Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδια δεν ειναι κλωνος μου η νιμερτις....ο βαρος τα διαδιδει αυτα γιατι δεν εγινε τιμημενος :idiot:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.161
Πόντοι
1.686
παιδια δεν ειναι κλωνος μου η νιμερτις....ο βαρος τα διαδιδει αυτα γιατι δεν εγινε τιμημενος :idiot:

Όχι δεν είναι κλώνος σου ,απλά έχεις διχασμό εαυτού !  :grin:

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16

"Justin Bieber had a small dick lol" Η πιο μισητή γυναίκα στον πλανήτη των Beliebers, δηλώνει!

Σοκαρισμένες και εξαγριωμένες οι Bieber fans, παρακολουθούν τη περιοδεία του Justin στη Βραζιλία  να μετατρέπεται σε "όργιο".  Λίγες μέρες πριν είχαμε την επεισοδιακή έξοδό του από δημοφιλές πορνείο αλλά τώρα τον έπιασαν κυριολεκτικά στον ύπνο!  Η κυρία στις φωτογραφίες, ονομάζεται Tati Neves (και όχι  Gabriela Del Campo όπως σας είχαμε πει νωρίτερα - sorry Gabriela) και μάλλον είχε μια εξαντλητική συνάντηση με το ζωηρό Justin. 

Επισκέπτης
Ουδεμία εκπληξη.
Οι παραληρητικοι τύποι αλληλοκατανοουνται.

Μήπως φίλε αλεκούκο να αφήσεις λίγο την μαλακία που σε δέρνει στον εγκέφαλο και να να πάψεις να έχεις εσύ παραληρητικές ιδέες μεγαλείου και γενικότερα να το παίζεις  τζάμπα μάγκας ;
Μήπως ;
Όσο αφορά εσένα nimertis θα σου πω μόνο ένα πράγμα κοπελιά ότι εσύ χάνεις που δεν κάθισες να δώσεις βάση στα λόγια μου γιατί εγώ μπορεί να 'φλυάρησα' άλλα έδωσα ορθά και αντικειμενικά επιχειρήματα έτσι ώστε να σε δώσω να καταλάβεις πιο είναι γενικότερα το πρέπον. Αντί λοιπόν, να κάτσεις να προσέξεις μια από τις λίγες σοβαρές απαντήσεις με έγραψες στην μουνάρα σου και είπες δεν τα διαβάζω είναι και γενικά τι κάθεται και λέει αυτός μαλάκας όπως αρκετοί άλλοι. Δικό σου πρόβλημά λοιπόν... :birdman:
Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε εσένα erinal που τουλάχιστον μπήκες στον κόπο να διαβάσεις αυτά που είπα και να τα κατανοήσεις
αν μην τι άλλο κάποιοι ελάχιστοι σκέφτονται και λίγο πιο καλά...

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μήπως φίλε αλεκούκο να αφήσεις λίγο την μαλακία που σε δέρνει στον εγκέφαλο και να να πάψεις να έχεις εσύ παραληρητικές ιδέες μεγαλείου και γενικότερα να το παίζεις  τζάμπα μάγκας ;
Μήπως ;
Όσο αφορά εσένα nimertis θα σου πω μόνο ένα πράγμα κοπελιά ότι εσύ χάνεις που δεν κάθισες να δώσεις βάση στα λόγια μου γιατί εγώ μπορεί να 'φλυάρησα' άλλα έδωσα ορθά και αντικειμενικά επιχειρήματα έτσι ώστε να σε δώσω να καταλάβεις πιο είναι γενικότερα το πρέπον. Αντί λοιπόν, να κάτσεις να προσέξεις μια από τις λίγες σοβαρές απαντήσεις με έγραψες στην μουνάρα σου και είπες δεν τα διαβάζω είναι και γενικά τι κάθεται και λέει αυτός μαλάκας όπως αρκετοί άλλοι. Δικό σου πρόβλημά λοιπόν... :birdman:
Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε εσένα erinal που τουλάχιστον μπήκες στον κόπο να διαβάσεις αυτά που είπα και να τα κατανοήσεις
αν μην τι άλλο κάποιοι ελάχιστοι σκέφτονται και λίγο πιο καλά...

Μην ανησυχείς kosta μου. Θα μου δώσει εμένα η νημερτής τα στοιχεία του μικροτσούτσουνου τύπου και θα τον παρηγορήσω.  ;) Θα του ανεβάσω το ηθικό στα ύψη πάλι.  :grin:

Επισκέπτης
Μην ανησυχείς kosta μου. Θα μου δώσει εμένα η νημερτής τα στοιχεία του μικροτσούτσουνου τύπου και θα τον παρηγορήσω.   ;) Θα του ανεβάσω το ηθικό στα ύψη πάλι.  :grin:

Ε κοίτα ....εντάξει ... άμα είναι να το παρηγορήσεις το παιδί χαλάλι
για να είσαι όμως και ηθικά σωστή πρέπει να γίνει αφιλοκερδώς. ;)
Έτσι δεν είναι madoka μου γλυκιά και τριανταφυλλένια ;  :dancing:

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ε κοίτα ....εντάξει ... άμα είναι να το παρηγορήσεις το παιδί χαλάλι
για να είσαι όμως και ηθικά σωστή πρέπει να γίνει αφιλοκερδώς. ;)
Έτσι δεν είναι madoka μου γλυκιά και τριανταφυλλένια ;  :dancing:

Ε μα τι τώρα; Μεσοβέζικες λύσεις θα δίνουμε; Θα τα έχουμε κανονικά και θα του πω να γραφτεί εδώ - αν δεν είναι ήδη μέλος  :P- για να κάνει νια νια νια στην nimertis.  :grin:

Επισκέπτης
Ε μα τι τώρα; Μεσοβέζικες λύσεις θα δίνουμε; Θα τα έχουμε κανονικά και θα του πω να γραφτεί εδώ - αν δεν είναι ήδη μέλος  :P- για να κάνει νια νια νια στην nimertis.  :grin:

Μπράβο madokara μου !!!! Μπράβο madokolara μου !!! Μπράβο το κορίτσι !!! Τί κορίτσι είναι αυτό καλέ;
ααααχ αααααχ αχ  :kissass:
θυσία να γίνεις για να κάνεις έναν νέο άνθρωπο ξανά ευτυχισμένο
Δε μου λες madoka τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ τον Gustavo Manduca που πήγε μετά στον ΑΠΟΕΛ τι τον έχεις;

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μπράβο madokara μου !!!! Μπράβο madokolara μου !!! Μπράβο το κορίτσι !!! Τί κορίτσι είναι αυτό καλέ;
ααααχ αααααχ αχ  :kissass:
θυσία να γίνεις για να κάνεις έναν νέο άνθρωπο ξανά ευτυχισμένο
Δε μου λες madoka τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ τον Gustavo Manduca που πήγε μετά στον ΑΠΟΕΛ τι τον έχεις;

Έτσι. Να πάρει το αίμα του πίσω, χαλί θα γίνω.  :grin:

// Δεν έχω καμία σχέση με τον κύριο.
Μάντοκα

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Καλημερα ξενυχτηδες της πουτσας αφου με αυτην ασχολειστε επισταμενως

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
και για την ιστορια, εχει αποδειχθη επιστημονικα οτι οι εχοντες εργαλειαο 10 με 15 εκατοστα γαμανε μεχρι βαθεια γεραματα διοτι εχουν στυση, οι μεγαλοπσοληδες μετα απο τα 35 θελουν χημικα για να τους συκωθει και στα 50 την κατουρανε. αυτα απο εναν μεσοψωλη που ειναι κοντα στα δευτερα ηντα γαμα αβερτα και χωρις χημικα. 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
οποτε που καταληγουμε; μπραβο σε οσες προσβαλλουν με την πρωτη στραβη οποιον εχε μικρη πουτσα; χαχαχαχαχαχαχ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.366
Πόντοι
5.097
οποτε που καταληγουμε; μπραβο σε οσες προσβαλλουν με την πρωτη στραβη οποιον εχε μικρη πουτσα; χαχαχαχαχαχαχ
προσβολη θα ηταν αν σηκωνοταν να φυγει οταν τον ειδε γυμνο
απαξ και κατσει και τον φαει και ειδικα ακαποτα η προσβολη ειναι δικη της  :grin:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
και για την ιστορια, εχει αποδειχθη επιστημονικα οτι οι εχοντες εργαλειαο 10 με 15 εκατοστα γαμανε μεχρι βαθεια γεραματα διοτι εχουν στυση, οι μεγαλοπσοληδες μετα απο τα 35 θελουν χημικα για να τους συκωθει και στα 50 την κατουρανε. αυτα απο εναν μεσοψωλη που ειναι κοντα στα δευτερα ηντα γαμα αβερτα και χωρις χημικα. 

Τι να λεει ρε τυπε. Αμα μια ζωη μας χαλανε την ψυχολογια μολις τον πρωτοβλεπουν, (γιατι δευτερη φορα δεν τον θελουν) μετα δεν υπαρχει διαθεση να σηκωθει παλι. Και τωρα στα γεραματα αντε να αντεξουμε τις ταπεινωσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom