You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 87K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
δεν ειναι ορθογραφικα βρε ερι....ειναι οτι πρεπει να αποφασισει ο ανθρωπος
καρτακη θα σου πω φίλε μου μερικά πράγματα για να μην μπερδεύουμε την πούτσα με την βούρτσα διότι εσύ μάλλον είσαι σε ηλικία που ακόμα τα μπερδεύεις αυτά τα δυο :
πρώτον λοιπόν ,ξέρω καλή ορθογραφία αλλά άνθρωπος είμαι όχι computer και μπορεί να κάνω και ένα και δυο και άπειρα λάθη και μάλιστα που να βγάζουν μάτι
δεύτερον έγραψα πολλά φίλε και μαζεμένα για να αφυπνίσω την ανεκδιήγητη τύπισσα και γιατί ήμουν ιδιαίτερα συγχυσμένος με αυτό που έκανε όχι επειδή είμαι μικροτσούτσουνος όπως γράφει ένας άλλος παπάρας πιο πάνω αλλά για τους λόγους που εξηγώ ,ότι δηλαδή θίγει την αντρική υπόσταση και αξιοπρέπεια ,οπότε λογικό να έκανα κάποια λάθη στην σύνταξη του λογού από βιασύνη κυρίως
εξάλλου φίλε μου δεν είναι διαγωνισμός έκθεσης εδώ πέρα
λάθος μου βεβαίως που τα έβαλα όλα κεφαλαία αλλά και πάλι το λέω γράφω εδώ γρήγορα και βιαστικά...
τρίτον εγώ καρτάκη ξέρω να κρίνω και αν επισημάνω ένα οποιοδήποτε λάθος οπού το δω να ισχύει και να βγάζει μάτι χωρίς να το παίζω εξυπνάκιας
εσύ φίλε μου ;
Υ.Γ. Και πάλι παρ' όλη την αχανή υπόσταση του άρθρου μου πιστεύω ότι είμαι κατανοητός στα σημεία που πρέπει ,αν βεβαια το δεις τελείως αντικειμενικά.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
σε εμενα μια χαρα κατανοητος ησουνκαρτακη θα σου πω φίλε μου μερικά πράγματα για να μην μπερδεύουμε την πούτσα με την βούρτσα διότι εσύ μάλλον είσαι σε ηλικία που ακόμα τα μπερδεύεις αυτά τα δυο :
πρώτον λοιπόν ,ξέρω καλή ορθογραφία αλλά άνθρωπος είμαι όχι computer και μπορεί να κάνω και ένα και δυο και άπειρα λάθη και μάλιστα που να βγάζουν μάτι
δεύτερον έγραψα πολλά φίλε και μαζεμένα για να αφυπνίσω την ανεκδιήγητη τύπισσα και γιατί ήμουν ιδιαίτερα συγχυσμένος με αυτό που έκανε όχι επειδή είμαι μικροτσούτσουνος όπως γράφει ένας άλλος παπάρας πιο πάνω αλλά για τους λόγους που εξηγώ ,ότι δηλαδή θίγει την αντρική υπόσταση και αξιοπρέπεια ,οπότε λογικό να έκανα κάποια λάθη στην σύνταξη του λογού από βιασύνη κυρίως
εξάλλου φίλε μου δεν είναι διαγωνισμός έκθεσης εδώ πέρα
λάθος μου βεβαίως που τα έβαλα όλα κεφαλαία αλλά και πάλι το λέω γράφω εδώ γρήγορα και βιαστικά...
τρίτον εγώ καρτάκη ξέρω να κρίνω και αν επισημάνω ένα οποιοδήποτε λάθος οπού το δω να ισχύει και να βγάζει μάτι χωρίς να το παίζω εξυπνάκιας
εσύ φίλε μου ;
Υ.Γ. Και πάλι παρ' όλη την αχανή υπόσταση του άρθρου μου πιστεύω ότι είμαι κατανοητός στα σημεία που πρέπει ,αν βεβαια το δεις τελείως αντικειμενικά.
nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Παρεμπιπτοντως... αυτο το μοριο/ατομο/νετρονιο/κουαρκ που παρθεσες ειναι του λεγαμενου???
λες να καθόταν να το φωτογραφήσω?
wikipedia ftw <micropenis
nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
και τωρα μπορεις να πας να γαμηθεις. γιδι.
Ευχαριστώ
Κόψε τις ρετσίνες σε χαλάνε
κοιτα μην σε σφαξεινα σου πω,στο τσακ είμαι
αλλά όχι δεν θέλω να επιβαρύνω και άλλο το κάρμα μου (στέλνω ονόματα με πμ )
nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Έληξε το θέμα?Δεν θα τον ξεφυτιλίσουμε άλλο τον μπάμια?
Προτείνω το τελειωτικό χτύπημα nimertis...να κοινοποιήσεις στο fb του το συγκεκριμένο θρεντ!Και επειδή σε έχω κόψει ψυχοπονιάρα και ότι κατά βάθος τον νοιάζεσαι...να βάλεις υποσημείωση ότι η γιούζερ ερινάλ λατρεύει τους μικροτσούτσουνους!!!
να σου πω,στο τσακ είμαι
αλλά όχι δεν θέλω να επιβαρύνω και άλλο το κάρμα μου (στέλνω ονόματα με πμ )
nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
σε κοβω τελειως μα τελειως αλλα ουτε το πιστευω τελειως δλδ....
εννοεί ολίγον τσόλι όχι πολύ,λίγο
βέβαια,δεν το πιστεύει τελείως
Mόνο αυτό διάβασα,too long don't read
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.282
- Πόντοι
- 8.006
Ουδεμία εκπληξη.σε εμενα μια χαρα κατανοητος ησουν
Οι παραληρητικοι τύποι αλληλοκατανοουνται.
tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 97
- Πόντοι
- 4.165
Ενώ νταραβεριζόμασταν καιρό σχετικά το είδα/έφαγα την Παρασκευή!
Ο τσακωμός έγινε σήμερα
Τον χώρισες επειδή τον είχε 10; Έναν που τον έχει 20 τι θα τον κάνεις δηλαδή, θρόνο για να κάθεται ;
nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Τον χώρισες επειδή τον είχε 10; Έναν που τον έχει 20 τι θα τον κάνεις δηλαδή, θρόνο για να κάθεται ;
το ρεζουμέ, τσακωθήκαμε για άλλους λόγους τον είπα μικροψ#λη,και τέλος η φάση
Αλλά ναι,σωστά το θέτεις
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Και πες οτι τα βρισκετε,θα του κατσεις μετα απο αυτο;το ρεζουμέ, τσακωθήκαμε για άλλους λόγους τον είπα μικροψ#λη,και τέλος η φάση
Αλλά ναι,σωστά το θέτεις
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.282
- Πόντοι
- 8.006
Το θεμα ειναι αν θα του καθισει πάλι ακάποτα τύπε :-Και πες οτι τα βρισκετε,θα του κατσεις μετα απο αυτο;
Εε, δεν μπορει κατι αλλο τη φλομωσε...Το θεμα ειναι αν θα του καθισει πάλι ακάποτα τύπε :-
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ειναι παλαιων αρχων η νιμ.Πως γινεται να τραβιεσαι αρκετο καιρο μαζι του χωρις να εχεις τσεκαρει πανω κατω τα βασικα?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ΚΑλα και εσυ ρε παιδι μου τι κανεις ακαποτο γαμησι αν δεν ξερεις καλα τον αλλον;πας καλάααα? απλά για να μην με κάνει στάτους και αυτός το είπα!
Άλεξ,mon amour,δεν κάνουμε τα λάθη δύο φορές
nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Και πες οτι τα βρισκετε,θα του κατσεις μετα απο αυτο;
πας καλάααα? απλά για να μην με κάνει στάτους και αυτός το είπα!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.282
- Πόντοι
- 8.006
Με τον ιδιο ανθρωπο εννοεις προφανωςπας καλάααα? απλά για να μην με κάνει στάτους και αυτός το είπα!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 270
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 54