Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Γιατι να τα διαβασει?Ποιος θα της πει τι γραψαμε?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
έφταξε η nimertis ένα θρεντ για να μας τρολάρει...
Ένας που την ξέρει την έγλειψε ασύστολα, δυο τρεις την έβριζαν κομπλεξική ελλεεινίδα κτλ,
ένας άλλος της έκανε ανήθικη πρόταση οnline και έτσι φτάσαμε καμιά 60αριά σελίδες. Μια χαρά...

τυπε το θρεντ φτιαχτηκε για τα ματια του τυπου που περιγραφει και ειναι μελος του μπου. οι ελλεηνιδες ποτε δεν μιλανε χωρις να εχουν στρατηγικη και ποτε δεν μενουν μονο στη μια προσβολα.
μετα απο αυτο προτεινω συμπαρασταση στον φιλο συναγωνιστη που διαβαζει το θρεντ και υγρη απαξιωση στην πατσαβουρα. τα σχεδια τα δολοπλοκα δε θα περασουν εδω  :birdman: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
τυπε το θρεντ φτιαχτηκε για τα ματια του τυπου που περιγραφει και ειναι μελος του μπου. οι ελλεηνιδες ποτε δεν μιλανε χωρις να εχουν στρατηγικη και ποτε δεν μενουν μονο στη μια προσβολα.
μετα απο αυτο προτεινω συμπαρασταση στον φιλο συναγωνιστη που διαβαζει το θρεντ και υγρη απαξιωση στην πατσαβουρα. τα σχεδια τα δολοπλοκα δε θα περασουν εδω  :birdman: :rockon:
ετσι ετσι
συμπαρασταση στο φιλαρακι μας νιπλ λαβερ  :grin:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Γιατι να τα διαβασει?Ποιος θα της πει τι γραψαμε?
Ε,ποτέ δεν ξέρεις......όλο και κάποιος ή κάποια θα βρεθεί...... :grin:

Εμείς πάντως,θα κάνουμε τους αδιάφορους..... :bounce: :bounce:   :tooth: :tooth:

Φθάσαμε τις 60 σελίδες βλέπω.......καλά πάμε..... :grin:

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
  Κοίτα τι χάνω ρε πούστη μου Κυριακές βράδυ... ήθελα να πάω για μπασκετάκι

Που πας για μπασκετάκι; Πάμε μαζί; Το λέω σοβαρά.  

Ενω η μαντοκα εχει βρει καποιον να της μαγειρεψει εχει βρει καποιον να λυσει τις ασκησεις και κανα δυο γκομενακια. Πιθανολογω οτι δεν εχει σωστη κριση . Και αν διαφωνεις να μου το πεις :grin:

Τις ασκήσεις τις κάνω εγώ.  :grin:

δ. Μαντέκα = κ. Πουστολέρας  :)

:2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
τυπε το θρεντ φτιαχτηκε για τα ματια του τυπου που περιγραφει και ειναι μελος του μπου.

τυπε μου αυτο το σκεφτηκα κι εγω και περιμενα να δω ποιος θ'αρχισει να λεει διαφορες μαλακιες του τυπου μια χαρα ειναι οι 10 ποντοι βριζοντας την.
ελα ομως που αντεδρασαν πολλοι ετσι και δεν μπορω να καταλαβω ποιος απο ολους τους μοκροτσουτσουνους εδω ειναι ο εν λογω μικροτσουτσουνος.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Που πας για μπασκετάκι; Πάμε μαζί; Το λέω σοβαρά.  

Πάω στο ανοιχτό δίπλα στο Παλαί της Γλυφάδας που χει και διχτάκι ή στα γηπεδα της Ευρυάλης στην Ανω Γλυφάδα.

Χτες ταιριάξαμε πολύ καλό σετάκι με κάτι παλιόφιλους και μας πήρε η νύχτα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε μου αυτο το σκεφτηκα κι εγω και περιμενα να δω ποιος θ'αρχισει να λεει διαφορες μαλακιες του τυπου μια χαρα ειναι οι 10 ποντοι βριζοντας την.
ελα ομως που αντεδρασαν πολλοι ετσι και δεν μπορω να καταλαβω ποιος απο ολους τους μοκροτσουτσουνους εδω ειναι ο εν λογω μικροτσουτσουνος.

αμα δεις πολυυυυυυυυυυυ προσεκτικα θα καταλαβεις.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
τι λετε ρε μαγκες?!!!!  :o το αφησα χθες το βραδυ (το θρεντ), και αισιως ουτε σε 24 ωρες εφτασε τις 60 σελιδες!!!!
κι ολα αυτα για τον μικροτσουτσουνο πρωην γκομενο μιας γκομενας...   :S
ειμαστε κι εμεις για το πεος!!!! μην μας γραψει μια παπαρια η οποιοαδηποτε, εκει πεφτουμε με τα μουτρα  :jerking:

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μακριά είστε όλοι.  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.