Νέα

Μικρό μόριο δέκα εκατοστών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ολο τον βριζεις αλλα απο δω το φερνεις απο κει το πας αλεκουκο τον λες. Μηπως τελικα εισαι ντιγκινταγκας? Γιατι δε βλεπω να κανεις παιχνιδι με την erinal κι ολο γυρω απο τον "αλεκουκο" γυρνας σα μελισσουλα

πρωτον    δεν ειμαι πουστης
δευτερον   εσυ TempT μηπως εισαι που λεμε ο ανθρωπος που μπαινει στον πειρασμο εξ'ου και το tempt(ation) να λεει ολο μαλάκιες και να υποστηριζει πουστρακια (βλ. αλεκουκος) ;
τριτον γιατι να κατσω να κανω παιχνιδι με αυτον/αυτην τον/την eirinal ρε παπαρα που κολλαει αυτο; (και αμα ειναι κανεναν fake profil που εφτιαξε καμια καραπουσταρα σαν τον αλεκο που ξερω εγω ; (αμα θελει ας ερθει να μου κανει απο μονη της και πιστεψε εγω γατα ειμαι... για ποτε θα καταλαβω αν ειναι fake ι οχι χαμπαρι δεν θα παρεις ουτε εσυ πολιτικε του site

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
οτι Αλεκουκο σε λεει μονο ο Παπατρολης και σε συνδιασμο οτι ο Παπατρολης λειπει σημερα το βραδυ ( εννοειτε οτι δεν εχει δουλεια ) δεν σε βαζει σε σκεψεις .....

Ειναι και ζηλιαρα ο Παπατρολ
Πώς δεν εχει δουλεια ρε, σε καποια οντισιον δεν εχει να παει?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οτι Αλεκουκο σε λεει μονο ο Παπατρολης και σε συνδιασμο οτι ο Παπατρολης λειπει σημερα το βραδυ ( εννοειτε οτι δεν εχει δουλεια ) δεν σε βαζει σε σκεψεις .....

Ειναι και ζηλιαρα ο Παπατρολ

τι πουσταριο ειναι αυτο το παιδι

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
ολα καλα αλλα λειπει η νιμ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πρωτον    δεν ειμαι πουστης
δευτερον   εσυ TempT μηπως εισαι που λεμε ο ανθρωπος που μπαινει στον πειρασμο εξ'ου και το tempt(ation) να λεει ολο μαλάκιες και να υποστηριζει πουστρακια (βλ. αλεκουκος) ;
τριτον γιατι να κατσω να κανω παιχνιδι με αυτον/αυτην τον/την eirinal ρε παπαρα που κολλαει αυτο; (και αμα ειναι κανεναν fake profil που εφτιαξε καμια καραπουσταρα σαν τον αλεκο που ξερω εγω ; (αμα θελει ας ερθει να μου κανει απο μονη της και πιστεψε εγω γατα ειμαι... για ποτε θα καταλαβω αν ειναι fake ι οχι χαμπαρι δεν θα παρεις ουτε εσυ πολιτικε του site

γιατι μιλας ετσι στον ΤεμπΤ ; εμεις εδω τον εχουμε κατι σαν γκουρου κάτι σαν τον εμινεμ του σαιτ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
γιατι μιλας ετσι στον ΤεμπΤ ; εμεις εδω τον εχουμε κατι σαν γκουρου κάτι σαν τον εμινεμ του σαιτ.
Α για το βρισιδι στον TempT επιασε φαγουρα τις ωοθηκες σου ε?
Για μενα δεκαρα δεν δινεις.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
μπηκε ο γιδοβοσκος.Θα δουμε και την πηγαδα; :grin:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
αμα θελει ας ερθει να μου κανει απο μονη της και πιστεψε εγω γατα ειμαι

καλα το εισαι γατα με πεταλα ειναι πασιφανες, ολοι αυτο λεμε. Και μεγαλοτσουτσουνος επισης.

Αλλα στο να περιμενεις να ερθει η γυναικα να στην πεσει σε βρισκω λαθος. Δε συμβαδιζει με αυτα που λες περι σκληρων μεγαλοτσουτσουνων αρσενικων που δε σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους. Αλλα απο κει και περα, οτι θες κανεις, εγω ειπα να σας βοηθησω γιατι ειναι κι αυτη ντροπαλουλα, εισαι και συ μπρουταλ αγορι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom