Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

παντως εγω νομιζω ηταν στημενο το σκηνικο η τουλαχιστον αυτο καταλαβα :sunglasses:

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
παντως εγω νομιζω ηταν στημενο το σκηνικο η τουλαχιστον αυτο καταλαβα :sunglasses:

Καραστημένο.

Φρόντισε να του το ξεστομίσει σε μέρος με κόσμο, γιατί αν του το ξεστόμιζε κατά μόνας και στο αυτοκίνητο, θα την είχε φουντάρει  στα λιμανάκια ο "μικρούλης".

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καραστημένο.

Φρόντισε να του το ξεστομίσει σε μέρος με κόσμο, γιατί αν του το ξεστόμιζε κατά μόνας στο αυτοκίνητο, θα την είχε φουντάρει στα λιμανάκια.
βασικα εχω τις εξης αποριες
1) πως γινεται να νταραβεριζεσαι με καποιον και να μην ξερεις αν εχει την στοιχειωδη ευγένεια να σε αφησει μονη στο πουθενα
2) πως γινεται να κατσεις να γαμηθεις με καποιον χοντρο μικροτσουτσουνο που τελικα δεν σου αρεσει;
3) πως γινεται να εισαι 11 μηνες χωρις πουτσο αρα εκλεκτικη και να καθεσαι με 1000 ευρω σε εναν που ουτε ξερεις και μαλιστα κανονιζοντας την αγοραπωλησια" μπροστα σε ολο τον κοσμο
4) πως γινεται να πας με οποιον σου ρθει χωρις προφυλακτικο ;
5) ποιος σοβαρος αντρας τον λες μικροτσουτσουνο και δεν σε παει καροτσακι;
εχω κι αλλες αποριες αλλα απορω πιο πολυ που κανεις μεχρι τωρα δεν εξεφρασε ουτε μια απο αυτες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εχω και μια αλλη απορια ο γκατο  την εχει πιο μεγαλη η ο πιθηκισιος; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
εχω κι αλλες αποριες αλλα απορω πιο πολυ που κανεις μεχρι τωρα δεν εξεφρασε ουτε μια απο αυτες

Θα  σας απαντήσω μόνο σε αυτό με μιά ρητορική ερώτηση.

Ποιός άντρας ή ποιά γυναίκα  που σέβονται τον εαυτό τους, θα ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το νήμα;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Θα  σας απαντήσω μόνο σε αυτό με μιά ρητορική ερώτηση.

Ποιός άντρας ή ποιά γυναίκα  που σέβονται τον εαυτό τους, θα ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το νήμα;

ο πουτσος ειναι το πιο σοβαρο πραγμα του κοσμου  :sunglasses:

Επισκέπτης
δεν γαμιεται το καθε πουτανακι...
Η καθε καριολα εχει τον μαλακα που της αξιζει.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
1) πως γινεται να νταραβεριζεσαι με καποιον και να μην ξερεις αν εχει την στοιχειωδη ευγένεια να σε αφησει μονη στο πουθενα
2) πως γινεται να κατσεις να γαμηθεις με καποιον χοντρο μικροτσουτσουνο που τελικα δεν σου αρεσει;
3) πως γινεται να εισαι 11 μηνες χωρις πουτσο αρα εκλεκτικη και να καθεσαι με 1000 ευρω σε εναν που ουτε ξερεις και μαλιστα κανονιζοντας την αγοραπωλησια" μπροστα σε ολο τον κοσμο
ολετήρας  :headbang2: λαίλαπα :headbang2: δρεπανηφόρο άρμα :headbang2:  

ένα θρεντ που ζέχνει σκατίλα και εμετό εκ μέρους του νηματοθέτη, είτε είναι Μπάμπης είτε ελλεηνίδα που σπάει πλάκα ή όντως κυλίστηκε στα σκατά

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Θα  σας απαντήσω μόνο σε αυτό με μιά ρητορική ερώτηση.

Ποιός άντρας ή ποιά γυναίκα  που σέβονται τον εαυτό τους, θα ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το νήμα;

σιγα μωρε , δεν ειναι θεμα σεβασμου αλλα οτι σπαμε πλακα με τα χαλια καποιων.....ετσι και αλλιως ολο το φορουμ ετσι λειτουργει....μπαινουμε για να κανιβαλισουμε και να εκτονωθουμε για να περασει η ωρα μας....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ο πουτσος ειναι το πιο σοβαρο πραγμα του κοσμου  :sunglasses:

Μπά... Για το μουνί έχουν γραφεί πιο βαρυγδουπα αποφθέγματα.

Πχ. Η γυναίκα έιναι μια τρύπα που όλη η ματαιοδοξία του κόσμου χύνεται μέσα της & συναφή...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

:thumbsup:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ε οποτε ειτε ειναι στημενο ειτε ειναι στημενο  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!