που εμαθες και συ μωρε την Γλυκατζη-Αρβελερ να πουμε
σιγα να πουμε δηλαδη μου θες κιολας να απαντησω και με τροπους και επειπεδο στον καθε πικραμενο ποσο μαλλον σε μια τσουλαρα γυναικα
ε φιλοσοφε στο bourdela.com ηρθες να γραψεις και συ και γω οχι σε κανα site με γνωσεις φιλοσοφια και μορφωση
μπουρδελα.com λεγεται το site
ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
το πιανεις το νοημα τωρα λογοτεχνη ;
το πηρες πρεφα αυτο ξεφτερι μου ....
ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
επιπλεον αν δεν εχεις γνωρισει καποιον μην κρινεις εκ των προτερων ας συναντηθουμε σε μια αλλη περισσταση με αλλου επιπεδου ανθρωπου απο αυτους τυπου nimertis και δεν συμμαζευται και ελα μετα να με κατακρινεις για το επιπεδο μου
κακα τα ψεμματα φιλε μου σε ενα site που λεγεται μπουρδελα ααπο τον οποιονδηποτε τον πιο εξυπνο μεχρι και το πιο στουρναρι αυτου του κοσμου ολοι θα εχουν το ιδιο επιπεδο γλωσσας .. το μπουρδελοεπιπεδο
λες μεγαλες και αδυσωπητες αληθειες. Εχεις σκεφτει να κατεβασεις συνδυασμο σε εκλογες? Επισης η erinal γουσταρει και φτιαχνεται με την αγριαδα και την αντριλα που αποπνεεις. Σκεψου το να της στειλεις κανα pm. Πες της πως εισαι οδοντιατρος και μιλα της για Εξαρχεια και σκυλους. Δε τη βλεπεις που σε λεει κλωνο της? ΕΙσαι το αλλο της μισο.