LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Ανάξιο σχολιασμού ..δηλαδή αντιστρόφως ανάλογο των σελίδων που έχουν γραφτεί για πάρτη του.ήταν διπλάσιο περίπου
Εεεε......λογικά θα εννοεί ότι σε στύση ήταν το διπλάσιο απ' το συγκεκριμένο......
Αλλιώς..........
Kαημενο μου κοριτσι... :oναι αυτό εννοάω
Και γιατι το μοιραζεσαι μαζι μας;ναι αυτό εννοάω
πάντως υπάρχουν και χειρότερα από 10εκ
Και γιατι το μοιραζεσαι μαζι μας;
γιατί μπορώ
Χμμμ...
Αμα παρατηρησετε - περαν του παχους, δηλαδη - αυτο το πουτσακι εχει τετοια "δομη" ωστε δεν δειχνει ικανο να ανελθει, με τη στυση. Δεν ξερω πώς να το περιγραψω, αλλα ... "δεν κρεμεται"!!!
Ειναι σαν καταδικασμενο να μην σηκωθει
Αυτο το τονιζω γτ παντα ειχα την απορια (σσ την ειχα αναφερει και μεσα σ' αυτο το θρεντ), αν οι μικροτσουτσουνοι εχουνε θεμα αρχικου μηκους (δηλαδη πολυ μικρο πουλακι ξεκαβλωτο, που οταν καβλωσει παραμενει μικρο - ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ), ή εχουν και κακο μηχανισμο ανορθωσης (πχ ξεκινανε απο ενα μηκος ψιλονορμαλ, οταν ειναι τελειως χαλαροι, αλλα μετα δεν τους σηκωνεται τοσο οσο των "φυσιολογικων")
Παρεμπιπτοντως, αυτο το... πραμα της φωτο, δεν δειχνει να ειναι και σε πληρη χαλαρωση. Δηλαδη, μου δινει την εντυπωση οτι ειναι σχετικα καβλωμενο!!!
(Νομιζω οτι μετα απο αυτο το ποστ, δικαιουμαι και επισημα τον τιτλο του "παπαρολογου"!!)
γιατί μπορώ
τυπε για κανε και μια αναλυση στις πατσες που καπελωνουν το πουτσινι. σα να βιδωθηκε εκει απο λαθος δειχνει.
Ρε φιλε, τονισα πως λαμβανω υποψιν και το παχος στην αναλυσή ( ) μου, ΑΛΛΑ
1) Ο εικονιζομενος δεν ειναι και Παγκαλος... Η μπακα του φαινεται καπως φλατ (χοντρος μεν, αλλα φλατ)
2) Αν παρατηρησεις ΟΛΗ τη δομη του κατω συστηματός του, ειναι ετσι στημενη ωστε να μην μπορει να εχει κανονικη στυση!!!!!
Κοιλιες, λιπη και αρχιδια, ολα βρισκονται παραεξω απο το πουλι του, "εγκλωβιζοντάς" το κατα καποιον τροπο
Ολο μαζι το συνολο δεν εχει νορμαλ αναλογιες
πάντως υπάρχουν και χειρότερα από 10εκ
Για μενα μιλαμε τοση ωρα; σοορυ που αργησα να απαντησω ειχα παει να σηκωσω ενα πουθτσον
Στα @@ μας
Διδακτορικο πουτσολογίας?Ρε φιλε, τονισα πως λαμβανω υποψιν και το παχος στην αναλυσή ( ) μου, ΑΛΛΑ
1) Ο εικονιζομενος δεν ειναι και Παγκαλος... Η μπακα του φαινεται καπως φλατ (χοντρος μεν, αλλα φλατ)
2) Αν παρατηρησεις ΟΛΗ τη δομη του κατω συστηματός του, ειναι ετσι στημενη ωστε να μην μπορει να εχει κανονικη στυση!!!!!
Κοιλιες, λιπη και αρχιδια, ολα βρισκονται παραεξω απο το πουλι του, "εγκλωβιζοντάς" το κατα καποιον τροπο
Ολο μαζι το συνολο δεν εχει νορμαλ αναλογιες
αλεκο δεν ξεχνωΔιδακτορικο πουτσολογίας?
Την Κυπρο??? Ωχ καημενε...τι παs και θυμασαιαλεκο δεν ξεχνω
3 πραγματα δεν ξεχναω στη ζωη μουΤην Κυπρο??? Ωχ καημενε...τι παs και θυμασαι