Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
που εμαθες και συ μωρε την Γλυκατζη-Αρβελερ να πουμε
σιγα να πουμε δηλαδη μου θες κιολας να απαντησω και με τροπους και επειπεδο στον καθε πικραμενο ποσο μαλλον σε μια τσουλαρα γυναικα
ε φιλοσοφε στο bourdela.com ηρθες να γραψεις και συ και γω οχι σε κανα site με γνωσεις φιλοσοφια και μορφωση
μπουρδελα.com λεγεται το site
ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
το πιανεις το νοημα τωρα λογοτεχνη ;
το πηρες πρεφα αυτο ξεφτερι μου ....
ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
επιπλεον αν δεν εχεις γνωρισει καποιον μην κρινεις εκ των προτερων ας συναντηθουμε σε μια αλλη περισσταση με αλλου επιπεδου ανθρωπου απο αυτους τυπου nimertis και δεν συμμαζευται και ελα μετα να με κατακρινεις για το επιπεδο μου
κακα τα ψεμματα φιλε μου σε ενα site που λεγεται μπουρδελα ααπο τον οποιονδηποτε τον πιο εξυπνο μεχρι και το πιο στουρναρι αυτου του κοσμου ολοι θα εχουν το ιδιο επιπεδο γλωσσας .. το μπουρδελοεπιπεδο

λες μεγαλες και αδυσωπητες αληθειες. Εχεις σκεφτει να κατεβασεις συνδυασμο σε εκλογες? Επισης η erinal γουσταρει και φτιαχνεται με την αγριαδα και την αντριλα που αποπνεεις. Σκεψου το να της στειλεις κανα pm. Πες της πως εισαι οδοντιατρος και μιλα της για Εξαρχεια και σκυλους. Δε τη βλεπεις που σε λεει κλωνο της? ΕΙσαι το αλλο της μισο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
λες μεγαλες και αδυσωπητες αληθειες. Εχεις σκεφτει να κατεβασεις συνδυασμο σε εκλογες? Επεισης η erinal γουσταρει και φτιαχνεται με την αγριαδα και την αντριλα που αποπνεεις. Σκεψου το να της στειλεις κανα pm. Πες της πως εισαι οδοντιατρος και μιλα της για Εξαρχεια και σκυλους. Δε τη βλεπεις που σε λεει κλωνο της? ΕΙσαι το αλλο της μισο.
Και για χεσιμο σε ταφους τύπε  :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
μαλακα σε ειπα και ακομα δεν το χεις χωνεψει :2funny:
Μπα, τωρα δεν με πληγωνεις πια. Βρηκα αλλη.
Παιξε το μουνακι σου με την φωτο του Μπολντη και τα ποσταρισματα του Κωστα.

Επισκέπτης
Και για χεσιμο σε ταφους τύπε  :2funny: :2funny: :2funny:

παλι πεταχτηκε αυτη η ομοφυλοφυλη νιφιτσα ο αλεκουκος

δε σου ειπαν μωρη να στομωνεις καλα το αγγουρι τα βραδια ετσι ωστε να παιρνει το καταλληλο σχημα και να μην πονας;
λεγε μωρη μην κρατας το κοινο σου σε αγωνια !

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96
κάλιο 10 και στο σπρωξιμο  :fuck1: παρά 19 και στο χέρι  :jerking: :jerking:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166

δε σου ειπαν μωρη να στομωνεις καλα το αγγουρι τα βραδια ετσι ωστε να παιρνει το καταλληλο σχημα και να μην πονας;
παντως νομιζω οτι αυτο που εκανε η πηγαδομουνα ειναι πολυ χειροτερο απο την χαφτομουνιαση του αλεξ :grin:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

ολο τον βριζεις αλλα απο δω το φερνεις απο κει το πας αλεκουκο τον λες. Μηπως τελικα εισαι ντιγκινταγκας? Γιατι δε βλεπω να κανεις παιχνιδι με την erinal κι ολο γυρω απο τον "αλεκουκο" γυρνας σα μελισσουλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Απολυτα κατανοητος ο πονος σου τύπε.
Μεινε ησυχος, θα την μαλωσω που σου φερθηκε ετσι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ολο τον βριζεις αλλα απο δω το φερνεις απο κει το πας αλεκουκο τον λες. Μηπως τελικα εισαι ντιγκινταγκας? Γιατι δε βλεπω να κανεις παιχνιδι με την erinal κι ολο γυρω απο τον "αλεκουκο" γυρνας σα μελισσουλα
Μην τυχον και τον κανετε να φυγει, τετοια διασκεδαση πού θα ξαναβρουμε?

Επισκέπτης
λες μεγαλες και αδυσωπητες αληθειες. Εχεις σκεφτει να κατεβασεις συνδυασμο σε εκλογες? Επισης η erinal γουσταρει και φτιαχνεται με την αγριαδα και την αντριλα που αποπνεεις. Σκεψου το να της στειλεις κανα pm. Πες της πως εισαι οδοντιατρος και μιλα της για Εξαρχεια και σκυλους. Δε τη βλεπεις που σε λεει κλωνο της? ΕΙσαι το αλλο της μισο.

δε μου λες ρε φιλε επειδη εσυ πολυ φιλοσοφος μας προεκυψες
και ξερεις τι ειδους φιλοσοφιες λενε αυτοι που τις αραδειαζουν με αυτοπεποιθηση στο μπουρδελα.com ;
φιλοσοφιες των γλουτιαιων περιοχων..
Μηπως λεω μηπως να κατεβαινες εσυ στις εκλογες; γιατι ολο κατι τετοιοι σαν και σενα ειναι στα πολιτικα δρωμενα (βλ. πως καταντησε η χωρα μας
οσο για την/τον erinal (δεν ξερω καν τι) ειναι μπορει να μου εξηγησει καποιος εστω λιγο normal απο που προεκυψε αυτη η καραμελα οτι ειμαι κλωνος και ολες αυτεσ οι παπαριες που λεγονται ;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

αν δεν βλεπεις να βάλεις γυαλιά  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom