι computer και μπορεί να κάνω και ένα και δυο και άπειρα λάθη και μάλιστα που να βγάζουν μάτι
δεύτερον έγραψα πολλά φίλε και μαζεμένα για να αφυπνίσω την ανεκδιήγητη τύπισσα και γιατί ήμουν ιδιαίτερα συγχυσμένος με αυτό που έκανε όχι επειδή είμαι μικροτσούτσουνος όπως γράφει ένας άλλος παπάρας πιο πάνω αλλά για τους λόγους που εξηγώ ,ότι δηλαδή θίγει την αντρική υπόσταση και αξιοπρέπεια ,οπότε λογικό να έκανα κάποια λάθη στην σύνταξη του λογού από βιασύνη κυρίως
εξάλλου φίλε μου δεν είναι διαγωνισμός έκθεσης εδώ πέρα
λάθος μου βεβαίως που τα έβαλα όλα κεφαλαία αλλά και πάλι το λέω γράφω εδώ γρήγορα και βιαστικά...
τρίτον εγώ καρτάκη ξέρω να κρίνω και αν επισημάνω ένα οποιοδήποτε λάθος οπού το δω να ισχύει και να βγάζει μάτι χωρίς να το παίζω εξυπνάκιας
εσύ φίλε μου ;
Υ.Γ. Και πάλι παρ' όλη την αχανή υπόσταση του άρθρου μου πιστεύω ότι είμαι κατανοητός στα σημεία που πρέπει ,αν βεβαια το δεις τελείως αντικειμενικά.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καρτακη θα σου πω φίλε μου μερικά πράγματα για να μην μπερδεύουμε την πούτσα με την βούρτσα διότι εσύ μάλλον είσαι σε ηλικία που ακόμα τα μπερδεύεις αυτά τα δυο :
πρώτον λοιπόν ,ξέρω καλή ορθογραφία αλλά άνθρωπος είμαι όχι computer και μπορεί να κάνω και ένα και δυο και άπειρα λάθη και μάλιστα που να βγάζουν μάτι
δεύτερον έγραψα πολλά φίλε και μαζεμένα για να αφυπνίσω την ανεκδιήγητη τύπισσα και γιατί ήμουν ιδιαίτερα συγχυσμένος με αυτό που έκανε όχι επειδή είμαι μικροτσούτσουνος όπως γράφει ένας άλλος παπάρας πιο πάνω αλλά για τους λόγους που εξηγώ ,ότι δηλαδή θίγει την αντρική υπόσταση και αξιοπρέπεια ,οπότε λογικό να έκανα κάποια λάθη στην σύνταξη του λογού από βιασύνη κυρίως
εξάλλου φίλε μου δεν είναι διαγωνισμός έκθεσης εδώ πέρα
λάθος μου βεβαίως που τα έβαλα όλα κεφαλαία αλλά και πάλι το λέω γράφω εδώ γρήγορα και βιαστικά...
τρίτον εγώ καρτάκη ξέρω να κρίνω και αν επισημάνω ένα οποιοδήποτε λάθος οπού το δω να ισχύει και να βγάζει μάτι χωρίς να το παίζω εξυπνάκιας
εσύ φίλε μου ;
Υ.Γ. Και πάλι παρ' όλη την αχανή υπόσταση του άρθρου μου πιστεύω ότι είμαι κατανοητός στα σημεία που πρέπει ,αν βεβαια το δεις τελείως αντικειμενικά.
σε εμενα μια χαρα κατανοητος ησουν

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Έληξε το θέμα?Δεν θα τον ξεφυτιλίσουμε άλλο τον μπάμια?
Προτείνω το τελειωτικό χτύπημα nimertis...να κοινοποιήσεις στο fb του το συγκεκριμένο θρεντ!Και επειδή σε έχω κόψει ψυχοπονιάρα και ότι κατά βάθος τον νοιάζεσαι...να βάλεις υποσημείωση ότι η γιούζερ ερινάλ λατρεύει τους μικροτσούτσουνους!!!

να σου πω,στο τσακ είμαι  :2funny:
αλλά όχι δεν θέλω να επιβαρύνω και άλλο το κάρμα μου (στέλνω ονόματα με πμ  :dancing:)

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
σε κοβω τελειως μα τελειως αλλα ουτε το πιστευω τελειως δλδ....

εννοεί ολίγον τσόλι  :think: όχι πολύ,λίγο  :think:
βέβαια,δεν το πιστεύει τελείως  :think:

Mόνο αυτό διάβασα,too long don't read

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Ενώ νταραβεριζόμασταν καιρό σχετικά το είδα/έφαγα την Παρασκευή!
Ο τσακωμός έγινε σήμερα  :grin:

Τον χώρισες επειδή τον είχε 10; Έναν που τον έχει 20 τι θα τον κάνεις δηλαδή, θρόνο για να κάθεται :P;

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Τον χώρισες επειδή τον είχε 10; Έναν που τον έχει 20 τι θα τον κάνεις δηλαδή, θρόνο για να κάθεται :P;

το ρεζουμέ, τσακωθήκαμε για άλλους λόγους τον είπα μικροψ#λη,και τέλος η φάση

Αλλά ναι,σωστά το θέτεις  :cheesy:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το ρεζουμέ, τσακωθήκαμε για άλλους λόγους τον είπα μικροψ#λη,και τέλος η φάση

Αλλά ναι,σωστά το θέτεις  :cheesy:
Και πες οτι τα  βρισκετε,θα του κατσεις μετα απο αυτο; :grin:

honey

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0

Πως γινεται να τραβιεσαι αρκετο καιρο μαζι του χωρις να εχεις τσεκαρει πανω κατω τα βασικα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πας καλάααα? απλά για να μην με κάνει στάτους και αυτός το είπα!  :tickedoff:

Άλεξ,mon amour,δεν κάνουμε τα λάθη δύο φορές  :rolleyes:
ΚΑλα και εσυ ρε παιδι μου τι κανεις ακαποτο γαμησι αν δεν ξερεις καλα τον αλλον;

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι