Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.327
- Πόντοι
- 12.756
μαλακα θλιβερο. 3 νταν στο πουστερλε εχει
μαλακα θλιβερο. 3 νταν στο πουστερλε εχει
γιατι μιλας ετσι στον ΤεμπΤ ; εμεις εδω τον εχουμε κατι σαν γκουρου κάτι σαν τον εμινεμ του σαιτ.
ρε ποιος εισαιδεν μιλαω ασχημα στον TempT απλα απορω πως σιγονταρει αυτο το καραπουσταριο στα μυαλα ,
τον γαμια τελειωμενων κορασιδων του κολου σαν την nimertis , τον ανθρωπο που αμα θελει να χεσει η nimertis πρωτα αυτον θα παρει τηλεφωνο να του ζητησει την αδεια, τον ανθρωπο που θα παρει αμα θελει η nimertis να ενημερωθει αν την βριζουν στο forum τον ενα και μοναδικο αλεκουκο
ναι αλλα αυτος καπου καπου στροφαρει, τουτος δω ουτε με μανιβελαμαλακα θλιβερο. 3 νταν στο πουστερλε εχει
(αμα θελει ας ερθει να μου κανει απο μονη της
σου κανει ζουζουνοζηλιες, μη λυγιζεις, κερνα την απαξιωση
Eγω Μάντυ τι ειμαι?
Θα σου ελεγα απο πού ειναι, αλλά δεν πρεπει να βγαζουμε προσωπικα δεδομενα.
σου κανει ζουζουνοζηλιες, μη λυγιζεις, κερνα την απαξιωσηΓια μενα δεκαρα δεν δινεις.
Την αγαπας ακομη ρε τύπε?δεν μιλαω ασχημα στον TempT απλα απορω πως σιγονταρει αυτο το καραπουσταριο στα μυαλα ,
τον γαμια τελειωμενων κορασιδων του κολου σαν την nimertis , τον ανθρωπο που αμα θελει να χεσει η nimertis πρωτα αυτον θα παρει τηλεφωνο να του ζητησει την αδεια, τον ανθρωπο που θα παρει αμα θελει η nimertis να ενημερωθει αν την βριζουν στο forum τον ενα και μοναδικο αλεκουκο
ναι αλλα αυτος καπου καπου στροφαρει, τουτος δω ουτε με μανιβελα
Ναι, ναι, κάνε την εκπληκτη.
σου κανει ζουζουνοζηλιες, μη λυγιζεις, κερνα την απαξιωση
Ναι, ναι, κάνε την εκπληκτη.
δεν μιλαω ασχημα στον TempT απλα απορω πως σιγονταρει αυτο το καραπουσταριο στα μυαλα ,
τυπε τσουτσουναρε καλα κανεις και τον μισεις. τις παει και τις φερνει αυτος ειναι χαφτομουνης.
και συ παντως ΤempT φαινεσαι μεγαλο μυαλο ...
μου φαινεται οτι απο τρελη σε τρελη διανοια πεφτουμε σιγα σιγα