Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ΝΑΙ!!!!!!! γκρρρρρρρ >και μετα απο ολα αυτα δινει χιλιαρικα σε οποια να ναι χωρις καν να την δει
ΝΑΙ!!!!!!! γκρρρρρρρ >και μετα απο ολα αυτα δινει χιλιαρικα σε οποια να ναι χωρις καν να την δει
Σου παν να τη μετρήσεις από 'κει που ξεκινάει η φλέβα και ξεκίνησες απ' την καρδιά;
χέσε μας μωρή ψωνάρα,τόσο καιρό δεν του ζητάω τίποτα,του τα δίνω όλα και είναι ανένδοτος και τώρα για να γαμήσει εσένα φθηνότερα θα ενδώσει;
Και ακόμα περισσότερα.....εγώ έχω προϋπηρεσία με μουσάτο!!!!τι του τα δίνεις όλα? τσιμπουκάκι,πισωκολλητό,ελεύθερα πιασίματα?
Μην του μιλάς του πούστη,μου έφαγε τον χαζοδίκη >πας τσαρκες τυπε
πας τσαρκες τυπετι του τα δίνεις όλα? τσιμπουκάκι,πισωκολλητό,ελεύθερα πιασίματα?
Τί 11 μήνες αποχής είναι αυτοί;;;; :oή μονο 10ποντο χωραει....11 μηνες αποχης ειναι αυτοι
Έχασες....η νιπλ μόνο με 10πόντους πάει
απαξ και εχεις το σηματακι του θηλεος στο νικνειμ το ινμποξ σου ειναι παντα γεματο στο μπου......μιλαω εκ πειρας κλωνων...... ;)Μην ψαρώνεις μαν, το χοντροκώλα το έβαλα μπας και αποθαρρυνθεί κανένας και σταματήσω να αδειάζω τα πμ κάθε τόσο.
Σου παν να τη μετρήσεις από 'κει που ξεκινάει η φλέβα και ξεκίνησες απ' την καρδιά;
τι του τα δίνεις όλα? τσιμπουκάκι,πισωκολλητό,ελεύθερα πιασίματα?
Το γάμησες και ψόφησε!!!!Ξεκινησα να την μετράω πρωι βασικα και οταν τελειωσα ειχε ηδη βραδιάσει
στο ειπε γκομενα μετα το σεξ που κανατετο πισοκολιτό με τύπο 10 εκατοστών είναι τεχνικά εφικτό τύπισα ?
Του Βαλιανάτου;;;; Κάνεις ρεπορτάζ για το περιοδικό;Δουλεύω στο στατιστικό
Όπου δεις ποστ με μετρημα σου τρεχουν τα σαλια,
αμέσως να απαντησεις λιονταρηινα... μη χασεις
εχεις χαλασμενα υδραυλικα μανΞεκινησα να την μετράω πρωι βασικα και οταν τελειωσα ειχε ηδη βραδιάσει