Νέα

Με αγαπάει μια πουτάνα, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
με το που βγηκα απο το δωματιο το διεγραψα να εχω το κεφαλι μου ησυχο ειπα! παραξενευτηκα πολυ, πρωτη φορα μου δινει γυναικα τηλεφωνο χωρις να το ζητησω,μιλαγαμε αρχικα ειπε θα μου δωσει μετα καναμε οτι καναμε! και με σηκωσε να το γραψω στο κινητο μου! αλλα εγω το διεγραψα! να εκανα μαλακια;
Εξαρτάται ποιά στο έδωσε ψηλέ;
Κι εσύ γιατί βιάστηκες;
Δεν είχες χώρο στη sim; :)

zeus1984

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Like
70
Πόντοι
1
εχω χωρο αλλα ειμαι ερασιτεχνης! τωρα ειναι αργα!

αλλα τωρα που το σκεφτομαι τι κακο θα μπορουσα να παθω;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχω χωρο αλλα ειμαι ερασιτεχνης! τωρα ειναι αργα!
τυπε it's time to go pro  :2funny:
ξαναπηγαινε δικε μου και πεστης οτι και καλα επαθε μια μαλακια η καρτα σου και σβηστηκαν ολα τα τηλ σου
ή καποια παρομοια παπαρια

Επισκέπτης
τυπε it's time to go pro  :2funny:
ξαναπηγαινε δικε μου και πεστης οτι και καλα επαθε μια μαλακια η καρτα σου και σβηστηκαν ολα τα τηλ σου
ή καποια παρομοια παπαρια
Ειδικά αν είναι κανά καλό μουνί.
Τί φοβάσαι,νταβάδες ή την γκόμενά σου;
Μη μασάς,δε δαγκώνουν.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δία μαλακία έκανες φίλε.. Τώρα δεν έχει καλά γαμήσια.. Θα σ κρατάει μούτρα π δεν τηλεφώνησες!  :cheesy:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
αφου σαγαπαει μια τανα εισε τυχερωσ ρε μαγκα εχεισ πολλεσ επιλογεσ χρημα να βγαλεισ κτλ,,μην ανχωνεσαι καθολου το προβλημα θα ητανε να αγαπουσεσ εσυ την πουτανα τοτε θα σε φωβωμουν πολυ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
καλα ρε παιδες,δηλ. εμενα π.χ. η Νικολ (Θεσ/κη) που μου εδωσε τηλεφωνο σημαινει οτι με αγαπαει... :headbang:αφου μου το εδωσε για να την παιρνω κ να μαθαινω ποτε κ ποια βαρδια δουλευει... :grin: :grin: :grin:(θελει να μου τα φαει η ατιμη)...δεν σημαινει τιποτα το τηλεφωνο...μπορει βεβαια κ να σημαινει,αλλα δεν ειναι σιγουρο... :grin:τωρα αν η τανα σου επιστρεφει τα φραγκα που εσκασες στην τσατσα πριν λιγο,αυτο ειναι αλλο..... :grin: :grin: :grin: :grin: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Ειδατε τι γελιο που βγαζουνε και τα παλια θεματα?......jimminy εχεις να πεις κατι τωρα τυπε?..σου εκανε κ εντυπωση τρομαρα σου!  :jerking:

sisypos

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καταρχην θελω να σας ενημερωσω για να ειμαι ειλικρινης απεναντι σας οτι τα kapotas07 ειναι κλωνος αλλου nick απλα δεν θα ηθελα να φωτογραφισω την κοπελα γιατι εχω αναφερθει στο σαιτ, εδω και 6 μηνες εχω κανει σχεση με καποια κοπελα που δουλευει σε καποιο stoudio, η κοπελα ειναι αλλοδαπη, επειδη ειμαι πανω απο μια 20 ετια στα λημερια των μπουρδελων και των στουντιο και πλεον εχω την εμπειρια να καταλαβω καποια πραγματα σας αναφερω οτι δεν προκειται για κατι επιπολεο και τα συναισθηματα της ειναι αληθινα, εγω θα σας αναφερω καποια περιστατικα και θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας απο εσας που ειστε ομοιδεατες μου, καταρχην επισκεφτηκα το στουντι προ 8 μηνου οπου πηγα με την κοπελα αυτη απο την πρωτη στιγμη μου αρεσε εμφανισιακα αλλα μου αρεσε και ο τροπος συμπεριφορας της απεναντι μου την επισκεφτηκα αλλες 4 φορες μεσα σε διαστημα 1 μηνος ενω ανταλλαξαμε και τηλεφωνα και μιλαγαμε καθημερινα πανω απο 2 ωρες στο τηλεφωνο, αναγκαστηκα και πηρα whats up για να μιλαμε τσαμπα. βγηκαμε και 2 φορες για καφε, εαπο εκει και περα ξεκιναει η ιστορια μας... θελει να με βλεπει συνεχεια με παιρνει τηλ να πηγαινω στο στουντιο και ποτε δεν πληρωνω, δινω τα λευτω στην τσατσα που υπαρχει και οταν ερχεται μεσα μου τα δινει απο τα δικα της, αυτο εχει γινει πανω απο 10 φορες, με παρακαλαει να πηγαινω απο εκει οταν εχω να παω πανω απο 1 εβδομαδα, ειναι δυσκολο να συναντιομαστε εξω συχνα καθως υπαρχουν αλλοι απο πισω μια φορα απο τις λιγες που εχουε βγει την εφερα στο χωρο εργασιας μου και γνωριζει που δουλευω, γνωριζει οτι ειμαι αρραβωνιασμενος και της ειπα οτι καποια στιγμη θα σταματησουμε να βλεπομαστε και μου ορκιστηκε οτι αθ ερθει στη δουλεια μου να με αναζητησει, δεν ξερω αματην αγαπαω , σιγουρο αυτη η πρωτογνωρη συμπεριφορα με εχι κολακεψει... μου λεει πως δεν εχει ξαναγαπησει τοσο πολυ στη ζωη της και ειναι η πρωτη φορα που πιστευω πουτανα
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...
  1)Εισαι αγαπούλης
  2)Ετσι οπως μας τα λες πληρώνει αυτή για να τη πηδάς (το ποσοστό που της παρακρατεί το studio αλά αυτη στο δίνει πίσω.
& 3)Παντρέψου την να κάνετε πουτανάκια για να χαρεί ο αντρικός πληθυσμός......

Υ.Γ.Αγαπούλα,πούλα και κατέβα απο το άλογο !!!!....

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ξεκολα οι καταστασεις αυτες δεν οδηγουν πουθενα στο τελος εσυ θα χασεις

