brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.888
- Πόντοι
- 2.606
Όχι τα είπαμε με μαρκήσιο σε πιεμ 100 τα εκατό πηδάγαμε την ίδιαΜαρία στο όνομα?
Όχι τα είπαμε με μαρκήσιο σε πιεμ 100 τα εκατό πηδάγαμε την ίδιαΜαρία στο όνομα?
Για την Φώνη θα λέτε..Όχι τα είπαμε με μαρκήσιο σε πιεμ 100 τα εκατό πηδάγαμε την ίδια
OxiΓια την Φώνη θα λέτε..
καθε φορα που ακους κυπρο σπευδεις να προστατευσεις και να υπερασπιστεις, πολλες φορες παραβλεποντας τα στραβα της κυπρου τα οποια παντα ειναι εξωφθαλμα. Δεν εισαι υποχρεωμενος να τους υποστηριζεις σε καθε θρεντ επειδη μενεις εκει τυπε, δεν νομιζω να σε απελασουν αμα παραδεχτεις και κανα δυο μαλακιες τους.Πουτσες μπλε.
Όσο τσουλα είναι μια κοπέλα από Κύπρο τόσο θα είναι από οποιαδήποτε μέρος της Ελλάδος.
Δεν έχει τίποτα αντιπροσωπευτικό αυτό το μέρος.
Οπότε άκυρο και όλο το νήμα αν από μερικά πουτανακια καταλήγει να χαρακτηρίζει κάποιος μία ολόκληρη περιοχή.
Άμα σου βάλω μια τάπα νομίζω θα σαλονάρεις καλά....Για την Φώνη θα λέτε..
Μας δουλεύει.
Τηρείς κι εσύ την παράδοση της πόλης;Ως Πατρινιά μια περηφάνεια την νιώθω!!!
Πάρτο αλλιώς γιατί θα βρεις τυπε.καθε φορα που ακους κυπρο σπευδεις να προστατευσεις και να υπερασπιστεις, πολλες φορες παραβλεποντας τα στραβα της κυπρου τα οποια παντα ειναι εξωφθαλμα. Δεν εισαι υποχρεωμενος να τους υποστηριζεις σε καθε θρεντ επειδη μενεις εκει τυπε, δεν νομιζω να σε απελασουν αμα παραδεχτεις και κανα δυο μαλακιες τους.
Στο δια ταυτα, πρωτον, το νημα και τετοια νηματα ανοιγονται κυριως για χαβαλε. Σιγα μην προωθησουμε τα αποτελεσματα στην ελληνικη στατιστικη αρχη. Αμα δεν εχεις ιχνος χιουμορ και καθε υπερβολη την παιρνεις τοις μετρητοις, προβλημα σου.
Δευτερον, αν απο "μερικα πουτανακια" οπως λες, καταληξει μια περιοχη να εχει τεραστιο ποσοστο των ψηφων, ακομα και σε ενα μικρο δειγμα οπως το δικο μας, τοτε οσο να ναι θα υπαρχει μια (εστω και μικρη) δοση αληθειας γιατι εκ των πραγματων δεν γινεται ολοι να ειναι τρελοι.
Τριτον, η κυπρος ειναι τιγκα στις συμπλεγματικες χωριατοπουλες με τεραστια ζηλια και ανταγωνισμο μεταξυ τους, οι οποιες μολις αποδεσμευτουν απο τις αλυσιδες της μικρης κοινωνιας που ζουνε, ως νεες και φρεσκιες φοιτητριες, ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, σε οποιο μερος κι αν πανε, με την πλειοψηφια τους να επιλεγει ειτε Αγγλια-Λονδινο (αν εχουν τα φραγκα), ειτε Αθηνα (και συγκεκριμενα με τεραστια προτιμηση στις περιοχες ζωγραφου/πανορμου/αμπελοκηπους/παγκρατι στις οποιες τους βλεπεις σε καθε στενομιας και δεν μπορει να κρυφτει η βλαχια τους).
Ρωτα οποιον φοιτητη θελεις, μιλα με οσες κυπριες γουσταρεις, δεν ξερω αν εσενα δεν σου καθεται καμια γιατι εισαι εντος εδρας, αλλα οι Κυπριες ειναι μεγαλες ψωλοαρπαχτρες και πανευκολες γκομενες ειδικα οταν τα πινουν, γιατι ολες μεγαλωσαν σε χωρια ή στις μικρες πολεις τους, και παντα τους ελλειπε και η ελευθερια επιλογων, και η ελευθερια ηθων (λογω μικρης κοινωνιας), και σε αντιθεση με τα χωρια της επαρχιας της ελλαδας η προσβαση στην υπολοιπη χωρα δεν ειναι τοσο ευκολη για να πεταγεσαι καθε σ/κ και σε αλλη μεγαλουπολη.
Λοιπον, χαλαρωσε και μην μας το παιζεις οτι δεν σηκωνεις μυγα στο σπαθι σου, στην κυπρο μενεις δεν μενεις στην ελβετια, οκ μαστορα; Θα μας βγαλεις και παρθενες τις κυπριες που πριν τα 20 τους μετρανε διψηφιες ψωλες απο ολες τις τρυπες. Αιντε
Η μία είναι μεγαλούπολη από μόνη της. Τα περί επαρχίας με χωριατοπουλες, που έγραψες, είναι μακριά από την πραγματικότητα. Μιλάς για την πεμπτη πολη στην Ελλάδα σε πληθυσμό. Καπου 170.000. Λίγο πιο πανω είναι το Ηράκλειο. Κάπου 180.000. Και οι δυο έχουν περισσότερο κόσμο από τον Πειραιά.ειναι 1.30 ωρα μακρια απο τις μεγαλουπολεις
Θα τον γαμησω αύριο την ψείρα που βγήκε στο γιακά δεν κατάλαβα τι έλεγε η πουταναΜας δουλεύει.
Τάκης Φώνης=πιο πούστης από τον Νύχτα
τυπε ο πειραιας ειναι μερος της αττικης. με ενα τραινο εχεις παει κεντρο σε 15 λεπτα, με το αμαξι σε 10. Αφηστε τις πιπες.Η μία είναι μεγαλούπολη από μόνη της. Τα περί επαρχίας με χωριατοπουλες, που έγραψες, είναι μακριά από την πραγματικότητα. Μιλάς για την πεμπτη πολη στην Ελλάδα σε πληθυσμό. Καπου 170.000. Λίγο πιο πανω είναι το Ηράκλειο. Κάπου 180.000. Και οι δυο έχουν περισσότερο κόσμο από τον Πειραιά.
Ειχα καποτε (φοιτητης Θεσσαλονικη) ελευθερη σχεση με Σερραια. Μου ειχε δωσει κλειδι και την περιμενα στο σπιτι της. Ερχεται, και ακολουθει ο παρακατω διαλογος:
Αυτη: Σορρυ που αργησα, περασα απο το σπιτι του Ν. (του πρωην της) να παρω κατι πραγματα
Εγω (χαμογελοντας): Φαινεσαι αναψοκοκκινιμενη. Σιγουρα πηδηχτηκατε
Αυτη (χαμογελοντας): Το καταλαβες ε;
Εγω: Καλα δε χορταινεις ποτε;
Αυτη: Χορταινεται ποτε αυτο ρε Τζορτζ;
Και ακολουθησε "γυρος διαπραγματευσεων"
Λ. Ναι σαι καλα οπου και να εισαι, δε θα σε ξεχασω ποτε. Ουτε και την συγκατοικο-ξαδερφη σου που μου ρχοτανε να κλαψω οταν την εβλεπα να κυκλοφορει στο σπιτι σχεδον με την κιλοτα και δε μπορουσα να την πηδηξω
Ασβέστη, τύπε, ασβέστη.Δεν ξέρω αν αυτό είναι ένα διεστραμμένο σενάριο μυθοπλασίας ενός cuck, όμως άντρας που θα του πει τέτοιο πράγμα η γκόμενα και δεν θα τη σπάσει στο ξύλο επιτόπου θα πρέπει να πέσει σε ένα λακκό με σκατά και να ψοφήσει μέσα σε αυτόν.
Και το Περιστέρι μέρος της Αττικής είναι. Αλλά έχει λιγότερους κατοίκους από το Βόλο. Από τον οποίο φτάνεις Λάρισα σε 40 λεπτά. Αν ξεκινήσεις με το αμαξι να πας Πειραιά-Κηφισια θα φτάσεις σε κανα διήμερο. Πιο άκυρο παράδειγμα απο αυτό με το μετρό και το αμάξι δε θα μπορούσες να βάλεις.τυπε ο πειραιας ειναι μερος της αττικης. με ενα τραινο εχεις παει κεντρο σε 15 λεπτα, με το αμαξι σε 10. Αφηστε τις πιπες.
180.000 κατοικοι μεγαλουπολη λεει
Και το Περιστέρι μέρος της Αττικής είναι. Αλλά έχει λιγότερους κατοίκους από το Βόλο. Από τον οποίο φτάνεις Λάρισα σε 40 λεπτά. Αν ξεκινήσεις με το αμαξι να πας Πειραιά-Κηφισια θα φτάσεις σε κανα διήμερο. Πιο άκυρο παράδειγμα απο αυτό με το μετρό και το αμάξι δε θα μπορούσες να βάλεις.
Ηρακλειο,Λάρισα, Βόλος, Γιάννενα είναι μεγαλουπόλεις και οχι χωριά και αν δεν το καταλαβαίνεις μάλλον το δικό σου κεφάλι πρέπει να βαράς στον τοίχο.
Δε σε πιάνω τύπε. Κάντα μου πιο λιανάΆμα σου βάλω μια τάπα νομίζω θα σαλονάρεις καλά....
Έλα ρε πρωτευουσιανε. Ελευσίνα μενω. Εσύ απο ποιο χωριό κατέβηκες ταγαρι μου να το παίξεις πρωτευουσιανος;
ελα καληνυχτα τυπε, τραβα στη μεγαλουπολη σου και ασε την αθηνα και τον πειραια για τους πρωτευουσιανους.
Μετα απορειτε γιατι κραζουμε τους επαρχιωτες
χφτου κωλοβλαχοι δεν εχετε δει πολη ουτε με κυαλια