alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ξερεις οτι η Βιολεττα ηταν εδω παλι ως τις 9 το βραδυ ε?γιατι να μην χαιρομαι;
Ξερεις οτι η Βιολεττα ηταν εδω παλι ως τις 9 το βραδυ ε?γιατι να μην χαιρομαι;
ολο τον βριζεις αλλα απο δω το φερνεις απο κει το πας αλεκουκο τον λες. Μηπως τελικα εισαι ντιγκινταγκας? Γιατι δε βλεπω να κανεις παιχνιδι με την erinal κι ολο γυρω απο τον "αλεκουκο" γυρνας σα μελισσουλα
Θα σου ελεγα απο πού ειναι, αλλά δεν πρεπει να βγαζουμε προσωπικα δεδομενα.Η Μάντυ από Τριγγέτα είναι ;
Πώς δεν εχει δουλεια ρε, σε καποια οντισιον δεν εχει να παει?οτι Αλεκουκο σε λεει μονο ο Παπατρολης και σε συνδιασμο οτι ο Παπατρολης λειπει σημερα το βραδυ ( εννοειτε οτι δεν εχει δουλεια ) δεν σε βαζει σε σκεψεις .....
Ειναι και ζηλιαρα ο Παπατρολ
οτι Αλεκουκο σε λεει μονο ο Παπατρολης και σε συνδιασμο οτι ο Παπατρολης λειπει σημερα το βραδυ ( εννοειτε οτι δεν εχει δουλεια ) δεν σε βαζει σε σκεψεις .....
Ειναι και ζηλιαρα ο Παπατρολ
Πώς δεν εχει δουλεια ρε, σε καποια οντισιον δεν εχει να παει?
ολα καλα αλλα λειπει η νιμ
πρωτον δεν ειμαι πουστης
δευτερον εσυ TempT μηπως εισαι που λεμε ο ανθρωπος που μπαινει στον πειρασμο εξ'ου και το tempt(ation) να λεει ολο μαλάκιες και να υποστηριζει πουστρακια (βλ. αλεκουκος) ;
τριτον γιατι να κατσω να κανω παιχνιδι με αυτον/αυτην τον/την eirinal ρε παπαρα που κολλαει αυτο; (και αμα ειναι κανεναν fake profil που εφτιαξε καμια καραπουσταρα σαν τον αλεκο που ξερω εγω ; (αμα θελει ας ερθει να μου κανει απο μονη της και πιστεψε εγω γατα ειμαι... για ποτε θα καταλαβω αν ειναι fake ι οχι χαμπαρι δεν θα παρεις ουτε εσυ πολιτικε του site
ναι να την ενημερωσεις οτι πρεπει να απολογηθειΤην ηθελες κατι? Θελεις να την ενημερωσω να μπει?
Την ηθελες κατι? Θελεις να την ενημερωσω να μπει?ολα καλα αλλα λειπει η νιμ
γιατι;δες καλύτερα λίγο τηλεόραση μαν θα ωφεληθείς ;)
ολα καλα αλλα λειπει η νιμ
τι πουσταριο ειναι αυτο το παιδι
Α για το βρισιδι στον TempT επιασε φαγουρα τις ωοθηκες σου ε?γιατι μιλας ετσι στον ΤεμπΤ ; εμεις εδω τον εχουμε κατι σαν γκουρου κάτι σαν τον εμινεμ του σαιτ.
μαλακα θλιβερο. 3 νταν στο πουστερλε εχει
αμα θελει ας ερθει να μου κανει απο μονη της και πιστεψε εγω γατα ειμαι