nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
ετσι μαν
ε όχι και μαν
ετσι μαν
δεν ειναι;ε όχι και μαν
καλα το νου σου γιατι σε ξεφωνιζουνε ρομπαπαιδια δεν ειναι κλωνος μου η νιμερτις....ο βαρος τα διαδιδει αυτα γιατι δεν εγινε τιμημενος
παιδια δεν ειναι κλωνος μου η νιμερτις....ο βαρος τα διαδιδει αυτα γιατι δεν εγινε τιμημενος
Όχι δεν είναι κλώνος σου ,απλά έχεις διχασμό εαυτού !
no money no honey.....
Ουδεμία εκπληξη.
Οι παραληρητικοι τύποι αλληλοκατανοουνται.
Μήπως φίλε αλεκούκο να αφήσεις λίγο την μαλακία που σε δέρνει στον εγκέφαλο και να να πάψεις να έχεις εσύ παραληρητικές ιδέες μεγαλείου και γενικότερα να το παίζεις τζάμπα μάγκας ;
Μήπως ;
Όσο αφορά εσένα nimertis θα σου πω μόνο ένα πράγμα κοπελιά ότι εσύ χάνεις που δεν κάθισες να δώσεις βάση στα λόγια μου γιατί εγώ μπορεί να 'φλυάρησα' άλλα έδωσα ορθά και αντικειμενικά επιχειρήματα έτσι ώστε να σε δώσω να καταλάβεις πιο είναι γενικότερα το πρέπον. Αντί λοιπόν, να κάτσεις να προσέξεις μια από τις λίγες σοβαρές απαντήσεις με έγραψες στην μουνάρα σου και είπες δεν τα διαβάζω είναι και γενικά τι κάθεται και λέει αυτός μαλάκας όπως αρκετοί άλλοι. Δικό σου πρόβλημά λοιπόν...
Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε εσένα erinal που τουλάχιστον μπήκες στον κόπο να διαβάσεις αυτά που είπα και να τα κατανοήσεις
αν μην τι άλλο κάποιοι ελάχιστοι σκέφτονται και λίγο πιο καλά...
Eσυ λες ωραια στιχακια
Η υπογραφη σου ειναι καυλα
Μην ανησυχείς kosta μου. Θα μου δώσει εμένα η νημερτής τα στοιχεία του μικροτσούτσουνου τύπου και θα τον παρηγορήσω. ;) Θα του ανεβάσω το ηθικό στα ύψη πάλι.
Ε κοίτα ....εντάξει ... άμα είναι να το παρηγορήσεις το παιδί χαλάλι
για να είσαι όμως και ηθικά σωστή πρέπει να γίνει αφιλοκερδώς. ;)
Έτσι δεν είναι madoka μου γλυκιά και τριανταφυλλένια ;
Ε μα τι τώρα; Μεσοβέζικες λύσεις θα δίνουμε; Θα τα έχουμε κανονικά και θα του πω να γραφτεί εδώ - αν δεν είναι ήδη μέλος - για να κάνει νια νια νια στην nimertis.
Μπράβο madokara μου !!!! Μπράβο madokolara μου !!! Μπράβο το κορίτσι !!! Τί κορίτσι είναι αυτό καλέ;
ααααχ αααααχ αχ
θυσία να γίνεις για να κάνεις έναν νέο άνθρωπο ξανά ευτυχισμένο
Δε μου λες madoka τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ τον Gustavo Manduca που πήγε μετά στον ΑΠΟΕΛ τι τον έχεις;
προσβολη θα ηταν αν σηκωνοταν να φυγει οταν τον ειδε γυμνοοποτε που καταληγουμε; μπραβο σε οσες προσβαλλουν με την πρωτη στραβη οποιον εχε μικρη πουτσα; χαχαχαχαχαχαχ
και για την ιστορια, εχει αποδειχθη επιστημονικα οτι οι εχοντες εργαλειαο 10 με 15 εκατοστα γαμανε μεχρι βαθεια γεραματα διοτι εχουν στυση, οι μεγαλοπσοληδες μετα απο τα 35 θελουν χημικα για να τους συκωθει και στα 50 την κατουρανε. αυτα απο εναν μεσοψωλη που ειναι κοντα στα δευτερα ηντα γαμα αβερτα και χωρις χημικα.