Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μπα δεν την συμπαθω πια. της εκανα καμακι αλλα με κοροιδεβε, ελεγε οτι θα μου κατση και με εγραφε κανονικα. και να πω οτι ειμαι κανας χαλιας :headbang: :headbang: οχι και τις οικονομιες μου τις εχω και μεγαλο οργανο και ειμαι και μαγκας αμα λαχη να ουμε
τυπε για την ερι δεν αρκουν αυτα,πρεπει και να αριστεριζεις...

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
τυπε για την ερι δεν αρκουν αυτα,πρεπει και να αριστεριζεις...

αν και δεξιος ειχα πει του μαλακα του πορδοπαπου να με γραψη στο συριζα μπας και γαμησω καμια γκομενα γιατι στη νδ δεν μου καθονταν, αλλα δεν.... μετα εγινα λαος, μετα χρυση αυγη μετα ξανα λαος και τωρα σκεφτομε να γινω ενοση κεντροον

Επισκέπτης
αν και δεξιος ειχα πει του μαλακα του πορδοπαπου να με γραψη στο συριζα μπας και γαμησω καμια γκομενα γιατι στη νδ δεν μου καθονταν, αλλα δεν.... μετα εγινα λαος, μετα χρυση αυγη μετα ξανα λαος και τωρα σκεφτομε να γινω ενοση κεντροον
στην ενωση κεντρωων θα γαμησεις καλα μουνια τυπε  :grin:

Συνημμένα

• giagiades.jpg
    giagiades.jpg
    22,2 KB · Εμφανίσεις: 20

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
νιμερτις για αυτα που σου καταλογιζουν οτι ο γκομενος ειναι εδω μεσα και γιαυτο τον εδωσες στεγνα τι εχεις να πεις; :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
βασικα εχω τις εξης αποριες
1) πως γινεται να νταραβεριζεσαι με καποιον και να μην ξερεις αν εχει την στοιχειωδη ευγένεια να σε αφησει μονη στο πουθενα
2) πως γινεται να κατσεις να γαμηθεις με καποιον χοντρο μικροτσουτσουνο που τελικα δεν σου αρεσει;
3) πως γινεται να εισαι 11 μηνες χωρις πουτσο αρα εκλεκτικη και να καθεσαι με 1000 ευρω σε εναν που ουτε ξερεις και μαλιστα κανονιζοντας την αγοραπωλησια" μπροστα σε ολο τον κοσμο
4) πως γινεται να πας με οποιον σου ρθει χωρις προφυλακτικο ;
5) ποιος σοβαρος αντρας τον λες μικροτσουτσουνο και δεν σε παει καροτσακι;
εχω κι αλλες αποριες αλλα απορω πιο πολυ που κανεις μεχρι τωρα δεν εξεφρασε ουτε μια απο αυτες
Ε καλα, κι εγω εχω την απορια πώς σε ανεχονται εδω μεσα, αλλά ας μην το κανουμε θεμα.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
βασικα εχω τις εξης αποριες
1) πως γινεται να νταραβεριζεσαι με καποιον και να μην ξερεις αν εχει την στοιχειωδη ευγένεια να σε αφησει μονη στο πουθενα
2) πως γινεται να κατσεις να γαμηθεις με καποιον χοντρο μικροτσουτσουνο που τελικα δεν σου αρεσει;

[size=24pt]3) πως γινεται να εισαι 11 μηνες χωρις πουτσο[/size] αρα εκλεκτικη και να καθεσαι με 1000 ευρω σε εναν που ουτε ξερεις και μαλιστα κανονιζοντας την αγοραπωλησια" μπροστα σε ολο τον κοσμο
4) πως γινεται να πας με οποιον σου ρθει χωρις προφυλακτικο ;
5) ποιος σοβαρος αντρας τον λες μικροτσουτσουνο και δεν σε παει καροτσακι;
εχω κι αλλες αποριες αλλα απορω πιο πολυ που κανεις μεχρι τωρα δεν εξεφρασε ουτε μια απο αυτες

Το ξερουμε πως δεν κρατιεσαι 2η μερα  :knockinb:
μη μας το λες ολη την ωρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom