ΜΟΝΟ κωλο ΜΟΝΟ κωλο λεμε
και απαξιωση. Μη ξεχνας την απαξιωση.
ΜΟΝΟ κωλο ΜΟΝΟ κωλο λεμε
Υγρη απαξιωση που λεει και ο Λοπεζ?και απαξιωση. Μη ξεχνας την απαξιωση.
αυτα ειναι βιτσια και χρεωνονται παραπανω ...δε ξερω αν θα φτασει το κομποδεμα τουΥγρη απαξιωση που λεει και ο Λοπεζ?
Ρε μην τον δουλευετε τον ανθρωπο, δειξτε λιγη κατανοηση στον καημο του.
ο τυπος ειναι ο μικροτσουτσουνος ο περι ου ο λογος. σας ειπα οτι ταγραψε η αλλη για να τα δει μελος. εσκασε ο τυπος και ανεσυρε τον κλωνο του να πει το δικιο του.
ολο μπουρδες.ο κλωνος μου μελος και μαλιστα μικτοτσουτσουνο.ο κλωνος μου την εχει Να, μετα συγχωρησεως
Πες τα ανθρωπα ... φαινεσαι απο μακρυα εσυ τι Γλυκατζη-Αρβελερ εισαι, αστη την αλλη να σκουζει
Λες τυπε?ο τυπος ειναι ο μικροτσουτσουνος ο περι ου ο λογος. σας ειπα οτι ταγραψε η αλλη για να τα δει μελος. εσκασε ο τυπος και ανεσυρε τον κλωνο του να πει το δικιο του.
τυπε ενα σου ζητω να μην φυγεις να γραφεις συχνα.που εμαθες και συ μωρε την Γλυκατζη-Αρβελερ να πουμε
σιγα να πουμε δηλαδη μου θες κιολας να απαντησω και με τροπους και επειπεδο στον καθε πικραμενο ποσο μαλλον σε μια τσουλαρα γυναικα
ε φιλοσοφε στο bourdela.com ηρθες να γραψεις και συ και γω οχι σε κανα site με γνωσεις φιλοσοφια και μορφωση
μπουρδελα.com λεγεται το site
ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
το πιανεις το νοημα τωρα λογοτεχνη ;
το πηρες πρεφα αυτο ξεφτερι μου ....
ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
επιπλεον αν δεν εχεις γνωρισει καποιον μην κρινεις εκ των προτερων ας συναντηθουμε σε μια αλλη περισσταση με αλλου επιπεδου ανθρωπου απο αυτους τυπου nimertis και δεν συμμαζευται και ελα μετα να με κατακρινεις για το επιπεδο μου
κακα τα ψεμματα φιλε μου σε ενα site που λεγεται μπουρδελα ααπο τον οποιονδηποτε τον πιο εξυπνο μεχρι και το πιο στουρναρι αυτου του κοσμου ολοι θα εχουν το ιδιο επιπεδο γλωσσας .. το μπουρδελοεπιπεδο
τυπε ενα σου ζητω να μην φυγεις να γραφεις συχνα.
που εμαθες και συ μωρε την Γλυκατζη-Αρβελερ να πουμε
σιγα να πουμε δηλαδη μου θες κιολας να απαντησω και με τροπους και επειπεδο στον καθε πικραμενο ποσο μαλλον σε μια τσουλαρα γυναικα
ε φιλοσοφε στο bourdela.com ηρθες να γραψεις και συ και γω οχι σε κανα site με γνωσεις φιλοσοφια και μορφωση
ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
επιπλεον αν δεν εχεις γνωρισει καποιον μην κρινεις εκ των προτερων
ας συναντηθουμε σε μια αλλη περισσταση με αλλου επιπεδου ανθρωπους απο αυτους τυπου nimertis και δεν συμμαζευται και ελα μετα να με κατακρινεις για το επιπεδο μου
κακα τα ψεμματα φιλε μου σε ενα site που λεγεται μπουρδελα ααπο τον οποιονδηποτε τον πιο εξυπνο μεχρι και το πιο στουρναρι αυτου του κοσμου ολοι θα εχουν το ιδιο επιπεδο γλωσσας .. το μπουρδελοεπιπεδο
ειναι μορφη τον παω με χιλια ;)Τα λέει τόσο ποιητικά, ε;
που εμαθες και συ μωρε την Γλυκατζη-Αρβελερ να πουμε
ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
επιπλεον αν δεν εχεις γνωρισει καποιον μην κρινεις εκ των προτερων ας συναντηθουμε σε μια αλλη περισσταση με αλλου επιπεδου ανθρωπου απο αυτους τυπου nimertis και δεν συμμαζευται και ελα μετα να με κατακρινεις για το επιπεδο μου
Τύπε καλα τα λεει ο Εκτορ Λοπεζ? Εισαι ο πρωην της Nimertis?που εμαθες και συ μωρε την Γλυκατζη-Αρβελερ να πουμε
ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
επιπλεον αν δεν εχεις γνωρισει καποιον μην κρινεις εκ των προτερων
ας συναντηθουμε σε μια αλλη περισσταση με αλλου επιπεδου ανθρωπους απο αυτους τυπου nimertis και δεν συμμαζευται και ελα μετα να με κατακρινεις για το επιπεδο μου
τον στηριζεις;λιρα εκατο
Λες τυπε?
τον κωσταποιονα
Με ειπες αγριο αγορι?ο τεμπΤ δεν ειναι λογοτεχνης ειναι κομμωτης και του αρεσουν τα ξινα. μην σκας εχει μεγαλη ζηλια που η νιμερτης τραβαει τα αγρια αγορια..
Τοτε να εκφρασω την συμπονια μου στον ανθρωπο τύπε, γιατι η συγκεκριμενη ειναι πολυ καλο κομματι.λιρα εκατο
τον στηριζεις;