iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
Χαζές είναι? Ναι γιατί τον παίρνει ολόκληρο στο στόμα.....
Στο στομα 10 ολοκληρους ποντους?Καλα μιλαμε για βαθύ λαρύγγι...
Χαζές είναι? Ναι γιατί τον παίρνει ολόκληρο στο στόμα.....
Ναι.........Στο στομα 10 ολοκληρους ποντους?Καλα μιλαμε για βαθύ λαρύγγι...
έφταξε η nimertis ένα θρεντ για να μας τρολάρει...
Ένας που την ξέρει την έγλειψε ασύστολα, δυο τρεις την έβριζαν κομπλεξική ελλεεινίδα κτλ,
ένας άλλος της έκανε ανήθικη πρόταση οnline και έτσι φτάσαμε καμιά 60αριά σελίδες. Μια χαρά...
ετσι ετσιτυπε το θρεντ φτιαχτηκε για τα ματια του τυπου που περιγραφει και ειναι μελος του μπου. οι ελλεηνιδες ποτε δεν μιλανε χωρις να εχουν στρατηγικη και ποτε δεν μενουν μονο στη μια προσβολα.
μετα απο αυτο προτεινω συμπαρασταση στον φιλο συναγωνιστη που διαβαζει το θρεντ και υγρη απαξιωση στην πατσαβουρα. τα σχεδια τα δολοπλοκα δε θα περασουν εδω
ετσι ετσι
συμπαρασταση στο φιλαρακι μας νιπλ λαβερ
ελα μωρε με την αβυζηΕξαλλου της Nimertis θα της συμπαρασταθει ο Alex
Ε,ποτέ δεν ξέρεις......όλο και κάποιος ή κάποια θα βρεθεί......Γιατι να τα διαβασει?Ποιος θα της πει τι γραψαμε?
Κοίτα τι χάνω ρε πούστη μου Κυριακές βράδυ... ήθελα να πάω για μπασκετάκι
Ενω η μαντοκα εχει βρει καποιον να της μαγειρεψει εχει βρει καποιον να λυσει τις ασκησεις και κανα δυο γκομενακια. Πιθανολογω οτι δεν εχει σωστη κριση . Και αν διαφωνεις να μου το πεις
δ. Μαντέκα = κ. Πουστολέρας
κατεβαζω ομαδα σπαμ θρεντΠου πας για μπασκετάκι; Πάμε μαζί; Το λέω σοβαρά.
Μπασκετάκι? Μέσα........ Μένει κανείς Αμαρούσιο?Που πας για μπασκετάκι; Πάμε μαζί; Το λέω σοβαρά.
τι μας περασες για φλωρους βορειων προαστειωνΜπασκετάκι? Μέσα........ Μένει κανείς Αμαρούσιο?
τυπε το θρεντ φτιαχτηκε για τα ματια του τυπου που περιγραφει και ειναι μελος του μπου.
Που πας για μπασκετάκι; Πάμε μαζί; Το λέω σοβαρά.
τυπε μου αυτο το σκεφτηκα κι εγω και περιμενα να δω ποιος θ'αρχισει να λεει διαφορες μαλακιες του τυπου μια χαρα ειναι οι 10 ποντοι βριζοντας την.
ελα ομως που αντεδρασαν πολλοι ετσι και δεν μπορω να καταλαβω ποιος απο ολους τους μοκροτσουτσουνους εδω ειναι ο εν λογω μικροτσουτσουνος.
Μακριά είστε όλοι.