neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
πεσε για υπνο μπας και συνελθεις ;)
πεσε για υπνο μπας και συνελθεις ;)
Έχασες....η νιπλ μόνο με 10πόντους πάειΟντως την εχω 11 εκατοστα
+ αλλα 7
Τί έγινε σου έκανε καλύτερη τιμή ή όχι;
Και δεν φοβάσαι μην κλάψεις τα λεφτά σου;
Και δεν φοβάσαι μην κλάψεις τα λεφτά σου;
καπως σαν τις χοντροκωλες γκομενες που κανουν καλα τσιμπουκια ενα πραγμα
χέσε μας μωρή ψωνάρα,τόσο καιρό δεν του ζητάω τίποτα,του τα δίνω όλα και είναι ανένδοτος και τώρα για να γαμήσει εσένα φθηνότερα θα ενδώσει;του είπα άμα σε πηδήξει θα πέσω στα μισά
Γυναικάρα ειναι αλεξ.
Οχι. Στο κατω κατω μπορει να τα χρειαζεται, αρα θα πιασουν τοπο.Και δεν φοβάσαι μην κλάψεις τα λεφτά σου;
Εμένα με έχει δει....σε βίντεο παραστάσεων,της εγγραφής μου στην δραματική και σε ένα από τις διακοπές μου,του έχω στείλει απεριόριστο υλικό.καλυτερα να τα κλαψει παρα να δει εσενα
Έχασες....η νιπλ μόνο με 10πόντους πάει
και το αποτελεσμα βγαινει με τη ριζα τουΟντως την εχω 11 εκατοστα
+ αλλα 7
δεν πηγαινω βρωμομουνα εκειΡε μαλάκα γιατί δεν της λες για εκείνο το οικόπεδο που έχεις στην Μύκονο όπου μπορείτε να πάτε για ελεύθερο κάμπινγκ;
Μπορεί να ενδώσει....να είναι φυσιολάτρης!!!!!
Σου παν να τη μετρήσεις από 'κει που ξεκινάει η φλέβα και ξεκίνησες απ' την καρδιά;
Οντως την εχω 11 εκατοστα
+ αλλα 7
Εμένα με έχει δει....σε βίντεο παραστάσεων,της εγγραφής μου στην δραματική και σε ένα από τις διακοπές μου,του έχω στείλει απεριόριστο υλικό.
Μην ψαρώνεις μαν, το χοντροκώλα το έβαλα μπας και αποθαρρυνθεί κανένας και σταματήσω να αδειάζω τα πμ κάθε τόσο.
Γεια σου ρε alex μεγαλόψυχε,ψυχοπονιάρηΟχι. Στο κατω κατω μπορει να τα χρειαζεται, αρα θα πιασουν τοπο.
Μπόλντυ Μπίγκερ.γαμαω ολα τα πουτανακια