Νέα

Μεγαλύτερες τσούλες/Καταγωγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eros82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πιο πουτανάκια

• Αθήνα

Ψήφοι: 20 8,6%
  • Θεσσαλονίκη

Ψήφοι: 23 9,9%
  • Πάτρα

Ψήφοι: 73 31,5%
  • Ιωαννινα

Ψήφοι: 3 1,3%
  • Καβάλα

Ψήφοι: 2 0,9%
  • Σέρρες

Ψήφοι: 51 22,0%
  • Κερκυρα

Ψήφοι: 4 1,7%
  • Κοζάνη

Ψήφοι: 4 1,7%
  • Λάρισα

Ψήφοι: 7 3,0%
  • Κύπρο

Ψήφοι: 20 8,6%
  • Νησί

Ψήφοι: 13 5,6%
  • Καλαμάτα

Ψήφοι: 12 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.882
Πόντοι
2.606
Αρπαγή σερραιας από μαγαζί Κυριακή μεσημέρι με μουσική κλπ πριν αρκετά χρόνια πιωμένοι και οι δυο κατευθείαν ξενοδοχείο μου λέει βάρα με καργιολη θέλω ξυλο την σάπισα στο ξύλο μου λέει βάρα με μπουνιές εκεί κολώσα σταμάτησα την επόμενη της λέω σε αμηχανία μήπως το παραέκανα εχθές μου λεει σιγά το ξύλο που μου ρίξες ρε μαλακα παρανοϊκή γκομενα μέτρια βέβαια σε εμφάνιση ένα 7αρι βαριά βαριά φτιαγμένη δεν την ξανά γαμησα εννοείται μην μπλέξω

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Παλιά είχα ακούσει και για Πτολεμαϊδα ότι έχει πολλές ψωλαρπάχτρες,δεν ξε΄ρω αν ισχύει
Ισχύει άνετα.
Έχει πολύ κόσμο η περιοχή από όλη την Ελλάδα.
Επειδή μένω Κοζάνη συνήθως απλά έχω ακούσει για εκεί.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Αρπαγή σερραιας από μαγαζί Κυριακή μεσημέρι με μουσική κλπ πριν αρκετά χρόνια πιωμένοι και οι δυο κατευθείαν ξενοδοχείο μου λέει βάρα με καργιολη θέλω ξυλο την σάπισα στο ξύλο μου λέει βάρα με μπουνιές εκεί κολώσα σταμάτησα την επόμενη της λέω σε αμηχανία μήπως το παραέκανα εχθές μου λεει σιγά το ξύλο που μου ρίξες ρε μαλακα παρανοϊκή γκομενα μέτρια βέβαια σε εμφάνιση ένα 7αρι βαριά βαριά φτιαγμένη δεν την ξανά γαμησα εννοείται μην μπλέξω
Ωχ ρε μαλάκα....
Μάσησες εσύ?

Μπας και ήταν νοσηλεύτρια,ξανθιά?

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.689
Πόντοι
456
Σέρρες και Κομοτηνή τσάμπα είναι το μουνί, λένε. Και επίσης... πάρε Σερραία να γαμαει η παρέα.

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.888
Πόντοι
726
Η μικρή μου εμπειρία μου λέει ότι στις ηλικίες 35 -45 (και παντρεμένες με ή χωρίς παιδιά) η Λαμία παίζει χωρίς ανταγωνισμό.
Τα τελευταία 10 χρόνια έχω ζήσει πολύ hardcore σκηνικά εκεί αλλά και Αθηνα από Λαμιώτισσες που ερχόντουσαν Αθηνα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Ειχα καποτε (φοιτητης Θεσσαλονικη) ελευθερη σχεση με Σερραια. Μου ειχε δωσει κλειδι και την περιμενα στο σπιτι της. Ερχεται, και ακολουθει ο παρακατω διαλογος:

Αυτη: Σορρυ που αργησα, περασα απο το σπιτι του Ν. (του πρωην της) να παρω κατι πραγματα

Εγω (χαμογελοντας): Φαινεσαι αναψοκοκκινιμενη. Σιγουρα πηδηχτηκατε

Αυτη (χαμογελοντας): Το καταλαβες ε;

Εγω: Καλα δε χορταινεις ποτε;

Αυτη: Χορταινεται ποτε αυτο ρε Τζορτζ;

Και ακολουθησε "γυρος διαπραγματευσεων" :fuck1:

Λ. Ναι σαι καλα οπου και να εισαι, δε θα σε ξεχασω ποτε. Ουτε και την συγκατοικο-ξαδερφη σου που μου ρχοτανε να κλαψω οταν την εβλεπα να κυκλοφορει στο σπιτι σχεδον με την κιλοτα και δε μπορουσα να την πηδηξω :cry:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Η μικρή μου εμπειρία μου λέει ότι στις ηλικίες 35 -45 (και παντρεμένες με ή χωρίς παιδιά) η Λαμία παίζει χωρίς ανταγωνισμό.
Τα τελευταία 10 χρόνια έχω ζήσει πολύ hardcore σκηνικά εκεί αλλά και Αθηνα από Λαμιώτισσες που ερχόντουσαν Αθηνα.
Ελα ρε,δεν τους το έχω με τίποτα.

:think:

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.888
Πόντοι
726
Ειχα καποτε (φοιτητης Θεσσαλονικη) ελευθερη σχεση με Σερραια. Μου ειχε δωσει κλειδι και την περιμενα στο σπιτι της. Ερχεται, και ακολουθει ο παρακατω διαλογος:

Αυτη: Σορρυ που αργησα, περασα απο το σπιτι του Ν. (του πρωην της) να παρω κατι πραγματα

Εγω (χαμογελοντας): Φαινεσαι αναψοκοκκινιμενη. Σιγουρα πηδηχτηκατε

Αυτη (χαμογελοντας): Το καταλαβες ε;

Εγω: Καλα δε χορταινεις ποτε;

Αυτη: Χορταινεται ποτε αυτο ρε Τζορτζ;

Και ακολουθησε "γυρος διαπραγματευσεων" :fuck1:

Λ. Ναι σαι καλα οπου και να εισαι, δε θα σε ξεχασω ποτε. Ουτε και την συγκατοικο-ξαδερφη σου που μου ρχοτανε να κλαψω οταν την εβλεπα να κυκλοφορει στο σπιτι σχεδον με την κιλοτα και δε μπορουσα να την πηδηξω :cry:
Σερραίες, Κιλκισιώτισσες και Κρητικιες συμφοιτήτριες ρε τύπε… Ήταν εγγύηση ότι θα ξεχάσεις τ’ όνομα σου.
Στον αντίποδα οι Ροδίτισσες που σου βγάζαν την Παναγία μέχρι να τις πας στο κρεββάτι και ήταν και ψοφιες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Σερραίες, Κιλκισιώτισσες και Κρητικιες συμφοιτήτριες ρε τύπε… Ήταν εγγύηση ότι θα ξεχάσεις τ’ όνομα σου.
Στον αντίποδα οι Ροδίτισσες που σου βγάζαν την Παναγία μέχρι να τις πας στο κρεββάτι και ήταν και ψοφιες.
Η προσωπικη μου εμπειρια (αρκετα χρονια αργοτερα σε αλλη ηλικια και συνθηκες) ηταν εντελως διαφορετικη τυπε.

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.888
Πόντοι
726
Ελα ρε,δεν τους το έχω με τίποτα.

:think:
Μαρκήσιε ούτε εγώ το περίμενα, αλλά γνωρίστηκα μέσω κοινού φίλου με μια Λαμιώτισσα ζωντοχήρα πριν μια δεκαετία που με την πρώτη ευκαιρία με έβαλε κάτω και τα είδα όλα. Μέσω αυτής γνώρισα και άλλες τέτοιες και ήταν ολες τους στο κρεββάτι σαν τον Τομ Χανκς στον Ναυαγό, λες και είχαν να δουν άντρα απ την εποχή που είχαμε ακόμα δραχμές.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Μαρκήσιε ούτε εγώ το περίμενα, αλλά γνωρίστηκα μέσω κοινού φίλου με μια Λαμιώτισσα ζωντοχήρα πριν μια δεκαετία που με την πρώτη ευκαιρία με έβαλε κάτω και τα είδα όλα. Μέσω αυτής γνώρισα και άλλες τέτοιες και ήταν ολες τους στο κρεββάτι σαν τον Τομ Χανκς στον Ναυαγό, λες και είχαν να δουν άντρα απ την εποχή που είχαμε ακόμα δραχμές.
Έλα ρε τύπε.

Ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Έπεσες σε μουνοναρκοπέδιο φαίνεται....

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.888
Πόντοι
726
Η προσωπικη μου εμπειρια (αρκετα χρονια αργοτερα σε αλλη ηλικια και συνθηκες) ηταν εντελως διαφορετικη τυπε.
Ως 35αρες ή 40αρες είναι τελειως αλλα τα κοζια φίλε. Στην Κομοτηνή πάντως, τέλη 80s αρχές 90s, οι ροδιτισσες ήταν τα τρία ψ (ψώνια, ψόφιες, ψηλομύτες)

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.888
Πόντοι
726
Έλα ρε τύπε.

Ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Έπεσες σε μουνοναρκοπέδιο φαίνεται....
Και η πλάκα είναι ότι κάποτε είχα πει σε μια παντρεμενη Λαμιώτισσα «είστε μικρός τόπος εδώ, δεν φοβάσαι ότι θα το μάθει ο αντρας σου;» για να μου απαντήσει «ποιος τον χεζει τον μαλακα, έχει γαμησει τη μισή Μακρακώμη»

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
τσουλες ειπε οχι βιζιτες

και αν και η κυπρος δεν ειναι σιγουρα στην πρωτη θεση, ειναι σχετικα ψηλα στη λιστα με καθημερινα "πουτανακια", ειδικα οσες ερχονται αθηνα φοιτητριες.
Πουτσες μπλε.
Όσο τσουλα είναι μια κοπέλα από Κύπρο τόσο θα είναι από οποιαδήποτε μέρος της Ελλάδος.
Δεν έχει τίποτα αντιπροσωπευτικό αυτό το μέρος.
Οπότε άκυρο και όλο το νήμα αν από μερικά πουτανακια καταλήγει να χαρακτηρίζει κάποιος μία ολόκληρη περιοχή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom