milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
τρελη κωλαρα το ξανθο με το ασπρο το στενο παντελονακι στο 1.16 για πολλαΑφιερωμένο στο SONY....
[youtube=425,350]O6YPLhrxqHQ&NR=1[/youtube]
τρελη κωλαρα το ξανθο με το ασπρο το στενο παντελονακι στο 1.16 για πολλαΑφιερωμένο στο SONY....
[youtube=425,350]O6YPLhrxqHQ&NR=1[/youtube]
Εμένα μ' αρέσει που έχουν και ψυγείο μέσα στο ιγκλούτρελη κωλαρα το ξανθο με το ασπρο το στενο παντελονακι στο 1.16 για πολλα
Εμένα μ' αρέσει που έχουν και ψυγείο μέσα στο ιγκλού
Θα πάω τις κόρες μου για αυτόγραφο μπας και πάρω κι εγω κανένα ...τηλεφωνάκι.... ;) ;) ;) ;) ;)
ενω ο αρκουδος που παιζει κιθαρα ειναι φυσιολογικο τυπεΕμένα μ' αρέσει που έχουν και ψυγείο μέσα στο ιγκλού
Έχω δει αρκούδα να παίζει ντέφι τύπε, οπότε με λίγη εξάσκηση που ξέρεις ίσως να μπορεί να μάθει και πιάνοενω ο αρκουδος που παιζει κιθαρα ειναι φυσιολογικο τυπε
σωστα τυπεΈχω δει αρκούδα να παίζει ντέφι τύπε, οπότε με λίγη εξάσκηση που ξέρεις ίσως να μπορεί να μάθει και πιάνο
Δεν ξέρω τύπε, στις πολικές έχει copyright ο Πύραυλοςσωστα τυπε
αυτες οι πολικες μπορει να ειναι πιο εξελιγμενες
Ου να χαθείτε ρε!Εγω εχω αγνές προθέσεις...και σοβαρό σκοπό!μην ξεχασεις να μας πεις ποσα παιρνει μονο.
Τύπε καλή τύχη. Είχα πάει πέρσι να δω την παράσταση παρέα με την αδελφή μου και την ανηψιά μου.
Τότε ήταν στο θέατρο που είναι στο Άττικα. Η αδελφή μου πρέπει να ήταν η μόνη μάνα στο ακροατήριο.
Πολύ λιγούρια είμαστε τελικά...
Πάω στοίχημα ότι ούτε που θυμάσαι πώς λεγόταν η παράσταση
το ξανθο ειναι δυναμη..
θα την ντυνεις κι κοκινοσκουφιτσα κι θα την γαμας
ή τον σκαντζοχοιρο..και θα φωναζεις σκα σκα σκα ειμαι ενας σκαντζοχοιροςνα κανω τον κακο τον λυκο ωραια φαση
Εταιρία: Vega RecordsΒγηκε καινουργιο τραγούδι με εντυπωσιακή μεταμόρφωση-προς το καλύτερο- της μελαχροινης!!Καλά,η ξανθιά στα κυβικά της,αστέρι!Θα πάθετε πλάκα!Όποιος το βρει,το κατεβάζει...ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ απο τους ΜΑΝΟΥ ΜΑΝΟΥ-αλλάξανε όνομα-....