Μάλλον σωστό σε βρίσκω.To να δείξεις οτι ενδιαφερεσαι μάλιστα, να το κάνεις και να μη το παρατήσεις με τη μια. Τωρα, αν φας κανονικη χυλοπιτα με αριθμο πρωτοκόλλου, μαζεύεις το κουβαδακι και πας σε άλλη παραλία. Δεν κατάλαβα, θα τρέχεις απο πισω να κανεις τη ντιβα να νομιζει οτι ειναι η Νικολ Κιντμαν? Ε όχι ρε παίδες. Γιατι, για να υποφερουν κι άλλοι δεκα μετα? Η "για να σου κάνει τη χαρη" κάποτε και να αισθανεσαι καραγκιοζης μια ζωή?
Να σεβομαστε τον εαυτο μας και την προσωπικοτητα μας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μετά από την απόρριψη, τι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Altinho
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 42
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kapoios_
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μετά τον χυλό τι κάνουμε ??
Υπάρχουν δύο σχολές, δύο οπτικές γωνίες, σεβαστότατες και οι δύο.
Η πρώτη λέει: «μην τρέχεις ποτέ πίσω από μια γυναίκα ή ένα λεωφορείο γιατί πάντα ακολουθεί ένα άλλο». Συμφωνώ απόλυτα αλλά τι γίνεται εάν εσύ θες να πάρεις το 235 και μόνο αυτό γιατί αυτό θα σε πάει στο Νέο Ζωγράφου;; δεν λέω, υπάρχουν και άλλοι προορισμοί …. αλλά είπαμε, θέλουμε Ν. Ζωγράφου !!
Άσε που είναι και ένα άλλοθι πολλές φορές για να την πουλέψεις
Η δεύτερη λέει «με το πίτσι πίτσι το ψήνεις το κορίτσι» ή αλλιώς «λέγε λέγε το κοπέλι κάνει την κυρά και θέλει». Κοινώς δεν εγκαταλείπουμε ποτέ την προσπάθεια και δεν το βάζουμε στα πόδια. Είναι πετυχημένη τακτική γιατί οι γυναίκες γοητεύονται πολύ από κάποιον που τις θέλει πολύ. Άσε που επειδή τις βαράει η γνωστή μαλακία στον εγκέφαλο φοβούνται μην και τις πάρεις για εύκολες ή θέλουν να σου ψήσουν το ψάρι στα χείλη για να σε δοκιμάσουν.
Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι κατά πόσο μια σχέση που ξεκινάει έτσι, επειδή πιθανώς της ζάλισες τον έρωτα ή επειδή πιθανώς σκέφτεται ότι αφού σε χυλοπίτωσε και δεν βρήκε κάτι πιο αξιόλογο σου λέει «από το τίποτα καλύτερα με αυτόν». Έχει μέλλον και είναι βιώσιμη μια τέτοια σχέση ή είναι προϊόν συμβιβασμού;. Γιατί εμείς οι μπουρδελιάρηδες ή στουντιάκηδες το θέμα του sex το έχουμε λύσει. Αυτό που ψάχνουμε είναι η μόνιμη σχέση και η συντροφικότητα.
Εγώ είμαι υπέρ της δεύτερης τακτικής, αυτό όμως που σκέφτομαι είναι κατά πόσο μπορεί να προκύψει κάτι σοβαρό μέσα από μια τέτοια κατάσταση …
Εσείς;;
Y.Γ. Εξυπακούεται ότι το ερώτημα απευθύνεται σε άτομα που δεν κωλώνουν να την πέσουν, δεν φοβούνται την απόρριψη και δεν πάνε μόνο στα σίγουρα ..πέσιμο μέσω του γνωστού, της γνωστής, ω γνωστέ κοκ)
Πας για άλλα φίλε. Στα παπάρια σου! Χαμός γίνεται έξω, δεν το έχεις πάρει πρέφα?
Επισκέπτης
Λοιπόν φιλαράκι άκου να σου πω κάτι σαν (υποθέτω) μεγαλύτερος.
Έχω φάει κι έχω φάει απορρίψεις στη ζωή μου και κανα δυό απ'αυτές μετά από σχέση με καψούρα και τα σχετικά.
Δεν κοίταξα πίσω ούτε στιγμή με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να γνωρίσω τη μετέπειτα γυναίκα μου η οποία στάθηκε δίπλα μου βράχος σε πραγματικά δύσκολες φάσεις.
Έχω τώρα δύο κουκλάρες κόρες που είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί.
Κάποια στιγμή που συνάντησα τυχαία κάποια απ'αυτές που με είχαν απορρίψει αυτή μου είπε και καλά ότι είχε μετανιώσει πικρά και δεν έπρεπε να με είχε αφήσει. Εγώ πάλι την ευχαρίστησα που με είχε απορρίψει γιατί αν δεν το είχε κάνει δε θα είχα αυτά που έχω τώρα!
Και το εννοούσα 100%.
Μη μασάς και μην κοιτάς πίσω.(Ούτε καν κλεφτή ματιά!)
Έχω φάει κι έχω φάει απορρίψεις στη ζωή μου και κανα δυό απ'αυτές μετά από σχέση με καψούρα και τα σχετικά.
Δεν κοίταξα πίσω ούτε στιγμή με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να γνωρίσω τη μετέπειτα γυναίκα μου η οποία στάθηκε δίπλα μου βράχος σε πραγματικά δύσκολες φάσεις.
Κάποια στιγμή που συνάντησα τυχαία κάποια απ'αυτές που με είχαν απορρίψει αυτή μου είπε και καλά ότι είχε μετανιώσει πικρά και δεν έπρεπε να με είχε αφήσει. Εγώ πάλι την ευχαρίστησα που με είχε απορρίψει γιατί αν δεν το είχε κάνει δε θα είχα αυτά που έχω τώρα!
Και το εννοούσα 100%.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Λοιπόν φιλαράκι άκου να σου πω κάτι σαν (υποθέτω) μεγαλύτερος.
Και το εννοούσα 100%.
Πολυ ΩΡΑΙΟΣ.........
+1...............
Απο την άλλη το υπόλοιπο 99% των χυλών που έχω φάει είναι οι καβατζό-πιτές. Δηλαδή, ρωτάω κάποια αν θέλει να βγούμε, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον μου για εκείνη για να εισπράξω μια αόριστη απάντηση τύπου "δεν ξέρω/μπορεί/θα σε πάρω τηλ/εχω να κάνω ...........(συμπληρώνετε ό,τι θέλετε)" που σημαίνει οτι δεν θέλει να πεί ένα ξεκάθαρο όχι, είτε γιατι μπορεί να ντρέπεται, είτε γιατι μπορεί να θέλει να κρατήσει καβάτζες σε περίπτώσεις που την κλάσουν οι δικοί της και θέλει παρέα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δείχνω πλήρη αδιαφορία και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να την ξαναρωτήσω.
δηλαδη ειστε τις αποψης οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση κοβουμε ακομα και τα τυπικα?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
δεν έχετε καταλάβει ότι από εδώ και στο εξής θα αρχίσουμε να ρίχνουμε σωρρηδόν χυλόπιτες καθώς θα καταφέρνουν να δένουν τον γαιδαρό τους μόνο λίγες σχετικά γυναίκες?...οι πολλές θα αρχίσουν το κυνήγι γιατί δεν τις παίρνει....
τις ελληνιδες για καποιο λογο τις παιρνει!! μιλαο για ηλικιες μεχρι 23 24 που ειτε την παλεβουν χωρις σεξ (γιαφτο ειναι και γινονται μαλακιζμενες) ειτε εχουν καποιους προην γκομενους, σημαθητες η οτιδιποτε και καλυπτονται στα μουλοχτα...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
τις ελληνιδες για καποιο λογο τις παιρνει!! μιλαο για ηλικιες μεχρι 23 24 που ειτε την παλεβουν χωρις σεξ (γιαφτο ειναι και γινονται μαλακιζμενες) ειτε εχουν καποιους προην γκομενους, σημαθητες η οτιδιποτε και καλυπτονται στα μουλοχτα...
Η ελληνιδα οπωs μπορει και κρυβει τιs πορδουλεs τηs, ετσι κρυβει και την καβλα τηs.....Εχει δει κανειs καμμια να κανει πριτσι-πριτσι????
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Πιστεύω ότι η ουσία εδώ είναι το ενδιαφέρον της άλλης πλευράς.
Αν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ενδιαφέρον τότε δεν αξίζει κατά την γνώμη μου να κυνηγάει κάποιος.
Ενας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη ρε παιδία.
έτσι ακριβώς είναι..άμα εξαλείφονταν και οι αγαπούληδες που κάνουν όλα τα χατήρια στις γκόμενες για να νιώσουν αρεστοί επειδή δεν έχουν προσωπικότητα,ψυχολογία και ενδεχομένως καί χαρακτήρα ανάλογο με τα λεφτά τους θα βλέπαμε εδώ και χρόνια την αλλαγή ενδιαφέροντος από τις γυναίκες.....
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Η ελληνιδα οπωs μπορει και κρυβει τιs πορδουλεs τηs, ετσι κρυβει και την καβλα τηs.....Εχει δει κανειs καμμια να κανει πριτσι-πριτσι????
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Οι αγαπουληδεs παντα θα υπαρχουνε....Ειναι το πρωτο σταδιο...Δεν γενηθηκε κανεναs με την γνωση και την πειρα.....Στην πορεια αλλαζειs μυαλα........Ουτε υπαρχει καποιο σχολειο....Μονο η ιδια η ζωη ειναι σχολειο.....Αν δεν παθειs δεν θα μαθειs........
Συνήθως οι ελληνίδες (άνω των 23 οι μικρές ειναι ρουκέτες στο κρεβάτι)
1) Κρατάνε τα πάντα μέσα τους για χρόνια ειναι πολύ εσωστρεφής δεν εκδηλώνουν τίποτα και όλα αυτά με τον καιρό γινονται ενα εσωστρεφές μίσος αδδιάλακτο για όλους και για όλα που δεν εκδηλώνετε παρα μόνο αν τους ζητήσεις κάτι. Βέβαια αν δεν τους ζητήσεις κάτι σε λένε αδερφή. Μετα απο κάποιο καιρό εχουν μεγάλες ανασφάλειες και θέλουν να κάνουν παιδί, έτσι παντρεύονται ενα φύτουκλα που έχει καλό λογαρασμό στην τράπεζα. Η συνέχεια ειναι γνωστή με κεράτωμα με αράπηδες κτλ κτλ
2) Έχουν κάποιο κρυφό κονέ με κάποιον παππού η κάποιον βρωμιάρη που τις γαμάει συχνά. Συνήθως οταν τους βλέπεις μαζί λές "ε όχι ρε δεν ειναι δυνατόν" και αμα τους δεις να γαμιούνται θα ειναι σαν επεισόδιο απο τα "Απίστευτα κι όμως αληθινά".
Αλλα σιγουρα τα ξέρετε ολοι σας αυτα
1) Κρατάνε τα πάντα μέσα τους για χρόνια ειναι πολύ εσωστρεφής δεν εκδηλώνουν τίποτα και όλα αυτά με τον καιρό γινονται ενα εσωστρεφές μίσος αδδιάλακτο για όλους και για όλα που δεν εκδηλώνετε παρα μόνο αν τους ζητήσεις κάτι. Βέβαια αν δεν τους ζητήσεις κάτι σε λένε αδερφή. Μετα απο κάποιο καιρό εχουν μεγάλες ανασφάλειες και θέλουν να κάνουν παιδί, έτσι παντρεύονται ενα φύτουκλα που έχει καλό λογαρασμό στην τράπεζα. Η συνέχεια ειναι γνωστή με κεράτωμα με αράπηδες κτλ κτλ
2) Έχουν κάποιο κρυφό κονέ με κάποιον παππού η κάποιον βρωμιάρη που τις γαμάει συχνά. Συνήθως οταν τους βλέπεις μαζί λές "ε όχι ρε δεν ειναι δυνατόν" και αμα τους δεις να γαμιούνται θα ειναι σαν επεισόδιο απο τα "Απίστευτα κι όμως αληθινά".
Αλλα σιγουρα τα ξέρετε ολοι σας αυτα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.326
- Πόντοι
- 22.785
Mετά την απόρριψη έρχεται η μαλακία συνήθως
Άκρως ..φιλοσοφημένο !!!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
η καλυτερη απαντησηΠας σε μια ποτάνα και ξεθυμαινεις....Βέβαια αποτελέσματα......
micaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2023
- Like
- 257
- Πόντοι
- 1
ε ναι ετσι ειναι ολες οι ελλεινιδες,αν θελουν βρισκουν γκομενο εδω και τωρα και μετα απο 14χρονια ακομα πιο καλα τα πραματα για αυτεςτις ελληνιδες για καποιο λογο τις παιρνει!! μιλαο για ηλικιες μεχρι 23 24 που ειτε την παλεβουν χωρις σεξ (γιαφτο ειναι και γινονται μαλακιζμενες) ειτε εχουν καποιους προην γκομενους, σημαθητες η οτιδιποτε και καλυπτονται στα μουλοχτα...
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.492
- Πόντοι
- 3.556
Το μεγαλείο του μπου είναι ότι μπορείς να απαντάς σε κάποιον 14 χρόνια μετά σα να μην πέρασε μια μέραε ναι ετσι ειναι ολες οι ελλεινιδες,αν θελουν βρισκουν γκομενο εδω και τωρα και μετα απο 14χρονια ακομα πιο καλα τα πραματα για αυτες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 424
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 134
- Εμφανίσεις