enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Κι εγώ θέλω!θα σου πω με πμ
Κι εγώ θέλω!θα σου πω με πμ
Κοντά στον αγκώνα δηλαδη;ήταν λίγο μεγαλύτερο από τον μέσο του χεριού μου
τσουτσουνια μετρας?
κατι τετοια γραφεις και ψαρωνει ο αλεξ μετααλλοι μετρουν προβατα, κατσικες και αστερια εγω πουτσες τσουτσουνια και πουλια
ελα ρε μαλακοπιτουρα που εισαι.. σε περιμενα να ερθεις το καλοκαιρι..αλλα μαλλον δεν θα σε βγαζανε τα φραγκα..βρε βρε βρε
ελα ρε μαλακοπιτουρα που εισαι.. σε περιμενα να ερθεις το καλοκαιρι..αλλα μαλλον δεν θα σε βγαζανε τα φραγκα..
εγω μετραω 100ευρα...αλλοι μετρουν προβατα, κατσικες και αστερια εγω πουτσες τσουτσουνια και πουλια
του χρονου...με το καλο..
του χρονου...με το καλο..δε μου βγηκανε ουτε οι μισοι προορισμοι, οχι τα φραγκα. ηταν δυνατο καλοκαιρι αλλα με κρατησε πολυ περισσοτερο καιρο σε ορισμενα μερη
αλλοι μετρουν προβατα, κατσικες και αστερια εγω πουτσες τσουτσουνια και πουλια
Ω να και ποιος έλειπε.Και είσαι ακόμη στο 1, ε;
εγω μετραω 100ευρα...
ελα τωρα δε θελω τετοια...αφου εχεις κωλογαμημενη διαισθηση να ξεχωριζεις ποιος πουλαει φουμαρα.. και ποιος την εχει μικρη..και ξερεις οτι εγω και λεφτα εχω και μεγαλη πουτσα....εχουμε συνηθισει εδω μεσα να μετρανε χιλιαρικα μην με απογοητευεις ..
Μετά από ανταλλαγή ύβρεων,έφτασα να πω στο εδώ και λίγο καιρό νταραβέρι μου πως την έχει μικρή (κάπου δέκα ήταν αλήθεια)
Θα το ξεπεράσει λέτε ποτέ?
Γράψτε τη γνώμη σας,βρισίδια δεκτά
εχουμε συνηθισει εδω μεσα να μετρανε χιλιαρικα μην με απογοητευεις ..
ελα τωρα δε θελω τετοια...αφου εχεις κωλογαμημενη διαισθηση να ξεχωριζεις ποιος πουλαει φουμαρα.. και ποιος την εχει μικρη..και ξερεις οτι εγω και λεφτα εχω και μεγαλη πουτσα....
ελα τωρα δε θελω τετοια...αφου εχεις κωλογαμημενη διαισθηση να ξεχωριζεις ποιος πουλαει φουμαρα.. και ποιος την εχει μικρη..και ξερεις οτι εγω και λεφτα εχω και μεγαλη πουτσα....
τυπε ρωτα την εριναλ..να σου πει..εμενα φιλε πως με κοβης. δεν ειμαι και γαμο τα ατομα?
τυπε ρωτα την εριναλ..να σου πει..
Τι λες τωρα. Αυτη την διαισθηση μοναχα ο εκτορας την εχει. Την διαίσθηση