OP
OP
K

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
καταρχην θελω να σας ενημερωσω για να ειμαι ειλικρινης απεναντι σας οτι τα kapotas07 ειναι κλωνος αλλου nick απλα δεν θα ηθελα να φωτογραφισω την κοπελα γιατι εχω αναφερθει στο σαιτ, εδω και 6 μηνες εχω κανει σχεση με καποια κοπελα που δουλευει σε καποιο stoudio, η κοπελα ειναι αλλοδαπη, επειδη ειμαι πανω απο μια 20 ετια στα λημερια των μπουρδελων και των στουντιο και πλεον εχω την εμπειρια να καταλαβω καποια πραγματα σας αναφερω οτι δεν προκειται για κατι επιπολεο και τα συναισθηματα της ειναι αληθινα, εγω θα σας αναφερω καποια περιστατικα και θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας απο εσας που ειστε ομοιδεατες μου, καταρχην επισκεφτηκα το στουντι προ 8 μηνου οπου πηγα με την κοπελα αυτη απο την πρωτη στιγμη μου αρεσε εμφανισιακα αλλα μου αρεσε και ο τροπος συμπεριφορας της απεναντι μου την επισκεφτηκα αλλες 4 φορες μεσα σε διαστημα 1 μηνος ενω ανταλλαξαμε και τηλεφωνα και μιλαγαμε καθημερινα πανω απο 2 ωρες στο τηλεφωνο, αναγκαστηκα και πηρα whats up για να μιλαμε τσαμπα. βγηκαμε και 2 φορες για καφε, εαπο εκει και περα ξεκιναει η ιστορια μας... θελει να με βλεπει συνεχεια με παιρνει τηλ να πηγαινω στο στουντιο και ποτε δεν πληρωνω, δινω τα λευτω στην τσατσα που υπαρχει και οταν ερχεται μεσα μου τα δινει απο τα δικα της, αυτο εχει γινει πανω απο 10 φορες, με παρακαλαει να πηγαινω απο εκει οταν εχω να παω πανω απο 1 εβδομαδα, ειναι δυσκολο να συναντιομαστε εξω συχνα καθως υπαρχουν αλλοι απο πισω μια φορα απο τις λιγες που εχουε βγει την εφερα στο χωρο εργασιας μου και γνωριζει που δουλευω, γνωριζει οτι ειμαι αρραβωνιασμενος και της ειπα οτι καποια στιγμη θα σταματησουμε να βλεπομαστε και μου ορκιστηκε οτι αθ ερθει στη δουλεια μου να με αναζητησει, δεν ξερω αματην αγαπαω , σιγουρο αυτη η πρωτογνωρη συμπεριφορα με εχι κολακεψει... μου λεει πως δεν εχει ξαναγαπησει τοσο πολυ στη ζωη της και ειναι η πρωτη φορα που πιστευω πουτανα
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...
θεωρω σωστο να σας ενημερωσω τι εγινε με την ιστορια μου... τελος του 2011 ειχα χωρισει με την τοτε αρραβωνιστηκια μου... η σχεση μου με την κοπελα του στουντιο συνεχιζοταν εως τοτε... αποφασισα να το κανω... και της προτεινα να σταματησει και να μεινουμε μαζι... χαρηκε πολυ, ετσι και εγινε, σχεδον κλεφτηκαμε και οι ππρωτοι 6 μηνες ηταν πολυ δυσκολοι... νταβατζηδες την ψαχνανε, πουτανες την αναζητουσαν... πηγαμε και μειναμε στο εξοχικο μου σε καποιο μερος της ευοιας για σχεδον 1 μηνα... μετα ηρεμησαν τα πραγματα και ολα ξαναπηραν το δρομο τους... εγω στη δουλεια αυτη στο σπιτι... καλοκαιρι του 2012 μεινε εγκυος και ανοιξη του 2013 γεννηθηκε το παιδι μας...(ο γιος μας) πριν λιγες μερες εκλεισε τα 3... αρχες του 2015 η κοπελα διαγνωστηκε με λευχαιμια... σεπτεμβρη μετα απο δυσκολη μαχη πεθανε... τωρα ειμαι εγω ο γιος μου και οι ανμνησεις μου! να περνατε ολοι καλα! καλη τυχη σε ολους!  δεν μετανιωνω για τιποτα απο οτι εχω κανει στη ζωη μου!!!

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
θεωρω σωστο να σας ενημερωσω τι εγινε με την ιστορια μου... τελος του 2011 ειχα χωρισει με την τοτε αρραβωνιστηκια μου... η σχεση μου με την κοπελα του στουντιο συνεχιζοταν εως τοτε... αποφασισα να το κανω... και της προτεινα να σταματησει και να μεινουμε μαζι... χαρηκε πολυ, ετσι και εγινε, σχεδον κλεφτηκαμε και οι ππρωτοι 6 μηνες ηταν πολυ δυσκολοι... νταβατζηδες την ψαχνανε, πουτανες την αναζητουσαν... πηγαμε και μειναμε στο εξοχικο μου σε καποιο μερος της ευοιας για σχεδον 1 μηνα... μετα ηρεμησαν τα πραγματα και ολα ξαναπηραν το δρομο τους... εγω στη δουλεια αυτη στο σπιτι... καλοκαιρι του 2012 μεινε εγκυος και ανοιξη του 2013 γεννηθηκε το παιδι μας...(ο γιος μας) πριν λιγες μερες εκλεισε τα 3... αρχες του 2015 η κοπελα διαγνωστηκε με λευχαιμια... σεπτεμβρη μετα απο δυσκολη μαχη πεθανε... τωρα ειμαι εγω ο γιος μου και οι ανμνησεις μου! να περνατε ολοι καλα! καλη τυχη σε ολους!  δεν μετανιωνω για τιποτα απο οτι εχω κανει στη ζωη μου!!!

:coffee:

Τυπε εσυ ησουν εδω στο email?  ;)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606

Δάκρυσα :S :S :S

giphy.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom