Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εσυ ασε τα ταξι και βρες κανα καταδρομικο για το βραδυ  ;)

ασε τι επαθα χτες εκανα κατι κλεφτα καταδρομικα απο το κινητο με τροπο γιατι ημουν εξω και ενω μου βγαιναν ολα τρενο παταω λαθος κουμπι πανω στη βαβουρα και εστειλα κουβα ολα τα κερδη σε λαθος μπετ  :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.451
Πόντοι
12.756
ασε τι επαθα χτες εκανα κατι κλεφτα καταδρομικα απο το κινητο με τροπο γιατι ημουν εξω και ενω μου βγαιναν ολα τρενο παταω λαθος κουμπι πανω στη βαβουρα και εστειλα κουβα ολα τα κερδη σε λαθος μπετ  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

α γι αυτο ησουν χαμενος εχθες  :2funny: :2funny: :2funny:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655
Κοπελια, καταλαβαινω οτι ηθελες να σε παει σπιτι σου, ομως για ποιο λογο, εφ΄οσον δεν σεβεσαι τα συναισθηματα του? Μια γυναικα που σεβεται τον εαυτο της, δεν μιλαει σε εναν αντρα ετσι. Και εγω τσακωνομαι με την κοπελα μου, αλλα σε καμμια περιπτωση δεν εχω δεχτει τετοιο ευνουχιστικο (κυριολεκτικα) σχολιο.

Τωρα, αν οντως δεν σου αρεσε που την ειχε μκρη (με την εννοια οτι δε σε ενοχλουσε οτι ηταν κατω του μετριου στον πουτσομετρητη), τοτε εχεις εσυ θεμα και οχι εκεινος. Στη θεση του, αμα ακουγα τετοιο σχολιο απο γκομενα, θα την λυπομουν που επεσε τοσο χαμηλα για να με πληγωσει.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
  Εκτός από μικροψώλης είναι και λίγος άντρας.

Ποτέ δεν αφήνεις μια γυναικα μόνη της μέσα στη νύχτα όταν την συνοδεύεις. Κόβεις τον λαιμό σου να φτάσει με ασφάλεια στο σπίτι της και μετά βλέπεις τι κάνεις με το σαράβαλό σου.

Σόρρυ κούκλα μου, γράφτονε στο μουνί σου.

Τέτοιοι μισοί άντρες δεν τους αξίζει να κυκλοφορούν γυναίκα.
Σιγά ρε άντρα  :2funny:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Και εγω τσακωνομαι με την κοπελα μου, αλλα σε καμμια περιπτωση δεν εχω δεχτει τετοιο ευνουχιστικο (κυριολεκτικα) σχολιο.

Αν το γαριδακι που εχεις στην photo ειναι δικο σου αναρωτιεμαι πως κρατιεται.  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Θα θελα να δω τι θα ελεγες αν στη θέση της κοπέλας ήταν η αδερφή σου ή η κόρη σου ρε μαλάκα...

Θα σου άρεσε να την παρατησει μές στην νύχτα επειδή χάλασε το αυτοκίνητό του?

Πόσο μαλακες είστε ορισμένοι?

Προσέξτε γιατί η πολλή μαλακία κουφαίνει κιόλας.

:grin:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
 Θα θελα να δω τι θα ελεγες αν στη θέση της κοπέλας ήταν η αδερφή σου ή η κόρη σου ρε μαλάκα...

Θα σου άρεσε να την παρατησει μές στην νύχτα επειδή χάλασε το αυτοκίνητό του?

Πόσο μαλακες είστε ορισμένοι?

Προσέξτε γιατί η πολλή μαλακία κουφαίνει κιόλας.

:grin:
Την αδερφή μου και την κόρη μου θα τις μάθαινα να έχουν πάντα κάποια λεφτά για ταξί για τέτοιες περιπτώσεις.Όχι να απαιτούν να τις γυρίσουν σπίτι ενώ χάλασε το αμάξι.

Είδες τι απλό που είναι?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Την αδερφή μου και την κόρη μου θα τις μάθαινα να έχουν πάντα κάποια λεφτά για ταξί για τέτοιες περιπτώσεις.Όχι να απαιτούν να τις γυρίσουν σπίτι ενώ χάλασε το αμάξι.

Είδες τι απλό που είναι?

Συμφωνω , και επισης θα τις μαθαινα να μην ανοιγουνε τα ποδια τους για 1000 ευρω,

Αλλα να ζητανε παραπανω...  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Είδες τι απλό που είναι?

Εχεις πρόβλημα κατανόησης της ελληνικής γλώσσας.

Η κοπέλα έγραψε πως θύμωσε επειδή ο μικροψώλης δεν την ρώτησε καν με ποιον τρόπο γύρισε σπίτι της.

Διάβαζε προσεκτικά τι γράφουν οι άλλοι πριν καταδικάσεις κάποιον.

Και το θέμα δεν είναι τι θα κάνουν οι γυναίκες.

Το θέμα είναι πως δεν αφήνεις κοπέλα να επιστρέψει σπίτι μόνη της μέσα στη νύχτα.

Αυτό λένε οι καλοί τρόποι και οι άντρες που θέλουν να λέγονται τζεντλεμεν.

Οι υπόλοιποι, είναι γνωστό τοις πάσι, πως τελικά γαμάνε μόνο την χούφτα τους.

Επισκέπτης
Αγαπητε δε μας τα λες καλα.
Αφου τον εθιξε ως μικροκαμωμενο σε μοριο, ΕΠΟΜΕΝΩΣ του θιγει τον ανδρικο εγωισμο, the male ego; what a fragile thing που λεν κι οι Αγγλοσαξωνες, ε γιατι να μην την αφησει να παει ποδαρατο?
Μπορει στο δρομο να βρισκοταν καποιος μακρυκανος & με αμαξι :grin:
Δυο σε ενα :grin:

Αν το γαριδακι που εχεις στην photo ειναι δικο σου αναρωτιεμαι πως κρατιεται.  :grin:
Εχει γερα δοκαρια. Ετσι εμαθα στη Στατικη :grin:

ερι μην ανησυχεις πταισμα ειναι πια η διευκόλυνση
Να στειλεις καλούς καυλιάρηδες στη μικρη μονο
αναμενουμε και κριτικες
Προσφερομαι βαζοντας αεροπορικα εισητηρια για Κυπρο. Δε μου κανουν κλικ οι γυναικες εδω κατω, ειμαι φανατικος καλαμαρας :grin:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.770
Πόντοι
5.595
A ρε.... :headbang: ποσοι τελικα πυρφοροι υπαρχουν....ΚΑΙ εδω μεσα... :headbang: :headbang: :headbang:
Και η πλακα ειναι αυτο-βαπτιζονται κ  'τζεντλεμαν'...!!!! :jerking:

Δηλαδι-απο οτι καταλαβα- το παλικαρι χαλασε το αμαξι του... Τι επρεπε να κανει δηλαδι???
Τι πιο απλο....λεωφορειακι ή ταξακι κ σπιτι σου....
Αλλα 'οοοοοχι...'
σπαστηκε η 'πριγκίπισσα'... ηθελε ο σοφερ της να την παει σπιτι....!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
    Εχεις πρόβλημα κατανόησης της ελληνικής γλώσσας.

Η κοπέλα έγραψε πως θύμωσε επειδή ο μικροψώλης δεν την ρώτησε καν με ποιον τρόπο γύρισε σπίτι της.

Διάβαζε προσεκτικά τι γράφουν οι άλλοι πριν καταδικάσεις κάποιον.

Και το θέμα δεν είναι τι θα κάνουν οι γυναίκες.

Το θέμα είναι πως δεν αφήνεις κοπέλα να επιστρέψει σπίτι μόνη της μέσα στη νύχτα.

Αυτό λένε οι καλοί τρόποι και οι άντρες που θέλουν να λέγονται τζεντλεμεν.

Οι υπόλοιποι, είναι γνωστό τοις πάσι, πως τελικά γαμάνε μόνο την χούφτα τους.

Για αυτο σε κερατωσε η γυναικα σου και σου πηρε οτι ειχες και δεν ειχες απο πανω,γιατι εισαι "τζεντλμαν"  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Θαυμάζω τα τσατσιλίκια σου μανάρι!

το ριξε το δολωμα μονη της και τσιμπησαν τα ψαρακια. Εγω προβοκαρω παντα και μαθαίνω οσα θέλω μετα πουλαω τις πληροφοριες μου εναντι αδρας αμοιβης σε κουτσομποληδες  :grin:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
A ρε.... :headbang: ποσοι τελικα πυρφοροι υπαρχουν....ΚΑΙ εδω μεσα... :headbang: :headbang: :headbang:
Και η πλακα ειναι αυτο-βαπτιζονται κ  'τζεντλεμαν'...!!!! :jerking:

Δηλαδι-απο οτι καταλαβα- το παλικαρι χαλασε το αμαξι του... Τι επρεπε να κανει δηλαδι???
Τι πιο απλο....λεωφορειακι ή ταξακι κ σπιτι σου....
Αλλα 'οοοοοχι...'
σπαστηκε η 'πριγκίπισσα'... ηθελε ο σοφερ της να την παει σπιτι....!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking:
Σε παρακαλώ...έπρεπε να είναι τζέντλμαν.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ερι μην ανησυχεις πταισμα ειναι πια η διευκόλυνση
Να στειλεις καλούς καυλιάρηδες στη μικρη μονο
αναμενουμε και κριτικες

ανησυχω. Οταν αποφασιζει να γαμηθει βρισκει μικροτσουτσουνους, μαλακες χοντρους η καθεται και ασχολειται με ζαβα. Ενω η μαντοκα εχει βρει καποιον να της μαγειρεψει εχει βρει καποιον να λυσει τις ασκησεις και κανα δυο γκομενακια. Πιθανολογω οτι δεν εχει σωστη κριση . Και αν διαφωνεις να μου το πεις :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
ανησυχω. Οταν αποφασιζει να γαμηθει βρισκει μικροτσουτσουνους, μαλακες χοντρους η καθεται και ασχολειται με ζαβα. Ενω η μαντοκα εχει βρει καποιον να της μαγειρεψει εχει βρει καποιον να λυσει τις ασκησεις και κανα δυο γκομενακια. Πιθανολογω οτι δεν εχει σωστη κριση . Και αν διαφωνεις να μου το πεις :grin:

δ. Μαντέκα = κ. Πουστολέρας  :)

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.770
Πόντοι
5.595
Αν τον είχε, δε σου λέω πολύ, καμιά εικοσαριά ποντάκια, δε θα την πείραζε που δεν την πήγε σπίτι  :2funny:
Α καλα... αμα την ειχε 20ποντους... θα πηγαινε αυτη να το παρει να τον παει βολτα... με το δικο της αμαξι....!!! :grin: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom