Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ελα ρε μαλακοπιτουρα που εισαι.. :2funny: :2funny: σε περιμενα να ερθεις το καλοκαιρι..αλλα μαλλον δεν θα σε βγαζανε τα φραγκα.. :grin:

δε μου βγηκανε ουτε οι μισοι προορισμοι, οχι τα φραγκα. ηταν δυνατο καλοκαιρι αλλα με κρατησε πολυ περισσοτερο καιρο σε ορισμενα μερη  :boobies:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εχουμε συνηθισει εδω μεσα να μετρανε χιλιαρικα μην με απογοητευεις ..
ελα τωρα δε θελω τετοια...αφου εχεις κωλογαμημενη διαισθηση να ξεχωριζεις ποιος πουλαει φουμαρα.. και ποιος την εχει μικρη..και ξερεις οτι εγω και λεφτα εχω και μεγαλη πουτσα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_3:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Μετά από ανταλλαγή ύβρεων,έφτασα να πω στο εδώ και λίγο καιρό νταραβέρι μου πως την έχει μικρή (κάπου δέκα ήταν αλήθεια)  :think:

Θα το ξεπεράσει λέτε ποτέ?  :rolleyes:

Γράψτε τη γνώμη σας,βρισίδια δεκτά  :2funny:

ελα στον αλεκο που εχει λεφτα, μεγαλη πουτσα και και ειναι και ωραιο παιδι :rockon: :rockon: :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εχουμε συνηθισει εδω μεσα να μετρανε χιλιαρικα μην με απογοητευεις ..

ε αφου ειναι γνωστο οτι στο μπου ολοι οι

Bodosakis%202.jpg

μαζευονται

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
ελα τωρα δε θελω τετοια...αφου εχεις κωλογαμημενη διαισθηση να ξεχωριζεις ποιος πουλαει φουμαρα.. και ποιος την εχει μικρη..και ξερεις οτι εγω και λεφτα εχω και μεγαλη πουτσα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_3:

εμενα φιλε πως με κοβης. δεν ειμαι και γαμο τα ατομα?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Τι λες τωρα. Αυτη την διαισθηση μοναχα ο εκτορας την εχει. Την διαίσθηση :tooth:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
τυπε ρωτα την εριναλ..να σου πει..

μπα δεν την συμπαθω πια. της εκανα καμακι αλλα με κοροιδεβε, ελεγε οτι θα μου κατση και με εγραφε κανονικα. και να πω οτι ειμαι κανας χαλιας :headbang: :headbang: οχι και τις οικονομιες μου τις εχω και μεγαλο οργανο και ειμαι και μαγκας αμα λαχη να ουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom