Επισκέπτης
αυτος και ο ποδολαγνος εχουν μεγαλους τραπεζικους λογαριασμους μην τους φοβασεεγω εφαγα ακυρο μαν
η μονη μας ελπιδα ειναι ο αλεξ
αυτος και ο ποδολαγνος εχουν μεγαλους τραπεζικους λογαριασμους μην τους φοβασεεγω εφαγα ακυρο μαν
η μονη μας ελπιδα ειναι ο αλεξ
Ένας εγώ,άλλος;;;;Μετά από αυτή την δήλωση ξέρεις πόσοι θα φτιάξουν γυναικείο προφίλ και θα σου την πέφτουνε?
δεν προσπαθω τυπε.αμα προσπαθουσα εγω εσυ τι θα επρεπε να κανεις δλδ?Και τον νεο να εχεις το νου σου , βαζει τα δυνατα του παντα ;)
Αν δεν πεις δεν σταματάω....και εδώ δεν μπορείς να με αποκλείσεις όπως στα πμβρε βουρλο δεν εχεις καταλαβει τιποτα , αλλα αν ειναι να σταματησεις να μας ζαλιζεις τ αρχιδια ΝΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ
δεν προσπαθω τυπε.αμα προσπαθουσα εγω εσυ τι θα επρεπε να κανεις δλδ?
Αν δεν πεις δεν σταματάω....πεσε για υπνο μπας και συνελθεις ;)
Απαντησα.τύπε απάντα και στο πμ σου
Αν δεν πεις δεν σταματάω....
Τί έγινε σου έκανε καλύτερη τιμή ή όχι;Απαντησα.
Δηλαδή εσύ κατάλαβες τί εννοούσε ρε μαλάκα;;;;εισαι βουρλο τελικα
εισαι βουρλο τελικαΑν δεν πεις δεν σταματάω....
Ορθόν.καπως σαν τις χοντροκωλες γκομενες που κανουν καλα τσιμπουκια ενα πραγμα
καπως σαν τις χοντροκωλες γκομενες που κανουν καλα τσιμπουκια ενα πραγμα
καπως σαν τις χοντροκωλες γκομενες που κανουν καλα τσιμπουκια ενα πραγμαΠαίζει ρε, βάζουν τα δυνατά τους αυτοί λόγω έλλειψης cm.
ασε ρε τον ανθρωπο να κανει την δουλεια του.Τί έγινε σου έκανε καλύτερη τιμή ή όχι;
ναι ειναι στο δεκαημερο εκπτωσεων του νοεμβριουΤί έγινε σου έκανε καλύτερη τιμή ή όχι;
Ρε μαλάκα γιατί δεν της λες για εκείνο το οικόπεδο που έχεις στην Μύκονο όπου μπορείτε να πάτε για ελεύθερο κάμπινγκ;ναι ειναι στο δεκαημερο εκπτωσεων του νοεμβριου
Οχι.Alex την εχεις δει την nimertis?
φαντάζομαι τον διάλογο στο φεισμπουκ
Με χωρισες επειδη την εχω μικρη και δε ικανοποιούσα?
Οχι ενας πρωην μου την ειχε κι αυτος 11 εκ και ηταν το καλύτερο sex που εκανα ποτε.