baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.804
- Πόντοι
- 6.035
κριμα :-:< :< :< :<
ειναι κινηση ματ ;)Μουνακι , μετα θα την κανεις να τρεχει και να μην φτανει
πονηρος ο βλαχος ;)
κριμα :-:< :< :< :<
ειναι κινηση ματ ;)Μουνακι , μετα θα την κανεις να τρεχει και να μην φτανει
ειναι κινηση ματ ;)
πονηρος ο βλαχος ;)
Εμενα εννοουσε "γκομενακι" τύπε, ξερω τι λεω.
ναι με καταθεση στη τραπεζαΓιατί θα τρέχει ρε μαλάκα;;;;; Προσημειωμένα θα τα έχει;
Γιατί και πώς μπορεί να τρέχει τότε ρε μαλάκες και να μην του τα φάει;ναι με καταθεση στη τραπεζα
εισαι ζαβος τελικα
Μόνο που δεν σε διακρίνει καθόλου!!!!!μεγάλο πράγμα η αυτογνωσία,μαλακοβιόλη
Ναι.δηλαδής είσαι ωραίο γκομενάκι?
Όλες στο cosmopolitan και εδώ έχουν να το λένε......οι πουτάνες...εξαιτίας τους δεν μου δίνει την παραμικρή σημασία >δηλαδής είσαι ωραίο γκομενάκι?
γατος λεμε γατος
εγω ειμαι πιο ωραιος
κριμα :-
ειμαι περηφανος και συγκινημενος μαζι για την ανεξαρτητη πορεια σου μεσα στο μπου.....αυτο εχω να δηλωσω
Δεν καταλαβα? Γιατι ντρεπεσαι?εμότικον που ντρέπεται είναι.
ειμαι περηφανος και συγκινημενος μαζι για την ανεξαρτητη πορεια σου μεσα στο μπου.....αυτο εχω να δηλωσωΜετά από ανταλλαγή ύβρεων,έφτασα να πω στο εδώ και λίγο καιρό νταραβέρι μου πως την έχει μικρή (κάπου δέκα ήταν αλήθεια)
Θα το ξεπεράσει λέτε ποτέ?
Γράψτε τη γνώμη σας,βρισίδια δεκτά
ειμαι περηφανος και συγκινημενος μαζι για την ανεξαρτητη πορεια σου μεσα στο μπου.....αυτο εχω να δηλωσω
[size=40pt]ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ;;;;
[/size]
[size=40pt]ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ;;;;
[/size]
ουπς σορρυεμότικον που ντρέπεται είναι.
[/size]