alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τελικα εχω ταλεντο να κανω ερωτησεις που δεν θελουν οι ερωτωμενοι να απαντουν...νομιζω i made my point που θα ελεγε και ο φπ
Τελικα εχω ταλεντο να κανω ερωτησεις που δεν θελουν οι ερωτωμενοι να απαντουν...νομιζω i made my point που θα ελεγε και ο φπ
δικηγοροςΤελικα εχω ταλεντο να κανω ερωτησεις που δεν θελουν οι ερωτωμενοι να απαντουν...
-αλεκουκοςδικηγορος
Τελικα εχω ταλεντο να κανω ερωτησεις που δεν θελουν οι ερωτωμενοι να απαντουν...
ελα ρε τυπε δωσε πονο καργαποσα πληρωσες ρε πουστρακι αλεκουκο για να γαμησεις αυτο το σιχαμενο πορνιδιο σου την nimertis ;
κοιτα εγω εχω ενα αλφα κομποδεμα αυτη τη στιγμη και οφειλω να πληροφορησω την εν λογω πουτανα
οτι για ενα τετοιο τσουλακι μπορει και να εδινα ενα καλο ποσο αλλα πριν φυγω για εξωτερικο φυσικα..
εξαλλου ειναι τοσο πουτανα που ανετα θα κατσει σε καποιον με μια καλη προσφορα ειτε ειναι μικροψωλης ειτε μεγαλοψωλης ειτε αγγουροπνιχτης σαν και σενα
ακους εκει η τελειωμενη να καθεται να κριτικαρει την ορθογραφια και τον τροπο εκφρασης εμενα (θα μου πεις που ξερει αυτη η αδαης αυτη η ασχετη τι γνωσεις εχω εγω)
αμα σταξει κανεις το χιλιαρικο εκφυλοπουτανο μου καλο nimertis ολους ανω των 80 ποντων θα τους βλεπεις ε ;
σε λεω nimertis παντα ειχα μια φαντασιωση να γαμησω και συγκεκριμενα να ξεκωλιασω μια εκφυλη πουτανα που βριζει ανελεητα τους αντρες ακομα και μια τετοια τελειωμενη που τολμαει να τους λεει και μικροτσουτσουνους
λεει τιποτα εσυ που το δοκιμασες το τσουλι του απωπατου η μετριοτατη;
ποσα πληρωσες ρε πουστρακι αλεκουκο για να γαμησεις αυτο το σιχαμενο πορνιδιο σου την nimertis ;
κοιτα εγω εχω ενα αλφα κομποδεμα αυτη τη στιγμη και οφειλω να πληροφορησω την εν λογω πουτανα
οτι για ενα τετοιο τσουλακι μπορει και να εδινα ενα καλο ποσο αλλα πριν φυγω για εξωτερικο φυσικα..
εξαλλου ειναι τοσο πουτανα που ανετα θα κατσει σε καποιον με μια καλη προσφορα ειτε ειναι μικροψωλης ειτε μεγαλοψωλης ειτε αγγουροπνιχτης σαν και σενα
ακους εκει η τελειωμενη να καθεται να κριτικαρει την ορθογραφια και τον τροπο εκφρασης (θα μου πεις που ξερει αυτη η αδαης αυτη η ασχετη τι γνωσεις εχω εγω)
αμα σταξει κανεις το χιλιαρικο εκφυλοπουτανο μου καλο nimertis ολους ανω των 80 ποντων θα τους βλεπεις ε ;
σε λεω nimertis παντα ειχα μια φαντασιωση να γαμησω και συγκεκριμενα να ξεκωλιασω μια εκφυλη πουτανα που βριζει ανελεητα τους αντρες ακομα και μια τετοια τελειωμενη που τολμαει να τους λεει και μικροτσουτσουνους
λεει τιποτα εσυ που το δοκιμασες το τσουλι του απωπατου η μετριοτατη;
εμαθες οτι σε λεγανε κλωνο της εριναλ ετσι;δινω δινω
(θα μου πεις που ξερει αυτη η αδαης αυτη η ασχετη τι γνωσεις εχω εγω)
πολυ βριζω ρε πουστικ
Πες τα ανθρωπα ... φαινεσαι απο μακρυα εσυ τι Γλυκατζη-Αρβελερ εισαι, αστη την αλλη να σκουζει
Φαντασου να αξιζε κιολας τι θα ελεγες...συγνωμη κιολας φιλε αλλα τους συγκεκριμενους δυο , τον αλεκουκο και αυτο το ανεκδιηγητο τσολι την nimertis ουτε να τους βρισεις δεν αξιζει ....
Τύπε γουστάρεις nimertis, για αυτό και όλο το νταβαντούρι;
Τύπε γουστάρεις nimertis, για αυτό και όλο το νταβαντούρι;
ΜΟΝΟ κωλο ΜΟΝΟ κωλο λεμεδεν μπορω να πω οτι γουσταρω κιολας
πιο πολυ ενα σαπισμα πρεπει να φαει για το υπεροπτικο και δηθεν υφακι της αλλα και για αυτες τις μαλακιες με τις μικροτσουτσουνιες που ελεγε
κατα τα αλλα υβριστικη και προκλητικη ειναι οποτε δεν ειναι και ασχημη για μια ωραια φαντασιωση ....
Ρε μην τον δουλευετε τον ανθρωπο, δειξτε λιγη κατανοηση στον καημο του.Προφανως , θα πουλησε και χρυσαφικά για να μαζεψει χιλιαρικακι.
συγνωμη κιολας φιλε αλλα τους συγκεκριμενους δυο , τον αλεκουκο και αυτο το ανεκδιηγητο τσολι την nimertis ουτε να τους βρισεις δεν αξιζει ....
μετα ναι εχεις δικιοκαι απαξιωση. Μη ξεχνας την απαξιωση.