madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τραβα γαμησου και συ ρε γιδι. μαζευτηκατε παλι σιγα σιγα ολες οι παλιες κουραδες.
Εδώ θα μπαστακωθώ ρε.
τραβα γαμησου και συ ρε γιδι. μαζευτηκατε παλι σιγα σιγα ολες οι παλιες κουραδες.
κατι εχω υποψιαστει ;)αμα δεις πολυυυυυυυυυυυ προσεκτικα θα καταλαβεις.
Κάπου προς το κέντρο θα είσαι εσύ...ε? Πιάσαμε βόρεια,πιάσαμε νότια προάστια......είσαι κάπου ενδιάμεσα?Μακριά είστε όλοι.
Μπασκετάκι? Μέσα........ Μένει κανείς Αμαρούσιο?
Που καλέ? Στον Τρίτωνα μήπως?τι Μαρούσια και λαλακίες , ζούμε μέσα στην καρδιά της πιάτσας ...
Που καλέ? Στον Τρίτωνα μήπως?
θεσσαλονικη σε βολευειΜακριά είστε όλοι.
Μισογυνη!Πάντω επειδή οι γυναίκες δε φημίζονται για την ακρίβεια στον υπολογισμό απόστασης, ρωτήστε μια γκόμενα πόσο είναι περίπου 10 εκ. να σας δείξουν με το χέρι (μην ξεχάσετε να πείτε με το συμπάθειο), τουλάχιστον 15 εκ θα δείξει
Βρε συ ΠΙΠΕΡΙ!ο πουτσος ειναι το πιο σοβαρο πραγμα του κοσμου
εχω και μια αλλη απορια ο γκατο την εχει πιο μεγαλη η ο πιθηκισιος;
Γιατί.... ?
Μπαααα.......μακριά θα πεί και εκεί....θεσσαλονικη σε βολευει
Πάντω επειδή οι γυναίκες δε φημίζονται για την ακρίβεια στον υπολογισμό απόστασης, ρωτήστε μια γκόμενα πόσο είναι περίπου 10 εκ. να σας δείξουν με το χέρι (μην ξεχάσετε να πείτε με το συμπάθειο), τουλάχιστον 15 εκ θα δείξει
Πάντως απο την συζήτηση που έγινε εγω ξεχώρισα τουλάχιστον πέντε μικροτσουτσουνους
πλάκα πλάκαελα μωρε με την αβυζη
αυτο την πειραξε βασικα οτι ο χοντρουλης ειχε μεγαλυτερο βυζι απ'αυτη
Μισογυνη!
Και πως διαολο βγαινουν τοπογραφοι μηχανικοι, αρχιτεκτονισσες?
τσουτσουνια μετρας?Πάντως απο την συζήτηση που έγινε εγω ξεχώρισα τουλάχιστον πέντε μικροτσουτσουνους
οι οποιοι ειναι?
θα σου πω με πμ
τσουτσουνια μετρας?