Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πάντω επειδή οι γυναίκες δε φημίζονται για την ακρίβεια στον υπολογισμό απόστασης, ρωτήστε μια γκόμενα πόσο είναι περίπου 10 εκ. να σας δείξουν με το χέρι (μην ξεχάσετε να πείτε με το συμπάθειο), τουλάχιστον 15 εκ θα δείξει
Μισογυνη! :grin:
Και πως διαολο βγαινουν τοπογραφοι μηχανικοι, αρχιτεκτονισσες?

ο πουτσος ειναι το πιο σοβαρο πραγμα του κοσμου  :sunglasses:
Βρε συ ΠΙΠΕΡΙ!
Και κοκκινο μαλιστα για να ΤΖΙΖ τα μαλα!

εχω και μια αλλη απορια ο γκατο  την εχει πιο μεγαλη η ο πιθηκισιος; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny:
Πονταρω στο γκατο γιατι οι γοριλλες την εχουν μικρη www.koolnews.gr/extras/meta-tis-ginaikes-to-lene-kai-oi-epistimones-to-megethos-metraei/]οπως λεει κι εδω[/url]
Δεσποτα μη με αφορισεις! :grin:

Tεσπα το θεμα ειχε οντως αρκετη πλακα, ειπωθησαν διαφορες ωραιες ατακες & καλαμπουρια, με εχει πιασει το στομαχι μου απο τα γελια, ναστε καλα ολοι σας και να τα λεμε :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Πάντως απο την συζήτηση που έγινε εγω ξεχώρισα τουλάχιστον πέντε μικροτσουτσουνους  :think:

OP
OP
nimertis

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Πάντω επειδή οι γυναίκες δε φημίζονται για την ακρίβεια στον υπολογισμό απόστασης, ρωτήστε μια γκόμενα πόσο είναι περίπου 10 εκ. να σας δείξουν με το χέρι (μην ξεχάσετε να πείτε με το συμπάθειο), τουλάχιστον 15 εκ θα δείξει

ήταν λίγο μεγαλύτερο από τον μέσο του χεριού μου  :boobies:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
α και ολες εχουμε ενα τροπο να μετραμε την πουτσα σας λαιονακι  :grin: ;) :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom