Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.441
- Πόντοι
- 12.756
Παίζει ρε, βάζουν τα δυνατά τους αυτοί λόγω έλλειψης cm.
Και τον νεο να εχεις το νου σου , βαζει τα δυνατα του παντα ;)
ποσα ακυρα μετρας?εγω εφαγα ακυρο μαν
η μονη μας ελπιδα ειναι ο αλεξ
Τι αυτογκολ ήταν αυτό τύπε?
Eμενα μια πρωην μου ειχε πει πως ο προπρωην της που τον ειχε 11 εκατοστα εκανε το καλυτερο σεξ που ειχε κανει ποτε αυτη με άντρα.
Η Νιμ πλεον, το μονο που εχει να κανει ειναι να στειλει ενα πμ με τον λογαριασμο της αν θελει. Την αλλη μερα εχει το χιλιαρικο μεσα.
Και η συναντηση σε λιγες μερες, μολις το κανονισω.
Τοσο απλα.
Φυσικα μπορει κάλλιστα και να μην ερθει, και να μου φαει τα λεφτα.
Νο Problem.
Το μουνί ο Νιπλ πιο πάνω έγραψε πως μπορείς να της την φέρεις,τί εννοούσε;Η Νιμ πλεον, το μονο που εχει να κανει ειναι να στειλει ενα πμ με τον λογαριασμο της αν θελει. Την αλλη μερα εχει το χιλιαρικο μεσα.
Τοσο απλα.
Νο Problem.
Tυπε μου το ειπε οταν ειχα χωρισει αμα μου το ελεγε την ωρα του σεξ εεε θα την ειχα γαμησει
Η Νιμ πλεον, το μονο που εχει να κανει ειναι να στειλει ενα πμ με τον λογαριασμο της αν θελει. Την αλλη μερα εχει το χιλιαρικο μεσα.
Τοσο απλα.
Νο Problem.
Ναι,τώρα που το ζωγράφισε το κατάλαβαΤο μουνί ο Νιπλ πιο πάνω έγραψε πως μπορείς να της την φέρεις,τί εννοούσε;
Να την καταγγείλεις ως αδήλωτη βίζιτα;;;;
οσες και οι γυναικες του σαιτποσα ακυρα μετρας?
Να τα δώσεις σε 'μένα και να μην έρθω γίνεται?Η Νιμ πλεον, το μονο που εχει να κανει ειναι να στειλει ενα πμ με τον λογαριασμο της αν θελει. Την αλλη μερα εχει το χιλιαρικο μεσα.
Τοσο απλα.
Νο Problem.
Γιατι να κάνω τέτοια μαλακια?Το μουνί ο Νιπλ πιο πάνω έγραψε πως μπορείς να της την φέρεις,τί εννοούσε;
Να την καταγγείλεις ως αδήλωτη βίζιτα;;;;
Eμενα μια πρωην μου ειχε πει πως ο προπρωην της που τον ειχε 11 εκατοστα εκανε το καλυτερο σεξ που ειχε κανει ποτε αυτη με άντρα.
Ναι,τώρα που το ζωγράφισε το κατάλαβα
Μετά από αυτή την δήλωση ξέρεις πόσοι θα φτιάξουν γυναικείο προφίλ και θα σου την πέφτουνε?Η Νιμ πλεον, το μονο που εχει να κανει ειναι να στειλει ενα πμ με τον λογαριασμο της αν θελει. Την αλλη μερα εχει το χιλιαρικο μεσα.
Τοσο απλα.
Νο Problem.
ξερεις γερμανικα? μεταπτυχιακο φανταζομαι
φαντάζομαι τον διάλογο στο φεισμπουκΑρχίσαμε τα φίλος φίλου. Δεν πειράζει μπόλντι που τον έχεις 11 εκατοστά!
Αρχίσαμε τα φίλος φίλου. Δεν πειράζει μπόλντι που τον έχεις 11 εκατοστά!