Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
και για την ιστορια, εχει αποδειχθη επιστημονικα οτι οι εχοντες εργαλειαο 10 με 15 εκατοστα γαμανε μεχρι βαθεια γεραματα διοτι εχουν στυση, οι μεγαλοπσοληδες μετα απο τα 35 θελουν χημικα για να τους συκωθει και στα 50 την κατουρανε. αυτα απο εναν μεσοψωλη που ειναι κοντα στα δευτερα ηντα γαμα αβερτα και χωρις χημικα.
θα 'θελα πολύ να τη δω αυτήν την έρευνα..
και για την ιστορια, εχει αποδειχθη επιστημονικα οτι οι εχοντες εργαλειαο 10 με 15 εκατοστα γαμανε μεχρι βαθεια γεραματα διοτι εχουν στυση, οι μεγαλοπσοληδες μετα απο τα 35 θελουν χημικα για να τους συκωθει και στα 50 την κατουρανε. αυτα απο εναν μεσοψωλη που ειναι κοντα στα δευτερα ηντα γαμα αβερτα και χωρις χημικα.
Φαίνεται για τον μπουτσο έρευνα
Πέραν των λοιπών που έχουν γραφτεί και που δεν έχω πολυπαρακολουθήσει, αυτό που έκανες ήταν μέγιστη απρέπεια.
Ποιό απ΄όλα;
Να θίξει το μέγεθος του πέους του
Να θίξει το μέγεθος του πέους του
ελα νιμερτις, τσακω....
το πεος μου σε στυση
τα μεγεθη που σ αρεσουν
Καλα εισαι. συμφωνα με την πιο πανω ερευνα με αυτο το μεγαλο παπαρι που εχεις θα γαμας μεχρι 100 ετων...τυχερουλη
Καλα εισαι. συμφωνα με την πιο πανω ερευνα με αυτο το μεγαλο παπαρι που εχεις θα γαμας μεχρι 100 ετων...τυχερουλη
ελα, μην κανεις το κουτουτσικο, αμα ο γερος εχει μαρουλακι μια χαρα θα του κατσουν ;)Εγώ δεν καταλαβαίνω ποια θα κάτσει σε έναν μη προικισμένο γέροντα και χαίρονται κιόλας
Ωχαμάν! Δίκιο έχεις!
Ψάξε λίγο στον κώλο σου
προσβολη θα ηταν αν σηκωνοταν να φυγει οταν τον ειδε γυμνο
απαξ και κατσει και τον φαει και ειδικα ακαποτα η προσβολη ειναι δικη της
ελα, μην κανεις το κουτουτσικο, αμα ο γερος εχει μαρουλακι μια χαρα θα του κατσουν ;)
σε αυτες τις περιπτωσεις ευτυχως που υπαρχουν κι αυτες που γουσταρουν μικροτσουτσουνους (με το συμπαθιον)άμα έχει
άμα δεν έχει?